برگزیده های پرشین تولز

ُ•·.·´¯`·.·••·.·´¯`·.·•ANY BODY HELP•·.·´¯`·.·••·.·´¯`·.·•

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
از امروز هر 30 دقيقه سيستمم هنگ ميكنه دست زدم به سي پي يو ديدم اينقد داغه كه دستم مي سوزه
كسي ميدونه چشه؟

اگه همينطوري باشه چكار ميشه؟

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
بابا ببين فن سي پيوت درسته يا نه . همچنين ببين اورجينال يا نه و ببين اتصالش درست يا نه و ...

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
فن کار میکنه کارش هم بعضی وقتها یه صداهایی میده البته نمدونم از کجا میاد هی زور میزنه و دور ور میداره باز صدا کم میشه

اتصال سی ÷ی یو و یا فن

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فن كامپيوترت احتمالاً خراب شده. بهترين راه چك كردنشم (درصورتيكه فن شما سنسور داشته باشه) اين كه سرعت چرخش اونو تو بايوس بخوني. اگه چنين امكاني هم نداشت همين كه ميگي سرعتش كم و زياد ميشه يعني مشكل داره.
در ضمن برو تو بايوس سيستم و تنظيمات رو جوري انجام بده كه اگه حرارت CPU از 70 درجه بيشتر شد آلارم بده و اگه به 80 درجه رسيد سيستم رو خاموش كنه. مواظب باش كه اگه اينطوري ادامه بدي CPU ميسوزه.

موفق باشي

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
و در ضمن اگه خواستي فن بخري اوريجنالشو بخر . هم سنگين تره هم گيره هاش درسته مثه اين تغلبي ها مضخرف نيست

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
آقا من یه چیزی فهمیدم مدتی قبل یکی از دوستان ÷ی ام داده بود که یه ویروسه که سی ÷ی یو رو آلوده میکنه یا یه چیزی شبیه به این

من تا الان داشتم چک میکردم فهمیدم وقتی ای وی اس کانورتور که یه نرم افزار کانودت فایلهای ویذیویی هست رو بکار میندازم وبه اینتر نت کانکت میشم وقتی که میره روز اسکرین سیور سیستم ان موقع هنگ میکنه
در ضمن اگه دقیق بگین چه جوری دما رو تنظیم کنم ممنون میشم

بایاس از نوع اوارد

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:shock:
ويروسي كه CPU رو آلوده كنه ! من كه تا حالا همچين چيزي نشنيدم و فكر هم نميكنم درست باشه. CPU يك قسمت پردازشگر و واسطه بين هارد و مادربرد و ديگر قسمتهاست كه وظيفه اختصاص زمان و دسترسي هر يك از اين قسمتها رو مشخص ميكنه (بطور خلاصه و ساده) و اين CPU اگر هم حافظه اي داشته باشه كه داره در حد چند كيلوبايته (Catch memory) و كاملا هم موقتي يعني بعد از خاموش كردن كامپيوتر چيزي داخل اون حافظه باقي نميمونه. بنابراين اين امكان كه يه ويروس بتونه اونو آلوده كنه كاملا منتفي است.
و اما اينكه ميگي با يه نرم افزار مبدل ويدئويي و به اينترنت هم كانكت ميشي مشكل بوجود مياد طبيعيه. چون داري بار زيادي رو CPU از نظر پردازش اطلاعات ميگذاري و اون داغ ميشه و چون فن كامپيوترت مشكل داره نميتونه به اندازه كافي CPU رو خنك كنه نتيجه اينكه CPU اونقدر داغ ميشه كه از عهده كار خودش بر نمياد و سيستم هنگ ميكنه.
در مورد تنظيمات بايوسها همون بالا راهنمايي كردم و نوع Award كه نوشتي كمك زيادي نميكنه چون بسيار متنوع هستند. كافيه خودت يه كمي وقت بگذاري و پيداش كني. خيلي ساده و دم دسته. تو سيستمهايي كه من اينجا دارم معمولا تو قسمت Heart ميشه پيداش كرد.

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
خدمت بابک عزیز

امکان نداره ویروس بره تنظیمات بایاس را دستکاری کنه ؟
من هر چی گشتم به نام درجه پیدا نکردیم یه جا نوشته بود رینگ بعدیش هم آلارم البته توی پاور منیجمنت

تری فولکش ببین کمکی میتونی بکنی؟

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بلكي جان سلام
بله ويروسهايي هستند كه بايوس رو آلوده ميكنند ولي اونها در حقيقت بايوس رو خراب ميكنند (بايوس يك حافظه قابل نوشتن و خواندن است كه نرم افزار دارد) تا كامپيوتر نتونه راه اندازي بشه. در مورد اين مسئله كه شما ميگي احتمال داره مادربرد شما يك كمي قديمي باشه و به همين دليل اين امكانات رو نداشته باشه. يه راهش اينه كه بري و بايوس رو Update كني. به هر حال در مورد مسئله شما فكر ميكنم اول بايستي فن CPU رو عوض كني تا خسارت نبيني.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
ببين شماره ورژن bios رو نگاه كن تو اينترنت چك كن ببين اين option رو داره يا نه . در ضمن اين ويروساي كه ميگي فكر كنم يه كرمه vba يعني وبي اسكريپتيه . بهترين كار نگاه كردن به sturt up اته يهنگاه بندازببين چيزي اضافس يا نه . اگه چيزي مشكوك بود تو گوگل عين همون عبارت رو بنويس ببين چي جواب مي ده . حتما فن دستگاهت رو عوض كن چون مشكل ساز مي شه . معمولا محل تنظيم دماي سي پيو تو قسمتي كه فركانس سي پيو رو تنظيم مكنن . ببين بايوست چه شكليه ؟ داسي ابي -سرمه اي و متو ها دوطرفن يا بالا قرار دارن و ... بگو شايد بشه كمك كرد :)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,916

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین پسرم
در اغلب setup های جدید یک قسمت با نام Hardware Monitor وجود داره که دمای CPU را نشان می دهد.
البته در مورد این ویروسی که نوشته بودی یک زمانی صحبت از این بود که ویروسی با این قابلیت که فرکانس کار CPU را عوض کند و موجب گرم شدن بیش از اندازۀ CPU بشود وجود دارد(تقریباُ 8 سال پیش) ولی من تا حالا به چنین موردی بر نخورده ام.
بیشترین احتمال همان اسیب دیدن فن است که باید عوضش کنی.

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
آقا فن بد بخت هنوز داره کار میکنه همچنین سی پی یو

در ضمن یه سیستم دیگه خریدم دیگه باهاش حال نمیکنم میخوام بذارم واسه سرور شاید سرور بشه یه حالی بده به ما

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین جونم من قبلا هم به این مورد برخوردم البته فنش اورجینال نبود
خوب هم می چرخید ولی باز هم هیت سینکش داغ بود. مشکلش هم حل نشد تا اینکه بایه فن اورجینال عوضش کردیم.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه آقا جون من غیر اورجینال هم باشه نمی سوزه
ببین اگه سی پی یو را به صورت box نخریده باشی حتما فن اش اورجینال نیست.
البته همه این غیر اورجینال ها هم در پیتی نیستند انواع و اقسام دارند.
من خودم یک دونه گرفتم که پشتش عوض خمیر سیلیکون چسب سیلیکون بود بعد از اینکه cpu را نصب کردم و کامپیوتر را روشن کردم روشن نشد خواستم cpu را در بیارم حتما می دونی چه اتفاقی افتاد
معلومله چون چسب بود cpu هم در حالتیکه جک سوکت پایین بود با فن در آمد و 7 تا از پایه هاش کنده شد یک مادر برد 80 هزاری و یک cpu ی 120هزاری پرت.

بالا