دوستان عزیز قسمت دوم آموزش هم به آخرای خودش رسیده و به زودی توی تاپیک قرار میگیره
https://forum.persiantools.com/threads/کسب-درآمد-از-بازی-تحت-وب-بازی-استراتژیک.858700/
لازم به ذکره , یک جا نوشتید در شروع هر 3 روز معادل یک دلار درآمد دارید , واحد پولی سایت به روبل هست که میشه هر 58 روبل 1 دلار , بدین صورت که شما بدون سرمایه گذاری کردن تو این سایت احتمال داره ماهی 1 دلار در بیارید .. یعنی سرمایه گذاری نقش بسیار مهمی داره !
هر 5800 گلد داخل بازی میشه 58 روبل که اگه با پایر اکسچنج بشه تازه میشه 1 دلار .. امیدوارم منظورم رو بهتر رسونده باشم
بله دوست عزیز فرمایش شما کاملا" درسته و باید متن آموزش رو اصلاح کنم ...
من لوگوی P روبل روسیه رو با لوگوی P حساب Payeer اشتباه گرفتم و فکر کردم 1 دلاره ...
با توضیحات دوستان به نظرم بنده؛
شاید به عنوان یه بازی ارزش وقت گذاشتن کمی داشته باشه
اما به عنوان کسب درآمد، اتلاف وقته
توجه داشته باشین که دارین بازی میکنید ... درسته درآمد کمی داره اما میشه زیادش کرد
و به هر حال از یک بازی نباید توقع خیلی زیادی داشت
از طرفی هم خوبه که همین درآمد کم رو به یوزر میده و مثل خیلی از سایتا به هر دلیلی دبه نمیکنه
( دقیقا" بلایی که بی دلیل NEOBUX سر بنده آورد )
سلام دوستان اشتباه نکنید من از دیروز ساعت 7 عصر تا الان که 8:30 صبح است با این آموزش که پیش رفتم در قسمت برداشت موجودی را نوشته الان مال من نوشته 0.16 سنت که به پاییر هم نوشته خیلی عالی هست در نصف روز یعنی در 13 ساعت من 0.16 سنت دارم اگر به 24 ساعت برسد خودتان حساب کنید چقدر میشه به نظرم حدود ا در یک روز 0.3 سنت است و همچنین برای برداشت فقط به پاییر پرداخت داره اما برای دیپوزیت می توانید با پرفکت مانی و پاییر واریز به سایت داشته باشید همان دوستمان که گفتند در 3 یا 4 روز به 1 دلار می رسید درسته اما باید مطمئن بشیم که پرداخت می کند یا نه چون ممکن است باید به سایت دیپوزیتی انجام بدیم اگر رایگان کار کند خوبه پس باید ببینیم
سلام
دوستان درست اشاره کردن به موضوع
واحد پول روبل هست نه دلار ... آموزش به زودی اصلاح میشه
دوست عزیزم , بنده قبل از اینکه این تاپیک ایجاد بشه این بازی رو معرفی کرده بودم :
https://forum.persiantools.com/threads/کسب-درآمد-از-بازی-تحت-وب-بازی-استراتژیک.858700/
و باز هم عرض میکنم برداشت شما به صورت روبل هست , اگه به تاپیک مربوط که بهش اشاره کردم مراجعه کنید عکس از برداشت هم گذاشتم که میتونید ببینید ..
درسته من بعد از نوشتن آموزش تاپیک شما رو دیدم حتی بالاتر اشاره کردم یکی از دوستان پرداختی داشته از سایت
سلام دوباره به دوستان در تکمیل توضیحاتم باید بگم که شما میتونید حتی به روزی 1 دلار یعنی 57 روبل درآمد از این بازی دست پیدا کنید اما تنها باید کمی صبر پیشه کنید یا دپوزیت داشته باشید و البته رفرال فعال.
موفق باشین
سلام ... بله کاملا" درسته ... حتی بیشتر از 1 دلار هم میشه کسب کرد از این سایت
اجازه بدین کسایی که این بازی رو انجام میدن 1 هفته باهاش کار کنند تا بازی دستشون بیاد
روش هایی رو میگم که بدون سرمایه هم بشه به درآمد خوب رسید ( قبلا" این بلا رو سر ماکروسافت آوردم
)
الان من می خواستم برداشت کنم نوشته باید یک روبل داشته باشی مینیمم برداشت یک روبل و ماکزیمم برداشت 3000 روبل - 1 روبل همان 1 دلار است در قسمت برداشت به پاییر نوشته 0.16 سنت یعنی من باید به 1 دلار یا 1 روبل برسم که برداشت کنم
1 روبل واحد پول روسیه هست که حدودا" هر 50 روبل میشه 1 دلار
راستی اینم بگم این 14 . 15 دلاری که من تو این سایت سرمایه گذاری کردم , فقط امیدوارم بتونم حداقل نصفش رو برگردونم که همش ضرر نشه چون یه سایت خارحی رو چک کردم که طرف اومده 55 دلار سرمایه گذاری کرده بعد مثل اینکه پولش رو ندادن .. تاپیکش هم موجوده که میتونید چک کنید آخرای تاپیک نوشته اسکمه سرمایه نریزید :
http://www.goldentalk.com/threads/elvengold-make-money-by-playing-free-strategy-game.96589/
برای همین اون تاپیک قبلیم که مربوط به این بازی بود رو آپ نکردم تا بالا نیاد .. در کل هر کسی نظرش دست خودشه , کسایی که میخوان سرمایه گذاری کنن 50 به 50 هست کسایی هم که نمیکنن اتلاف وقت براشون این سایت
سرمایه گذاری توی هر سایتی ریسکه دوست من
امیدوارم و فکر میکنم سرمایتون برگرده
اما در کل آدم وقتی مثلا" 15 دلار توی اینجور سایت ها سرمایه گذاری میکنه
باید قدرت ریسک از دست دادن اون رو هم داشته باشه