ِخواندن یک فایل txt در ASP

شروع موضوع توسط aliof ‏17 ژوئن 2004 در انجمن asp , ASP.NET

  1. aliof

    aliof کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2004
    نوشته ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    من یه فایل دارم که توش یه سری مطالب به صورت انگیلیسی در dos تایپ شده حالا میخوام اون مطالب رو با asp بخونم و توش هرجایی که خواستم بتونم به نویسم میدوین مانند خواندن از فایل در c که به شکل

    کد:
     char a [30];
     FILE *out;
     out=fopen ("1.txt","r,b" ) ;   
     fread(a,sizeof(char) ,30,out);
     .
     .
     .
     or 
     
     
     fseek(out,10,0) ;
     .
     .
     .
     fwrite(a,sizeof(char) ,30,out);[/left]
     
    با تشکر​
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. karagah

    karagah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2004
    نوشته ها:
    63
    تشکر شده:
    0
    سلام
    كد C كه شما نوشتيد فايل رو بصورت باينري باز ميكنه. مي خواهيد با ASP هم فايل رو Binary باز كنيد؟ براي كار كردن با فايل ها بايد از FSO استفاده كنيد. ولي FSO فقط از فايل هاي text پشتيباني ميكنه. براي كار كردن با فايل هاي باينري بايد يك فايل DLL مخصوص روي سرور نصب بشه كه معمولا اجازه اينكار رو به شما نميدن. راه ديگه استفاده از شي ADODB هست. من روش ADODB رو بعدا پست مي كنم. مي تونيد دقيق تر توضيح بديد كه با اون فايل چيكار مي خواهيد بكنيد؟ مي تونيد روي سرور dll داشته باشيد؟
     
  4. aliof

    aliof کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2004
    نوشته ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    سلام
    اول از همه دستت درد نكنه بابت اينكه مارو قابل دونستي جواب ما رو دادي بابا دمت گرم
    بدش هم فايل dll رو هم میتونم رو سرور بزارم مشکلی نیست منم میخوام از فایل اگه میشه باینری و اگه سخته به صورت txt ولی بایت به بایت بخونم
    راستی EMAIL: [email protected] or [email protected]
    هست
    با تشکر
     
  5. karagah

    karagah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2004
    نوشته ها:
    63
    تشکر شده:
    0
    من ADODB و اون DLL رو آزمايش كردم متاسفانه با هيچ كدوم نميشه محتويات فايل رو تغيير داد. فقط مي تونيد فايل رو بخونيد و براي client بفرستيد.پس تنها راه باقي مونده كار كردن بصورت text با استفاده از FSO هست . من دارم يك كلاس براي دسترسي random به يك فايل (بصورت بايت به بايت) مي نويسم كه متد هايي درست شبيه fseek , fopen و fread داره.
    ولي فعلا بطور خلاصه بايد بگم كه اگه بخواهيد خودتون اينكارو انجام بديد بعد از باز كردن فايل با FSO بايد كل فايل را با متد ReadAll داخل يك رشته بريزيد و بعد فايل رو ببنديد و تمام خواندن و نوشتن ها رو در همين رشته انجام بديد و بعد از اينكه تمام تغييرات اعمال شدند فايل رو براي نوشتن و overwrite باز كنيد و كل رشته رو در اون بنويسيد. من كد كلاس رو بزودي پست مي كنم.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون