• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

٭٭٭٭٭٭٭٭۟۞٭ فــــــــــــــــــــــروش با کمـــــــــــــــــترین قیمت ها ٭۞٭٭٭٭٭٭٭

black_19_night

Registered User
لایک‌ها
11
ليست مخفي را واسم بفرستيد:D

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
عزیز دل اطلاعات برات pm شد

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
آقا سفارش من چی شد ؟ارسال کردین؟
جواب pm رو هم ندادین

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
عیدی ما به شما !
هزینه ارسال تمامی اجناس تا پایان اسفند رایگان می باشد !!!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آقا صحبت بود یکی از بچه ها میخواد تلویزیون led بگیره. شما راست کارت هست میری بانه براش بیاری؟

کل هزینه ها به اضافه هزینه باربری به تهران رو هم اگر حساب کنیم، از قیمت شرکتی چقدر ارزونتر تموم میشه؟

تنکس. :D

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
آقا صحبت بود یکی از بچه ها میخواد تلویزیون led بگیره. شما راست کارت هست میری بانه براش بیاری؟

کل هزینه ها به اضافه هزینه باربری به تهران رو هم اگر حساب کنیم، از قیمت شرکتی چقدر ارزونتر تموم میشه؟

تنکس. :D

خواستی می دم بچه ها بفرستن.. چه مدلی ؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خواستی می دم بچه ها بفرستن.. چه مدلی ؟

راستش مدل و اینا رو نمیدونم... بین 40 تا 60 اینچ... :D LED هم باشه... حدود قیمت فقط میخواد بدونl چقدر ارزونتر در میاد؟

مثلا یه 3 میلیونیشو اینجا با گارانتی در نظر بگیرید... از بانه با تمام هزینه ها چقدر از 3 میلیون کمتر در میاد ؟ (حدودا)

تشکرات... :D

im@n

Registered User
لایک‌ها
41
داداش این قضیه لیست مخفی چیه؟ ! واسه ما هم بفرست ! :دی

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
راستش مدل و اینا رو نمیدونم... بین 40 تا 60 اینچ... :D LED هم باشه... حدود قیمت فقط میخواد بدونl چقدر ارزونتر در میاد؟

مثلا یه 3 میلیونیشو اینجا با گارانتی در نظر بگیرید... از بانه با تمام هزینه ها چقدر از 3 میلیون کمتر در میاد ؟ (حدودا)

تشکرات... :D

پیشنهاد می کنم ال ای دی نگیرین اگه گرفتین با گارانتی درست حسابی بگیرین چون خرابیش خیلی زیاده

در عوض اگه ال سی دی خواستید با عمر بالاتر کیفیت یکسان و قیمت بسیار مناسب تر می شه تهیه کرد

بین 900 تا 1200 می شه یه ال سی دی با کیفیت عالی خرید ( 40 اینچ )

ال ای دی یه مدت خیلی باب شد اما به دلیل مشکلات عمر کم قیمت بالا و... کم کم داره فروشش 0 می شه ( حداقل اینجا که من می بینم )

داداش این قضیه لیست مخفی چیه؟ ! واسه ما هم بفرست ! :دی
ارسال شد :)
لیست مخفی را واسه ما هم بفرست عزیز :f34r:

ارسال شد :)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
پیشنهاد می کنم ال ای دی نگیرین اگه گرفتین با گارانتی درست حسابی بگیرین چون خرابیش خیلی زیاده

در عوض اگه ال سی دی خواستید با عمر بالاتر کیفیت یکسان و قیمت بسیار مناسب تر می شه تهیه کرد

بین 900 تا 1200 می شه یه ال سی دی با کیفیت عالی خرید ( 40 اینچ )

ال ای دی یه مدت خیلی باب شد اما به دلیل مشکلات عمر کم قیمت بالا و... کم کم داره فروشش 0 می شه ( حداقل اینجا که من می بینم )

خیلی ممنون نیما جان بابت راهنمایی.

اون مدلی که فرمودید 1200، مارکش سونی هست؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
نه ساسونگ سری 6 هست ( سرعت عمل در پاسخ گویی رو داشتی ؟! )

پیشنهاد من 550 سری 5 سامسونگه .. از هر 10 تا دستگاه که فروش می ره تو بازار 5 تاش از همینه ;)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
نه ساسونگ سری 6 هست ( سرعت عمل در پاسخ گویی رو داشتی ؟! )

پیشنهاد من 550 سری 5 سامسونگه .. از هر 10 تا دستگاه که فروش می ره تو بازار 5 تاش از همینه ;)

سامسونگ میگن چیزه! :D یعنی من خودم هم که توی مغازه سامسونگ و ال جی رو مثلا با شارپ و سونی مقایسه میکنم واقعا متوجه کیفیت نافرم تصویر سامسونگ و الجی میشم. :wacko:

البته فعلا که باید تلویزیون خونه رو بفروشیم پول گاز بدیم!!! :wacko:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سامسونگ میگن چیزه! :D یعنی من خودم هم که توی مغازه سامسونگ و ال جی رو مثلا با شارپ و سونی مقایسه میکنم واقعا متوجه کیفیت نافرم تصویر سامسونگ و الجی میشم. :wacko:

البته فعلا که باید تلویزیون خونه رو بفروشیم پول گاز بدیم!!! :wacko:

قیمت سونی و توشیبا هم بالاتره !

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
قیمت سونی و توشیبا هم بالاتره !

خیلی ممنون. اگه پولش جور شد مزاحم میشم.

آقا یه وقت سرعت عمل در جواب pm ها نداشته باشیا!!! :D همون عادی جواب بده!! :p این بابایی که منتظره اکانته کف کرد بیچاره از ساعت 9 تا الآن 9 بار زنگ زده! :D

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
خیلی ممنون. اگه پولش جور شد مزاحم میشم.

آقا یه وقت سرعت عمل در جواب pm ها نداشته باشیا!!! :D همون عادی جواب بده!! :p این بابایی که منتظره اکانته کف کرد بیچاره از ساعت 9 تا الآن 9 بار زنگ زده! :D

شرمنده من می خواستم اوکی کنمش اما متاسفا هویه دستم بود بدون در نظر گرفتن ماهیتش از این دستم دادمش اون یکی دستم 2 تا انگشت دست چپم زغال شد !:( نمی تونستم یه جا بند بشم چه برسه با تایپ کردن تازه الان یکم اوکی شدم :wacko:

الان پاسخ می دم :rolleyes:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
شرمنده من می خواستم اوکی کنمش اما متاسفا هویه دستم بود بدون در نظر گرفتن ماهیتش از این دستم دادمش اون یکی دستم 2 تا انگشت دست چپم زغال شد !:( نمی تونستم یه جا بند بشم چه برسه با تایپ کردن تازه الان یکم اوکی شدم :wacko:

الان پاسخ می دم :rolleyes:

آخ آخ... :( حالا خوب شده؟ :eek:

پاشو برو داروخونه شبانه روزی یه پماد سوختگی ایرانی هست به اسم "آلفا" قیمتش حدود 4500 تومنه. حرف نداره. آنی درد سوختگی رو ساکت میکنه. حتما برو بگیر... ایشالا زودتر خوب شی. :)

بالا