g0dsend313
Registered User
سلام
مشکلی ندارم ، فقط یه لطفی کنید امروز با اتوبوس بفرستید،مشخصات راننده و تعاونی هم لطفا بفرستین
مرسی
مشکلی ندارم ، فقط یه لطفی کنید امروز با اتوبوس بفرستید،مشخصات راننده و تعاونی هم لطفا بفرستین
مرسی
فردا ارسال می شه ( البته با کسر هزینه پست و حذف یم عدد ازشون ) ( هزینه پست به عهده خریدار هست ! و شما هزینه پستی واریز نفرمودی )
لیست مخفی:lol:
سلام
مرسی
نيما جان شما در ممورد هزينه پستش صحبتي با من نكردي . از تعداد محصول كم نكن . هزينه پست رو اعلام كن تا هزينه اش رو بريزم به حسابت .
با تشكر
ارسال شدلیست مخفی
ارسال شدلیس مخفی رو برای من پ.خ کنید لطفا
چی می خوای ؟دوست عزیز شما توی کار جنس اریجینال هم هستید؟ (نمیگم جنس هاتون بده، فقط همونطور که میدونید از اجناس ماهواره ای و اینترنتی هست که بنده نمیپسندم)
ارسال شدلیس مخفی رو برای من پ.خ کنید لطفا
ارسال شدلیست مخفی لطفا
ارسال شدمخفی .
ارسال شدلیست مخفی؟
ارسال شدلیست مخفی لطفا ارسال
آقا یه چیزی بفرست من بتونم پیگیر موارد ارسالی باشم ، حداقل شماره تماس انبار رو بفرست
عزیز جان مگه کرمان چند تا ترمینال اتوبوس داره ؟! چند تا امبار داره توی اون ترمینالش ؟!
شما برو امبارش بگو فلانی از همدان فرستاده این شماره بارنامه این کارت شناسایی من میده بهت
پ.ن : بار اولته از ترمینال چیزی می گیری ؟
ارسال شدلیست مخفی لطفا
راستی داداش قیمتات حرف نداره
ارسال شدسلام
لیست دیگه هم بفرست واسم
شرایط خرید این مبل بادی ها هم بفرست چه طرح هایی موجود داری؟ تخت خواب بادی هم دارِی ؟
عزیزمن اینجا چندین ترمینال داره ، هر کدوم هم انبار خودش رو داره ، ظاهرا شما بار اولته که با باربری می فرستی
باید مشخص باشه که به کدوم انبار ارسال شده
آقا ما رو مسخره کردی ؟
شما که پیگیری ارسال نمی کنی ،
طبق فرمودتون
زنگ زدم 118 که ببینم شما چیکار کردی
شماره انبار باربری گرفتم
میگه اصلا ما برای کرمان نداریم
دوباره زنگ زدم 118 میگم شماره انبار ترمینال بده ، میگه کدومش !!! عزیز من نکنه انتظار داری من تک تکشون رو زنگ بزنم بپرسم شما از فرستادی یا نه !؟یه شماره گرفتم
اونم زنگ زدم کسی جواب نمی ده
لطف کن ببین چی و از کجا فرستادی ، یعنی یه پیگیری اینقدر سخته ؟
همون اول می گفتی پیگیری نمی کنی که منم بگم غلط کردم با پست بفرست
نیما جونم لطف میکنی عکس از فاصله نزدیک از تیغه Just Trim و Micro Touch بذاری ( عکس اینترنتی نباشه!!)