• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

٭٭٭٭٭٭٭٭۟۞٭ فــــــــــــــــــــــروش با کمـــــــــــــــــترین قیمت ها ٭۞٭٭٭٭٭٭٭

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
سلام
مشکلی ندارم ، فقط یه لطفی کنید امروز با اتوبوس بفرستید،مشخصات راننده و تعاونی هم لطفا بفرستین
مرسی

thekoroush

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6
فردا ارسال می شه ( البته با کسر هزینه پست و حذف یم عدد ازشون ) ( هزینه پست به عهده خریدار هست ! و شما هزینه پستی واریز نفرمودی :) )

نيما جان شما در ممورد هزينه پستش صحبتي با من نكردي . از تعداد محصول كم نكن . هزينه پست رو اعلام كن تا هزينه اش رو بريزم به حسابت .

با تشكر

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

ارسال شد

سلام
مشکلی ندارم ، فقط یه لطفی کنید امروز با اتوبوس بفرستید،مشخصات راننده و تعاونی هم لطفا بفرستین
مرسی

رو چشم

نيما جان شما در ممورد هزينه پستش صحبتي با من نكردي . از تعداد محصول كم نكن . هزينه پست رو اعلام كن تا هزينه اش رو بريزم به حسابت .

با تشكر

coajhdfc8451abhpqd.jpg

:دی

اوکی برات پی . ام می زنم

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
دوست عزیز شما توی کار جنس اریجینال هم هستید؟ (نمیگم جنس هاتون بده، فقط همونطور که میدونید از اجناس ماهواره ای و اینترنتی هست که بنده نمیپسندم)

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
ارسال شد
لیس مخفی رو برای من پ.خ کنید لطفا
ارسال شد
دوست عزیز شما توی کار جنس اریجینال هم هستید؟ (نمیگم جنس هاتون بده، فقط همونطور که میدونید از اجناس ماهواره ای و اینترنتی هست که بنده نمیپسندم)
چی می خوای ؟
لیس مخفی رو برای من پ.خ کنید لطفا
ارسال شد
لیست مخفی لطفا
ارسال شد
ارسال شد
ارسال شد
لیست مخفی لطفا ارسال
ارسال شد

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
لیست مخفی لطفا
راستی داداش قیمتات حرف نداره

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
آقا یه چیزی بفرست من بتونم پیگیر موارد ارسالی باشم ، حداقل شماره تماس انبار رو بفرست

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
آقا یه چیزی بفرست من بتونم پیگیر موارد ارسالی باشم ، حداقل شماره تماس انبار رو بفرست

عزیز جان مگه کرمان چند تا ترمینال اتوبوس داره ؟! چند تا امبار داره توی اون ترمینالش ؟!

شما برو امبارش بگو فلانی از همدان فرستاده این شماره بارنامه این کارت شناسایی من میده بهت

پ.ن : بار اولته از ترمینال چیزی می گیری ؟

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
سلام
لیست دیگه هم بفرست واسم
شرایط خرید این مبل بادی ها هم بفرست چه طرح هایی موجود داری؟ تخت خواب بادی هم دارِی ؟

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
عزیز جان مگه کرمان چند تا ترمینال اتوبوس داره ؟! چند تا امبار داره توی اون ترمینالش ؟!

شما برو امبارش بگو فلانی از همدان فرستاده این شماره بارنامه این کارت شناسایی من میده بهت

پ.ن : بار اولته از ترمینال چیزی می گیری ؟

عزیزمن اینجا چندین ترمینال داره ، هر کدوم هم انبار خودش رو داره ، ظاهرا شما بار اولته که با باربری می فرستی
باید مشخص باشه که به کدوم انبار ارسال شده

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
آقا ما رو مسخره کردی ؟
شما که پیگیری ارسال نمی کنی ،
طبق فرمودتون
زنگ زدم 118 که ببینم شما چیکار کردی
شماره انبار باربری گرفتم
میگه اصلا ما برای کرمان نداریم
دوباره زنگ زدم 118 میگم شماره انبار ترمینال بده ، میگه کدومش !!! عزیز من نکنه انتظار داری من تک تکشون رو زنگ بزنم بپرسم شما از فرستادی یا نه !؟یه شماره گرفتم
اونم زنگ زدم کسی جواب نمی ده
لطف کن ببین چی و از کجا فرستادی ، یعنی یه پیگیری اینقدر سخته ؟

همون اول می گفتی پیگیری نمی کنی که منم بگم غلط کردم با پست بفرست

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
لیست مخفی لطفا
راستی داداش قیمتات حرف نداره
ارسال شد
مخلص شماییم ;)
سلام
لیست دیگه هم بفرست واسم
شرایط خرید این مبل بادی ها هم بفرست چه طرح هایی موجود داری؟ تخت خواب بادی هم دارِی ؟
ارسال شد
مبل بادی تموم شده اما تخت بادی یه اینتکس کره ای دارم که برای مشتری آوردم و تو بار 1 سانتی ازش پاره شد و ترمیمش کردم اونو برای فروش دارم خواستی پخ بده :)
عزیزمن اینجا چندین ترمینال داره ، هر کدوم هم انبار خودش رو داره ، ظاهرا شما بار اولته که با باربری می فرستی
باید مشخص باشه که به کدوم انبار ارسال شده
1041.gif
1041.gif
1041.gif

تهران به اون گندگیش 2 تا ترمینال غرب و شرق داره !
همدان که کلان شهره یه ترمینال اتوبوس بیشتر نداره !
چطور کرمان که نصف همداانه چندین ترمینال داره آخه ؟!؟!!؟!؟

کرمان هم یه ترمینال بیشتر نداره که توی بلوار فارس هست... تشریف ببر اونجا بگو انبار مرکزی مرصولات کجاست... می ری اونجا کل تعاونی ها ( یا به قول شما ترمینال ها !! ) باراشون رو اونجا خالی میکنند... بگو از همدان بار داشتم فرستندش نیما هاشمی بوده... بارو بگیر بیار.. توی یه جعبه آبی پر رنگ هم هست..

کلا همدان کرمان هم دست یه تعاونیه
آقا ما رو مسخره کردی ؟
شما که پیگیری ارسال نمی کنی ،
طبق فرمودتون
زنگ زدم 118 که ببینم شما چیکار کردی
شماره انبار باربری گرفتم
میگه اصلا ما برای کرمان نداریم
دوباره زنگ زدم 118 میگم شماره انبار ترمینال بده ، میگه کدومش !!! عزیز من نکنه انتظار داری من تک تکشون رو زنگ بزنم بپرسم شما از فرستادی یا نه !؟یه شماره گرفتم
اونم زنگ زدم کسی جواب نمی ده
لطف کن ببین چی و از کجا فرستادی ، یعنی یه پیگیری اینقدر سخته ؟

همون اول می گفتی پیگیری نمی کنی که منم بگم غلط کردم با پست بفرست
1041.gif
1041.gif
1041.gif

نیما جونم لطف میکنی عکس از فاصله نزدیک از تیغه Just Trim و Micro Touch بذاری ( عکس اینترنتی نباشه!!)

عزیز دقیقا مشابه همون عکس هست... اگه مشابه نبود ازشون خودم عکس می ذاشتم زودتر :)

بالا