7000
Registered User
میز 18 کاره Table Mate تیبل میت 2 = 24
تقلبی = 13
هر دو موجوده؟
تقلبی = 13
هر دو موجوده؟
براتون ارسال شدمایل که هستیم عزیز... شما پ.خ کن، شماره تماس هم بده
تقلبی موجوده که همه جا همینو دارند می فروشند !میز 18 کاره Table Mate تیبل میت 2 = 24
تقلبی = 13
هر دو موجوده؟
سفر بودم !آقا این قیمت با تخفیف موزر چی شد؟ منتظر پ.خ شما هستم
براتون ارسال شدمن 1 عدد هلیکوپتر 1 عدد تست اسکناس و 2 عدد جا مایع صابون اتوماتیک میخوام . لطفا" جمع کل و شرایط رو بفرمایید.
با تشکر
یادم رفت بگم این هلیکوپتر رو ثابت رو هوا میشه نگه داشت و جنس اسکلتش فلزیه یا پلاستیک؟
داداش ما قدمون 170-180 هست اما وزنمون 90 هست : کابشن شماره 3 رو هم حال کردیم باهاش . قد قواره ما نداری
براتون ارسال شد
تقلبی موجوده که همه جا همینو دارند می فروشند !
گارانتی می دم که سالم به دستتو.ن برسه اما گارانتی نمی دم که حینه استفاده نشکنهتیبل مت تقلبی با هزینه ارسال برای خراسان جنوبی چند درمیاد.ببینم ارزش داره خرید کنم
ضمنا گارانتی میکنید در صورتی که بیاد و شکسته باشه عوض کنید؟ چون یکی از یک فروشگاه دیگه خریدم و اومد شکسته بود.برگشت دادم و هنوز به دستم نرسیده.حالا یه دونه دیگه میخوام.دیدم قیمت شما مناسبه گفتم از شما بگیرم
گارانتی می دم که سالم به دستتو.ن برسه اما گارانتی نمی دم که حینه استفاده نشکنه
12 + 4 پست = 16 شما 15 واریز کنید
( پست سفارشی )
باشه مشکلی نیست
بیشتر مد نظر من گارانتی سالم رسیدنه حالا وقتی دستم خودم شکست دیگه مقصر خودمم
مبلغ مورد نظر واریز شد
شماره پیگیری + ادرس پستی هم پخ میکنم الان
ممنون
نیما من این آواتارتو میبینم میترسم ازت خرید کنم :blush:
اون هلی کوپتره رو با پست 27 میدی دیگه ؟!:دی
پخ کن ش کارتو
آخه این تقلبی ها پایه های زیر میزشون ( اون تیکه پلاتیکیه ) ضعیفه زود می شکنه که باید پیچش رو باز کنید و چسب 123 یا قطره ای بزنید و بعد ببندیدش تا مقاوم کار کنه براتون
اینو میدونم نیما جان
منظور از سالم رسیدن برای شکستگی روی خود میز بود.
پایه های زیرشو خودم ردیف میکنم
مبلغ رو هم همون موقع واریز کردم و ادرس رو پخ کردم.تاییدشو ندادی برام.لطفا تایید شو بده تا خیالم راحت شه
ممنون
این هلیکوپتر سه کاناله هست ؟ یه لینک خارجی یا ایرانی ازش میزاری ؟ 27 تومن ..پول پست با شماست؟ عکس از خودش هم بزار..
مدلش رو می تونید سرچ بدید تو نتقیمت ها بدون هزینه ی پست هست و هزینه ی پست هم به قیمت محصول اضافه می شه
جا مایع اتوماتیک کاملا بهداشتی به همراه چشم الکترونیکی = 19 تومن
نایسر دایسر 6 تیغه اصل = 19
212 محرک های کپی ( بسیار با کیفیت همانند مدل اصلی - بعضی ها بجای اصلی درجه 1 می فروشند ) = 24
. اقا با تخفبف شماره کارت بفرست و اینکه این تیغه های اضافه برای رنده به چه درد می خوره ؟
بله همونهمدلش رو سرچ کردم این مدل انواع مختلف داره..اگه مدل دقیقش رو از رو جعبه بنویسی ممون میشم..در مورد قیمت هم نگفتی..
............
ویرایش : مدلش رو پیدا کردم اینه :
FQ777-306 3.0-Channel Remote Control Aircraft (Blue)
درسته؟
قیمت نهایی رو با تخفیف برام پخ کن..
بله می کنهاره پخ کن
راستی اون هلیکوپتر پرواز هم میکنه؟