• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق اراکی های پی تی

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
در مورد روستاهای اراک هم؟! :D

My own Life!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دیروز از یکی از این همشهری ها پرسیدم محلتون کجاست؟ میگفت شهر خون و قیام!! گفتم شهر خون و قیام دیگه کجاست؟ گفت رازون:D

Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوزتان، این فست فود پاپا اول عباس آباد پارسال کلا جمع شد یا رفته جای دیگه؟ فکر کنم این قدر آشغال به خورد مردم داد دیگه کاسبیش نشد. انصافا پیتزاهاش در برابر پالیز مفت گرون بود ولی لامصب چیکن استرپس هایی میزد با سس مخصوص که در اراک بی نظیر بود. این اگه هنوز هست بگید کجا رفته؟؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
معرفی فست فود های باکیفیت:
پالیز

بی کیفیت:
عمو میلاد
پیتزا شب

------

راویس هم جای با کلاسی هست که یکسالی توی عباس آباد باز شده. کیفیت متوسط رو به خوب (حق سرویس هم میگیرن) کلا هیچی توی اراک پیتزا پالیز نمیشه اما خوب قیمت بالا

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
کافه هم بیخوابی میرفتم نمیدونم جمع شده رفته کجا!!! یک کافه خوب بغل دست ما بود منتقل شد. فکر کنم نتونست کرایه بده... فعلا که چندروزیه بسته است...

///

کافه کتاب خوب هم در اراک خواستید برید کافه کتاب پاییز آخر قدوسی (روبروی **** مهندسی). برای مطالعه خوبه. کلا رایگان هست مگه بخواید چیزی بخورید که انصافا کافی هاش گرونه...

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
محله های باکلاس و بی کلاس اراک

محله های بی کلاس رو اول میگم:
در این شهر جاهایی وجود داره که حدالامکان سعی کنید زیاد دخول به این مناطق نداشته باشید و اگه هم وارد شدید با ساکنین این مناطق کاری نداشته باشین جسم و جان در خطر است. :D
برخی از این مناطق:
جهانگیری , کشتارگاه , رنگرزها , مشهد , رازون , پارک شهر , داوران , شهرک هجرت , شهرک قائم , شهرک نبئی , شن کش , لعلی , طالقانی و ...

و اما محله هایی که باکلاس تلقی شده و با دسته افراد متمول و سطح شئور بالاتر در ارتباط خواهید . از لحاظ ادبی و خانوادگی مطمئن بوده و کسی کاری به کار شما ندارد. دکتر مهندس در این مناطق به وفور دیده میشود.
برخی از این مناطق:
شهرک صنعتی , هپکو , خرم , مسکن , دکتر حسابی

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
@Quen داداشی این فودلند داریوش که تازه باز شده هم رفتی شما ؟
رستوران گردونه ؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
نه والا . ما پولمون به فلافلی دور باغ ملی هم نمیرسه. تو برو بیا واسمون تعریف کن :D
الان توی اینترنت آمارش را گرفتم! به گروه خونم نمیخوره:D احتمالا از اون رستورانهایی هست که برای یک وعده غذا برای دو نفر باید 100 تومن پیاده شی...

محله های باکلاس و بی کلاس اراک

محله های بی کلاس رو اول میگم:
در این شهر جاهایی وجود داره که حدالامکان سعی کنید زیاد دخول به این مناطق نداشته باشید و اگه هم وارد شدید با ساکنین این مناطق کاری نداشته باشین جسم و جان در خطر است.
برخی از این مناطق:
جهانگیری , کشتارگاه , رنگرزها , مشهد , رازون , پارک شهر , داوران , شهرک هجرت , شهرک قائم , شهرک نبئی , شن کش , لعلی , طالقانی و ...

و اما محله هایی که باکلاس تلقی شده و با دسته افراد متمول و سطح شئور بالاتر در ارتباط خواهید . از لحاظ ادبی و خانوادگی مطمئن بوده و کسی کاری به کار شما ندارد. دکتر مهندس در این مناطق به وفور دیده میشود.
برخی از این مناطق:
شهرک صنعتی , هپکو , خرم , مسکن , دکتر حسابی

چند روز پیش میخواستم گوشیم رو فلش کنم رفتم یک مغازه ای توی ملک گفت 50 تومن! گفتم اصلا این گوشی 50 تومن میرزه!؟ خلاصه رفتم خیابون قائم مقام سمت لعلی با 6 تومن انجام داد!

از مرکز شهر سعی کنید زیاد خرید نکنید! مگر مواد خوراکی که نرخ بسته بندی داره

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
الان توی اینترنت آمارش را گرفتم! به گروه خونم نمیخوره:D احتمالا از اون رستورانهایی هست که برای یک وعده غذا برای دو نفر باید 100 تومن پیاده شی...

چند روز پیش میخواستم گوشیم رو فلش کنم رفتم یک مغازه ای توی ملک گفت 50 تومن! گفتم اصلا این گوشی 50 تومن میرزه!؟ خلاصه رفتم خیابون قائم مقام سمت لعلی با 6 تومن انجام داد!

از مرکز شهر سعی کنید زیاد خرید نکنید! مگر مواد خوراکی که نرخ بسته بندی داره
یکی رفته فودلند واسه من تعریف کرده که قیمتاش خوبه در حد 20ت اینا :general711:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
شیرینی فروشی خوب هم خواستید در کنار سی گل ، بابا قناد هم توصیه میشه (توی خرم) انصافا شیرینی ترهای باباقناد توی اراک از بهترینهاست. خوش قیمت هم هست.

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
شیرینی فروشی خوب هم خواستید در کنار سی گل ، بابا قناد هم توصیه میشه (توی خرم) انصافا شیرینی ترهای باباقناد توی اراک از بهترینهاست. خوش قیمت هم هست.
شیرین گل فقط کنار حموم 4 فصل :general711:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
ایول حتما امتحان میکنم! کیفیت شیرینی ترهاش بهتره؟ یا شیرینی معمولی (دانمارکی و غیره...) ؟؟؟
برو بگو شیرینی "گل" میخوام :general705:
من فقط گل با نون ******* میخرم ازینجا:general504: که عالیه

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
برو بگو شیرینی "گل" میخوام :general705:
من فقط گل با نون ******* میخرم ازینجا:general504: که عالیه

شیرینی گل؟ منظورت این هست که نوع شیرینیش هم اسمش "گل" هست؟ چی هست دقیقا!؟ تره؟

بالا