• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق اراکی های پی تی

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
بنزین گرون شده اولین کسی که فشار میاد اتفاقا امثال من و توئه که پول تاکسی ما سربه فلک میکشه.
مسیر 700 تومنی شک نکن میشه 1000 تومن .

مسیر بازار قائم مقام 500 شده بود دیروز رفتم 700 .
حالا فشار به کی وارد میشه ؟ من بدبخت و امثال من

ثروتمندها بیشتر ماشین استفاده میکنن یا قشر متوسط و ضعیف؟ شما توی همین اراک ببین چند درصد ماشین ها تک سرنشین هستن؟ حداقل 75 درصد ماشین ها تک سرنشین! اگه طرف ماشین نیاره بیرون و از تاکسی استفاده کنه و مقداری هم پیاده روی، هم به نفع خودش هست هم به نفع تاکسی دار و کاهش آلودگی... حالا حتما میگی افراد مایه دار این پولها براشون پول نیست اما خیلی کم هستن افرادی که بنزین هزار تومنی براشون مهم نباشه. بذار اگه دودش میره توی حلق منو و تو لاقل طرف هزینه اش را هم به دولت پرداخت کنه و از جیب ماها یارانه بنزین نگیره.

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
ثروتمندها بیشتر ماشین استفاده میکنن یا قشر متوسط و ضعیف؟ شما توی همین اراک ببین چند درصد ماشین ها تک سرنشین هستن؟ حداقل 75 درصد ماشین ها تک سرنشین! اگه طرف ماشین نیاره بیرون و از تاکسی استفاده کنه و مقداری هم پیاده روی، هم به نفع خودش هست هم به نفع تاکسی دار و کاهش آلودگی... حالا حتما میگی افراد مایه دار این پولها براشون پول نیست اما خیلی کم هستن افرادی که بنزین هزار تومنی براشون مهم نباشه. بذار اگه دودش میره توی حلق منو و تو لاقل طرف هزینه اش را هم به دولت پرداخت کنه و از جیب ماها یارانه بنزین نگیره.

2 تا چیز در ممملکت گل و بلبل ما هستند که به محض گرون شدن باعث وجود سیل گرونی میشن یکی بنزین یکی دیگه نان .
هر کدوم که گرون بشن متعاقبا بسیاری از موارد دیگه گرون میشه.
این که بگی من تاکسی کم سوار میشم یا زیاد به سودمه درست نیست.
الان بنزین که گرون بشه هزینه حمل و نقل مواد غذایی میره بالا در نتیجه قیمتش هم میره بالا
آخرش پولش از جیب من درمیاد .

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478

بله خیلی به نفع تاکسی دار هست
من دم عید بود که اراک بودم توی صف بودم که تاکسی خطی بیاد بریم
خیلی شیک و مجلسی یارو میومد مسافر نمیزد... راق نگاه میکرد و منتظر بود که دربست بگی تا سوار کنه....
اره داوش...اینجور ملتی هستیم.
حالا همین بابا مواقع دیگه که ماشین زیاده التماس مسافر میکنه

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
من هر روز برای کارم میرم شهر صنعتی، امروز هم رفتم کرایه را همون 700 تومن گرفت. مسیر برگشت هم شخصی سوار شدم تا دروازه تهران همون 500 تومن بود.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
من هر روز برای کارم میرم شهر صنعتی، امروز هم رفتم کرایه را همون 700 تومن گرفت. مسیر برگشت هم شخصی سوار شدم تا دروازه تهران همون 500 تومن بود.

مگه مجبورت کردن دربست سوار بشی! سوار نمیشی تا طرف خالی بره! بعضیهاشون که دیگه خیلی دندون گردن مسیر معمولی را که آژانس 3 تومن میگه اینها میگن 3.5 الی 4 ... هرچی اونها گفتن که ما نباید بشمریم! من تا عجله نداشته باشم دربست سوار نمیشم. وقتی هم سوار بشم طی میکنم روی 3 تومن

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
مغازه خوب سراغ دارید برای خرید اقلام ترش؟؟ آلو جنگلی، برگه زردآلو با رب انار و آب انار و معجون ترش و غیره... یک دونه سر خیابون میثم توی عباس آباد هست قبلا ازش خرید میکردم اما الان زیاد کیفیتش جالب نیست (قیمتهاش هم بالاست)

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
مغازه خوب سراغ دارید برای خرید اقلام ترش؟؟ آلو جنگلی، برگه زردآلو با رب انار و آب انار و معجون ترش و غیره... یک دونه سر خیابون میثم توی عباس آباد هست قبلا ازش خرید میکردم اما الان زیاد کیفیتش جالب نیست (قیمتهاش هم بالاست)
نه من کلا از مزه ترش خوشم نمیاد :general705:
میگن یکی هست تو خرم ازون خوبا.نمیدونم دقیقن کجاس:general505:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
نه من کلا از مزه ترش خوشم نمیاد
میگن یکی هست تو خرم ازون خوبا.نمیدونم دقیقن کجاس
یکی توی خرم بود (پله میخورد میرفت بالا) ولی فکر کنم جمع کرده (مطمئن نیستم! باید برم ببینم) یکی هم توی ملک زده بود نزدیک ما بود و کیفیت خوبی هم داشت اما جمع کرد، قبلش هم جاش شاورما بود که اونم جمع کرد! (روبروی آیس پک که اونم جمع کرد:D)
راستی حرف شاورما شد، نمیدونی شاورمای خوب کجا میزنه؟ (همون کباب ترکی) من یکبار از اول عباس آباد گرفتم زیاد جالب نبود...

Last edited:

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
یکی توی خرم بود (پله میخورد میرفت بالا) ولی فکر کنم جمع کرده (مطمئن نیستم! باید برم ببینم) یکی هم توی ملک زده بود نزدیک ما بود و کیفیت خوبی هم داشت اما جمع کرد، قبلش هم جاش شاورما بود که اونم جمع کرد! (روبروی آیس پک که اونم جمع کرد:D)
راستی حرف شاورما شد، نمیدونی شاورمای خوب کجا میزنه؟ (همون کباب ترکی) من یکبار از اول عباس آباد گرفتم زیاد جالب نبود...
میخواستم بپرسم شاورما چیه که گفتی :D
اون که سر عباس اباد بود هفته ای ۱بار پلمپ میشد :| گوشت الاغ میزد :D
با ۱۲۰۰ چجوذی این همه خرج میکنی؟ :/

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
میخواستم بپرسم شاورما چیه که گفتی :D
اون که سر عباس اباد بود هفته ای ۱بار پلمپ میشد :| گوشت الاغ میزد :D
با ۱۲۰۰ چجوذی این همه خرج میکنی؟ :/
گوشت الاغ:D
نه بابا اتفاقا زیاد خرج نمیکنم ولی خوشبختانه هنوز مجردم و گاهی پیش بیاد با رفقا میرم بیرون... اراک هم که جای درست و حسابی نداره مجبوری بری فست فود و رستوران
درآمدم امسال بهتر شده وگرنه توی اراک متاهل باشی با این پولا زیر خط فقری.... کارم طوری هست درآمد ثابت نیست. یک ماه 4 تومن یک ماه هیچی

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
گوشت الاغ:D
نه بابا اتفاقا زیاد خرج نمیکنم ولی خوشبختانه هنوز مجردم و گاهی پیش بیاد با رفقا میرم بیرون... اراک هم که جای درست و حسابی نداره مجبوری بری فست فود و رستوران
درآمدم امسال بهتر شده وگرنه توی اراک متاهل باشی با این پولا زیر خط فقری.... کارم طوری هست درآمد ثابت نیست. یک ماه 4 تومن یک ماه هیچی
یه راهنمایی میکنی منو که چه رشته ای بخونم تو دانشگاه؟داشگاهش مهم نیس یعنی چه مدرکی بگیرم.
شما ریش سفیده درس خوندنی :D
رشتم ریاضی بوده.هوش و حافظه هم عالی :D

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
یه راهنمایی میکنی منو که چه رشته ای بخونم تو دانشگاه؟داشگاهش مهم نیس یعنی چه مدرکی بگیرم.
شما ریش سفیده درس خوندنی :D
رشتم ریاضی بوده.هوش و حافظه هم عالی :D
از گوشت الاغ رسیدیم به رشته دانشگاهی:D
من کلا توصیه میکنم درس نخونی و از همین الان یا بعد خدمتِ سربازی بری سراغ کار آزاد، کار آزاد همیشه جواب میده هم درآمد عالی داری (متناسب با نرخ تورم) هم مسئولیت مدنی (مثل پزشکها و مهندسا و وکلا) نداری و خیلی مسائل دیگه... (از جمله اینکه 5-6 سال جلو میفتی)
ولی:
اگه خانواده مجبورت میکنن درس بخونی و خودت هم واقعا علاقه مندی و دوست داری آینده ات هم تامین باشه برو سمت رشته ای که با صنعت ساختمون مرتبط باشه، رقم های کلانی توی صنعت ساختمون جابجا میشه بخصوص ایران که یک کشور در حال توسعه هست. (عمران یک رشته مهندسی هست و معماری یک رشته هنری/فنی)
ولی لامصب درس خوندن در شرایط فعلی یک بدی که داره اینه که رقابت توی جامعه برای کار کردن و کار گرفتن خیلی خیلی شدید هست یعنی شما باید خیلی زحمت بکشی و جوونیت را مثل من از دست بدی! تازه سنت به 29 - 30 که برسه جای پات سفت میشه. نمیگم ارزشش را نداره اما رقابت برای کسب فرصتهای بهتر توی این آشفته بازار واقعا سخت شده...

نتیجه گیری اخلاقی: درس نخون! زود برو سراغ کار و از جوونیت لذت ببر و بعد 2-3 سال هم ازدواج.... غصه هوش و حافظه ات را هم نخور! توی هرکاری بری هوش و حافظه کمکت میکنه موفقتر باشی. بزرگترین اشتباهی هم که ممکنه مرتکب بشی این هست که از ترس خدمت بخوای بری دانشگاه و خدمت را عقب بندازی. کاری که 80 درصد انجام میدن و آخر حماقت هست.

بازم میگم عمرت را برای درس خوندن و گرفتن لیسانس و مدرک هدر نده! بعدش افسوس میخوری...
توی 40 سالگی هم میشه درس خوند و دیر نمیشه

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
محله های باکلاس و بی کلاس اراک

محله های بی کلاس رو اول میگم:
در این شهر جاهایی وجود داره که حدالامکان سعی کنید زیاد دخول به این مناطق نداشته باشید و اگه هم وارد شدید با ساکنین این مناطق کاری نداشته باشین جسم و جان در خطر است. :D
برخی از این مناطق:
جهانگیری , کشتارگاه , رنگرزها , مشهد , رازون , پارک شهر , داوران , شهرک هجرت , شهرک قائم , شهرک نبئی , شن کش , لعلی , طالقانی و ...

و اما محله هایی که باکلاس تلقی شده و با دسته افراد متمول و سطح شئور بالاتر در ارتباط خواهید . از لحاظ ادبی و خانوادگی مطمئن بوده و کسی کاری به کار شما ندارد. دکتر مهندس در این مناطق به وفور دیده میشود.
برخی از این مناطق:
شهرک صنعتی , هپکو , خرم , مسکن , دکتر حسابی
داداش جهرم جزو کدومه :D

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
از گوشت الاغ رسیدیم به رشته دانشگاهی:D
من کلا توصیه میکنم درس نخونی و از همین الان یا بعد خدمتِ سربازی بری سراغ کار آزاد، کار آزاد همیشه جواب میده هم درآمد عالی داری (متناسب با نرخ تورم) هم مسئولیت مدنی (مثل پزشکها و مهندسا و وکلا) نداری و خیلی مسائل دیگه... (از جمله اینکه 5-6 سال جلو میفتی)
ولی:
اگه خانواده مجبورت میکنن درس بخونی و خودت هم واقعا علاقه مندی و دوست داری آینده ات هم تامین باشه برو سمت رشته ای که با صنعت ساختمون مرتبط باشه، رقم های کلانی توی صنعت ساختمون جابجا میشه بخصوص ایران که یک کشور در حال توسعه هست. (عمران یک رشته مهندسی هست و معماری یک رشته هنری/فنی)
ولی لامصب درس خوندن در شرایط فعلی یک بدی که داره اینه که رقابت توی جامعه برای کار کردن و کار گرفتن خیلی خیلی شدید هست یعنی شما باید خیلی زحمت بکشی و جوونیت را مثل من از دست بدی! تازه سنت به 29 - 30 که برسه جای پات سفت میشه. نمیگم ارزشش را نداره اما رقابت برای کسب فرصتهای بهتر توی این آشفته بازار واقعا سخت شده...

نتیجه گیری اخلاقی: درس نخون! زود برو سراغ کار و از جوونیت لذت ببر و بعد 2-3 سال هم ازدواج.... غصه هوش و حافظه ات را هم نخور! توی هرکاری بری هوش و حافظه کمکت میکنه موفقتر باشی. بزرگترین اشتباهی هم که ممکنه مرتکب بشی این هست که از ترس خدمت بخوای بری دانشگاه و خدمت را عقب بندازی. کاری که 80 درصد انجام میدن و آخر حماقت هست.

بازم میگم عمرت را برای درس خوندن و گرفتن لیسانس و مدرک هدر نده! بعدش افسوس میخوری...
توی 40 سالگی هم میشه درس خوند و دیر نمیشه
اخه بدون مدرک اگه برم سرکار تش کارگریه باحقوق ۶۰۰ت :/

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
اخه بدون مدرک اگه برم سرکار تش کارگریه باحقوق ۶۰۰ت :/

اولا ما کارگری دیگه زیر ماهی 1500 توی اراک نداریم. اداره کاری هم با بیمه و سنوات و عیدی و ... حدود 1200 میفته

منظور من این نبود بری کارگری، الان فلافل فروش های اراک توی ملک و باغ ملی زیر ماهی 3 تومن درنمیارن. شما یک مغازه توی خیابون قائم مقام اجاره کن که قیمت خوبی هم داره. جنس بریز بفروش (حالا هر جنس و کالایی) هم خیلی زود سرمایه یا وامت برمیگرده و هم اینکه یک عمر کار بی استرس و پردرآمد داری، هیچی کار آزاد نمیشه...

Last edited:

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
داداش جهرم جزو کدومه :D

جهرم یه جای تقریبا معمولیه . گه گاهی حرکات حیوان گونه سر میزنه ولی کلا خنثی است.
جایی نیست که ادم کیف کنه واسه زندگی .

فامیل دارید اونجا ؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
پارک تازه تاسیس ملت در اراک: (بین ولیعصر و دروازه تهران)
پارک ملت دار هم شدیم:D
upload_2015-5-29_14-40-12.png

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
قراره آبنمای موزیکال هم توش بزنن:D

جالبیش اینجاست یک پارک دیگه سمت سردشت هم اسمش ملتِ

Last edited:
بالا