• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق اراکی های پی تی

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
چه شوخی بامزه ای :eek:

دهاتی پاتو از تاپیک کلانشهر اراک بزار بیرون :general211:

پارک تازه تاسیس ملت در اراک: (بین ولیعصر و دروازه تهران)
پارک ملت دار هم شدیم:D
مشاهده پیوست 810993

علل الحساب میخوان کتابخانه مرکزی اراک رو هم بغل همینجا . کنار ایستگاه اتوبوس راه بندازن. مخ شورای شهر و شهرداری رو باید از دم پهن تازه گرفت :D

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
علل الحساب میخوان کتابخانه مرکزی اراک رو هم بغل همینجا . کنار ایستگاه اتوبوس راه بندازن. مخ شورای شهر و شهرداری رو باید از دم پهن تازه گرفت
چرا؟ اگه کتابخونه راه بندازن که خوبه

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
جهرم یه جای تقریبا معمولیه . گه گاهی حرکات حیوان گونه سر میزنه ولی کلا خنثی است.
جایی نیست که ادم کیف کنه واسه زندگی .

فامیل دارید اونجا ؟
بچه جهرمم :دی بغل لوازم ساختمونیه که سه زمانی لوازن خانگی صنام بود
اون صنام مال ما بود
الانم مغازه هارو فروختیم به باطری سازی و کلید سازی

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
@فلک زده
این پیتزا پاپا اول عباس آباد کجا رفت پارسال؟ ها؟
//

جای کافی بیخوابی توی ملک جگرکی باز شده:D فقط همین جگرکی توی ملک کم داشتیم که اونم به سلامتی افتتاح شد (روبرو ترانس برق)
کافه بیخوابی هم رفت توی امام. (بهترین کافه اراکه این بیخوابی)

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
ایا میدانستید بیشترین سپاهی کشور از اراک و مازندران وکاشان هست و مخصوصا ...

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
ایا میدانستید بیشترین سپاهی کشور از اراک و مازندران وکاشان هست و مخصوصا ...
نه والا نمیدانستیم
//

دوستان اراکی، اگه رفتید پیتزا پالیز نان سیر اش را امتحان کنید، خوشمزه ترین نان سیری هست که خوردید، (یک نوع نون مخصوص سیر دار با پنیر موزارلا...) ارزون هم هست.
پالیز، پیتزای برتولی، بیکن و پپرونی اش عالیه....

جاهایی مثل پدر خوب هم نرید برای پیتزا که واقعا مفت گرونه...

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
ان شاالله برای هفته دیگه که تعطیلی هست میام تا عمو ایدین رو زیارت کنیم....

ایدین ادرس بده که مهمونا دارن میان:D

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
من ماه ها کارگری ساختمون کردم :D

سر همین قضیه دیسک کمر خفیف گرفتم و موشکول سیاتیک :D
بعد من پول از کجا بیارم مغازه بزنم تو قایم مقام؟ :/
شوما سرمایه بیار جنسم بیار بعد خودت برو من میام :D

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

آیدین مرتفع ترین پنت هاوس اراک را اجاره کرده ولی بخوای بری بالا پاهات درد میگیره چون آسانسورش خرابه و به علت تحریم هنوز نتونستن تعمیرش کنن

من ماه ها کارگری ساختمون کردم :D

سر همین قضیه دیسک کمر خفیف گرفتم و موشکول سیاتیک :D
بعد من پول از کجا بیارم مغازه بزنم تو قایم مقام؟ :/
شوما سرمایه بیار جنسم بیار بعد خودت برو من میام :D
منم کارگری کردم البته برای خودم ولی خب شوما نباید به خودت فشار میاوردی که دچار مشکل کمر بشی...
پس اگه جدا هیچی سرمایه نداری همون درس را بخون! چون منم بابام کارگر بود همین راه درس خوندن را امتحان کردم ولی اگه رفتی سراغش دیگه خوب بخون (یعنی باید تا آخرش با قدرت بری)

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
راستی افشین،
حسابداری هم رشته بسیار خوبیه که اگه تسلط داشته باشی به قوانین مالیاتی و همینطور نرم افزارهای مالی، اقلا ماهی 4-5 تومن درآمد داری. کارت خوب باشه با شرکتها بزرگ کار میکنی و نونت توی روغنه (دیدم که میگم)

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
آقا من عذر میخوام

ولی چرا در دسته افراد معتاد همیشه نام همدان و اراک میدرخشد؟

باور کنید هر محلی بودیم هرچی میکشیدیم از دست همدانی ها و اراکی ها بود:D

اراکی ها باز قابل تحمل تر اند .

البته همه جا خوب و بد داره ولی هرجا رفتیم تمرکز همدانی و ها و اراکی ها بر ت ر یاک و کفتر بازی بود

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
نه لوکس :rolleyes:
راستی افشین،
حسابداری هم رشته بسیار خوبیه که اگه تسلط داشته باشی به قوانین مالیاتی و همینطور نرم افزارهای مالی، اقلا ماهی 4-5 تومن درآمد داری. کارت خوب باشه با شرکتها بزرگ کار میکنی و نونت توی روغنه (دیدم که میگم)
حساب داری کلاس نداره بعد کسایی که رفتن دارای ضریب هوشی پایینین هستند:general108:
پیام نور برم ضایس؟ :general408:

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
آقا من عذر میخوام

البته همه جا خوب و بد داره ولی هرجا رفتیم تمرکز همدانی و ها و اراکی ها بر ت ر یاک و کفتر بازی بود
@zgg123

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
آقا من عذر میخوام

همدانیا بلا سرت اوردن روت نمیشه بگی :p

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
حساب داری کلاس نداره
هیچی اندازه بی پولی بیکلاسی نداره! پول داشته باش بهت میگن دکتر مهندس! حتی اگه نباشی:D
بعد کسایی که رفتن دارای ضریب هوشی پایینین هستند
می دونی EQ چیه؟ هوش هیجانی برای موفقیت مالی خیلی مهمتر از IQ هست. IQ ثابته اما EQ اکتسابیه! شما سعی کن این دومی را تقویت کنی...
پیام نور برم ضایس؟
نه! برا چی ضایع باشه ولی آزاد و دولتی بری بهتره چون تدریس میکنن. شما از همون اول که رفتی دانشگاه برو چندتا شرکت نوپا و خودت را حسابدار حرفه ای جا بزن (اونا نمیفهمن چون تازه شرکت زدن و خودشون هیچی نمیدونن و دنبال حسابدار با قیمت مفت هستن!) و یک مدتی براشون با مبالغ پایین کار کن و تِر بزن توی کارشون تا اداره مالیات بیچارشون کنه:D اینجوری مسائل مالیاتی و دفتر سالیانه تکمیل کردن و قوانین را یاد میگیری... تا پایان لیسانس کارآموزی کن و کار یاد بگیر با مبالغ پایین برای این شرکتهای درپیت... بعدش می تونی بری با شرکتهای معتبرتر کار کنی... این همه شرکت توی شهرکهای صنعتی اراک همه نیاز به حسابدار دارن... (فقط خودت باید درس بخونی و دنبال نرم افزار و کار یاد گرفتن باشی چون دانشگاه های ایران حتی دولتیهاش هم تعطیلن، من دوران بعد از لیسانس بیشتر از دوبرابر دوره لیسانس مجبور شدم درس بخونم با اینکه مثلا شاگرد زرنگ بودیم)

Last edited:

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
هیچی اندازه بی پولی بیکلاسی نداره! پول داشته باش بهت میگن دکتر مهندس! حتی اگه نباشی:D

می دونی EQ چیه؟ هوش هیجانی برای موفقیت مالی خیلی مهمتر از IQ هست. IQ ثابته اما EQ اکتسابیه! شما سعی کن این دومی را تقویت کنی...

نه! برا چی ضایع باشه ولی آزاد و دولتی بری بهتره چون تدریس میکنن. شما از همون اول که رفتی دانشگاه برو چندتا شرکت نوپا و خودت را حسابدار حرفه ای جا بزن (اونا نمیفهمن چون تازه شرکت زدن و خودشون هیچی نمیدونن و دنبال حسابدار با قیمت مفت هستن!) و یک مدتی براشون با مبالغ پایین کار کن و تِر بزن توی کارشون تا اداره مالیات بیچارشون کنه:D اینجوری مسائل مالیاتی و دفتر سالیانه تکمیل کردن و قوانین را یاد میگیری... تا پایان لیسانس کارآموزی کن و کار یاد بگیر با مبالغ پایین برای این شرکتهای درپیت... بعدش می تونی بری با شرکتهای معتبرتر کار کنی... این همه شرکت توی شهرکهای صنعتی اراک همه نیاز به حسابدار دارن... (فقط خودت باید درس بخونی و دنبال نرم افزار و کار یاد گرفتن باشی چون دانشگاه های ایران حتی دولتیهاش هم تعطیلن، من دوران بعد از لیسانس بیشتر از دوبرابر دوره لیسانس مجبور شدم درس بخونم با اینکه مثلا شاگرد زرنگ بودیم)
حس درس خوندنای مسخره واسه کنکورو ندارم.پول آزادم ندارم :D

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
حس درس خوندنای مسخره واسه کنکورو ندارم.پول آزادم ندارم :D

اگه حس درس خوندن برا کنکور نداری اون موقع چه جوری میخوای بری دانشگاه!؟ شما که میگی مهندسی، همون رشته مهندسی برق یا مکانیک یا عمران شما واردش بشی، برای پاس کردن 3واحد معادلات دیفرانسیل به فنا میری حالا دروس هولناک تخصصی بماند! پاس کردن 3 واحد مغناطیس یا دینامیک یا مدار یا تحلیل سازه بهت میگه دانشگاه یعنی چی/زندگی یعنی چی
139fs122428.gif

درسهای دبیرستان و پیش دانشگاهی بیشتر شبیه بچه بازی و شوخیه! درسهای دانشگاه هزار برابر سخت تره، شما الان حوصله ات نیاد اینا را بخونی میخوای چکار کنی با دروس مهندسی؟

من در مورد درسهای حسابداری زیاد اطلاعاتی ندارم اما میگن نسبت به مهندسی خیلی خیلی آسون تره. بنابراین با این شرایط که تو میگی همون پیام نور یک رشته کم زحمت و پولساز مثل حسابداری شاید گزینه مفیدتری برات باشه هرچند بهرحال پیام نور هم مفت نیست دیگه؟ درسته؟

//
پ.ن: کاش 10 سال پیش یکی اینجوری به من مشاوره میداد
148fs542321.gif

Last edited:

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
چرا؟ اگه کتابخونه راه بندازن که خوبه

اون منطقه شهر که دسترسی فوق العاده از بالاشهر رو داره (هپکو , شهرصنعتی) :D باید یه ساختمان بزرگ تجاری مثل تیراژه تهران میشد.

بچه جهرمم :دی بغل لوازم ساختمونیه که سه زمانی لوازن خانگی صنام بود
اون صنام مال ما بود
الانم مغازه هارو فروختیم به باطری سازی و کلید سازی

فک کنم سر کوچه سلحشور بوده خونتون درسته ؟ کوچه سلحشور رو یادته ؟

@فلک زده
این پیتزا پاپا اول عباس آباد کجا رفت پارسال؟ ها؟
//

جای کافی بیخوابی توی ملک جگرکی باز شده:D فقط همین جگرکی توی ملک کم داشتیم که اونم به سلامتی افتتاح شد (روبرو ترانس برق)
کافه بیخوابی هم رفت توی امام. (بهترین کافه اراکه این بیخوابی)

من تا حالا پیتزا فروشی نرفتم غذا بخورم حالا پیتزا پاپا رو که بماند..
پیتزا پاپا همون پیتزا فروشی بغل حموم چهارفصل رو میگی ؟
از بس بزرگ بود ورشکست شده رفته. اوایل افتتاحش چه بریز بپاشی میکرد جلو درش

واسه کی میای کلانشهر؟ طرفای ما هم میای ؟ آدرس بهت میدم

آقا من عذر میخوام

اراک که کلانشهره حق داره تعداد معتاداش بالا باشه. :p

ولی همدان وقتی عنگـ.ل هایی مثل @zgg123 رو داشته باشه اظهر من الشمسه که شهرش چجوریه دیگه !

فری پاشو بیا اینجا بدجور آمار ترانسکشوال اینجا هم بالائه

اگه حس درس خوندن برا کنکور نداری اون موقع چه جوری میخوای بری دانشگاه!؟ شما که میگی مهندسی، همون رشته مهندسی برق یا مکانیک یا عمران شما واردش بشی، برای پاس کردن 3واحد معادلات دیفرانسیل به فنا میری حالا دروس هولناک تخصصی بماند! پاس کردن 3 واحد مغناطیس یا دینامیک یا مدار یا تحلیل سازه بهت میگه دانشگاه یعنی چی/زندگی یعنی چی
139fs122428.gif

درسهای دبیرستان و پیش دانشگاهی بیشتر شبیه بچه بازی و شوخیه! درسهای دانشگاه هزار برابر سخت تره، شما الان حوصله ات نیاد اینا را بخونی میخوای چکار کنی با دروس مهندسی؟

من در مورد درسهای حسابداری زیاد اطلاعاتی ندارم اما میگن نسبت به مهندسی خیلی خیلی آسون تره. بنابراین با این شرایط که تو میگی همون پیام نور یک رشته کم زحمت و پولساز مثل حسابداری شاید گزینه مفیدتری برات باشه هرچند بهرحال پیام نور هم مفت نیست دیگه؟ درسته؟

//
پ.ن: کاش 10 سال پیش یکی اینجوری به من مشاوره میداد
148fs542321.gif

به این یارو عفشین ذره ای کمک نکن که از گوشت سگ بهش حرومتره. نمیدونی چه به حال من اورده همین یه قلم بچه :general503:

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
اون منطقه شهر که دسترسی فوق العاده از بالاشهر رو داره (هپکو , شهرصنعتی) :D باید یه ساختمان بزرگ تجاری مثل تیراژه تهران میشد.

فک کنم سر کوچه سلحشور بوده خونتون درسته ؟ کوچه سلحشور رو یادته ؟

من تا حالا پیتزا فروشی نرفتم غذا بخورم حالا پیتزا پاپا رو که بماند..
پیتزا پاپا همون پیتزا فروشی بغل حموم چهارفصل رو میگی ؟
از بس بزرگ بود ورشکست شده رفته. اوایل افتتاحش چه بریز بپاشی میکرد جلو درش

واسه کی میای کلانشهر؟ طرفای ما هم میای ؟ آدرس بهت میدم

اراک که کلانشهره حق داره تعداد معتاداش بالا باشه. :p

ولی همدان وقتی عنگـ.ل هایی مثل @zgg123 رو داشته باشه اظهر من الشمسه که شهرش چجوریه دیگه !

فری پاشو بیا اینجا بدجور آمار ترانسکشوال اینجا هم بالائه

به این یارو عفشین ذره ای کمک نکن که از گوشت سگ بهش حرومتره. نمیدونی چه به حال من اورده همین یه قلم بچه :general503:
قصاب باشی همرو از زیپ در بیار بعد سرچ کن : payan :general408:
50 تا پایان نامه میاد.بده بره دیگه:general505:
600ت میگیری دیگه پایا نامه جور کردنت واسه چیه ؟ :mad::general112::general312::general211:

بالا