• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق اراکی های پی تی

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
قصاب باشی همرو از زیپ در بیار بعد سرچ کن : payan :general408:
50 تا پایان نامه میاد.بده بره دیگه:general505:
600ت میگیری دیگه پایا نامه جور کردنت واسه چیه ؟ :general112:

برو رنگت رو نمیخوام ببینم قرمسـ.اق. :general312:
ساعت 5 قرار بود واسم بفرستی. مرد باید سرحرفش باشه. جلو یه دختر سرشکسته ام کردی بی شئور. :mad:

پ.ن: ماهی 600 ت هم در نمیارم :general211:

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
برو رنگت رو نمیخوام ببینم قرمسـ.اق. :general312:
ساعت 5 قرار بود واسم بفرستی. مرد باید سرحرفش باشه. جلو یه دختر سرشکسته ام کردی بی شئور. :mad:

پ.ن: ماهی 600 ت هم در نمیارم :general211:
شوماره منو بده بش تا هماهنگ کنم پایان نامه رو بدم بش:general703:
باو منم همون فایلا رو دارم دیگه:general503::general503:.بدهکارم شدم :mad:l

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
شوماره منو بده بش تا هماهنگ کنم پایان نامه رو بدم بش:general703:
باو منم همون فایلا رو دارم دیگه:general503::general503:.بدهکارم شدم :mad:l

خواهش کردم شماره ات رو بده قرطی بازی دراوردی تو آدمی !؟ :general208::general312::mad:

بهش زنگ زدم گفتم شرمنده ام ببخشید نشد . گردنم رو کج کردم جلوش :(

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
خواهش کردم شماره ات رو بده قرطی بازی دراوردی تو آدمی !؟ :general208::general312::mad:

بهش زنگ زدم گفتم شرمنده ام ببخشید نشد . گردنم رو کج کردم جلوش :(
۶ماهه میخوای یه کله جور کنی واسه من:general210::general211:
سرشکسته شدم جلو خانواده:mad::general312:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
برای خرید شلوار لی با کیفیت مناسب و قیمت خوب کجا را توصیه می کنید؟

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
برای خرید شلوار لی با کیفیت مناسب و قیمت خوب کجا را توصیه می کنید؟

مهندس درامدت چنده اساسی سروری میکنی تو این اراک . دائم یا خرید یا رستوران گردی . ما چطور باور کنیم تو دوست دخمل نداری آخه !! :rolleyes:

4 سال پیش یه پیرهن رفتیم گرفتیم دیگه رنگ لباس ندیدیم. یه پندی به ما بده زندگیمون عوض شه. :oops:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
پاساج تمدن .کیفیت ندارن و قیمت مناسب
بی کیفیت میخوام چیکار:D پاساژ تمدن توی عباس آباده؟
راستی گفتی بغل حموم چهارفصل، رفتم فقط یک شیرینی فروشی به نام ویلا 50 متر بالاترش بود! اصلا اونجا شیرینی فروشی به نام گل نبود:D

مهندس درامدت چنده اساسی سروری میکنی تو این اراک . دائم یا خرید یا رستوران گردی . ما چطور باور کنیم تو دوست دخمل نداری آخه !! :rolleyes:

4 سال پیش یه پیرهن رفتیم گرفتیم دیگه رنگ لباس ندیدیم. یه پندی به ما بده زندگیمون عوض شه. :oops:

والا به قرآن دارم بیکار میشم! یعنی چشمم زدی با فرقِ سر سقوط کردم:D (نپرس که قصه اش درازه)
شلوارم دیگه زهوارش دررفته، هرجا میرم آبروم میره. گفتم الان بیام بگم تو میای میگی من 150 ساله شلوار نخریدم! (اصلا تو تا حالا شلوار نخریدی! قبول! شوما بگو اینجا درباره چی صحبت کنیم؟:D)

پند: برا خودت کار کن

Last edited:

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
بی کیفیت میخوام چیکار:D پاساژ تمدن توی عباس آباده؟
راستی گفتی بغل حموم چهارفصل، رفتم فقط یک شیرینی فروشی به نام ویلا 50 متر بالاترش بود! اصلا اونجا شیرینی فروشی به نام گل نبود:D

والا به قرآن دارم بیکار میشم! یعنی چشمم زدی با فرقِ سر سقوط کردم:D (نپرس که قصه اش درازه)
شلوارم دیگه زهوارش درفته، هرجا میرم آبروم میره. گفتم الان بیام بگم تو میای میگی من 150 ساله شلوار نخریدم! (اصلا تو تا حالا شلوار نخریدی! قبول:D)
اصلا شوما بگو اینجا درباره چی صحبت کنیم؟

گل نام شیرینی میباشد نه نام شیرینی فروشی.از همون ویلا بگیر.
پاساج تمدن سر محسنی پایین تر از بیهقی

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
شلوارم دیگه زهوارش دررفته، هرجا میرم آبروم میره. گفتم الان بیام بگم تو میای میگی من 150 ساله شلوار نخریدم! (اصلا تو تا حالا شلوار نخریدی! قبول! شوما بگو اینجا درباره چی صحبت کنیم؟:D)

ندیده ازت خوشم اومده دلم میخواد در آینده نزدیک ببینمت . :p
تو دیگه چرا داری بیکار میشی ؟ مگه نقشه کش نبودی ؟ طراحی میکردی که. (تعریف کن برام )
ولی عجیب دلم از کلانشهرمون گرفته. حیف که تف سربالاست. تو اینجا هیچ نمیشه کار کرد.
یه بابایی بهم میگفت می اومدی تهران سرچهارراه کار میکردی زندگیت عوض میشد.
اگه میشد مینداختم میرفتم تهران
پ.ن: پندت قشنگ بود.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
ندیده ازت خوشم اومده دلم میخواد در آینده نزدیک ببینمت .
تو دیگه چرا داری بیکار میشی ؟ مگه نقشه کش نبودی ؟ طراحی میکردی که. (تعریف کن برام )
ولی عجیب دلم از کلانشهرمون گرفته. حیف که تف سربالاست. تو اینجا هیچ نمیشه کار کرد.
یه بابایی بهم میگفت می اومدی تهران سرچهارراه کار میکردی زندگیت عوض میشد.
اگه میشد مینداختم میرفتم تهران
پ.ن: پندت قشنگ بود.

نه بابا نقشه کشی چیه! نقشه ها را یک دیپلم فنی هم میکشه، کارم مرتبط به طراحیه سازه، امسال **** مهندسی 4000 متر سهمیه طراحی به عمرانی ها داده، تا حالا که خرداد هست یک متر هم طراحی نکردم. امروز 2بار زنگ زدم به این خانوم مهندس مسئول دفترمون به قرآن گوشی را هم جواب نمیده! حالا گوشیش را جواب نمیده میخواد کار به ما ارجاع بده!؟؟ مثلا قرار بود توی اولویت باشیم! تا آخر سال شانس بیارم 3- 4 تا کار بزنم بشه 2000 متر! که عملا مبلغ ناچیزی میشه...
کار اجرا هم که پارسال برداشتم داره آخر تابستون تموم میشه و کلا قوانین حوزه ساخت هم جدیدا داره عوض میشه و کلا مجریان محترم هم باید سماق بمکند! (مگه مافیای بساز بفروش میذاره ما کار کنیم؟؟) کار نظارت هم بس که پارسال کار نبود و پارتی بازی بود انصراف دادم ، سایت و برنامه نویسی هم که افتضاحه! خداییش همش عینه واقعیته! فقط باید مثل سگ بدویی و حواست جمع باشه تا بتونی زنده بمونی... تازه من اقلا باید ماهی 300-400 هم کمک خونه (والدین) کنم... حالا اصلا با این شرایط که آدم نمیدونه فرداش چیکاره هست تو بگو آخه میشه زن گرفت! تشکیل خانواده داد!!؟؟ برنامه ریزی کرد برای آینده!؟؟

پ.ن: یک افسر کارشناس تصادفات داشتیم توی پلیس راه (زمان خدمت) نصفه شب بیدارش میکردم میفرستادمش سر صحنه تصادف فوتی/جرحی، صبح می اومد میگفت سگ برینه توی این شغلی که ما داریم، حالا منم بگم سگ برینه توی این زندگی که ما داریم... توی این مملکت شب میخوابی صبح بلند میشی یک قانون و بخشنامه جدید میدن! چل شدیم به خدا...

پ.ن2: @فلک زده
چقدر این پستم شبیه پستهای خودت شد

پ.ن3: افسر کارشناس تصادفات آخرش تیر خورد توی کلیه اش (بر اثر درگیری با قاچاقچی ها) کلیه اش را درآوردن و آخرش فرستادنش قرارگاه! راحت شد برا خودش... قاچاقچی های محترم هم که هیچ وقت دستگیر نشدن:D

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
نه بابا نقشه کشی چیه! نقشه ها را یک دیپلم فنی هم میکشه، کارم مرتبط به طراحیه سازه، امسال **** مهندسی 4000 متر سهمیه طراحی به عمرانی ها داده، تا حالا که خرداد هست یک متر هم طراحی نکردم. امروز 2بار زنگ زدم به این خانوم مهندس مسئول دفترمون به قرآن گوشی را هم جواب نمیده! حالا گوشیش را جواب نمیده میخواد کار به ما ارجاع بده!؟؟ مثلا قرار بود توی اولویت باشیم! تا آخر سال شانس بیارم 3- 4 تا کار بزنم بشه 2000 متر! که عملا مبلغ ناچیزی میشه...
کار اجرا هم که پارسال برداشتم داره آخر تابستون تموم میشه و کلا قوانین حوزه ساخت هم جدیدا داره عوض میشه و کلا مجریان محترم هم باید سماق بمکند! (مگه مافیای بساز بفروش میذاره ما کار کنیم؟؟) کار نظارت هم بس که پارسال کار نبود و پارتی بازی بود انصراف دادم ، سایت و برنامه نویسی هم که افتضاحه! خداییش همش عینه واقعیته! فقط باید مثل سگ بدویی و حواست جمع باشه تا بتونی زنده بمونی... تازه من اقلا باید ماهی 300-400 هم کمک خونه (والدین) کنم... حالا اصلا با این شرایط که آدم نمیدونه فرداش چیکاره هست تو بگو آخه میشه زن گرفت! تشکیل خانواده داد!!؟؟ برنامه ریزی کرد برای آینده!؟؟

پ.ن: یک افسر کارشناس تصادفات داشتیم توی پلیس راه (زمان خدمت) نصفه شب بیدارش میکردم میفرستادمش سر صحنه تصادف فوتی/جرحی، صبح می اومد میگفت سگ برینه توی این شغلی که ما داریم، حالا منم بگم سگ برینه توی این زندگی که ما داریم... توی این مملکت شب میخوابی صبح بلند میشی یک قانون و بخشنامه جدید میدن! چل شدیم به خدا...

پ.ن2: @فلک زده
چقدر این پستم شبیه پستهای خودت شد

پ.ن3: افسر کارشناس تصادفات آخرش تیر خورد توی کلیه اش (بر اثر درگیری با قاچاقچی ها) کلیه اش را درآوردن و آخرش فرستادنش قرارگاه! راحت شد برا خودش... قاچاقچی های محترم هم که هیچ وقت دستگیر نشدن:D

قشنگ نوشتی خیلی خوشم اومد.
دیده بودم دفتر مهندسی ها نیمه تعطیل شدن ولی نمیخواستم باور کنم
سالها درس بخونی زحمت بکشی پول بدی آخرش هم همه چی برات بشه سهمیه ای . تازه آخرش هم دوست دخمل نداشته باشی!

ولی واقعا شرایط زندگی رو مرگبار کردن برای ملت.
یه دوستی دارم طفلک اونم عین من ادم بدبختیه. منتهی زن داره و یه بچه کوچیک.
امروز داشت باهام درد دل میکرد.
از سربیکاری مجبور شده رفته تو رستوران آبشار جلوی همون پارک ملت که جدید دارن میسازن.
بعد از مدت ها صاحب اونجا یک ماه کارش هم خورده و بهش چیزی نداده.
غمی تو چهره اش بود پاک امروز مرورش میکنم و دلم میگیره.
خیلی سخته جلوی زن و بچه ات شرمنده باشی . پاک موهاش سفید شده بود.

سعید تو چطور از سایت نمیتونی پول دربیاری ؟ حالا بیرون خرابه ولی اینترنت که دیگه اراک و باغ ملی که نیست .
راحت میشه پول دراورد ازش . آخه چرا ؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
قشنگ نوشتی خیلی خوشم اومد.
دیده بودم دفتر مهندسی ها نیمه تعطیل شدن ولی نمیخواستم باور کنم
سالها درس بخونی زحمت بکشی پول بدی آخرش هم همه چی برات بشه سهمیه ای . تازه آخرش هم دوست دخمل نداشته باشی!

ولی واقعا شرایط زندگی رو مرگبار کردن برای ملت.
یه دوستی دارم طفلک اونم عین من ادم بدبختیه. منتهی زن داره و یه بچه کوچیک.
امروز داشت باهام درد دل میکرد.
از سربیکاری مجبور شده رفته تو رستوران آبشار جلوی همون پارک ملت که جدید دارن میسازن.
بعد از مدت ها صاحب اونجا یک ماه کارش هم خورده و بهش چیزی نداده.
غمی تو چهره اش بود پاک امروز مرورش میکنم و دلم میگیره.
خیلی سخته جلوی زن و بچه ات شرمنده باشی . پاک موهاش سفید شده بود.

سعید تو چطور از سایت نمیتونی پول دربیاری ؟ حالا بیرون خرابه ولی اینترنت که دیگه اراک و باغ ملی که نیست .
راحت میشه پول دراورد ازش . آخه چرا ؟
گوربابای جنس ماده! حالا بگو افشین دعوتت کنه توی این گفتگوی "کارعافرین برتر" تا حقایقی تلخی را در مورد این جنس بدونی...
نود درصد دفاتر مهندسی اراک نیمه تعطیله . خیلیهاشون را میشناسم. اصلا برای همین قضیه خودم دفتر نزدم وگرنه مجوزش را دارم. همین دفتری که براش کار میکنم رفتم یکسری محاسبات برای سوله کارخونه اش انجام دادم، اقلا 200-300 تومن اجرت کارم بود. طرف زنگ نمیزنه بگه خرت به چند:D:D

قصه سایت درازه، حال ندارم برات توضیح بدم. سایت قبلا خوب بود، اما بگیر نگیر داره فعلا که خوب نیست شاید در آینده دوباره خوب شد اما این کارها ثبات نداره، فعلا هم مردم پول ندارن چیزی بخرن

کار ساختمون خوب بشه خودم دفتر میزنم، شاید یکی دوسال دیگه چون هنوز تجربه ام کمه

اقتصاد خوب بشه و تحریم ها برداشته بشه وضع همه درست میشه! از دستفروش لب خیابون بگیر تا کارخونه دار و وکیل و وزیر!

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
گوربابای جنس ماده! حالا بگو افشین دعوتت کنه توی این گفتگوی "کارعافرین برتر" تا حقایقی تلخی را در مورد این جنس بدونی...
نود درصد دفاتر مهندسی اراک نیمه تعطیله . خیلیهاشون را میشناسم. اصلا برای همین قضیه خودم دفتر نزدم وگرنه مجوزش را دارم. همین دفتری که براش کار میکنم رفتم یکسری محاسبات برای سوله کارخونه اش انجام دادم، اقلا 200-300 تومن اجرت کارم بود. طرف زنگ نمیزنه بگه خرت به چند:D:D

قصه سایت درازه، حال ندارم برات توضیح بدم. سایت قبلا خوب بود، اما بگیر نگیر داره فعلا که خوب نیست شاید در آینده دوباره خوب شد اما این کارها ثبات نداره، فعلا هم مردم پول ندارن چیزی بخرن

کار ساختمون خوب بشه خودم دفتر میزنم، شاید یکی دوسال دیگه چون هنوز تجربه ام کمه

اقتصاد خوب بشه و تحریم ها برداشته بشه وضع همه درست میشه! از دستفروش لب خیابون بگیر تا کارخونه دار و وکیل و وزیر!

من که با @afshin313 اساسی کلام رفته تو هم. تو بگو دعوت کنه ببینم جریان چی بوده !

چشمم نسبت به مذاکرات چندان آب نمیخوره. علل الخصوص با قانونی که مجلس سنای امریکا جدیدا تصویب کرد و کاملا به مذاکرات احاطه خواهد داشت و رای جمعی اونا باعث نتیجه دادن مذاکرات میشه.
نمیدونم منم قرار بود یه مغازه جدید برم کار کنم که از بخت بد ما هم بخاطر شرایط سخت فعلی و هزینه اجاره بالا مغازه مالیده شد به هم ( قرار بود تو فاطمیه برم) . به هر دری میزنی بسته است .
شرایط سختی برای ملت ساختن.

یه پ.خ بهت دادم چک کن .

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
@فلک زده
حاژی برای 4 شنبه و 5شنبه میام اراک شازده :D

تو جون بخواه میام پیشت:p

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
دقیقا همینی هستم که میبینی.....
مگه میخوای چکار کنی بابا؟؟
یه ادرس بده 15 دقیقه ببینیمت

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
دم دره خونه بودم یه دخمله رد شد. رفته بود تو کار من . با چشماش میگفت ماشین رو بردار بیا سراغ من.
چشم تو چشم هم بودیم. مسابقه گذاشتیم ببینیم کی چشماشو برمیداره .
رفت سرخیابون وایستاد منتظر. سرش هم برمیگردوند منو ببینه. به خیالش که ماشین خونه بغلی واسه منه.
منم که وسیله ای نداشتم سرمو انداختم پائین تا به زندگی نجس خودم ادامه بدم. :(

برگی دیگر از زندگی پرنشیب من .
قابل توجه دوستان: @Tidus , @Quen , @ArashMiniStar , @Armadillo

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
دم دره خونه بودم یه دخمله رد شد. رفته بود تو کار من . با چشماش میگفت ماشین رو بردار بیا سراغ من.
چشم تو چشم هم بودیم. مسابقه گذاشتیم ببینیم کی چشماشو برمیداره .
رفت سرخیابون وایستاد منتظر. سرش هم برمیگردوند منو ببینه. به خیالش که ماشین خونه بغلی واسه منه.
منم که وسیله ای نداشتم سرمو انداختم پائین تا به زندگی نجس خودم ادامه بدم. :(

برگی دیگر از زندگی پرنشیب من .
قابل توجه دوستان: @Tidus , @Quen , @ArashMiniStar , @Armadillo
پیاده مگه بده؟:general710:اون دنبال پولت بوده:general505:

بالا