فقط همین؟!خب سهمت محفوظه. میتونی توی تاپیک تهرانی ها بیای
فقط همین؟!خب سهمت محفوظه. میتونی توی تاپیک تهرانی ها بیای
راه و رسم همکاری رو تو بلد نبودی .
ازت شماره تلفنت رو خواستم ننه من غریبم بازیت رو یادت نیست ؟
من ننم با این شماره تماس میگیره ! مامانم گفته شماره همراهت رو نباید کسی بفهمه ! من فلانم ! حرف از حرفه ای بودن نزن که خندم میگیره
فقط همین؟!
عزیز کارت چی شد؟ به کجا رسیدی؟
فرضا من راه و رسم همکاری تجاری رو بلد نیستم ،شما چرا عصبانی شدی ؟ ... میگفتی آقا شرایط همکاری من اینه که شماره موبایلت رو بدی، من هم میگفتم نمیدم ...شما هم میگفتی خداحافظ شما
مشکل اینه گیر ادمهای درست نمی افتم. وگرنه کاری میکنم مثل توپ صدا بده داداش من.
تو که انقدر دانشمندی و میدونستی قپیه ، پس چرا میخواستی همکاری کنی ؟ از اول میگفتی اینوپس قـپی میای واسه چی ؟
اینم حکایت داستان کمدی توهمی ادامه تحصیل در سوئده ؟
پس کو نتیجه کارهات ؟ چرا الان گیر 20 میلیونی ؟ 33 سالته. 20 میلیون پول خرده برای نصف 33 ساله های این کشورهاز اون اول همش بلوف میزدی. من اندازه موهای سرت کار نتی کردم. تو میخوای به من راه تجارت رو نشون بدی ؟
با حضور در دفتر کار و خوردن یه بیسکوویت و چایی ؟ lol !
عشق میزی نه ؟ تو راه و رسم همکاری تو فضای مجازی رو بلد نیستی پسر . بلدم نیستی باید از من بپرسی نه با بیسکویت و چایی
همه آدم نادرستن. فقط تو درستی ؟
تو که انقدر دانشمندی و میدونستی قپیه ، پس چرا میخواستی همکاری کنی ؟ از اول میگفتی اینو
پس کو نتیجه کارهات ؟ چرا الان گیر 20 میلیونی ؟ 33 سالته. 20 میلیون پول خرده برای نصف 33 ساله های این کشوره
تو مشکلت اینجاست که اصلا موقعیت خودت رو درک نمیکنی.توی توهم به سر می بری... اگر یه جوون 20 ساله بودی من رعایت حالت رو میکردم و هیچی نمیگفتم.... یبار از خودت بپرس کی هستی که انقدر ادعا داری .... نه مدرک داری.. نه پول داری... نه سابقه ... نه رزومه . توی همه چی هم اظهار نظر میکنی .. همین که یه شرکت جوابت رو بده باید کلاهتو بندازی آسمون هفتم ، شرط و شروط گذاشتن برای شرکت پیشکشت
شماره موبایل منو (همونی که میگم شخصیه) خیلی ها توی همین پی تی دارن .سهیل جونم داره .... اما به تو ندادم، چون از اول تشخیص دادم چجور آدمی هستیشرکتی که رئیسش خـا یـ* نداشته باشه شماره موبایلش رو کسی داشته باشه شــِرتَک ـی بیش نیست lol
طرف شماره موبایل کد 1 ـش رو 40 روز تو صفحه اول روزنامه پیوست میکنه . شماره خانوادگی نمیکنه.
جالبیش اینه شماره ات خانوادگیه . آب خوردنت هم باید تو شـرتک صورت بگیره. اجازه نداری کاری کنی جز تو شرتک کنی.
حالا شما با شرتک ـتون که رئیسش از سوئد تشریف اورده به من میگی هیچی نیستم.
سابقه حضور در شرتک های چایی بیسکوییتی ندارم ولی مدرک دارم سابقه کار هم واسه خودم به حد کافی و وافی هست.
من تو زندگیم هیچی نشدم . اونقدر لای پام دارم که جار بزنم بگم. اما تو خواب نیستم که رویای ریاست ببینم.
چو بیشه تهی ماند از نره شیر / شغالی به بیشه درآید دلیر
امشب هم که داخل خواب تشریف دارین سر راه که از سوئد میای یه سر دم راه فرانسه هم برو نون فرانسوی واسه بچه های شرتک بگیر صبح بخورن LOL !
دادا زياد خودتو اذيت نكن اراك ويزا ميخواد شمارو راه نميدناراک دیگر کجاست
من اراکی نیستم، اراکی ها را هم دوست ندارم. آخه چرا باید دوست داشته باشم :|
اراک دیگر کجاست
من اراکی نیستم، اراکی ها را هم دوست ندارم. آخه چرا باید دوست داشته باشم :|
@فلک زده
ایدین جان این بنده خدا رو جدی نگیر ... بار اول دومش نیست .فقط و فقط حرف ـه .زبان ! یه جوری صغری کبری میچینه خودش هم کم کم باورش شده !!
شما هم زیاد جدی نگیر قضیه رو ... بزار خوش باشه ...
یه کاربر فعال بخش پزشکی بود نام کاربریش یادم نمیاد ۲-۳ سال پیش تا در شرکت واهیشون رفته بود اخرش هم کاشف به عمل اومد همه و همه دروغ و توهمه
پ.ن : این رو من ایگنور کرده بودم اومدم تو این تاپیک دیدم هیچی نمیفهمم انگار پست ها ناقصه ! از ایگنور خارجش کردم پست ها رو خوندم دیدم دوباره همون داستان تکراری و ...
برید محل خودتون بازی کنیدباو :/
شمام یکم نرم تر باش.به من چه ؟ تقصیر همشهری خودتون شد ....آقا من هر تاپیکی میرفتم میامد یچیزی میگفت، آقا فکر کرده تهرانی ها گوش درازن، همینجوری من میام 20 تومن میریزم به حسابش برو حالشو ببر
این کرمانشاهیه رو از تاپیکتون بندازید بیرون. خوی تهاجمی داره، میخواد دعوا راه بندازه
شمام یکم نرم تر باش.
قبل اینکه بحث کاری بشه اینجا باهم دوست بودید.پس با مشتری فرق میکنه.
تو پخ حرف میزدید هماهنگ میکردید کلیات کار رو.مراحل اخر تماس تلفنی هم میتونست کمک کنه.بعد اگه ۲طرف راضی بودن.داستانو حضورا رسمی کنید.
پ.ن: ۱.۵ داری بدی؟میخوام هلی شات بگیرم پولم کمه شماره موبایلتم نمیخوام. ش کار ت میدم بریز.:general601:
همین:general310:
ارهاقا بغل مسجد حاج اقا صابر یه تک لقمه بود که فقط تک لقمه میداد ارمشم یه پسر توپوله بود
اونجا هست هنوز ؟