• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق اراکی های پی تی

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
پیاده مگه بده؟:general710:اون دنبال پولت بوده:general505:

جونور الان بی مایه فتیره .الان ماشین زیر پات نباشه (پسر جوون) با تاپاله برابری میکنی .
رفتی دانشگاه (دانشگـُهـ ) دوزاریت می افته !

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
جونور الان بی مایه فتیره .الان ماشین زیر پات نباشه (پسر جوون) با تاپاله برابری میکنی .
رفتی دانشگاه (دانشگـُهـ ) دوزاریت می افته !
یخچال دار رو بیار بریم بیرون دیگه:general510:

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
یخچال دار رو بیار بریم بیرون دیگه:general510:

وانت یخچال دار ماله صاب کار ما ته خیابون محسنی ـه مردحساب . مگه من میتونم ماشین ملت رو وردارم بیارم دخمل بازی ! ماشین اونم با وانت یخچال دار بریم ! :general509:

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
وانت یخچال دار ماله صاب کار ما ته خیابون محسنی ـه مردحساب . مگه من میتونم ماشین ملت رو وردارم بیارم دخمل بازی ! ماشین اونم با وانت یخچال دار بریم ! :general509:
خوبه دیگه تابستونم هست میزیم عقب میشینیم با بچه ها :D

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
خوبه دیگه تابستونم هست میزیم عقب میشینیم با بچه ها :D

1. تورو باید با آمبولانس نعش کش ببرنت . از بس که بی خاصیتی (ارجاع به قضیه پایان نامه)
2. یارو ماشین کار رو خودش نیاز داره . در ثانی این جور کارا 206 سفید عروس یا لااقل یک فقره پراید ناز مطالبه میکند که به یار برسی. اینجا اراکه روستای دوغوز آباد ممسنی که نیست !

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
1. تورو باید با آمبولانس نعش کش ببرنت . از بس که بی خاصیتی (ارجاع به قضیه پایان نامه)
2. یارو ماشین کار رو خودش نیاز داره . در ثانی این جور کارا 206 سفید عروس یا لااقل یک فقره پراید ناز مطالبه میکند که به یار برسی. اینجا اراکه روستای دوغوز آباد ممسنی که نیست !
اره باو اینجا اراکه.هپکو نیسش که با فرغون برن سر قرار :D

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
کی گفته ؟ من خیلی هم بزرگوارم بجان کوشا :p

حقیقت انسان خوشرو و خوش ذاتی هستم (هرکی منو از نزدیک دیده میگه) . ولی نمیدونم چرا هرکی به پستم میخوره کثیف از آب درمیاد.

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
حقیقت انسان خوشرو و خوش ذاتی هستم (هرکی منو از نزدیک دیده میگه) . ولی نمیدونم چرا هرکی به پستم میخوره کثیف از آب درمیاد.

منم همینطور :p ...خیلی خوشرو و خوش ذاتم :D

میشه توی پ.خ بگی چرا از دست من دلخوری ؟ اگر موضوع اون پروژته که فکر کنم به خوبی و خوشی تموم شد

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867

میشه توی پ.خ بگی چرا از دست من دلخوری ؟ اگر موضوع اون پروژته که فکر کنم به خوبی و خوشی تموم شد
عمو افتک شما در تاپیک اراک چه میکنی؟! حق ما رو با تهرونتون کم خوردید، :D حالا به یه تاپیک هم رحم نمیکنید؟:p به حریم خصوصی شهرها احترام بذارید!:general510:

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917

هیچ چیزی من از تو به خوبی و خوشی به یاد نمیارم تموم شده باشه. تنها عرائضی از سر غرابت بهم کردی.
من همه چیز رو برای تو رو کردم و تمام مشکلات رو حل کردم تو یک اپسیلون نه به من کمک کردی نه به خودت.

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
عمو افتک شما در تاپیک اراک چه میکنی؟! حق ما رو با تهرونتون کم خوردید، :D حالا به یه تاپیک هم رحم نمیکنید؟:p به حریم خصوصی شهرها احترام بذارید!:general510:

من یکسال توی خنداب اراک پروژه داشتم. حق کسب و پیشه دارم :D

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
هیچ چیزی من از تو به خوبی و خوشی به یاد نمیارم تموم شده باشه. تنها عرائضی از سر غرابت بهم کردی.
من همه چیز رو برای تو رو کردم و تمام مشکلات رو حل کردم تو یک اپسیلون نه به من کمک کردی نه به خودت.
عزیز کارت چی شد؟ به کجا رسیدی؟

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853

خب من فکر کردم به خوبی و خوشی تموم شده :D

روند یک شراکت تجاری اینجوریه که دو طرف شرایطشون رو بیان میکنن و در صورت توافق کار انجام میشه. من شرایطم رو در ابتدای کار گفتم و شما موافقت نکردی.... حالا اگر شما توقع داشتی که من از شرایطم کوتاه بیام که مطابق میل شما بشه، همچین چیزی ممکن نبود.... من نیازی ندارم که به هر قیمتی کار کنم .... در آخر هم برات آرزوی موفقیت کردم :D .....

یک همکاری میخواستیم بکنیم که توافق حاصل نشد، هر ماه 10 تا از این موارد داریم ....دیگه این لوس بازی ها و بچه بازی ها چیه ؟

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
ولایت ما تو یکی از روستاهای استان مرکزی هستش
120 کیلومتر با اراک فاصله داریم :D

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
خب من فکر کردم به خوبی و خوشی تموم شده :D

روند یک شراکت تجاری اینجوریه که دو طرف شرایطشون رو بیان میکنن و در صورت توافق کار انجام میشه. من شرایطم رو در ابتدای کار گفتم و شما موافقت نکردی.... حالا اگر شما توقع داشتی که من از شرایطم کوتاه بیام که مطابق میل شما بشه، همچین چیزی ممکن نبود.... من نیازی ندارم که به هر قیمتی کار کنم .... در آخر هم برات آرزوی موفقیت کردم :D .....

یک همکاری میخواستیم بکنیم که توافق حاصل نشد، هر ماه 10 تا از این موارد داریم ....دیگه این لوس بازی ها و بچه بازی ها چیه ؟

راه و رسم همکاری رو تو بلد نبودی .
ازت شماره تلفنت رو خواستم ننه من غریبم بازیت رو یادت نیست ؟
من ننم با این شماره تماس میگیره ! مامانم گفته شماره همراهت رو نباید کسی بفهمه ! من فلانم ! حرف از حرفه ای بودن نزن که خندم میگیره

بالا