فلک زده
Registered User
- نوشتهها
- 587
- لایکها
- 2,917
بهترین شیرینی فروشی هم گلریزه سرآیت الله غفاری
شیرینی فروشی سی گل رو من آمار دخل روزانه اش رو دارم راحت 7 تومن روزی دخلشه.
بهترین شیرینی فروشی هم گلریزه سرآیت الله غفاری
شیرینی فروشی سی گل رو من آمار دخل روزانه اش رو دارم راحت 7 تومن روزی دخلشه.
سی گل هم عالیه.اما مندچند سال قنادی کار میکنم و پارسال گلریز بودم از همه نظر شیرینی های گلریز خوبه به خصوص تمیز بودن محیط و کیفیت جنساشونشیرینی فروشی سی گل رو من آمار دخل روزانه اش رو دارم راحت 7 تومن روزی دخلشه.
مرکزی همون که از قدیم بود؟تایید میشه، بهترین شیرینی فروشی اراک (خشک) سی گل هست. دانمارکی هاش حرف نداره.... بهترین شیرینی تر و میوه ای و کارامل را هم از بابا قناد توی خرم بخرید.
یک رستوان/تهیه غذای جدید هم باز شده توی شریعتی به نام شاندرمن که به نظر من فعلا کوبیده هاش توی اراک حرف اول و آخر را میزنه. خیلی بهتر از سید و ملت و غیره... جوجه هاش هم خوبه و حجم غذا نسبت به قیمت هم عالی... شاندرمن را امتحان کنید ! من که به علت کیفیت بالا و قیمت عالی ازش کد اشتراک گرفتم...
پ.ن: آشغالترین شیرینی فروشی اراک هم "مرکزی" انتهای ملک.
آره همون قدیمیه اما نه کیفیت داره و نه قیمت مناسب... طرز برخورد با مشتری هم در حد همون سی سال پیش!مرکزی همون که از قدیم بود؟
بالای سی سال قدمت داره
Sent from Great Honor 4C
نه اون نبوده من هوشو دارم :/ای ایهالناس اراک را سیل برد با خودش ... کی حجابش رو رعایت نکرده باعث این اتفاق شده ؟ توبیخش کنید !
زید @afshin313 بوده یحتمل :|
مشاهده پیوست 874838
بیمارستان ولیعصر اراک
دقیقن همون موقع بدون کاپشن بیرون بودم :|چه برفی داره میاد اراک ... دوربین ندارم یه عکس بگیرم.
عفشین @afshin313 جونور تو که دوربین داری از این بارش زیبا برای ما تحفه ای به یادگار بیاور . :general707:
خوشا اراک و وضع بی مثالش ----------- خداوندا نگه دار از زوالش :general404:
شاید باورت نشه توی کتاب خونه ی شخص ایم یه سری کتاب درباره ی جرم شناسی دارم که وقتی که جوون تر بودم میخوندمشون !
جوون تر که بودم همیشه کنجکاو بودم که بدونم که یه مجرم یا یه قاتل چه جوری فکر میکنه که کارش به اینجا میرسه !
البته یک سری نکات خیلی جالب تر از این بنده خدا میدونم که گفتنشون اینجا جایز نیست . چرا که یه مثل معروف توی سیاست های جنگی هستش که میگه :
" همیشه موقع درگیری با یه گربه براش یک راه فرار بگذار ! چون اگه راه فرار نگذاشته باشی اونوقت گربه با تمام توان و قدرتش میپره تو صورتت "
دوستان لباس از کجا می خرید؟ بازار یا پاساژ؟
@Quen ورساجی پاتن جامه ادرساشون کجاست؟
ادرس را لطف نمایید ^_^اراک لباس فروشیاش پول خون آدم رو میگیرن. از هیچ مغازه ای نمیشه لباس خرید.
فقط یه رفیقی دارم میرفت از مرز لباس می اورد تو یه اتاقی مرکز شهر قشنگ چیده . تابستونی میاره بهاره میاره زمستونی میاره. قیمتش هم راحت نصف مغازه است
ادرس را لطف نمایید ^_^
شما را چه شده است : ))بروکی...