• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق عطربازها؛معتبرترین و مطمئن ترین مرجع و فروشگاه اینترنتی عطر و اسانس ایران برمبنای صداقت و تخصص

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
خوشبختانه واتساپ در نسخه جدیدش امکان تماس تلفنی گذاشته. تازه خبردار شدم! وایبر هم که دیگه از دست رفته با اختلالاتی که به هر دلیل باهاش مواجه شده. با همون شماره موبایلم روی واتساپ در دسترسم. متاسفانه وقتی برای چت نوشتاری ندارم. با واتساپ فقط پیام صوتی بگذارین یا تماس بگیرین.
ممنون.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
برای جناب گلپور @mercedes62 یه ترکیب ساختم که امیدوارم مطابق میل ایشون بوی دریا و خزه و جنگل و این جور چیزا بده. منتظر میشم ایشون بنویسه که چه طور از آب در اومد

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
دیشب جناب گلپور زحمت کشیدن اودکلن آکوا دی جیو (اسمارتش رو) برام آوردن ببینم. خیلی بوش رو پسندیدم. الان می خوام برای خودم ؛ همونی رو بسازم که دیشب برای ایشون ساختم. محور عطر آکوا دی جیوست؛ هم چنان مطمئن نیستم آکوا بولگاری به درد این ترکیب بخوره یا نه. این ویکتوس و لالیک انسر نویر می ریزم توش. می خوام مستقیم منو ببره "سبزه و جنگل دریا و ساحل کی میره از یاد کی میره از دل..."

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
سلام دوست عزیز؛
شیرین و خنک با موندگاری بالا؛ پشن و بلو آیس و واتر وایت دیویدوف را تست کنین. توضیحات مفصلی در این مورد هم خودم نوشتم در پاتوق؛ هم سایر دوستان که تهیه کردن. در قسمت جستجو بالای صفحه سمت چپ؛ کلمات پشن و بلو آیس رو در همین تاپیک سرچ کنین.
متوجه منظورتون در خصوص حساسیت به بو نشدم!

منظورم از حساسیت بوی تند بود که بهم سرگیجه و سر درد میده.
توی مود ورساچه برایت کریستال زنونه ..مردونه هم چیزی هست؟
و قیمت اون چند مورد رو هم که فرمودین بدین ممنون میشم.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
منظورم از حساسیت بوی تند بود که بهم سرگیجه و سر درد میده.
توی مود ورساچه برایت کریستال زنونه ..مردونه هم چیزی هست؟
و قیمت اون چند مورد رو هم که فرمودین بدین ممنون میشم.
عزیز شما از هر جا که عطر تهیه می کنین حتما خیلی رقیق تهیه کنین. درصد اسانس خیلی کم و فیکساتور زیاد. در این صورت یک بوی بسیار لایت و اودکلنی دارین که البته موندگاری بالا نداره اما مشکل هم براتون تولید نمی کنه. اصلا سراغ رایحه های سنگین مثل توسکان لدر و ... هم نروید.
ورساچ برایت کریستال رو دارم.اکلت هم هست؛ اینها رایحه هایی بسیار لطیف و دلپذیرن و هیچ دلیلی نداره حق استفاده از اونا رو انحصارا بدیم خانمها!

Last edited:

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
سلام به همه رفقا!
امروز با چند شرکت تولید کننده اسانس مذاکره مستقیم و مفصل داشتم به زبان انگلیسی. گفتگو با یکی شون که اتفاقا در ایران نماینده نداشت و می خواست؛ جدی تر شد. تصریح کرد که کیفیتی رو برای مشتری (یکی مثل بنده) تولید می کنه که خریدار می خواد. قرار شد گفتگوهامون ادامه پیدا کنه و ...
اگر به امید خدا نماینده این شرکت در ایران بشم؛ تا حد قابل توجهی بی خیال قیمت میشم و توجه به رایحه؛ پخش و ماندگاری میشه اولویت اولم! میدونم که ریسک این کار بالاست و قیمت عامل تعیین کننده ایه! اما از همین الان که به قول معروف نه به داره نه به باره؛ مطمئنم اینجا هم چنان محلی برای شارژ شگفت انگیز عطر می مونه. از قیمت های پرت و پلا هیچ وقت خبری نخواهد بود. عطرباز حتی موقعی که عطر میفروشه هم عطربازه!

Last edited:

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
خیلی تصادفی؛ چند روز پیش بلوآیس رو در کنار بلک افغان زدم. خیلی به دلم نشست! بیشتر از ترکیب بلک افغان و واتر وایت دیویدوف. نمی دونم؛ شاید بخاطر این باشه که بلوآیس رو بیشتر از واتر وایت دوست دارم. دوستان دیگه ای که بلوآیس و بلک افغان من رو دارن؛ کنار هم مصرف کنن هم زمان؛ خبر بدن که به شامه اونا چطور میاد این ترکیب؟
من بلک افغان رو خیلی دوست دارم! اما نمی تونم تنها ؛ مصرفش کنم. حتما باید با یه عطر خنک ترکیبش کنم. ظرف قعلیم که ترکیب بلک افغان و واتر وایته تموم شه؛ برای سری بعد با بلوآیس ترکیب می کنم. بلوآیس هم مثل واتر وایت خنک و شیرین محسوب میشه اما با هم خیلی متفاوتن. بلوآیس مثل کرید اونتوس لیمو داره و در یک فاصله زمانی کوتاه؛ آناناس. واتروایت نداره. بلوآیس در نت انتهایی رز خنک شده داره. واتر وایت نداره. هر دو با بلک افغان جواب میدن. خنک و نرم می کنن بلک افغانو.
باید با - بلو مجیک و باندراس - هم امتحان کنم بلک افغان رو ببینم با این دو رایحه خنک چطور میشه.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
گاهی پیش میاد دوستی در یک شهر دیگه؛ از یک جای دیگه عطری رو تهیه می کنه و برای من پیام میذاره و نظرم رو می خواد!
خب آخه من چطور می تونم از راه دور در مورد عطری که ندیدم و نمیشناسم و دم دستم هم نیست تست کنم نظر بدم؟!
دوست خوش انصاف (!) حتی تلفنی هم نظر نمی خواد؛ اصرار به چت نوشتاری داره که کلی وقت گیره ...
شما جای من باشین در چنین مواردی چی کار می کنین؟!

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
دوستانی که جدید هستن و تازه با پاتوق اشنا شدن؛ ضمن عرض خیر مقدم؛ محبت کنن در مورد هر عطری اطلاعات می خوان در بالای همین صفحه سمت چپ در کادر خالی که عبارت (جستجو...) در آن نوشته شده؛ اسم عطر رو سرچ کنن؛ در مورد اکثر عطرها به ویژه عطرهای معروف نه فقط بنده؛ بلکه سایر دوستان؛ مکرر نظرشون رو نوشتن. در خصوص تشابه با اودکلن اصلی؛ پخش بو؛ ماندگاری؛کیفیت؛...
خوندن اون مطالب کلی اطلاعات در اختیارتون قرار میده . اعضای محترم پاتوق حقیقتا وقت صرف کردن و لطف کردن تجربه شون رو مکتوب در اختیار بقیه گذاشتن.
از عزیزانی که به این مطلب توجه می کنن بسیار سپاسگزارم!

masuod2008

Registered User
لایک‌ها
7
دیزل تتو دارید
قیمته هر میلش چنده

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
سلام به همه رفقا؛ دوستان عطربازم.
به تدریج گزارش دیدارم از نمایشگاه بین المللی صنایع ارایشی بهداشتی رو براتون می نویسم.
یکی از برجسته ترین وجوه نمایشگاه امسال انبوه اودکلنهای دست ساز بود در بسته بندی ها و شکل های مختلف. حتی یک اودکلن اورجینال مشاهده نشد. البته اسم عطرها اسم اصلی شون نبود؛ هر کس هر اسمی دلش خواسته بود روی عطری گذاشته بود و عرضه می کرد. به نظر می رسید تولیدکننده ها (شرکتهای داخلی) بیشترین تمرکزشون صرف بسته بندی و جعبه شده بود و این وسط کمتر به محتوای داخل شیشه ها توجه کرده بودن. قیمت کالا هم بر اساس ظرف و جعبه اش بود!
این اودکلنها به درد کی می خوره؟ کسی که به دکوراسیون میز آرایشش توجه می کنه!
wb18lh49te2u.jpg

1.jpg

این گزارش ادامه داره!
امکان آپلود عکسها از خود پرشین تولز نبود. ناچار شدم جای دیگه آپلود کنم.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
فضای نمایشگاه سرشار از جذابیت های دیداری بود. برخی غرفه ها بسیار زیبا طراحی شده بودن و توجه بازدیدکنندگان رو بیشتر جلب می کردن.
20150425_102644.jpg
20150425_112537.jpg
20150425_104942.jpg

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
یکی از قشنگ ترین اتفاقات در نمایشگاه دیدار همکاران بود. برخی را که تا کنون فقط گفتگوی تلفنی با آنها داشتم و حتی خرید از آنها را تلفنی انجام داده بودم؛ از نزدیک دیدم و با بزرگواری و مهربانی؛ پذیرایی شدم. جای همگی خالی؛ آن قدر در غرفه های همکاران شیرینی و شربت و نسکافه و کیک خوردم که جایی برای ناهار نماند!
در برخی غرفه ها؛ از شرکت تولید کننده ی اصلی فردی حضور داشت و فرصتی شد نظرات خودم و دوستان را طرح کنم. مثلا به تولید کننده ی کرید اونتوس گفتم در تاپ نت عطرت آناناس بیشتری می خوام و پخش و موندگاری بیشتری. البته تاکید کردم که کرید اونتوس شما در حال حاضر بهترین کرید تو بازاره. حدود 10 تا کرید اونتوس دیدم و با اطمینان میگم این بهتر از همه ست! طرف مذاکره هم از حرفهام یادداشت برمی داشت. برخی لغات انگلیسی رو حضور ذهن نداشتم و ناچار میشدم مفهوم رو توضیح بدم که خوشبختانه بعد شرح متوجه میشد چی می خوام.
خنده دار این که وسط گفتگو با طرف خارجی؛ با نماینده ایرانی حاضر در جلسه هم انگلیسی حرف میزدم و یادم میرفت برگردم کانال فارسی زبان!
چند جا سورپرایز شدم. برخی همکاران همین که خودم را معرفی می کردم اظهار کردن که پاتوق عطربازها رو میشناسن!
عکس های یادگاری با همکاران گرفتم که یکیش رو براتون منتشر می کنم.
nm.jpg

Last edited:

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
اگه بشه مدال "زرشک طلایی" (!) اهدا کرد به شرکت های تولید کننده عطر؛ بنده این مدال رو به شرکت keva میدم که با اختلاف خیلی زیاد از بقیه (حتی از یک شرکتی مثل ایبرشم اسپانیا که عطرهای عمدتا بی کیفیت و بی ارزشی داره) رتبه اول رو به خودش اختصاص میده. نکته ی جالب این که می گفتن اگه از ما میخوای عطر بخری باید از هر عطر حداقل 50 کیلوگرم سفارش بدی. شرکت keva هندیه و با توجه به توصیفاتی که از عدم رعایت بهداشت در هند شنیدم (بنا به شنیده های موثق و معتبر معابر عمومی؛ کوچه و خیابان برای هندی ها؛ دستشویی محسوب میشه!) برام قابل فهمه که چرا عطرهای هندی باید این قدر بوی تند و زننده و فجیع داشته باشه! فقط این برام سواله که چه فکری می کنن در مورد مردم ایران که این عطرها رو آوردن اینجا عرضه کنن؟!

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
فکر کنم حالا سایر دوستان هم مثل من با دیدن این عکسها و خوندن توضیحات داده شده متوجه شده باشن که هر چی اودکلن کپی می بینن تو بازار؛ همش ساخت داخله. داخل ایران پر شده. ظرف و جعبه اش هم از چین اومده (در بهترین حالت!). البته کاتالوگ و بروشور کلی از این شرکتهای سازنده ی اودکلن رو گرفتم (بهم دادن در واقع!) اما مشخصه که امکان نداره پول بابت این اودکلنها بدم! این ظرفها و جعبه های قشنگ؛ افتابه لگن 7 دست شام و ناهار هیچیه!
20150425_093449.jpg
در عکس پایینی؛ مشکیه مثلا کرید اونتوسه! زرده هم توسکان لدر!
20150425_104204.jpg
20150425_103724.jpg
چند تاشون بهم پیشنهاد دادن بیا برات اودکلن بسازیم با اسم و برند خودت! من ترجیح میدم اسانسهای خودم رو استفاده کنم. وقتی خودم اودکلن میسازم؛ میدونم چی ریختم توش.چقدر اسانس؛ چقدر فیکساتور.چه میدونم کس دیگه ای بخواد این کار رو بکنه؛ چی تحویلم میده؟ چه افزودنیهای دیگه ای تو اسانس میزنه؟

hamidpeyk

Registered User
لایک‌ها
7
قیمت عطرهای سوییسس هرقوطیش چنده؟
چرااینقدرقیمت عطرهامتفاوته مثلا از100 تومن تا 500 برای چنل و کریدتا800 تومن ولی اسانسهای گرمی شون تویه رنج قیمته فوقش 200 تومن فرق میکنه!!!!!
اگه رایحه مشابه است این همه تفاوت نمیشه بخاطر برندوتبلیغات باشه حتی یه برندبین ادکلن هاش تا300 هزارتومن فرق میکنه مثل پرفیوم د مارلی وبخصوص کرید که یکیش 800 تومنه ویکیش 500 تومن!!!!!!

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
قیمت عطرهای سوییسس هرقوطیش چنده؟
چرااینقدرقیمت عطرهامتفاوته مثلا از100 تومن تا 500 برای چنل و کریدتا800 تومن ولی اسانسهای گرمی شون تویه رنج قیمته فوقش 200 تومن فرق میکنه!!!!!
اگه رایحه مشابه است این همه تفاوت نمیشه بخاطر برندوتبلیغات باشه حتی یه برندبین ادکلن هاش تا300 هزارتومن فرق میکنه مثل پرفیوم د مارلی وبخصوص کرید که یکیش 800 تومنه ویکیش 500 تومن!!!!!!
به نظرم سوال شما رو باید از شرکتهای تولید کننده بپرسیم!
تبلیغات افراد سودجویی که وانمود می کنن بهترین هر عطر لزوما مال سوئیسه رو جدی نگیرین.کرید اونتوس من سوئیسی نیست اما بارها گفتم که حدود 10 تا کرید اونتوس دیدم (از جمله سوئیسیش رو) و این رو مناسب تر می دونم. قیمت و کیفیت هر دو مناسب!

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
سفارش جناب سعادتمندی @saadatmandi86 حضورا خدمت شون تحویل شد.تصادفا متوجه شدیم که در یک سال (1370) با هم وارد دانشگاه علم و صنعت شدیم و در یک ساختمان درس می خوندیم. من مهندسی شیمی و ایشون مهندسی مواد. اینم دو تا عکس از ساختمون مهندسی شیمی و مواد. مهندسی برق هم در همین ساختمون بود.
دانشگاه علم و صنعت از نظر فضا و زیبایی بصری فکر کنم تو کل ایران تک باشه.
مشاهده پیوست 738314
مشاهده پیوست 738315
دوست دیگه ای هست از علم و صنعت؟ لطفا پ خ بده!
چرا این پست رو نقل قول کردم ؟ خواستم یادآوری کنم خدمت برخی دوستان دانشگاه ندیده و به خصوص شیمی نخوانده؛ که بنده در دانشگاه؛ رشته ی شیمی خوندم و کلی واحد ازمایشگاهی گذروندم! با اطمینان میگم وقتی دو ماده؛مثلا دو عطر؛ جداگانه مشکلی برای پوست تولید نمی کنن؛ ترکیب شون هم مشکلی تولید نمی کنه!
عطرهای ترکیبی که من می سازم ( با سپاس از خداوند که قدرتی به شامه ام داده که می تونم حسی بفهمم چی رو با چی ترکیب کنم و در همین نمایشگاه بین المللی صنایع آرایشی بهداشتی؛ که دیروز اختتامیه ش بود یکی از مطرح ترین وارد کنندگان عطر بهم گفت فلانی اگه بری فرانسه بخاطر قدرت شامه ات پول خوبی می تونی در بیاری!) اول از همه خودم استفاده می کنم و اگه قرار باشه مشکلی تولید کنه برای خود من زودتر از بقیه باید مشکل ساز بشه.
به ترکیباتی که تا حالا ساختم افتخار می کنم!
از بی دلیشس+تافی گرفته تا کافی چاکلت؛از بلک افغان+واتر وایت یا بلوآیس تا کریداونتوس+بلک ایکس اس ....کاپیتان بلک+قهوه و ....

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
گزارش نمایشگاه رو با ذکر این دو نکته به پایان می برم که؛ برای اولین بار "گدای نمایشگاهی" دیدم. زن و مرد؛پیر و جوان؛ بودن کسانی که صرف نظر از کالایی که در غرفه ها به نمایش گذاشته بود مراجعه می کردن و اشانتیون رایگان می خواستن! این موضوع وقتی خنده دار میشد که مثلا در غرفه؛ ظرفهای شیشه ای لوازم آرایشی بهداشتی عرضه میشد و فرد متقاضی اصلا از خودش نمی پرسید که این ظرف را به فرض این که رایگان به او بدهند؛ می خواهد چه کند!
مطلب آخر مربوط به تاج گلهای بزرگی بود که در برخی غرفه ها به چشم می خورد و من متوجه نشدم؛ داشتن یک غرفه در نمایشگاه چه افتخاری است و کجایش جای تبریک دارد که فردی چنین هزینه ای متقبل شده و به صاحب غرفه ؛ با این روش شادباش گفته!
fffffffffff.jpg
kkkkkkkkk.jpg
یه چیز یادم رفت! عطری به اسم ملکول دیدم کیلویی 2 میلیون و 500 هزار تومن! اسم دیگش اسنتریکه اگه درست بگم!

بالا