سلام به همه رفقا؛ دوستان عطربازم!
بخاطر اين ميگم كه تغ دو فرمول داره اين مدلي كه به من دادي نت هاش با مدل ٢٠٠٦ مي خونه (نت فلفل ، پچولی و تا حدی شمعدونی واضح مشخصه) برای همینه من ازش نت تند وتیز میگیرم ولي توصيفاتي كه شما از هرميس ميدي بیشتر مربوط به فرمول بندی ٢٠٠٩ هست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
آرش جان توصیف من از تغ هرمسم اینه (در پست شماره یک؛ در معرفی عطر هم همینو نوشتم): تلخ ملایم. مجدد تست کردم؛ تلخ ملایم.به شامه ی من تندی نداره؛ همون طور که وقتی آقا مهدی
@Mahdispn در نظر اولش در خصوص اینترلود از فلفل نوشت (و بعدا نظرش تغییر کرد) گفتم که من متوجه فلفل نمیشم! برای من تغ بسیار ارام بخشه و رایحه اش کاملا ملایم و بی ادعا و محجوبه.
به عنوان اولین عطر
پشن تست شد که ماندگاری و پخش خیلی خوبی داره. ولی یک سوال داشتم، اینکه این عطر پشن همین عطر لینک زیر هست:
http://www.atrafshan.ir/view/1311/(Halloween+Passion+(S--Y+Kiss
لینکی که دادین رو چک کردم. پشن من در نت سیب و هلو با این پشن شباهت داره اما فرقهاشون اینه:
پشن من بوی گل اصلا نداره؛ ترکیب کاملا میوه ایه؛ دوستان گزارش میدن که طالبی و هندونه و زردآلو و ... به شامه شون میاد؛ این پشن فاقد این روایح میوه ایه و بجاش چند تا گل داره جایگزین.
پشن من همون طور که الان بعد حدود 24 ساعت تست می بینین فقط هلو داره در نت انتهاییش؛ اما در این پشن؛ هلو در نت ابتداییشه و بعد ناپدید میشه.
پشن من پخش و موندگاری خیلی خوبی داره اما در کامنتهایی که مشتریان این اودکلن در اون صفحه گذاشتن پخش بو و ماندگاری ضعیف و بسیار پایین رو براش گزارش دادن.
با این حساب؛ این دو ؛ یکی نیستند.
پشن بنده؛ انحصاری است و در اختیار سایر همکاران نیست.با اطمینان عرض می کنم. اگه همکاری ادعای داشتن این پشن رو داره؛ 100 گرمش رو برام بفرسته؛ اگه همون پشن من بود؛ در عوض 1000 گرم پس بگیره! یکی از دوستان مورد قبول طرفین که از هر دومون خرید کرده باشه هم داور برای صدور رای مشابهت یا عدم مشابهت این دو پشن. پیشاپیش تعهد میدیم که بی چون و چرا رای داور رو بپذیریم!
از ظهر که عطرها را جابه جا کردم و احتمالا چند قطره از عطرها در موقع پر شدن بر روی بدنه اسپری ها ریخته به دستم مالید و هنوز بعد از حدود 9 ساعت و حداقل 10 بار شستشو هنوز دستم بوی عطر میده و پخش بوی زیادی هم داره! و خانواده میپرسن چه عطری زدی ؛-)
حالا نمیدونم که دقیقا بوی کدوم عطر هست چون تقریبا رایحه این 12 تا عطر با هم ترکیب شده و بوی گرم و تلخی که در ابتدا داشت الان به نت شیرینش رسیده و منتظرم ببینم تا فردا صبح به کجا میرسه نتهاش...
کلاغه به من خبر داد ساعت 16:16 دیروز وقتی داشت از سر کوچه تون رد میشد دو نفر رو دید که چاقو گذاشتن بیخ گلوت؛ ازت می پرسن
اسم عطرت چیه.
کلاغه افزود یک گربه رو تو اون حوالی دیده که کنارت میو میو میکرده و داشته با این کار
اسم عطرت رو می پرسیده منتهی شما جوابشو ندادی.
کلاغه خودش هم وقتی چند دقیقه بعدش قار قار کرد و رفت؛ داشت
اسم عطرت رو می پرسید که حوابشو ندادی؛ شایدم میخواستی اسم عطرت رو کسی نفهمه.
سر جمع شدن چند نفر؟
:general107:
من اینها را جهت تست خریدم تا یکی دو مدل را با حجم زیاد خریداری کنم ولی الان واقعا سردرگمم
مواظب باشید معتاد نشید
وضعیتت قابل درکه مسلم جان. احتمالا الان نه تنها دلت اکثر اینها رو میخواد؛ که دوست داری باقی عطرها رو هم تست کنی. این در همه عطربازها مشترکه. به قول مولوی:
خنک آن قمار بازی که بباخت هر چه بودش
بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر!
خود من مصرف ماهانه ام صدها گرم عطره. بعضی وقتا پیش میاد که این قدر از یک عطر رو خودم اسپری می کنم که شامه ام نسبت بهش بی حس میشه و نمیتونم بفهمم بوش رو. ناچار میشم دوز مصرفشو بازم بالا ببرم!
آری این چنین است برادر!
معتاد شدیم رفت ...!