سلام مجدد و وقت همه دوستان بخیر
گفتم شاید باز کردن عکس برای دوستان یکم سخت باشه متنم رو مجدد کپی و پیست میکنم اینجا
باید ببخشد که موضوع رو یکبار دیگه مطرح میکنم
ولی من به عنوان یک فروشنده عطر که نه اما به عنوان یک مشتری حق خودم میدونم که انتقادم رو به گوش فروشنده برسونم و فروشنده هم یا باید من رو متقاعد کنه و یا حرف من رو قبول کنه آقا رضا رو مثال نمیزنم که ذهنیت ایجاد بشه که فامیلم یا دوست چندین سالم هست اما فروشنده های بازار اینطوری هستند که وقتی از جنسشون انتقاد میکنی یا مثل یک مرد از جنسشون دفاع میکنند یا من رو متقاعد میکنند که من اشتباه میکنم.(درباره رضا عزیز هم من تو یکی از پستهام از یکی از کارهاش انتقاد کردم نه تنها حذف نشدم بلکه خیلی هم برخورد خوبی داشتند تازه من دیدیم که منتقد هم از خودش انتقاد کرده و باز هم نشر داده)
اما نمیدونم چرا یک لحظه احساس حکومت نظامی و ... بهم دست داد.
به هر حال ببخشید دوستان ولی فعلا " اینجارو مثل خونه خودم میدونم و شما دوستان هم هم خونه ای های خودم
یادم رفت متن رو اضافه کنم متن اصلی این بود که عکس و پی دی اف براتون ارسال کردم.
سلام به همه یه مدت دسترسی به اینترنت نداشتم نوشتن نظرم به تاخیر افتاد الان می نویسم و امیدوارم برای دوستان مفید باشه.
بنده یکی از کارمندان وزارت صنعت،معدن و تجارت هستم که در کنار شغل اصلیم شغلهای دوم و سوم هم دارم که یکیش فروش عطر و اسانس هست و از این کارم بیشتر از درآمدش لذت میبرم و از خیلی سالها پیش دنبال این کار بودم و همیشه ته ذهنم دوست داشتم در آینده این کار رو بصورت جدی انجام بدم که الحمدالله موفق شدم و مشتری های زیاد و خوبی دارم که به من و انتخابم و
اعتماد دارند و میدونند که کارهای خوب و با کیفییت و با قیمت مناسب بهشون تحویل میدم که کمتر میتونند بیرون تهیه کنند چیزی که فرزین جان دارند
غیر قابل اعتماد بودنه.
بگذریم.بخاطر کافی نبودن تعداد نوشته هام امکان دادن امتیاز منفی بازارچه رو الان ندارم و لی
سه امتیاز منفی به عطرها و سه امتیاز منفی به فروشنده میدم دو بار از آقا فرزین عطر خریدم سری اولو دیگه جوابمو نمیداد تا پس بفرستم سری دومو پس دادم جاش سه تا عطر دیگه داد که حالا نظرمو میگم میشه سه سری خرید و سه امتیاز منفیاولین باری که حس بد پیدا کردم موقعی بود که از فروشگاه حس خوب پگاسوس مارلی خریدم [البته سری اول از یک سایت دیگه شمارش رو گرفتم و پیامکی خرید کردم] بسیار بی کیفیت بود با فروشنده تماس گرفتم جواب تماسهامو نمیداد تا آدرس بده و من پس بفرستم (100 گرم پگاسوس بود که بخشیش ریخته بود و بعد من مقدار باقی مونده رو وزن کردم که 60 گرم بود و داخل شیشه اصلی رو از روغن مایع پر کردم که باز هم شد 85 گرم در صورتی که فروشنده ادعا داشت که ما اسانس هامون سنگینه و شما داری حجم رو به میل میگی و ما به گرم میفروشیم.واقعا" اسانسها از از روغن مایع سنگینتره؟
توی اون سایت وعده داده شده بود که هر چقدر خرید کنید اندازه نصف خریدتون هم از هر اسانسی که بخواهیید بهتون اشانتیون داده میشه که متاسفانه اون هم جامع عمل پوشیده نشد و اندازه 30 گرم بهم اسانس اشانتیون داده شد)
آخر سر بی خیال شدم یادم نبود تا خرید این سری آخر به اقا فرزین گفتم همکارم و خرید سنگین و کلان دارم سه تا گری وتیور برام ارسال کرد در گرید های مختلف که هر سه تا از نظر رایحه و پخش و موندگاری بد و بی کیفیت بودن البته ادعای آقا فرزین این بود که بیس اصلی ادکلن هست و بیس خام هستش. این عطرا رو با عطرای یکی از همکاران بی ادعا که در همین انجمن فروشگاه داره مقایسه نمی کنم که اگه بخوام مقایسه کنم اختلاف اززیر زمین تابیرون کهکشان راه شیری.با عطرهایی که در مترو یا خرازی ها فروخته میشه مقایسه می کنم و می بینم که در اون حد و اندازه هم نیست تا اینجاشو میخوام فکر کنم آقا فرزین در یک شهر دور افتاده است و دستش به عطرهای خوب نمی رسه همین عطرها رو دیده و فکر می کنه بالاترین کیفیت عطره در مقیاس جهانی بیشتر از اینم نمیشه ازش توقع داشت اما پست شماره یکش رو در صفحه اول تاپیکش که می خونم با اون تعریف تمجیدهای عجیب غریبی که از خودش و عطراش می کنه یقین می کنم اینا همش برای فریب مشتریاس چون این عطرا که من دیدم در حد و اندازه استفاده برای شامپو صابونم نیست بخاطر همین
سه امتیاز منفی هم به خودش میدم.البته کارش این سری این حسن رو داشت که عطرا رو عوض کرد اما مشکل اصلی کیفیت بد عطراس (در درجه اول رایحه بدشونه که تمیز و شفاف نیستن)برای من خریدار مهم نیست شما خودت مستقیم وارد کننده عطری یا از جایی تهیه می کنی برام مهم نیست چند تا شعبه فروش داری یا فقط اینترنتی میفروشی من دنبال عطر با کیفیت و رایحه خوبم که متاسفانه عطرهای ارسالی شما هر سه بار بد بودن. توقع داشتم وقتی به شما میگم همکاریم بهترین عطراتو با قیمت همکار بهم بدی نه این عطرا رو اونم با این قیمت. کاری که یکی از همکارای انجمن انجام داد.حالا نظرم در مورد تک تک عطرایی که شما فرستادی:بالاترین گرید از 3 گری وتیور ارسالی شما به اندازه سال نوری فاصله داشت با گری وتیور همکار همین انجمن با قیمت یک سوم قیمت شمانرولی پورتوفینوی شما در مقایسه با نرولی همکار به یک چهارم قیمت شما که البته سمپل رایگان فرستادین به لحاظ کیفیت و پخش و موندگاری مقایسه برکه و اقیانوسه.چند تا عطر بی نام رو هم سمپل فرستادین که کار خاص تون محسوب میشن بجای اسم شماره داشتن و سکرت شدن اونا هم متاسفانه یکی از دیگری بدتر بودنبجای گری وتیورا که پس فرستادم سیلورمانتن و کرید اونتوس و بلوشنل دادین و گفتین بالاترین گریدتونه. در یک کلام بوها کاملا ناشفاف و به قول ما عطرفروشها تمیز نیستن. دفعه اول که سیلور مانتن شما رو بو کردم در نت اول بوی بسیار زننده ... به شامه ام خورد که ادب اجازه نمیده بنویسم اینجا خصوصی بهتون میگم. کرید اونتوس ارسالی هم واقعا حس بو کردن سبزی پلاسیده و گندیده مانده در کیسه زباله رو بهم داد که بوی سبزی کنار ته سیگاره قاطی شده. بین این سه تا بلو شنلتون قابل تحملتر بود نسبتا اما اونم بوی فرش و تازه و زنده و تمیز نداشت.به عنوان خریدار حقمه که نظرمو در اینجا بگم و پاسخ قانع کننده بگیرم. تعداد نوشته هام کافی بشه این نوشته رو که برای خودم نگه می دارم همراه با درج امتیاز منفی در پروفایل بازارچه تون می نویسم تا مشخص شه یک همکار عطرشناس چه نظری در مورد عطراتون داره و همیشه در دسترس مراجعه کنندگان به تاپیک تون باشه.آقا فرزین پست شماره یک شما و دروغ بزرگی مثل خانه عطر سوئیس در ایران و فروش خاص ترین و برترین گرید جهانی عطر شاید بتونه دوستان نوعا کم سن و سال رو در شهرهای دور و نزدیک تحت تاثیر قرار بده عطر بنجل بگیرن و جیبشونم خالی شه ولی روی من همکار که هم عطرها رو می شناسم هم قیمتها دستمه تاثیر نداره. نظرم همین بود که گفتم و منتظرم پاسخ شما رو بشنوم.
اگر هم حرفهام غیر منطقی بود شمارو دعوت میکنم تشریف بیارید تهران تا عطرهای خوب و عطر فروشی هارو ببینی و بهترین کارهای تاپ سوئیسی خودت رو بیاری و با عطرهای اسپانیایی و ترکیه ای( بغیر از عطرهای فرانسه که حرف نداره) که کمتر کسی میره سمتش رو خودت مقایسه کنی هم از نظر کیفیت هم از نظر قیمت اگر هم وقت نداری میتونی یک نفر رو نماینده بفرستی تا بهش اثبات بشه.
باز هم ممنونم از همه دوستان .