نکته :
باید به سر طاس بی رحم مراجعه کنیفکر نمیکردم یه روزی موهای منم خریدار داشته باشه اما نون م نه
@Benchmarkerباید به سر طاس بی رحم مراجعه کنی
من هم دو مرتبه کاشت کردم. قبل از کاشت سایت های اینترنتی و تکنسین ها می گفتن که هیچ دردی نداره در حالیکه از ابتدا تا چند ماهی درد میکشی. همون سوزن های بیحسی که تزریق میکنن درد داره. بعد از کاشت مخصوصا شب اول بعد از کاشت ناحیه برداشت به شدت درد میکنه و فرداش به مدت چند روز باید ناحیه برداشت رو پماد بمالی و بعدش با سرم شستشو بدی که این عمل هم درد داره. موقع خواب اگر ناخواسته ناحیه برداشت به جایی برخورد کنه درد میکنه و تا 10 روز خواب درست حسابی نداری. فقط یک کلینیک در شهر تهران هست که بدون سوزن بیحشی میکنه (بیحسی بدون درد) که اونجا ارزش داره بریمن که مو کاشتم تموم شد رفت. دو مرتبه کاشتم.
من هم دو مرتبه کاشت کردم. قبل از کاشت سایت های اینترنتی و تکنسین ها می گفتن که هیچ دردی نداره در حالیکه از ابتدا تا چند ماهی درد میکشی. همون سوزن های بیحسی که تزریق میکنن درد داره. بعد از کاشت مخصوصا شب اول بعد از کاشت ناحیه برداشت به شدت درد میکنه و فرداش به مدت چند روز باید ناحیه برداشت رو پماد بمالی و بعدش با سرم شستشو بدی که این عمل هم درد داره. موقع خواب اگر ناخواسته ناحیه برداشت به جایی برخورد کنه درد میکنه و تا 10 روز خواب درست حسابی نداری. فقط یک کلینیک در شهر تهران هست که بدون سوزن بیحشی میکنه (بیحسی بدون درد) که اونجا ارزش داره بری
به احتمال زیاد شما فقط جلوی سر رو به اندازه نیم وجب کاشت کردی. من جلوی سر و حتی وسط رو هم کاشت کردموالا برای من خیلی درد نداشت. همون موقع تزریق اولین بی حسی، کمی درد داشت. ولی اولین سوزن رو که میزدن، سوزن دومی رو کنارش رومیزدن، ولی اونجا دیگه به خاطر تزریق اولی بی حس شده بود.
بعد از کاشت هم تا دو سه ماه یه حالت کرختی روی پوست سر حس میکنی. شب های اول من درد خاصی نداشتم ولی اذیت بودم چون میگفتن دراز نکش. من دوشب دراز نکشیدم ولی شب سوم دراز کشیدم.