• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیائومی Xiaomi پارس گوشی: تهیه -گوشی های XIAOMI,meizu,LeEco,Asus,LENOVO,,OnePlus ساپورت قطعات و ...با نماد اعتماد

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224
بله
ممنون قیمت چند در میاد ؟؟ این گوشی 5.5 اینچ فول اچ دی هست ؟ و دوربین 13 مگاپیکسل ؟
ZE551ML (5.5″ FHD, 1.8GHz Z3560, 2GB RAM دقیقا همین مدل هست ؟؟ آخه این مدل فکر کنم قاب پشتش طرح فلزی هست ؟؟
درود
دقیقا همون مدل ZE551ML هست با صفحه فول اچ دی و دوربین 13

بلاذیبذلرزذزذزذزذ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
چون تو سرتیر زدین بنده پست زدم huawei p8 میارین

واردات و فروش برندهایxiaomi,meizu,one plus one,asus,lenovo,zte,huawei,inew,elephone

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224

O/\/\ID

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام
یک عدد meizu m1 note 4g 16g میخواستم لطفا شرایط خرید رو لطف کنید و تو این رنج قیمت گوشی هست که خودتون پیشنهاد بدید

parsgooshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
224
با سلام
یک عدد meizu m1 note 4g 16g میخواستم لطفا شرایط خرید رو لطف کنید و تو این رنج قیمت گوشی هست که خودتون پیشنهاد بدید
سفارش از چین هست 12-25 روز در صورت روال عادی پست شرایط در سایت نوشته شده دو لینک ذیل را مطالعه فرمایید.

http://www.parsgooshi.ir/index.php?route=information/information&information_id=5
http://www.parsgooshi.ir/index.php?route=information/information&information_id=7
و لینک سفارش
http://www.parsgooshi.ir/index.php?route=product/product&path=20_61&product_id=144
توی این رنج جیایو اس 3 با رم سه گیگ پیشنهاد می شود.

موفق باشید

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
یک عدد جیایو s3 3GB از جناب مومیوند خریداری شد.

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
با سلام

سلام

نسخه های عرضه ی اولیه میزو یک لقی بالای صفحه اش داشته که تو ذوق خیلی ها زده

منم پیشنهاد میکنم جیایو بخرید . 3 گیگ رم . از میزو بهتره

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام

نسخه های عرضه ی اولیه میزو یک لقی بالای صفحه اش داشته که تو ذوق خیلی ها زده

منم پیشنهاد میکنم جیایو بخرید . 3 گیگ رم . از میزو بهتره
سلام داداش علی گل
آره دقیقا منم جیایو اس3 نسخه سه گیگ رو پیشنهاد میدم...
خیلی از میزو سرتره...

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام قیمت نهایی Huawei Ascend Mate 7 مدل 16 و 32 رو لطفا بدید

O/\/\ID

Registered User
لایک‌ها
25
مرسی دوستان کسی این گوشی رو داره مزایا و معایبش رو بگه جی 2 دارم میخوان اینو بگیرم اونو بفروشم

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان منتظر بررسی نمونن چون خیلی ازش بررسی بصورت نوشتاری و تصویری بیرون اومده ، چه در xda و چه در فروم های چینی و حتی اسپانیا و المان، اینطور که متوجه شدم توی این دو کشور نمایندگی رسمی داره،مخلص کلام اینه که باز خورد خوبی در مورد این گوشی هست و راضی کننده س، علی الخصوص کیفیت ساخت بدنه و اجزاء دیگر ، دوربین که در اپدیت جدید بهبود پیدا کرده و صفحه نمایش که کیفیت خوبی داره ، یه تیم توسعه دهنده هست بغیر از خود شرکت بنام TF android که بخوبی روی این گوشی کار میکنه و تا بحال تونسته چندین رام براش پورت کنه که اخرینش اندروید ۵ هست که الان در حال تسته، نتیجه اینکه خودم میخواستم از برند های داخل ایران بگیرم که ریسک خرابی و غیره رو نداشته باشه ولی حقیقتا توی این رنج هیچ گوشی ای مثل این گوشی پیدا نکردم و فقط اینکه با کمترین قیمت از گوشی لذت ببرم اینو انتخاب کردم و ریسک رو بجان خریدم ، پس در تصمیم گیری دودل نباشین

Last edited:

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
قابل توجه دوستان

۲۴ ساعت نشده کد رهگیری و عکس از مرسوله برام ایمیل شد که خیلی از این کار دقیق و سریع حال کردم چون بنده تا بحال ۳ مورد خرید از چین داشتم که بعضیاش بعد گذشت ۵ ، ۶ روز کد رو بمن دادن

Saeed127

Registered User
لایک‌ها
57
قابل توجه دوستان

۲۴ ساعت نشده کد رهگیری و عکس از مرسوله برام ایمیل شد که خیلی از این کار دقیق و سریع حال کردم چون بنده تا بحال ۳ مورد خرید از چین داشتم که بعضیاش بعد گذشت ۵ ، ۶ روز کد رو بمن دادن

بله.. بله..

آقای مومیوند، این روزها علی رغم مشغله خیلی زیادی که دارند و پیگیر یه سری مسائل هستن که کاملا اتفاقی پیش اومده و غیر قابل پیش بینی بود، اما بازم کارشونو ب نحو احسن انجام میدن و نظم کاریشون واقعأ مثال زدنی هستش..

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
قابل توجه دوستان

منم دقیقا سفارشم همینطور بود...
سفارش منم جیایو اس3 نسخه سه گیگ بود که هنوز 24 ساعت نشده بود که عکس بسته با کد رهگیری رو بهم دادن واقعا عالی بود
با تشکر فراوان از جناب مومیوند که هم سفارش رو عالی انجام دادن هم پیگیری عالی انجام میدن.

O/\/\ID

Registered User
لایک‌ها
25
یک عدد جیایو s3 3gb در سایتتون سفارش داده و مراحل پرداخت انجام گردید ممنون

بالا