kianoush_jooon
Registered User
http://www.aliexpress.com/store/pro...ather-Flip-Case-Cover/733436_32321256172.htmlبا سلام برای محافظ شیشه ای دانه ای 25 هزار تومان و فلیپ کیس لطفا اگر نوع خاصی میخواید لینک بدین تا قیمت بدم.
http://www.aliexpress.com/store/pro...ather-Flip-Case-Cover/733436_32321256172.htmlبا سلام برای محافظ شیشه ای دانه ای 25 هزار تومان و فلیپ کیس لطفا اگر نوع خاصی میخواید لینک بدین تا قیمت بدم.
مدلهایی که مد نظرتون هست بفرمایید قیمت هارو با تخفیف براتون پ خ میکنم.ممنونم زود جواب میدین اما یکم بالا درمیاد اگه تخفیفی قایل باشین بهتر میشه چون جاهایه دیگه هم قیمت گرفتیم البته جسارت نباشه شما گرون میدین چون من براورد میکنم یکم بالا د میاد انشا اله که همینجا سفارش میدیم
25هزار تومان برای این فلیپ کیس اضافه میشه دوست من
سلام خسته نباشین ممنونم که زود پاسخ میدین قیمت اخره جیایو و اکو رو بدین لطفا همه جا قاب و محافظ اشانتیون میدین لطفا نگین برا تخفیفش قاب ژله ای و محافط تخفیفش بهمون میدین اگه له الهه قیمت خوب بدین مشتری براتون میارم بازم ممنونمدلهایی که مد نظرتون هست بفرمایید قیمت هارو با تخفیف براتون پ خ میکنم.
موجودی در حال حاضر خیر ارسال مستقیم میباشد.دوست عزيز كاوري چيزي يراي ايسوس زنفون 6 داري؟
موجودی خیر برای دیدن موجودیها چون لحظه ای امکانش هست که تغییر کنند میتوانید کلمه موجود را در سایت اصلی پارس گوشی سرچ نمایید. قیمت آی نیو 8 مدل پلاس 685هزار تومان ارسال مستقیمسلام Inew V8 میخوام موجود دارین؟ و قیمت؟
قیمت رو زده ۶۶۵ و ۷۳۰ تازه ما کاربرایه خوب هستیم به ما با تخفیف میده ایشونم گفتن اگه کسی پاین تر میده بگین ما قیمتمونو پایین بیاریمموجودی در حال حاضر خیر ارسال مستقیم میباشد.
خب من اگه بخوام چند روزه میرسه دستم؟ و اضافه بر این قیمت چقدر هزینه دیگه داره؟ مثل گمرک و پست و ...؟موجودی خیر برای دیدن موجودیها چون لحظه ای امکانش هست که تغییر کنند میتوانید کلمه موجود را در سایت اصلی پارس گوشی سرچ نمایید. قیمت آی نیو 8 مدل پلاس 685هزار تومان ارسال مستقیم
ارسال 12تا 25 روز هست اما متوسط روی 15-17 رسیده دست مشتریان. قیمت پست و گمرکش حدود50 هزار تومان میشه بستگی به ارزیاب داره ولی همین حدود هستخب من اگه بخوام چند روزه میرسه دستم؟ و اضافه بر این قیمت چقدر هزینه دیگه داره؟ مثل گمرک و پست و ...؟
بابا کاربر خوبقیمت رو زده ۶۶۵ و ۷۳۰ تازه ما کاربرایه خوب هستیم به ما با تخفیف میده ایشونم گفتن اگه کسی پاین تر میده بگین ما قیمتمونو پایین بیاریم
مخلصم ...سلام اقا سعید خوبی داداش غیره اینه کاربر خوبی نیستیم؟ اگه میخواستم کسی متوجه نشه تو خصوصی پیغام میدادم ما مثل کف دستیم