parsgooshi
کاربر تازه وارد
کمپانی شیائومی برای تمام گوشیهای خود آپدیت هفتگی در رام دولوپر کمپانی ارائه می دهد که در دنیا اول هست.از مدل هایی که موجود داریم کدام یک پشتیبانی میشن از سمت شرکت سازنده و براشون آپدیت مرتب می یاد؟
کمپانی شیائومی برای تمام گوشیهای خود آپدیت هفتگی در رام دولوپر کمپانی ارائه می دهد که در دنیا اول هست.از مدل هایی که موجود داریم کدام یک پشتیبانی میشن از سمت شرکت سازنده و براشون آپدیت مرتب می یاد؟
سلام
من این مدل رو میخام
وای 520 هواوی
توی سایتتون هم دیدم نبود میشه تهیه کردن در صورتی که میشه قیمت چند؟
درود - خیر تناقض ندارد - مثلا شما برد گوشی تون مشکل داشته باشه ترجیح میدین صبر کنید قطعاتش تامین شود و در داخل تعمیر شود یا اینکه در کمپانی و برچسب اورجینال روی پیچ بعد از تعمیر براتون ارسال بشه در ضمن در هر دو صورت پارس گوشی پاسخگو می باشد و به تشخیص ما و با هماهنگی مشتری اینکار امکانپذیر است.سلام
تو ابتدای تاپیک عنوان فرمودین که : 2-یکسال گارانتی ارسال رایگان قطعات اصلی از چین و 3 : یکسال گارانتی تعمیرات رایگان در ایران
ولی تو سایت پارس گوشی ذر بخش شرایط و قوانین عنوان شده که: 2- تبلت و اسمارت فون ها دارای گارانتی نمایندگی در کشور سازنده میباشند و در صورت نیاز، ارسال به چین هزینه های ارسال و بازگشت بسته به عهده خریدار است. پارس گوشی 7 روز مهلت تست را نیز در نظر گرفته که در صورت داشتن مشکل سخت افزاری قابل برگشت میباشد.
این دو مطلب در تناقضه. میشه لطف کنید توضیح بفرمایید کدوم درسته
ممنون
درودسلام مجدد.
دوست عزیز من 2 ماهه صبر کردم یک سری چیز رو موجود کنید با هم بگیرم.
yi موجود شد ولی
هنوز دسته رو موجود نکردید. کی میرسه؟
درود
دسته در سفارشات ما نبوده ضمنا موجودی اسپرت کمرا نیز تمام شده در حال حاضر
درود در کمپانی موجود نیست.سلام دوست عزیز.
MI4 مدل 16 و 64 رو میتونین بگیرین؟ چند در میاد هر کدوم؟
تایید میشهچون ...... تز از گمرک(پست مرکزی) اهواز در ایران وجود نداره.
درود - قابل سفارش هست از چین به قیمت 590 در امروز 27 دیماهسلام
ردمی 3 چه زمانی به بازار میاد و محدوده قیمت چنده؟
درود - قابل سفارش هست از چین به قیمت 560 در امروز 30دیماهسلام
ردمی 3 چه زمانی به بازار میاد و محدوده قیمت چنده؟
درود موجودی این گوشی تمام شده است.با عرض سلام. redmi note 3 شونزده گیگ ، تحویل حضوری در تهران دارین؟
فلیپ کاور و گلاس موجود هستسلام گلس و فیلیپ کاور برای ردمی نوت 2 و هندزفری بلوتوث شیائومی موجود دارین یا امکان سفارش هستش؟ قیمت؟
ممنون