• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاستا با سس آلفردو مرغ

سارا خانم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يكي از رايج‌ترين سس‌هاي پاستا سس آلفردو است كه طرفداران زيادي هم دارد.
مهم نيست كه از چه نوع پاستايي استفاده مي‌كنيد اما براي پاستا با مرغ معمولا پاستاهاي فنري مناسب‌تر هستند.

مواد لازم:
پاستا 500 گرم
كره نيم پيمانه
سينه مرغ 300 گرم (پخته و تكه تكه شده)
جعفري اندكي براي تزئين
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
در يك ظرف آب 5 پيمانه آب بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. وقتي آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنيد. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنيد.
در ظرف را باز بگذاريد وگرنه پاستاها خمير مي‌شوند. بگذاريد تا پاستاها بپزند. در اين مدت يكي دو بار مخلوط را هم بزنيد.[عجله نكنيد بايد هنوز طرز تهيه سس آلفردو را هم برايتان بگوئيم]
همزمان با ريختن پاستاها درون آب، در تابه‌اي ديگر كره را آب كنيد و مرغ را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بيافزاييد و بگذاريد با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگيرند.
پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشي كنيد و در ظرفي كه از قبل كمي گرم كرده‌ايد بكشيد و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنيد.
سس آلفردو:
درست كردن سس آلفردو بسيار راحت است و زمان زيادي نمي‌برد. حداكثر زمان پخت آن 10 دقيقه است.
مواد لازم:
كره يك چهارم پيمانه
خامه يك پيمانه
سير يك حبه (خرد شده)
پنير پارمزان رنده شده يك پيمانه و نيم
جعفري تازه يك چهارم پيمانه (ريز شده)
طرز تهيه:
كره را در تابه متوسط آب كنيد. يادتان باشد حرارت اجاق بايد ملايم باشد. خامه را به كره اضافه كنيد و بگذاريد مخلوط براي پنج دقيقه قل بخورد. بعد جعفري، سير و پنير را اضافه كنيد و مرتب و سريع مخلوط را به هم بزنيد و از روي حرارت آن را برداريد.

منبع: www.akairan.com

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سارا خانم. من حوصله پخت و پز ندارم. اگه میشه خودت بیا اینو برام بپز. دلمو آب انداختی :(

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
فکر نکنم ماکارونی باشه. طولش زیادتر از ماکارونی هست فکر کنم. تو مایه های رشته آشته ولی با مزه ماکارونی. شایدم همونه درست نیدونم!

zharfaaa

Registered User
لایک‌ها
2
فکر نکنم ماکارونی باشه. طولش زیادتر از ماکارونی هست فکر کنم. تو مایه های رشته آشته ولی با مزه ماکارونی. شایدم همونه درست نیدونم!

:blink:
میگم برای اینکه ما کاملا متوجه بشیم بهتر نیس عکس غذایی که پختیو بزاری
منم شک کردم نکنه ماکارونی نباشه:hmm:نکنه واقعا یه چی تو مایه های رشته اشی باشه؟:f34r:

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
اصلش مال ایتالیاس...

واقعا تو این دوره زمونه دختری هست که واقعا دست پخت آشپزی کردن داشته باشه....یا همه شدن بزن برویی؟؟؟؟؟
پسرا هم که تا 100 سالگی مثه همون 2 سالگی هستن تو این مسائل.:D

Last edited:

zharfaaa

Registered User
لایک‌ها
2

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
بابا این صفحه 2 ساعت و چهل و نه دقیقه طول کشید باز شد.تصاویر رو دیگه تو نقل قول نیارید.

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
پاستا و ماکارونی و اسپاگتی فرقی ندارند
فی الواقع ، خانواده اصلی رو میگند پاستا .
ماکارونی و اسپاگتی ، زیر مجموعه های همون پاستا هستند که فرق اصلیشون هم توی قیافه شونه .
مثلا اگه اشتباه نکنم ، اگه دارز باشه مثل رشته آشی ، اون میشه اسپاگتی . پس اگه اشتباه نکرده باشم خاااااااااک بر سر رییس کارخونه تک ماکارون که اصلا نمیدونه ماکارونی کدوم هست ! چون بازم اگه اشتب نکرده باشم اگه کوچیک کوچیک باشه و توخالی ، مثل بعضی عکسهای همین صفحه ، بهش میگند ماکارونی .

یه فرقهای دیگه ای هم داره که مثلا اونو سس گوجه باید بهش زد ، اون یکی رو پنیر چدار و ... که دیگه سلیقه آشپزباشیه ! مهم نیست ...

ضمنا این آسیایی شرقی های میمون ، یه تریپ Noodle هم دارند که واسه خودشون خوبه ! همینها رو خورده اند این قدری مونده اند !

ضمنا تر : این سس آلفرو خیلی چیز بیخودیه . این غذاهه رو توی یه رستوران ایتالیایی خوردم . سسش بوی استفراغ میده . بیخیالش . حالا اونم یه کپی پیستی کرده ، شوما جدی نگیر !

اینجا رو هم پیدا کردم که البته خودم حوصله نکردم بخونم . برای علاقمندان ! :دی
http://www.thenibble.com/reviews/main/pastas/glossary.asp

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21
!
ماكاروني چشه مگه ميگي پاستا :wacko:
درود
این غذا در ایران به همین نام مشهور است یا مشهور شده است.

اگه اشتب نکرده باشم اگه کوچیک کوچیک باشه و توخالی ، مثل بعضی عکسهای همین صفحه ، بهش میگند ماکارونی
خانمم می‌گوید که این نوع از پاستا را «پنه» می‌نامند.

2lwpwy1.jpg

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
پاستا و ماکارونی و اسپاگتی فرقی ندارند
فی الواقع ، خانواده اصلی رو میگند پاستا .
ماکارونی و اسپاگتی ، زیر مجموعه های همون پاستا هستند که فرق اصلیشون هم توی قیافه شونه .
مثلا اگه اشتباه نکنم ، اگه دارز باشه مثل رشته آشی ، اون میشه اسپاگتی . پس اگه اشتباه نکرده باشم خاااااااااک بر سر رییس کارخونه تک ماکارون که اصلا نمیدونه ماکارونی کدوم هست ! چون بازم اگه اشتب نکرده باشم اگه کوچیک کوچیک باشه و توخالی ، مثل بعضی عکسهای همین صفحه ، بهش میگند ماکارونی .

یه فرقهای دیگه ای هم داره که مثلا اونو سس گوجه باید بهش زد ، اون یکی رو پنیر چدار و ... که دیگه سلیقه آشپزباشیه ! مهم نیست ...

ضمنا این آسیایی شرقی های میمون ، یه تریپ Noodle هم دارند که واسه خودشون خوبه ! همینها رو خورده اند این قدری مونده اند !

ضمنا تر : این سس آلفرو خیلی چیز بیخودیه . این غذاهه رو توی یه رستوران ایتالیایی خوردم . سسش بوی استفراغ میده . بیخیالش . حالا اونم یه کپی پیستی کرده ، شوما جدی نگیر !

اینجا رو هم پیدا کردم که البته خودم حوصله نکردم بخونم . برای علاقمندان ! :دی
http://www.thenibble.com/reviews/main/pastas/glossary.asp

کاملا تایید میشه، مزه گندی داره! حیف پولی که بابتش دادم:wacko:

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
سس آلفردو مزه خیلی خوبی داره ! بستگی داره کجا بخورین !

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
حالا من یه چیزی پروندم!
ولی یادش بخیر! این چیز مهتاب باحال بود.
ضمنا بچه های موجود در عکس، به قیافشون میاد به سن قانونی کار رسیده باشند

Last edited:

golgoli

Registered User
لایک‌ها
13
چه جالب داشتم توی نت دنبال دستور این غذا میگشتم که این صفحه رو هم پیدا کرد آفرین

بالا