• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاسپورت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
ایول ایول !!
6asmnhy.gif
بریم هاست وارز بخریم
sheepsmiley.gif

هاست:lol:
تاپیک به کجاها کشید:blink::D

یه جور دیگه میخوام پاس بگیرم!!!:f34r:

peiman

Registered User
لایک‌ها
21

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
بالاخره تکلیف این پاسپورت و اداره گذرنامه و ... چی شد؟
خوشا به حال خودم که ایکی ثانیه میرم پاسپورت رو میگیرم عشق و حال! اگه اون طرف کاری داشتین من در خدمتم. :rolleyes:

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
بالاخره تکلیف این پاسپورت و اداره گذرنامه و ... چی شد؟
خوشا به حال خودم که ایکی ثانیه میرم پاسپورت رو میگیرم عشق و حال! اگه اون طرف کاری داشتین من در خدمتم. :rolleyes:

ای بابا....:D

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
موقع تکمیل مدارک برای پاس ، کشور مقصد من کشوری مد نظرم نبود خودشون دیدم تو فرم ورداشتن زدن عراق ، مهم هست این یا اهمیتی نداره ؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
موقع تکمیل مدارک برای پاس ، کشور مقصد من کشوری مد نظرم نبود خودشون دیدم تو فرم ورداشتن زدن عراق ، مهم هست این یا اهمیتی نداره ؟

نه عزیز چه مشکلی؟؟؟خود من زدم مالزی اما اولین سفر خارجیم اصلن مالزی نبود نگران این چیزا نباش

Last edited:

light67

Registered User
لایک‌ها
282
قیمت گرفتن پاسپورت الآن چنده ؟ سال91 تغییر کرده ؟
کسی کامل میتونه چه مدارکی میخواد که ببرم !

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
مثل اينكه 75 تومن. از اين جديدا هم ميدن. من از اين جديد اولي ها دارم منتهي شماره شناسنامه منو از بدو تولد اشتباه وارد كردن احمقا سه رقمشو يه چيز ديگه كردن. الان بايد برم از اين چيپ ست دارا بگيرم

مدارك لازم جهت صدور گذرنامه جديد

2- فيش بانكي به مبلغ 000ر600 ريال بحساب (برابر شماره حساب اعلامي در هر استان)خزانه داري كل كشوريكي از شعب بانك ملي ( بنام شخص متقاضي )

3- فيش بانكي به مبلغ 000ر30ريال بحساب (برابرشماره حساب اعلامي در هر استان)عوارض شهرداري يكي از شعب بانك ملي ايران

4- فيش بانكي به مبلغ 000ر50 ريال معادل پنج هزار تومان به حساب شماره 0107142311001 بنام شركت پژوهش و توسعه ناجي.

* نكته1:شماره حساب شهرستانها متفاوت مي باشد.فلذا پس از اطمينان از ارائه مدارك در شهرستان مربوطه نسبت به واريز فيش اقدام گردد.

* نكته 2: در صدور گذرنامه الكترونيك هزينه صدور و عوارض شهرداري براي افراد زير18سال بشرح ذيل نيم بها خواهد بود:

* هزينه صدور (000ر300 ريال) و عوارض شهرداري ( 000ر15ريال )

5- دانشجويان بورسيه مشغول به تحصيل درخارج ازكشور،همسر وفرزندان آنان در صورت ارائه نامه از سوي وزارتخانه هاي علوم،تحقيقات و فناوري،بهداشت،درمان وآموزش پزشكي ودانشگاه آزاد اسلامي ازپرداخت مبالغ مذكور در بندهاي1 و2 معاف ميباشند.

6- ارائه اصل و فتوكپي كامل شناسنامه متقاضي لازم است شناسنامه افراد بالاي 15 سال عكسدار باشد.

7- ارائه كد ملي متقاضي ( كارت ملي عكسدار يا موقت و يا تائيديه از ثبت احوال )

8- ارائه سه قطعه عكس جديد 4 * 6 رنگي ،‌برقي ، تمام رخ ، بدون عينك ،‌كلاه و كراوات از يك نگاتيو با زمينه كاملاً روشن ( يك قطعه ظهرنويسي مشخصات گردد ) ضمناً از تاريخ گرفتن عكسها بيش از يكسال نگذشته باشد ( در مورد بانوان دوشيزگان بالاي شش سال تمام ارائه عكس با رعايت كامل حجاب اسلامي الزامي است)

9- ارائه مدارك عكسدار جهت مطابقت براي متقاضيان زير 15 سال كه شناسنامه آنها عكسدار نشده است الزامي است .

10- ارائه موافقت رسمي همسردرموردبانوان شوهردار، موافقت رسمي ولي يا قيم براي متقاضيان كمتر از 18 سال تمام.

11- اصل و فتوكپي مدارك فوت يا طلاقنامه در مورد بانواني كه شوهر آنان فوت نموده و يا طلاق گرفته اند.

12- در موردزنان شوهرداركه همسرشان مفقودالاثر، غايب يا غير قابل دسترسي ميباشد باارائه نامه از دادستان محل درخواست گذرنامه اقدام ميگردد.

13- افراد زير 18 سال درصورت فوت ولي و عدم دسترسي به جد پدري و مشخص نشدن قيم يا ولي قهري با ارائه مجوز از دادستان محل درخواست گذرنامه مي توانند اقدام به اخذ گذرنامه نمايند.

14- ارائه اصل و فتوكپي كارت پايان خدمت يا كارت معافيت دائم و يا موافقت كتبي سازمان وظيفة عمومي براي افراد ذكوري كه به سن مشموليت رسيده اند و زير 50 سال سن دارند، ضروري است .

15- مشموليني كه بجاي مدرك وظيفه موافقت كتبي سازمان وظيفه عمومي راجهت صدور گذرنامه ارائه مي نمايند مهر خروج از كشور آنها به استناد نامه وظيفه عمومي صادر و ممكن است محدود باشد. بنابراين به تاريخ خروج از كشور توجه نمايند

16- ارائه موافقت حفاظت اطلاعات يگان خدمتي براي پرسنل شاغل نيروهاي مسلح و پرسنلي كه كمتر از 5 سال از تاريخ رهاشدنشان ميگذردالزامي ميباشد(براي بالاي 5 سال پرسنل بازنشسته بايستي مدركي دال بر تاريخ بازنشستگي ارائه نمايند)

17- حضور شخص متقاضي جهت ارائه مدارك الزامي است .

* نكته1: گذرنامه هاي جديد با اعتبار 5 ساله غير قابل تمديد صادر ميگردند

*نكته2 : در گرفتن گذرنامه محدوديت سني وجودنداشته و همة افراد(حتي نوزادان) ميتوانند گذرنامة ‌فردي داشته باشند.

18- هنگام تحويل مدارك ارائه آدرس كامل و كد صحيح پستي الزامي است .

19- هموطنان جهت ارائه مدارك به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10 ) مراجعه نمايند

منبع: http://news.police.ir/NCMS/FullStory/?Id=209901

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
من موندم چه ربطی به شهرداری داره که شهرداری هم عوارض میگیره احمقا از همه چی عوارض میگیرن

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سلام. دانشجو هایی که معافیت تحصیلی دارن چطوری باید برای گرفتن پاسپورت اقدام کنن؟ اصلا میتونن پاسپورت بگیرن؟

پ.ن: نوشته پاسپورت های جدید 5 ساله و بدون امکان تمدید صادر میشن.اگه اینجوریه پاشیم با خیال راحت بریم تایلند :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا