• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب مهندس عمرانی ، ظاهرا مدلهای Silent Storm ساخت Sunbeam بصورت Side Panel Window هستن.
می خواستم ببینم اینجا مدلی از این کیس که Side Panel Window داشته باشه قابل تهیه نیست؟
و توی این کلاس فقط کیس TuniQ2 این مورد رو داره؟ (که متاسفانه کمی گرونه!)
با تشکر و آرزوی موفقیت برای شما

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

این نوع کاور بغل برای مدلهای سفارش آمریکای Silent Storm در نظر گرفته شده اند و در حدود 10 دلار گرانتر از مدل استانداردی می باشد که GREEN توزیع می نماید.

فکر می کنم اگر به قیمت متعادل 55 هزار تومانی Silent Storm دست نخورد ، بهتر باشد. چرا که پخش ما محدودیت هایی دارد و توجیه بازار از این نظر که این مدل به دلیل کاور بغل قابل رویت، گرانتر است ، دردسر ساز خواهد شد.

با تقدیم احترام

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشه لطف کنید قیمت پاور های 580B , 680B , 780B رو بگید .

مطلب بعدی هم اینه که دفعه قبل لطف کردید و توان خنک کنندگی کیس ها رو بترتیب نوشتید فقط نگفتید که از آخر به اول بود یا از اول به آخر ؟؟

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

با قیمتی در حدود 199 هزار تومان

با قیمتی در حدود 160 هزار تومان

با قیمتی در حدود 120 هزار تومان

با قیمتی در حدود 85 هزار تومان

در مورد کولینگ کیسهای جدید گرین، اگر بخواهیم به ترتیب از مناسب ترین شروع کنیم ، به این شکل می باشند:

با قیمتی در حدود 65 هزار تومان

با قیمتی در حدود 70 هزار تومان

با قیمتی در حدود 55 هزار تومان

با قیمتی در حدود 95 هزار تومان

با قیمتی در حدود 65 هزار تومان

با تقدیم احترام

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

این نوع کاور بغل برای مدلهای سفارش آمریکای Silent Storm در نظر گرفته شده اند و در حدود 10 دلار گرانتر از مدل استانداردی می باشد که GREEN توزیع می نماید.

فکر می کنم اگر به قیمت متعادل 55 هزار تومانی Silent Storm دست نخورد ، بهتر باشد. چرا که پخش ما محدودیت هایی دارد و توجیه بازار از این نظر که این مدل به دلیل کاور بغل قابل رویت، گرانتر است ، دردسر ساز خواهد شد.

با تقدیم احترام

ممنون از جوابتون.

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
راستی این مدل Tuniq 3 بالاخره کی وارد بازار میشه؟خیلی کیس زیبائیه.

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميخواستم ببينيم از لحاظ ميزان صدا بين Vine و Silent Storm ‌ چقدر اختلاف هست ..؟ و يا هر كدوم چند db توليد صدا ميكنند ؟

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

Silent Storm در حالت (1000) Max RPM سه عدد فن داخلی 12 سانتی خود ، در حدود 16dB نویز صوتی خواهد داشت. این میزان در مورد Vine با یک عدد فن 12 سانتی ، رقمی در حدود 20dB می باشد. درست است که کیس Vine کیس کم صدایی است ولی با توجه به محدودیت کولینگی که دارد، به هیچ عنوان با Silent Storm قابل مقایسه نمی باشد.

با تقدیم احترام

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی برای گذاشتن و برداشتن cd باید در جلوی کسی باز و بسته شود ؟

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

بله، کاملا درست متوجه شدید. برای گذاشتن و برداشتن CD مجبور به باز نمودن درب لولایی پنل جلوی کیس می باشیم.

با تقدیم احترام

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی این مدل Tuniq 3 بالاخره کی وارد بازار میشه؟خیلی کیس زیبائیه.

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

انشاا.. بدون حرف پیش ، کیس Tuniq3 در اوایل تابستان توزیع خواهد شد. به نظر من هم کیس زیبایی است و مهمتر آنکه از نظر کولینگ داخلی ، کیس بسیار مناسبی می باشد. در ضمن همانند Silent Storm صدای خیلی کمی هم تولید می کند .

با تقدیم احترام

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عجیب است که مدل جدید تر که به گفته شما خنک کنندگی بهتری هم دارد قیمتش از مدلهای قدیمی تر پایین تر است !

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجیب است که مدل جدید تر که به گفته شما خنک کنندگی بهتری هم دارد قیمتش از مدلهای قدیمی تر پایین تر است !

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

کیسهایی مانن Tuniq و Tuniq2 که گرانتر از Tuniq3 یا تقریبا هم قیمت می باشند، امتیازهای دیگری نیز دارند. مثلا Tuniq دارای یک کانال مجزای بزرگ برروی کاور بغل می باشد که خود هزینه اضافه تری برداشته است. روش جالبی جهت کولینگ این کیس ارائه شده است به عکس زیر دقت فرمایید.(سیستم شما به صورت معکوس اسمبل می گردد و همچنین مسیر عبور هوا با شکل خاصی تعریف شده است)

کیس Tuniq2 نیز دارای نرم افزار کنترل چند منظوره می باشد. میزان فضای اشغال شده هارد، رم و درصد فعالیت پردازنده و حافظه و همچنین میزان دوران فن کیس و دمای داخلی کیس را می توانید با انتخاب خود، در پنل جلوی کیس رویت فرمایید؛

با تقدیم احترام

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب قيمت تموم شده كمتري دارند .البته خود مهندس بهتر ميتونند توضيح بدهند

half_life3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب.
بنده به اقای case-power عزیز پی ام دارم.ایشون گفتند بهتره اینجا پست بدید:
سوال من:

من میخوام یه کیس از شرکت گرین بخرم که بدون پاور باشه و اولویت های کیس اینجوری باشه:
1-تهویه و کولینگ خوب
2-صدای کم
3-زیبایی
4-جادار بودن
5-کیفیت

حالا بهم یه کیسی معرفی کنید که همه اینا رو داشته باشه.

در ضمن.یه پاور خوب تا 30 تومن-40 تومن معرفی کنید....

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
كيس خوب هم زيبا هست هم full option

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

ممنون از لطف شما جهت طرح سوال در حضور اساتید بنده.

با توجه به جمیع خواسته های شما، پیشنهاد این حقیر کیس Silent Storm و پاور GP480A می باشد. فکر می کنم مجموعه خوبی از کار دربیاید، هم فنی و هم ساده و زیبا. قیمت این مجموعه هم در حدود 100 هزار تومان خواهد شد.
این هم چند نمونه عکس؛

این هم چند نمونه Review ؛

این هم مشخصات فنی پاور پیشنهادی؛

با تقدیم احترام

half_life3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند سوال دیگه:

1-یه پاور نیست تا 30-35 تومن؟اخه باید یه دیویدی رام هم بگیرم.یعنی کلا 115 تومن دارم.حالا مشکل من اینه که میترسم این کیس سایلنت استورم زیاد خوب نباشه.اخه ارزون تره از بقیه با این تعریف های که همه میکنن!!!
ایا تونیک1 المینیومی هست؟
قیمت کیس MESH3 چنده؟نظرتون در موردش چیه؟
یعنی من مطمئن باشم و SLINT STORM رو با همون پاور بگیرم؟خوبه؟
پاورش گرونه.هیچ پاوری نیست تا 35 تومن؟

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند سوال دیگه:

1-یه پاور نیست تا 30-35 تومن؟اخه باید یه دیویدی رام هم بگیرم.یعنی کلا 115 تومن دارم.حالا مشکل من اینه که میترسم این کیس سایلنت استورم زیاد خوب نباشه.اخه ارزون تره از بقیه با این تعریف های که همه میکنن!!!
ایا تونیک1 المینیومی هست؟
قیمت کیس MESH3 چنده؟نظرتون در موردش چیه؟
یعنی من مطمئن باشم و SLINT STORM رو با همون پاور بگیرم؟خوبه؟
پاورش گرونه.هیچ پاوری نیست تا 35 تومن؟

به نام خدا

دوست خوب من؛
سلام،

در صورت امکان مشخصات کامل سیستم خود را بفرمایید، تا با مشورت اساتید محترم و این حقیر، شاید بتوان پاور ارزانتری را معرفی نمود.
در مورد کیس Silent Storm ، اگر از روی تصاویر گذاشته شده، نمی توانید تصمیم بگیرید، لطفا به نمایندگی گرین در مرکز کامپیوتر ایران ، مراجعه فرموده و از نزدیک این مدل را رویت فرمایید.

کیس Tuniq دارای پنل آلومینیومی می باشد و سایر بدنه آن از جنس SECC می باشد.

کیس Mesh3 برای شما که به زیبایی کیس اهمیت می دهید، شاید جالب نباشد. قیمت آن در حدود 50 هزار تومان می باشد.(البته بدون فن!) این کیس تقریبا از گردونه محصولات GREEN در حال خارج شدن می باشد و بازار استقبال خوبی از آن نداشته است.

البته در مجموع منتظر نظرات سایر دوستان خود در این فروم ، نیز باشید.

با تقدیم احترام

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
از لطفتون ممنونم که قیمت ها رو گذاشتید.

من پاور 580B رو انتخاب کردم با کیس TUNIQ3 .

فقط تا 2 هفته دیگه که من میخواهم سیستمم رو اسمبل کنم این کیس تو بازار اومده ؟ اگه نه چقدر باید صبر کنم .

در ضمن من ساکن شیراز هستم . و احتمالا یه مدت طول میکشه تا کیس به نمایندگی شیراز برسه !!!!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
فكر كنم تا تابستون طول بكشه . اونطوري كه من اطلاع دارم .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
half life جان شما پاور 430 وات گرين بگيري فكر كنم كار شما راه بندازه .البته قيمتش رو هم خود مهندس اعلام ميكنند

half_life3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اینم مشخصات من:
cpu:3000 amd 64 bit 939
vga:6800ultra 256gddr3 aopen
m.b:asus a8n5x
ram:1.5gb
hard:120sata
همین.
من باید تا شنبه کیسو و شایدم پاور رو بگیرم.
نتیجه خیلی بدی رو در مشورت نکردن دیدم.مثلا نمونه اش اینه که رفتم 9 ماه پیش از روی نا اگاهی ام کارت 6800 اولترا رو خریدم 470 تومن!!!!!
دیگه هم تا تحقیق نکنم نمیخرم!!!
فقط هرچی معرفی میکنید بالای 100 تومن نشه...
ولی کارت گرافیکم خیلی برق میخواد.......

بالا