hessam.dev
کاربر تازه وارد
من خودم Green 530W دارم خیلی ازش راضیم ... خیلی هم کم صداس ... ( البته به شرطی که با پاور های Tt و OCZ مقایسه نکنیم ... ) 
پاور های بدون کیفیتی هستند و فله ای اند. بازم green بهتره.به نقل از natanail2001 :سلام . بدون مقدمه فقط ميخوام ببينم پاورهاي پورشه و الگانس از نظر شما چه كيفيتي دارند ؟ يعني قابل اطمينان هستند؟
و دوم اينكه در مانيتور هاي سامسونگ مدل هاي Dfx 1793 و Mb 1793 چه تفاوت هايي با هم دارند ؟ لطفا اين رو هم بگيد كه كدوم MAGIC GREEN است ؟
ممنونم .
تا اونجایی که یادمه بچه های اینجا اینها رو پیشنهاد میدادن:به نقل از gba :پاور های بدون کیفیتی هستند و فله ای اند. بازم green بهتره.
نه منظورم این بود که به جای اون پاوری که گفت می تونه با این قیمت green بگیره.به نقل از SATpt :تا اونجایی که یادمه بچه های اینجا اینها رو پیشنهاد میدادن:
پاور در درجه ی اول OCZ و thermaltake و بعد ACBEL و بعد گرین.
ولی gba جان دوستمون مجیک گرین رو گفت که از تکنولوژی های مونیتور سامسونگه، نه پاور گرین؟!!!
به نقل از saeed_violinist :من هم بدون مقدمه میگم ! سیستم من با تمام فشاری که روش هست، به خوبی با یه پاور پورشه 450 وات کار میکنه، کارت گرافیک 6800GT که 18 آمپر براش پیشنهاد شده با 13 آمپر این پاور به خوبی کار میکنه و وحشتناک آورکلاک هم شده!
من که راضیم.
مانیتورم هرکدوم که گرونتره بهتره! من نمیدونم چه فرقی دارن اما پیشنهاد میدم مانیتور CRT که میخوای تهیه کنی رزولوشن 1200*1600 باشه!
فقط ظاهرشون فرق میکنه.من DFX دارم و ازش خیلی راضیم.و دوم اينكه در مانيتور هاي سامسونگ مدل هاي DFX 1793 و MB 1793 چه تفاوت هايي با هم دارند ؟