amd>intel
مدیر بازنشسته
شما پاور گرين 580watt+eps بگير .
سلامیه سوال از خدمت Xradical عزیز دارم
میخواستم بدونم شما که Golden Orb دارید ازش راضی هستی و جوای کار شمارو میده
سر وصداش چه جوریه ...خلاصه یه توضیح
سلام
با اجازه استاد Xradical ..
منم این فن رو دارم. صدا "اصلا" نداره ! و کیفیت و کارایی خوبی داره.
قشنگ هم هست تازه :دی
یه سوال از خدمت Xradical عزیز دارم
میخواستم بدونم شما که Golden Orb دارید ازش راضی هستی و جوای کار شمارو میده
سر وصداش چه جوریه ...خلاصه یه توضیح
شما پاور گرين 580watt+eps بگير .
خیلی ممنون..اره خوب کیسم TT Soprano هستش و در بغلش شیشه ای و یکی از موارد مورد نظرم کم شدن نویزببخشيد من پست شما رو نديدم![]()
Graveworm جان گفتن كه چجورياس
منم يه چيزايي ميگم
نويزش واقعا پايينه اصلا اينو شايد بشه گفت تنها و بزرگترين ويژگيش نسبت به خنك كننده مرجع core2 duo هس چون فن core2 duo(همون فن pentiumD) اگر نويز خيلي ملاك نباشه كاملا نيازهاي يه اوركلاكر معمولي براورده ميكنه
رو اين حساب به خاطر خنك كنندگي بهتر نسبت به فن مرجع اينتل،اين فن رو نخر!
درجه حرارت نهايت 2-3 درجه بيشتر باشه(كه اونم شايد به خاطر خميري باشه كه همراهش هس و دفع حرارتي رو از پردازنده بهتر انجام ميده)
اما نويزش به مراتب كمتره(با وجود اينكه جثه بزرگتري از فن اينتل داره)
نكته بعدي اينه كه چراغ led آبي رنگش هم تو كيسهاي شيشه اي زيبايي خاصي به فضاي داخل كيس ميده
نكته آخر حتما بايد مطمئن باشي كه فضاي اطراف پردازندت كاملا باز و خاليه چون همونطور كه گفتم خيلي بزرگه و بهتره قبل از خريد اين مدل يا مدل Blue Orb II مطمئن شي كه از مشكلات عكس زير برات بوجود نياد:
![]()
اگه ميخواي واقعا يه خنك كننده با دفع حرارتي قابل توجه نسبت به HSF مرجع اينتل در كنار نويز پايين داشته باشي بشرط بودنش در اينجا من اينو بهت پيشنهاد ميدم:
Tuniq Tower 120
![]()
ممنون از راهنماییتون ولی این پاور 85 تومن قیمتشه که یکم گرونه فروشنده میگفت با یک real 400 کارت راه میفته
گرین 630 معمولی ریل 480 رو میداد 42 تومن میگفت حتی برای sli هم جواب میده با این اوصاف می ارزه برای این پاور برم زیر بار قرض یا همون 400 acbel رو بگیرم
من core 2 duo ندارم ميخوام در آينده بخرم ميخوام ببينم اگر مثل سوکت 939 سرعتشون دور و بر 2000 ميچرخه فنش رو عوض نکنمبله فنهاي اينتل هم توسط چيپ مانيتورينگ كه روي مادربرد هست كنترل ميشوند. شما ميتونيد با برنامه speedfan 4.31 سرعت فن رو بدست آوريد
مورده دیگه ای که به نظرم این کولر طبق خوندن نظرات استفاده کننده ها دیدم اینه که
این کولر اطراف خودشم خنک میکنه که برای نورث بریج این مادربورد واقعا لازمه
سلام
من میخوام برای سیستمم یه پاور جدید بگیرم و البته برای سیستم بعدی خودم هم از این پاور استفاده کنم.
مشخصات تقریبی سیستم بعدی من اینه:
Intel Core2 E6300 or E6400
Biostar Tforce 965PT
2x1GB DDR2-667
250GB Sata2
160GB Sata2
DVDROM
DVD/RW
Sound Blaster X-Fi Xtreme Music
56K Modem
Firewire PCI Card
در مورد گرافیک هم Radeon X1950 Pro و یا یکی از کارتهای جدید انویدیا مثل Geforce 8900 GS .
با توجه به قیمتهایی که بدست اوردم تصمیم گرفتم که یه پاور Acbel 400W بگیرم.
می خواستم ببینم به نظر اساتیدی که در این زمینه تجربه دارن آیا این پاور برای همچین سیستمی با کارتهای فوق مناسب هست یا نه؟
البته تا اونجایی که می دونم با X1950 Pro نباید مشکلی داشته باشه و بیشتر می خوام ببینم آیا برای کارتهای قوی تر هم قابل استفاده هست یا نه؟
در ضمن آیا Acbel 400W با قیمت 47-48 تومن با مدلهای 400W گرون تر Acbel تفاوت فاحشی داره و بهتره که مدلهای گرون تر اونو بگیرم و یا همین مدل ارزونتر برای من کافیه؟
با تشکر
حداقل بايد ACBEL 500W يا 'گرين 580 WATT كه EPS داره بگيري .