• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بله thermal take هست . ولي قيمت بالائي دارد .

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
می شه حدودشم بگین ؟:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
حدود 10 تا 12 تومن هست .سبز سيستم داره

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مهندس دیگه به تاپیک سر نمیزنه !

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
آقا من مردم

نفهمیدیم این گرین ما رو گرفته یا ما گرین رو گرفتیم!

غیر از 330A و صد البته EPS های گرون قیمت پاور دیگه ای از گرین تو بازار نیست.

جناب مهندس سبز اگر هستی بگو اصلا این پاورها 430A 480A 530AB اصلا تولید می شه یا ما بی خیال شیم بریم

AcBel بخریم.

در ضمن این AcBel ها گارانتیم دارن؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فرق پاور کانکتورهای ساتا 15 پین با 4 پین چیه ؟
چرا روی یک دستگاه مثل هارد هر دو کانکتور رو قرار میدن ؟

http://www.hitachigst.com/hdd/support/cabling/serial.htm

الان پاورهایی که کانکتور ساتا داشته باشن در بازار ایران هست ؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
آقا برا 8800 GTX ارزونترين پاور مناسب چيه؟

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0
این کیس tuniq 3 به کجا رسید .

تا 1 ماه دیگه میاد تو بازار ؟

چون من می خواهم سیستم ببندم معطل این کیس موندم !

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
براي 8800gtx حداقل بايد 780 وات green بگيري

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
آقا سلام .

از اونجایی که به احتمال قوی من این پاورهای میان قیمت (480A , 530AB) رو نمی تونم پیدا کنم

لطفا یک جایگزین براش معرفی کنید. (فقط خواهشا بالای 60 تومن نباشه!)

(در ضمن گفته بودید 430A کافیه من تو تاپیک " تاپيك مرجع درباره بررسي انواع كيس و پاور و سيستم هاي خنك كننده " رفتم مشخصاتش رو خوندم میزان نویزش بالاتر از 480 و 530 بود و رامدمانش پایین تر. بقیه مشخصاتشم (که البته نمی فهمیدم مثل PFC) با این دو تا پاور فرق می کرد خلاصه تصمیم گرفتم این پاور رو نخرم)

با تشکر​

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بهتره به شركت آينده سيما شركت توليد كننده محصولات گرين زنگ برني و از استاد عزيزم جناب عمراني تمام سوالات رو بپرسي . شايد داشته باشند پاوري كه شما ميخواهيد

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برای پاور راهنمایی کنید
این سیستم
مانیتور lcd با آداپتور جدا پس هیجی
MB می خوام giga 965 بگیرم احتمالا
hdd دو تا Hitachi 320 16mb 7200
ram 2X1GB 800 FSB
کارت گرافیک 8600 gt
dvd writer
شاید بعدا یه کمبو هم بزارم
CPU 6600 2.4 4m
کیس گرین silent storm که روش سه تا فن هست

حالا با این تفاسیر حدوم می خواستم GP 430 A گرین بکیرم که هر چی گشتم تو بازار کفتند گرین از قبل عید واردات نداشته و فعلا پیدا نمی کنی به نظر شما چی بگیرم که هم خیالم از بابت کیفیت راحت باشه هم با این سیستم مشکل نداشته باشه البته به آینده سیما زنگ زدم خودشون پیشنهاد GP530ABولی به خاطر مدل تهویه این فن و صدای بیشترش من ترجیح میدم همون 430 اگه پیدا بشه و جواب بده بگیرم چون این 580 هم صداش بیشتره هم تهویه خوبی نداره .

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
برای پاور راهنمایی کنید
این سیستم
مانیتور lcd با آداپتور جدا پس هیجی
MB می خوام giga 965 بگیرم احتمالا
hdd دو تا Hitachi 320 16mb 7200
ram 2X1GB 800 FSB
کارت گرافیک 8600 gt
dvd writer
شاید بعدا یه کمبو هم بزارم
CPU 6600 2.4 4m
کیس گرین silent storm که روش سه تا فن هست

حالا با این تفاسیر حدوم می خواستم GP 430 A گرین بکیرم که هر چی گشتم تو بازار کفتند گرین از قبل عید واردات نداشته و فعلا پیدا نمی کنی به نظر شما چی بگیرم که هم خیالم از بابت کیفیت راحت باشه هم با این سیستم مشکل نداشته باشه البته به آینده سیما زنگ زدم خودشون پیشنهاد GP530ABولی به خاطر مدل تهویه این فن و صدای بیشترش من ترجیح میدم همون 430 اگه پیدا بشه و جواب بده بگیرم چون این 580 هم صداش بیشتره هم تهویه خوبی نداره .

یک سوالی F14 جان

شما زنگ زدی گفتن این پاور رو (530A) رو دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر دارن شماره تلفن شو رو به ما بده ما بریم بگیریم از این بی پاوری در بیایم.

با تشکر. (در ضمن این پاور پاور خوبی هست ولی با توجه به سیستمی که شما دارید بنده به هیچ وجه 430A رو مناسب نمی دونم فکر می کنم خیلی ضعیفه البته استادان دیگه هستند که شاید نظرشون با بنده فرق بکنه. )

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فندق جان در مورد موجودیشون همونطور که گفتم ظاهرا الان دیگه هیچی نمونده من به هر کی تو ایران زنگ زدم بالای 380 نداشتن البته خودش فقط گفت اینو بگیری خوبه نگفت داریم یه نه شمارش هم تو اون لینک بالایی هست وارد شدی تو سایتش پایین صفحه زده.88911378 -80 آینده سیما یا همون گرین
پس گفتی این برای سیستم من ضعیفه؟

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
فندق جان در مورد موجودیشون همونطور که گفتم ظاهرا الان دیگه هیچی نمونده من به هر کی تو ایران زنگ زدم بالای 380 نداشتن البته خودش فقط گفت اینو بگیری خوبه نگفت داریم یه نه شمارش هم تو اون لینک بالایی هست وارد شدی تو سایتش پایین صفحه زده.88911378 -80 آینده سیما یا همون گرین
پس گفتی این برای سیستم من ضعیفه؟

سلام

آره منم زنگ زدم گفتند قطعات مربوط به این پاوره (480 و 530 رو من پرسیدم) نرسیده و احتمالا تا اواسط تیر هم نمی رسه :whistle::whistle::whistle::whistle:

یعنی احتمالا بی خیال این پاور ها شید حالا حالاها

درضمن برای محاسبه ی پاور سیستمتون به این سایت هم سر بزنید بد نیست یه راهنمایی کلی می کنه

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

خداییش اگه این چیزی که این سایت می گه درست باشه شاید اون 430 هم همچین ضعیف نباشه ولی اگه حال داشتی صفحات قلبلی (7 تا 8) صفحه رو بخون از راهنمایی هایی که جناب مهندس و سایر بچه ها کردن می تونی ایده بگیری

(البته جناب مهندس عمرانی نماینده ی شرکت گرین (که خیلی وقته پیداشون نیست) گفتن عوامل دیگری مثل نویز و .... هم علاوه بر خروجی پاور موثره حالا ما نمی دونیم)

پس اگه سیستمتون رو می خواید زود ببندید این پاورها رو بیخیال شید.

بازم سوالم رو تکرار می کنم لطفا یک جایگزین برای این پاورها از سایر شرکتها معرفی کنید.

با تشکر.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مهندس مشكلي كه داره از isp كه استفاده ميكنه متاسفانه سايت ما رو فيل ‌ * ر كردن. حالا اگر خواستيد مستقيما باهشون تماس بگيريد.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
مهندس مشكلي كه داره از isp كه استفاده ميكنه متاسفانه سايت ما رو فيل ‌ * ر كردن. حالا اگر خواستيد مستقيما باهشون تماس بگيريد.
آق منم اين مشکل رو دارم وقتي از isp دانشگاه خواجه نصير وصل ميشم مگه سايت شما مشکلي داره که فيلتر شده؟

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بازم سوالم رو تکرار می کنم لطفا یک جایگزین برای این پاورها از سایر شرکتها معرفی کنید.
با تشکر.
آره راستی اگه گرین مثل الان اینطوری شد باید چیکار کرد من به خاطر مادربرد p35 ممکنه دو یا سه هفته صبر کنم ولی برای پاور یکماه صبر نمی کنم

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینو بادم رفت بگم این سایته که گفتی برای سیتم من 403w حساب کرد تازه کلی هم با لا گرفتم مثلا 2 تا pci card اضافه و کمبو و 4 تا فن و... اگه درست بگه سایت جالبیه

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
آره راستی اگه گرین مثل الان اینطوری شد باید چیکار کرد من به خاطر مادربرد p35 ممکنه دو یا سه هفته صبر کنم ولی برای پاور یکماه صبر نمی کنم

ببین اگه خیلی پول برات مهم نیست یک 580B بگیر 85 تومان (با سیستم نسبتا قوی که شما داری شاید این بودجه منطقی تر باشه)

ولی اگه نمی خواهی اینقدر پول بدی صبر کن مادربردت که اومد و خریدیش شاید تا اون موقع هم پاور رسیده باشه

ولی بازم از روی تجربیاتی که دارم و صحبتی که مهندس کردند (برای سیستمی مثل E4300 , 1G RAm , 7600Gt اگه اشتباه نکرده باشم 530 AB رو پیشنهاد دادند (صفحات قبل رو یه نگاهی بکن)) با این حساب 430 برای سیستم شما باید خیلی ضعیف باشه.

(خداییش PT رو برا چی فیل کردن؟ حتی شماره های مستقیم مخابرات هم فیل نیست منم از البرز استفاده می کنم که آخره فیله این سایت فیل نیست!)

بالا