• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاپ آپ خوبه یا نه ؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
نمیدونم اطلاعات دقیقی تو این زمینه ندارم اما شخصا خودم به گوگل بیشتر از الکسا اعتماد دارم
اگه دو دلی که پاپ آپ بگیری یا نه تست 10 روزه بذار و بعد با آنالیتیک (فقط و فقط آنالیتیک ) تفاوت را ببین
اگرم خواستی پاپ آپ بذاری سراغ این سایت هایی که پاپ آپ میدن بذاری و بابت هر نمایش یه میزان پول میدن نرو
میتونی خیلی بالاتر بفروشیش تو همین سایت
من واسه سایت خودم تا ماهی 100 هزار تومان هم پیشنهاد پاپ آپ داشتم پاپ آپ که داشته باشی با یه بازدید خوب رو هوا میزننت

نه دنبال پاپ آپ و تبلیغ و این حرفا نیستم فقط می خواستم بدونم این حرف حقیقت داره یا خیر : }

haftiranii

Registered User
لایک‌ها
143
با پیج ویو یک ؟ با تایم 40 ثانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس احتمالا تعداد آی پی های بازدیدکنندگان زیادی داشته باشین
سایتتون 400 الکساست و جای تبریک داره اما رو سایت خودتون که پاپ آپ نذاشتین شایدم گذاشتین و از 100 به 400 رسیدین
ب
سایت اصلیم که این نیست اصلیمون یه سایت تفریحیه
آره اون آمارش بالاست کاملا از گوگل آمارشم روزانه بین 50 الی 70 هزار آی پی
با پیج ویو یوزر یکو چهار دهم و تایم 46 ثانیه دقیقا

ermac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
والا ما که 100 ایرانیم از موقعه ای که دو پاپ آپ گذاشتیم روز به روز هم ورودیمون بیشتر از قبل میشه
پاپ آپ هم هیچ ربطی به گوگل نداره با این که پیج ویو یوزرم کمتر از یکونیم و تایم اون سایتمم 40 ثانیه هستش
بابا مدیا فایر که رنکش 40 جهانی بود پاپ آپ گذاشته بود چه برسه ما و شماها که یک درصد اون امار نداریم

Query Whois Server - IRNIC
ریپورت بدم سایت اسپمتو ؟ :D

p30full

Registered User
لایک‌ها
22
پاپ مقطعی خوبه و زمانی که پاپ داری و مهم مفید بودن مطلب هست که بازدید همیشگی داشته باشی ...

بالا