rasoulabedi
Registered User
این که فیلتر نیست
جهان پی یه اطلاعیه زد هرگونه فروش فایل(هک وای فای . هک تلگرام .نرم افزار دوست یابی و....) جرمه توی سایتشون و امکان داره کل اکانت به همراه درآمد رو مسدود کنن....جهان پی هم خوبه ها
خب راستشو هم بخوایم این فایل ها همشون کلاهبرداریهجهان پی یه اطلاعیه زد هرگونه فروش فایل(هک وای فای . هک تلگرام .نرم افزار دوست یابی و....) جرمه توی سایتشون و امکان داره کل اکانت به همراه درآمد رو مسدود کنن....
نه اتفاقا خودم دارم از جهان پی استفاده میکنم و سه ساله هم دارم باهاشون همکاری میکنم این دوستمون گفت برای فروش فایل میخوام بنده هم اینجور عرض کردم خدمتشخب راستشو هم بخوایم این فایل ها همشون کلاهبرداریه
از یه طرف اصن هک تلگرام وجود نداره ایینا همشون کلاهبردارن
و بعدش بخاطر این نمیشه که بهش بد گفت
اسمی از شما اوردم یا استارتری عزیزم؟ههههه خندیدیم :general502::general108::general208:
لینک اطلاعیه میشه بدین یا باید عضو بود؟جهان پی یه اطلاعیه زد هرگونه فروش فایل(هک وای فای . هک تلگرام .نرم افزار دوست یابی و....) جرمه توی سایتشون و امکان داره کل اکانت به همراه درآمد رو مسدود کنن....
وقتی میای انجمن عمومی وقت گذاشته میشه و حجم:general511: مصرف میشه ؛)اسمی از شما اوردم یا استارتری عزیزم؟
لینک اطلاعیه میشه بدین یا باید عضو بود؟
حتما اینم برا همین بستن . بیشتر فروش فایل ها با درگاه پرداخت کار میکردن
ایگنور میدونی چیه؟وقتی میای انجمن عمومی وقت گذاشته میشه و حجم:general511: مصرف میشه ؛)
من فرصتی برای خوندن اسپم مخصوصا در این حد مضحکندارم پس بهتره نمکدونی ات رو بزاری تو پـ خ با استارتر؛):general307:
اگر فی@لتر هست خب با قند شکن برو داخل و حساب و خالی کنتو درگاه پرداخت موجودی داشتم نزدم زیادتر شه بعد درخواست بدم !!!! الان باید صبر کنیم یا کلا پرید ؟؟مبلغی که داریم برای واریزیش جیکار کنیم
اره باید عضو بشی تو پنل کاربری اطلاعیه زده شده...اسمی از شما اوردم یا استارتری عزیزم؟
لینک اطلاعیه میشه بدین یا باید عضو بود؟
حتما اینم برا همین بستن . بیشتر فروش فایل ها با درگاه پرداخت کار میکردن