• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاک کردن کامل IE

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
نحوه کار روی ویندوز 7 بهتون میگم
روی منوی start کلیک بکن و بعد در قسمت جستجو عبارت appwiz.cpl تایپ کن و اینتر رو بزن
توی پنجره باز شده سمت چپ روی View installed updates کلیک کنید.
حالا چند لحظه صبر کن تا همه برنامه ها بیاد
حالا روی Windows Internet Explorer 9 راست کلیک کن و Uninstall رو انتخاب کن و مراحل حذف رو طی کن تا حذف بشه

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
اگه IE حذف بشه مشکل پیش نمیاد برای استفاده از پراکسی و port ؟ آخه خیلی نرمافزارها به طور اتوماتیک این تنظیمات رو از روی IE برمیدارن! من یه زمان هم که گوگل کروم استفاده میکردم وقتی به قسمت پورت ایناش میرفتم میفرستاد به IE برای تنظیمات. حالا اگه IE کلا" نباشه فکر کنم خیلی مشکل پیش بیاد.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
به طورکل IE حتی در ویندوز 7 جزئی از ساختار ویندوزه و بیشتر برنامه تنظیمات اتصال به اینترنت اشون رو از IE میگیرن و حذف IE ممکنه بیشتر برنامه ها رو دچار مشکل کنه .. البته اون قسمتی که برای پراک سی هست جدا شده از IE هست و با پاک کردن IE از بین نمیره و از Control Panel میتوانید اجراش کنید !

ali8823

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخه برای اینکه بتونم پیغام های چت رو توی یاهو مسنجر ببینم باید پاک بشه شما این مشکل رو ندارید؟یعنی با instant messageیاهو مشکل ندارید؟من اصلن نمیتونم پسغام ها رو بخونم.راه حلشم طوری که من فهمیدم پاک کردن کامل ieهستش.خلاصه راهنماییم کنید

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
آخه برای اینکه بتونم پیغام های چت رو توی یاهو مسنجر ببینم باید پاک بشه شما این مشکل رو ندارید؟یعنی با instant messageیاهو مشکل ندارید؟من اصلن نمیتونم پسغام ها رو بخونم.راه حلشم طوری که من فهمیدم پاک کردن کامل ieهستش.خلاصه راهنماییم کنید

عزیز یکبار هم خودت یاهوو مسنجر پاک کن ورژن جدیدشو بریز این مشکل برای خیلی ها پیش میاد

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
سلام لطفا کمکم کنید تا IE و کامل پاک کنم هر کاری میکنم یه سری فایل هاش میمونه و پاک نمیشه با نرم افزار هم امتحان کردم پاک نششد

بهتره پاکش نکنی و اگه باهاش مشکل داری FireFox یا Chrome رو نصب کنی

بالا