این قانون باگ داره یا اینکه سلاطین مسکن تصویبش کردنزمان اخذ مالیات ۶۰ درصدی از سوداگران مسکن اعلام شد
اگر فردی ملکی را خریداری کند و زیر یک سال آن را بفروشد، مشمول ۶۰ درصد مالیات میشود. از مابهالتفاوت سود خرید و فروش مسکن، ۶۰ درصد مالیات گرفته میشود.
این ما بهالتفاوت سال دوم ۴۰ درصد، سال سوم ۲۰ درصد، سال چهارم ۱۰ درصد و سال پنجم ۵ درصد میشود. این مالیات برای افرادی است که در کوتاهمدت وارد بازار مسکن میشوند و در این بازار اخلال ایجاد میکنند.
یه زمانی بین پلیس و سر دفتر اختلاف ایجاد شد که سر دفتر داره الکی پول میگیره واسه وکالت و این داستانا همون برگه سبز کافیه که پولوس صادر میکنه بعد آخرش که از سردفتر رفتن لغو شدن مردم کلی خوشحالی نمودن که آخیش راحت شدیم چی بود و داره با دزدی مقابله میشه و این چیزا الان مشخص شده خیلی ها چون اجباری نبود سند نمیزدن و به اصطلاح باز میذاشتن و با انتقال نقل و انتقال خودرو به پولوس همون اول کار مالیات میگیرن و هیچ معامله خودرویی بدون دادن پول دیگه امکان پذیر نیست،داستان این سایت هم همینه تا الان از بنگاه ها واسه اجاره هیچی نمیتونستن بگیرن چون ثبت نمیشد،اینم روشیه که بگیرن دلشون به حال ما نسوختهثبت قرارداد املاک. رایگان
قطع دست بنگاه املاک
سه تومن واسه هر قرارداد اجاره و... میگرفتن
تموم شد
تست کنید ببینید چطوره
البته من بهش مشکوکم. چون قشر املاکی ها از گردن کلفت ترین جاروکش ها هستن
دستکش تر از بنگاهی جماعت تو عمرم ندیدم
تو هنوزم پستات مثل قبلهنزام حرام خور و حرام خور پرور از این طرح ها زیاد داده، حتی اگر هم اجرا بشه نمایندگان مجلسی و رده بالا ها که خودشون زمین خوار هستن یه راه در رو میزارن که تو همین حالت هم بیشترین سود ببرن.
این رجیم تمام قوانین من درآوردی رو فقط برای مردم اجرا میکنه.
برای نمونه وقتی توله یکی از حزرات یا نماینده ها برسه به وقت خدمت و جهت ارسالش به آمریکا یا عروگا، یه قانون معافیت یا بورسیه میزارن بعد که خرشون از پل رد شد، دوباره برمیگردونن حالت قبل.
کلا شخصی که دو شخص را با یکدیگر پیوند می دهد شخص قابل احترامیهاملاکی موجر و مستاجر رو هم به هم پیوند میدهو برخی از اختلافات رو هم پیگیری میکنه و تخفیف و باقی داستانا
یه نفر میگفت با این کار میخواهند آمار خانه ها و ملک های که ثبت نشده را بگیرن
برادران گرامی
چغدر اظ املاکی ها کینه دارید
املاکی موجر و مستاجر رو هم به هم پیوند میدهو برخی از اختلافات رو هم پیگیری میکنه و تخفیف و باقی داستانا
اینقدر کینه معنی نداره
قبول دارم که بعضیاشون تخلف میکنن ولی بعضیا هم واقعا خوب کار میکننبدون کوچکترین سایه ای از شک، جزو سه شغل منفور در بین مردم هستند. از لحاظ منفوریت، شاید فقط با موجودات سه پایه و رستوران کبابی های جهرم قابل مقایسه باشند.
جالب اینجاست که کاملا هم شایسته این نفرت هستن. من خودم عادت ندارم مردم رو گروهی قضاوت کنم، درطول عمرم هم انگشت شمار معامله مسکن انجام دادم. اما در همون تعداد هم 100 درصد بنگاهی ها بی شرف ترین و پست فطرت ترین افرادی بودن که در عمرم دیدم.
کارشون هم فقط مفتخوریه که دولت زمینه این مفتخوری رو براشون فراهم کرده. اگر دولت کاری میکرد که مردم بتونن مثل خارج در دفاتر اسناد رسمی(نوتاری) معامله کنند و تمام استعلامات دولتی از یک ماخذ قابل دریافت بود، اصلا نیازی به پیش معامله و قولنامه و این مسخره بازی ها نبود. اما دولت ما دوست داره که در هر کاری چندین واسطه بتراشه که از جیب مردم برای مفتخورها ایجاد اشتغال بکنه
بنگاهی در ایران نه اختلافی رو حل میکنه، نه چیزی رو گردن میگیره، بعضا با کلاهبردارها تبانی هم میکنه که سر طرف مقابل کلاه بگذارند. نهایتا فقط یک ورق کاغذ مینویسند و طرفین رو میفرستن که کارهای اداری و مشکلات رو خودشون حل کنن. همون ورقی هم مینویسند تا مجبورشون نکنی، رسمی و با کد رهگیری نمینویسن که مالیات ندن. در صورتیکه وظیفشونه در سربرگ با کد رهگیری باشه
در خارج از کشور هم آژانس املاک وجود داره، اما اونها
اولا مشاور یک طرف معامله هستند و منافع همون طرف رو در نظر میگیرند، نه اینکه مثل ایران دو جانبه بازی کنند و بخوان با هر پدرسوختگی معامله رو جوش بدن.
ثانیا مشاور واقعی هستند، قیمت گذاری میکنند، مشاوره تخصصی نوسازی و تغییر دکوراسیون و طراحی داخلی میدن، نه مثل ایران که طرف فقط دروغ میگه و لاغیر
ثالثا خودشون کارهای اداری رو به وکالت از طرفین پیگیری میکنند، نه مثل ایران که کمیسیونش رو که گرفت دیگه از چاکرم نوکرم روزهای اول خبری نیست.
تازه بر خللاف قانون، 2 درصد هم از هر معامله میگیرن که در حد کمیسیون های اروپا و امریکاست. بجان مصطفی، همون 0.5 درصد قانونی هم از سرشون زیاده
چقدر سس شعر گفتیبدون کوچکترین سایه ای از شک، جزو سه شغل منفور در بین مردم هستند. از لحاظ منفوریت، شاید فقط با موجودات سه پایه و رستوران کبابی های جهرم قابل مقایسه باشند.
جالب اینجاست که کاملا هم شایسته این نفرت هستن. من خودم عادت ندارم مردم رو گروهی قضاوت کنم، درطول عمرم هم انگشت شمار معامله مسکن انجام دادم. اما در همون تعداد هم 100 درصد بنگاهی ها بی شرف ترین و پست فطرت ترین افرادی بودن که در عمرم دیدم.
کارشون هم فقط مفتخوریه که دولت زمینه این مفتخوری رو براشون فراهم کرده. اگر دولت کاری میکرد که مردم بتونن مثل خارج در دفاتر اسناد رسمی(نوتاری) معامله کنند و تمام استعلامات دولتی از یک ماخذ قابل دریافت بود، اصلا نیازی به پیش معامله و قولنامه و این مسخره بازی ها نبود. اما دولت ما دوست داره که در هر کاری چندین واسطه بتراشه که از جیب مردم برای مفتخورها ایجاد اشتغال بکنه
بنگاهی در ایران نه اختلافی رو حل میکنه، نه چیزی رو گردن میگیره، بعضا با کلاهبردارها تبانی هم میکنه که سر طرف مقابل کلاه بگذارند. نهایتا فقط یک ورق کاغذ مینویسند و طرفین رو میفرستن که کارهای اداری و مشکلات رو خودشون حل کنن. همون ورقی هم مینویسند تا مجبورشون نکنی، رسمی و با کد رهگیری نمینویسن که مالیات ندن. در صورتیکه وظیفشونه در سربرگ با کد رهگیری باشه
در خارج از کشور هم آژانس املاک وجود داره، اما اونها
اولا مشاور یک طرف معامله هستند و منافع همون طرف رو در نظر میگیرند، نه اینکه مثل ایران دو جانبه بازی کنند و بخوان با هر پدرسوختگی معامله رو جوش بدن.
ثانیا مشاور واقعی هستند، قیمت گذاری میکنند، مشاوره تخصصی نوسازی و تغییر دکوراسیون و طراحی داخلی میدن، نه مثل ایران که طرف فقط دروغ میگه و لاغیر
ثالثا خودشون کارهای اداری رو به وکالت از طرفین پیگیری میکنند، نه مثل ایران که کمیسیونش رو که گرفت دیگه از چاکرم نوکرم روزهای اول خبری نیست.
تازه بر خللاف قانون، 2 درصد هم از هر معامله میگیرن که در حد کمیسیون های اروپا و امریکاست. بجان مصطفی، همون 0.5 درصد قانونی هم از سرشون زیاده