• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایان فعالیت بخشهای بازارچه: امکان ایجاد موضوع جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
جالبه . من فکر میکردم این دوتا بهم زدن دیگه با هم نیستن . راستی دیروز بهروزو دیدم . رفته تو اسنپ کار میکنه .

آره دیگه.خب تو هم برو تو اسنپ کار کن، البته خدا به داد مسافر ها برسه که اون روزی که روی دلار ضرر کردی سوار ماشینت نشن، کاردیشون کنی:ROFLMAO:

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
آره دیگه.خب تو هم برو تو اسنپ کار کن، البته خدا به داد مسافر ها برسه که اون روزی که روی دلار ضرر کردی سوار ماشینت نشن، کاردیشون کنی:ROFLMAO:

نه بابا . جدی ؟ عجب دوره زمونه ای شده . یارانه ما هم قطع کردن میگن ماشین مدل بالا داری .

میگم نظرت چیه این جفنگیاتو ببریم جای مناسبش ادامه بدیم . نریم پاتوق ؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
نه بابا . جدی ؟ عجب دوره زمونه ای شده . یارانه ما هم قطع کردن میگن ماشین مدل بالا داری .

میگم نظرت چیه این جفنگیاتو ببریم جای مناسبش ادامه بدیم . نریم پاتوق ؟
خب برو بگو فرغون هم نداری دوباره وصلش میکنن:D

نظرم اینه که پاتوق جای جفنگیات یه دلال دوزاری مثل تو نیست. :p

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
خب برو بگو فرغون هم نداری دوباره وصلش میکنن:D

نظرم اینه که پاتوق جای جفنگیات یه دلال دوزاری مثل تو نیست. :p

خیلی ناراحت شدم وقتی فهمیدم تو جمعتون جایی ندارم

برم ماشین بهروزو بگیرم شبا من تو اسنپ کار کنم

راستی از محمدرضا خبر داری . شنیدم رفته کانادا جوشکاری میکنه . صادق تو اسکایپ بهم گفت چند وقت پیش .

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
مهدی جان درود
خوبی
میخوام برات یه داستان بگم بخون .
( stuff )
گروه دوم هم بچه های پاتوق هستن که در وصفشون همین بس محمد ربیعی ای که هیشکی روی کره زمین نمیخواد باهاش روبرو بشه میگه امیدوارم تو زندگی با آدمای اتو کشیده روبرو بشم و با بچه های پاتوق روبرو نشم . دیگه تو ببین اونا کی هستن که این قبولشون نداره . حالا اصلا سوال من اینه که بچه های پاتوق به چه درد دیجیدست یا دیجیپا که کالای دست دوم توش میفروشن میخوره ؟ اینا که خریدو فروش انجام نمیدن پس چرا داری انقدر دستو پا میزنی براشون .
مال بچه های پاتوقو خوری؟🤭

amin_naja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان بنده کاربر قدیمی لیون هستم و معمولا اونجا فعالیت میکردم چند روزبود تصمیم گرفتم ب اینجا نقل مکان کنم که این تایپیکو دیدم واقعا ناراحت شدم
بنده مدیر وب سایت مجله خبری اوج کده هستم اگه مایل باشند میتونم انجمنی به همین منوال اونجا راه اندازی کنم اما بنظر بنده بخاطر هزینه های بالا هاست و دامنه مدیریت مجبور ب اینکار شدن بنده وقتی تعرفه جدید هاست و دامنه خودم رو دیدم شاخ در اوردم
ولی به هر حال حیفه همچین انجمنیه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا