• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایان کار همکاری در فروش بایت

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
من که این حرفها حالیم نمیشه یا پوله منو میدی یا ....

شوخیه ))
زیاد سخت نگیر همه چی تموم میشه آخرش!
امیدوارم از این مشکلات برای هیچ کسی پیش نیاد نمیدونم الان چه حالی داری اما میدونم داری به همه دست اندر کارها *** میدی.
موفق باشی .

Last edited:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
از دیروز تا الان چیزایی رو دیدم که فکرشم نمیکردم
خدا رو شکر که تو این مدتی که کار میکردم تونستم دوستایی خوبی کنار خودم جمع کنم
من از دیروز فقط کلی پیشنهاد کمک مالی داشتم
از همه دوستان عزیز تشکر فراوان دارم انشالا که کسی تو این موقعیت گیر نیوفته که بخوام براش جبران کنم

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
آخر همه مون می میریم :D
این شتریه که دم در هممون میخوابه
جدا از شوخی
چی می فروختی که گیر دادن
من تعطیل کردم و می خوام بعد عید با قدرت بیشتری شروع کنم
کدوم محصولاتتون مشکل داشتن دیگه نباید به شال عشق و بازی گیر داد که :hmm:
فیلم
سریال
بازی
مستند
شال عشق , سنگ ماه تولد ... از این جور چیزا
پکیج ها افزایش قدرت ج ن س ی

کدوم بود؟ :(
کلا پرفروشها رو از کینه می برن

امیدوارم که هر چه زودتر بتونی تمام مشکلاتت رو حل کنی و دوباره با خیال راحت به کارت البته به صورت قانونی ادامه بدی
منم یه زخم خورده هستم و کلی وسایلم رو بردن 1 سال قبل

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
آخر همه مون می میریم :D
این شتریه که دم در هممون میخوابه
جدا از شوخی
چی می فروختی که گیر دادن
من تعطیل کردم و می خوام بعد عید با قدرت بیشتری شروع کنم
کدوم محصولاتتون مشکل داشتن دیگه نباید به شال عشق و بازی گیر داد که :hmm:
فیلم
سریال
بازی
مستند
شال عشق , سنگ ماه تولد ... از این جور چیزا
پکیج ها افزایش قدرت ج ن س ی

کدوم بود؟ :(
کلا پرفروشها رو از کینه می برن

امیدوارم که هر چه زودتر بتونی تمام مشکلاتت رو حل کنی و دوباره با خیال راحت به کارت البته به صورت قانونی ادامه بدی
منم یه زخم خورده هستم و کلی وسایلم رو بردن 1 سال قبل
فیلم سریال مورد داره فقط بقیشون نه مشکل نداره ولی فعلا بعد فیلم سریال خدا میدونه دیگه به چی گیر میدن

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
نگفتی کدوم دادسرا بردنت محسن ؟

کدوم بخش ؟ کدوم مسوول ؟
عزیز جون قرار ببرن دادسرا هنوز نبردن احضاریه بیاد معلوم میشه
با صحبتی که با بچه های شیراز کردم یکی از زیرمجموعه های ارشاد بردن

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
حاج محسن امید وارم مشکلت برطرف شه من خودم بعد از چند سال کار بی خیال فروشگاه اینترنتی شدم.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
خوب مدتی بود خبری نبود از احضاریه و بدهی هارو کم کم دادم ( هنوز خیلی مونده ) ولی خوب امروز یک تیر خلاص هم زدن که بیشتر بیچارمون کنن هم اینکه بگن هنوز قرار ادامه داشته باشه
PARSPEIK TRC
to me

با سلام

مسئول محترم فروشگاه کد 1166

به اطلاع می رساند طی اخطاریه شرکت پست، سفارشات زیر دارای کالای غیر مجاز بوده و توسط بازرسی و ارشاد واحدهای پستی مقصد توقیف شده اند.

لذا در اسرع وقت کالاهای مورد اشاره را از سایت فروشگاه و پنل حذف نمایید.

بدیهی است در صورت عدم حذف، عواقب برخورد قانونی بر عهده فروشگاه خواهد بود.

در ضمن این سفارشات توسط شرکت پست از لیست ارسالی حذف و به حالت انصرافی تغییر وضعیت داده خواهند شد.

لیست سفارشات:

71811166228909210002

71811166468910170001

71811166358910270002
.......................................
خب اگه کسی نفهمید چی شده من بهتون میگم
یک چیزی حدود 800 عدد سفارش من که در حالت ارسال شده بود توقیف شده برگشت هم دیگه داده نمیشه و به حالت انصرافی بزودی خواهند رفت به مرور ( یک 3 تاشو گذاشتم خودتون چک کند چون از چند جا شایعات الکی شندیم گفتم شفاف سازی بشه )

من از همه همکاران عذر خواهی میکنم ولی با حدود 5-6 تا پارتی هیچ کار از دستم بر نماید دیگه بکنم فک کنم بعد اگه دادگاه هم برم دیگه زندان بیاد غیادتم چون چیزی برام باقی نمونده دیگه ماشینمون رو هم پر دادیم ولی خب مثله اینکه هنوز ادامه داره من نمیدونم چه اشتباهی بود که کردم

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
یعنی فقط می تونم بگم خدا لعنتشون کنه .

حالا اگه بسته ها رو برمی گردوندن یا معدوم میکردن آدم دلش زیاد نمی سوخت . مطمئن باش صد در صدشون توزیع هم میشه و پولش رو خرج خودشون و اعضا و سیستمهای آزاد اندیشانه فیلی کردنشون می کنن !

کار افرینی دارن می کنن دیگه واسه نسل جدید ! کی هم که می خواد خودش یه کاری بکنه و از طرف اون چهارتا فروشنده و بازاریاب و بازاری و پیکی و پستچی و تبلیغات چی درآمدی داشته باشند ، اینجوری پشیمونش می کنند .

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
خوب مدتی بود خبری نبود از احضاریه و بدهی هارو کم کم دادم ( هنوز خیلی مونده ) ولی خوب امروز یک تیر خلاص هم زدن که بیشتر بیچارمون کنن هم اینکه بگن هنوز قرار ادامه داشته باشه

خب اگه کسی نفهمید چی شده من بهتون میگم
یک چیزی حدود 800 عدد سفارش من که در حالت ارسال شده بود توقیف شده برگشت هم دیگه داده نمیشه و به حالت انصرافی بزودی خواهند رفت به مرور ( یک 3 تاشو گذاشتم خودتون چک کند چون از چند جا شایعات الکی شندیم گفتم شفاف سازی بشه )

من از همه همکاران عذر خواهی میکنم ولی با حدود 5-6 تا پارتی هیچ کار از دستم بر نماید دیگه بکنم فک کنم بعد اگه دادگاه هم برم دیگه زندان بیاد غیادتم چون چیزی برام باقی نمونده دیگه ماشینمون رو هم پر دادیم ولی خب مثله اینکه هنوز ادامه داره من نمیدونم چه اشتباهی بود که کردم

سلام
می تونید همین سه تایی رو که به عنوان نمونه گذاشتید و بهشون گیر دادن بگید محصولاتش چی بوده ؟

این؟

https://w w w.persianrip.com/shop.html

Last edited:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
یعنی فقط می تونم بگم خدا لعنتشون کنه .

حالا اگه بسته ها رو برمی گردوندن یا معدوم میکردن آدم دلش زیاد نمی سوخت . مطمئن باش صد در صدشون توزیع هم میشه و پولش رو خرج خودشون و اعضا و سیستمهای آزاد اندیشانه فیلی کردنشون می کنن !

کار افرینی دارن می کنن دیگه واسه نسل جدید ! کی هم که می خواد خودش یه کاری بکنه و از طرف اون چهارتا فروشنده و بازاریاب و بازاری و پیکی و پستچی و تبلیغات چی درآمدی داشته باشند ، اینجوری پشیمونش می کنند .
فقط بدون با بستن کار من حدود 40 نفر از کار بی کار شدن حرفی هم نمیشه زد
به یکی از اشنایان که بروبیای داشتهفرستاده بودم دنبال کارم که ببنم چی به چی و کجا باید برم گفته بود شانس اورده ننداختیمشون زندان و ......

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
سلام
می تونید همین سه تایی رو که به عنوان نمونه گذاشتید و بهشون گیر دادن بگید محصولاتش چی بوده ؟

این؟
میشه گفت الان نمونه انلان ندارم ولی مجموعه فیلم بوده

بالا