مورد اصلی همون پکیج ها بودن دیگهدوست عزیز به پکیج هایی که میفروختی هم گیر دادن؟؟؟
اگه آره که ما شروع نکنیم
مورد اصلی همون پکیج ها بودن دیگهدوست عزیز به پکیج هایی که میفروختی هم گیر دادن؟؟؟
اگه آره که ما شروع نکنیم
فیلم سریال مورد داره فقط بقیشون نه مشکل نداره ولی فعلا بعد فیلم سریال خدا میدونه دیگه به چی گیر میدنآخر همه مون می میریم
این شتریه که دم در هممون میخوابه
جدا از شوخی
چی می فروختی که گیر دادن
من تعطیل کردم و می خوام بعد عید با قدرت بیشتری شروع کنم
کدوم محصولاتتون مشکل داشتن دیگه نباید به شال عشق و بازی گیر داد که :hmm:
فیلم
سریال
بازی
مستند
شال عشق , سنگ ماه تولد ... از این جور چیزا
پکیج ها افزایش قدرت ج ن س ی
کدوم بود؟
کلا پرفروشها رو از کینه می برن
امیدوارم که هر چه زودتر بتونی تمام مشکلاتت رو حل کنی و دوباره با خیال راحت به کارت البته به صورت قانونی ادامه بدی
منم یه زخم خورده هستم و کلی وسایلم رو بردن 1 سال قبل
عزیز جون قرار ببرن دادسرا هنوز نبردن احضاریه بیاد معلوم میشهنگفتی کدوم دادسرا بردنت محسن ؟
کدوم بخش ؟ کدوم مسوول ؟
خب اگه کسی نفهمید چی شده من بهتون میگمPARSPEIK TRC
to me
با سلام
مسئول محترم فروشگاه کد 1166
به اطلاع می رساند طی اخطاریه شرکت پست، سفارشات زیر دارای کالای غیر مجاز بوده و توسط بازرسی و ارشاد واحدهای پستی مقصد توقیف شده اند.
لذا در اسرع وقت کالاهای مورد اشاره را از سایت فروشگاه و پنل حذف نمایید.
بدیهی است در صورت عدم حذف، عواقب برخورد قانونی بر عهده فروشگاه خواهد بود.
در ضمن این سفارشات توسط شرکت پست از لیست ارسالی حذف و به حالت انصرافی تغییر وضعیت داده خواهند شد.
لیست سفارشات:
71811166228909210002
71811166468910170001
71811166358910270002
.......................................
خوب مدتی بود خبری نبود از احضاریه و بدهی هارو کم کم دادم ( هنوز خیلی مونده ) ولی خوب امروز یک تیر خلاص هم زدن که بیشتر بیچارمون کنن هم اینکه بگن هنوز قرار ادامه داشته باشه
خب اگه کسی نفهمید چی شده من بهتون میگم
یک چیزی حدود 800 عدد سفارش من که در حالت ارسال شده بود توقیف شده برگشت هم دیگه داده نمیشه و به حالت انصرافی بزودی خواهند رفت به مرور ( یک 3 تاشو گذاشتم خودتون چک کند چون از چند جا شایعات الکی شندیم گفتم شفاف سازی بشه )
من از همه همکاران عذر خواهی میکنم ولی با حدود 5-6 تا پارتی هیچ کار از دستم بر نماید دیگه بکنم فک کنم بعد اگه دادگاه هم برم دیگه زندان بیاد غیادتم چون چیزی برام باقی نمونده دیگه ماشینمون رو هم پر دادیم ولی خب مثله اینکه هنوز ادامه داره من نمیدونم چه اشتباهی بود که کردم
https://w w w.persianrip.com/shop.html
فقط بدون با بستن کار من حدود 40 نفر از کار بی کار شدن حرفی هم نمیشه زدیعنی فقط می تونم بگم خدا لعنتشون کنه .
حالا اگه بسته ها رو برمی گردوندن یا معدوم میکردن آدم دلش زیاد نمی سوخت . مطمئن باش صد در صدشون توزیع هم میشه و پولش رو خرج خودشون و اعضا و سیستمهای آزاد اندیشانه فیلی کردنشون می کنن !
کار افرینی دارن می کنن دیگه واسه نسل جدید ! کی هم که می خواد خودش یه کاری بکنه و از طرف اون چهارتا فروشنده و بازاریاب و بازاری و پیکی و پستچی و تبلیغات چی درآمدی داشته باشند ، اینجوری پشیمونش می کنند .
میشه گفت الان نمونه انلان ندارم ولی مجموعه فیلم بودهسلام
می تونید همین سه تایی رو که به عنوان نمونه گذاشتید و بهشون گیر دادن بگید محصولاتش چی بوده ؟
این؟