• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه داده نرمال (با جداول زیاد) یا غیرنرمال (با جداول کم و یک تیکه) برای افزایش سرعت روی وب؟

emad4000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه پروژه تحت وب دستم هست. الان مشغول طراحی پایگاه داده اش هستم.
سوالی که داشتم اینه که به نظر شما برای اینکه سرعت این سایت من روی وب افزایش پیدا کنه، باید یه جاهایی قید نرمال بودن رو بزنم و جدول دارای افزونگی تولید کنم یا نه؟

یه عده نظرشون اینه که برای اینکه از میزان JOIN شدن جداول موقع Runtime کاسته بشه و متعاقباً میزان ردوبدل شدن داده با Server کم بشه، بعضی جاها باید خودم جداول رو یه تیکه طراحی کنم (یعنی به جای چند جدول یک جدول بزرگ طراحی کنم) که جدول یه جا Load بشه و در نتیجه سرعت بره بالا.

بعضی های دیگه هم میگن که اینجور درست نیست. چون اینجوری Server مدام باید روی جداول بزرگ پردازش انجام بده و فیلترینگ انجام بده و با توجه به حجم درخواست کنندگانی که مدام به Server تقاضا می فرستند، سرعت بیشتر کم میشه.

نظر شما چیه؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
راستش زیاد نمیتونم در این باره کمکتون کنم، اما بستگی به حجم اطلاعات و دیتابیستون داره. هر دو روشی که اشاره کردید، اگر در جای خودشون به کار برن، باعث ایجاد وضعیت بهینه میشن. من معمولاً در این مواقع حداکثر مقدار دیتا که احتمال داره اون سایت در دوره فعالیتش وارد دیتابیس کنه رو وارد دیتابیس می کنم(به صورت داده های تکراری و فرضی) سپس در هر دو حالت سرعت کار و مصرف منابع رو چک می کنم تا روش بهینه رو پیدا کنم. شاید در سایتهای غیرفارسی زبان این تست هایی که میگید رو انجام داده باشن.

بالا