• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها

Disk Herniation نوشته در نتیجه MRI ستون فقرات من .... آیا معاف میشم ؟

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان متاسفانه پدر من مشکل بینایی داره
و چون تک فرزندم اقدام کردم برای معافیت کفالت
همه کارهام انجام شده مرحله اول و دوم هم تمام شد امروز نوبت دادند که پدرم رو ببرم کمیسیون پزشکی
رفتیم اونجا دکتر معاینش کرد بعد گفت برات میزنم از کار افتادگی
من فکر کردم مربوط به بازنشستگی و اینا میشه گفتم دکتر من میخوام معافیت بگیرم گفت همینه دیگه
بعد نوشت به علت عمل و ...... ایشون از نظر قانونی از کار افتاده هستند و مهر و امضا کرد گفت 1 ماه دیگه جوابش میاد
سوال اینه آیا من معاف شدم ؟
چند مرحله دیگه مونده ؟
این که گفت جوابش میاد نامه میاد دم خونه ؟ بعدش باید چیکار کنم ؟
امکانش هست با این توصیفات معاف نشم ؟
ممنون

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
خريد خدمت سربازي مشمولان خارج کشور ، 10 ميليون تومان

رئيس سازمان **** وظيفه عمومي، هزينه خريد خدمت سربازي براي مشمولان خارج از كشور را تا پايان سال جاري 5 ميليون تومان اعلام و اظهار كرد: براساس اصلاحي كه در تعرفه صدور كارت معافيت صورت گرفته است، اين رقم در صورت تصويب در سال آينده به 10 ميليون تومان افزايش مي‌يابد.

محمدجواد زاده‌كمند در حاشيه مراسم گشايش نخستين مركز شبانه‌روزي رسيدگي به امور ايرانيان خارج از كشور در پاسخ به «جام‌جم» افزود: سازمان **** وظيفه عمومي به دليل زياد بودن تعداد آن دسته از مشمولان **** وظيفه كه در خارج از كشور به سر مي‌برند، طبق ضوابط ابلاغ شده از سوي ستاد كل نيروهاي مسلح و تصويب فرمانده معظم كل قوا، تصميماتي اتخاذ كرد.

به گفته او، مشمولان ايراني مقيم خارج از كشور كه قبل از پايان اسفند 1382 از كشور خارج شده و حداقل 2 سال اقامت و سكونت پس از 13 سالگي در خارج داشته‌اند، براي ورود به ايران هيچ مشكلي ندارند و اين افراد مي‌توانند تا پايان سال 1390، سالي يك بار به ايران سفر كنند و حداكثر نيز 3 ماه در كشور اقامت داشته باشند.

رئيس سازمان **** وظيفه عمومي افزود: اين گروه از مشمولان در عين حال مي‌توانند با پرداخت 5 ميليون تومان كارت معافيت نيز دريافت كنند. آن دسته از مشمولاني هم كه تا پايان شهريور 1385 از كشور خارج شده و مشغول تحصيل در مراكز آموزش عالي مورد تاييد وزارت علوم يا بهداشت و درمان هستند نيز مي‌توانند تا پايان زمان تحصيلات، سالانه 2 بار و حداكثر 3 ماه داخل كشور تردد داشته باشند.

به گفته زاده‌كمند، تاكنون بسياري از واجدان شرايط از اين تسهيلات استفاده كرده‌اند و اين روند همچنان ادامه دارد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
شرايط جديد بخشودگي اضافه خدمت سربازان

فارس: رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا شرايط 17 گانه جديد بخشودگي اضافه خدمت ناشي از غيبت اوليه سربازان را اعلام كرد.

سردار محمدجواد زاده كمند با اعلام شرايط جديد بخشودگي گفت: در بررسي مجدد ضوابط اجرايي بخشش اضافه خدمت ناشي از غيبت اوليه سربازان از سوي شوراي هماهنگي وظيفه عمومي كشور، اصلاحاتي انجام گرفته و شرايط 17گانه زير به عنوان شرايط جديد بخشودگي اضافه خدمت سربازان به تصويب اين شورا رسيده است.

* حداقل 6ماه خدمت سربازان بومي و غيربومي در مناطق جنگي و عملياتي كه به تناسب نوع منطقه -كه از سوي ستادكل نيروهاي مسلح تعيين شده است-، موجب يك تا 3 ماه بخشودگي اضافه خدمت خواهد شد.

* حداقل 9ماه خدمت سربازان غيربومي در مناطق محروم و بد آب و هوا كه برابر ابلاغيه دولت در گروه 9 و 8 و 7 هستند موجب بخشش 2ماه اضافه خدمت و در گروه 6 و 5 و 4، موجب بخشش يكماه اضافه خدمت خواهد شد.

* ابراز شجاعت و فداكاري قابل ملاحظه در انجام مأموريت‌هاي عملياتي با تائيد فرماندهان عاليرتبه نيروهاي مسلح كه موجب يك ماه بخشودگي اضافه خدمت خواهد شد.

* خدمت در مشاغل سخت و زيان‌آور تعريف شده از سوي ستادكل نيروهاي مسلح كه موجب يك ماه بخشودگي اضافه خدمت خواهد شد.

* سربازاني كه براساس دستورالعمل‌هاي نيروهاي مسلح به عنوان سرباز نمونه انتخاب مي‌شوند از يك ماه بخشودگي اضافه خدمت برخوردار خواهند شد.

* سربازاني كه در حين انجام ماموريت جانباز حداقل 5درصد و يا از كار افتاده حداقل 10درصد مي‌شوند از يك ماه بخشودگي اضافه خدمت بهره‌مند خواهند شد.

* حداقل 12ماه خدمت در يگان‌ها و مراكزي كه بيش از 800كيلومتر با محل سكونت سرباز فاصله داشته باشد موجب 2 ماه بخشودگي اضافه خدمت خواهد شد و اگر فاصله محل خدمت بيش از 400كيلومتر باشد مدت بخشودگي يك ماه خواهد بود.

* نوآوري، ابتكار و خلاقيت سربازان در دوران خدمت برابر مصاديق ابلاغي از سوي ستادكل نيروهاي مسلح كه موجب يك‌ماه بخشودگي اضافه خدمت خواهد شد.

* حفظ حداقل 10 جزء و يا 5 جزء قرآن كريم به ترتيب موجب بخشودگي 2ماه و يك‌ماه اضافه خدمت خواهد شد.

* فوت پدر، مادر، همسر و فرزند سرباز در حين خدمت كه موجب بخشودگي 2 ماه از اضافه خدمت وي خواهد شد.

* فوت يكي از اعضاي درجه يك سرباز در زمان مشموليت (پدر،مادر،برادر،خواهر،همسر،فرزند) كه موجب 3 ماه تأخير در ارسال مدارك در زمان تعيين شده و يا 3 ماه تأخير در اعزام به خدمت در زمان مندرج در برگ سبز شده، موجب برخورداري از 3 ماه بخشودگي اضافه خدمت خواهد شد.

* بروز بلاياي طبيعي (سيل، زلزله، طوفان، صاعقه) و يا حوادث قهريه (سقوط هواپيما، تصادف منجر به فوت يا جراحت كه فرد به ديه يا حبس محكوم شده باشد، آتش سوزي، غرق شدن) كه خود يا يكي از اعضاي درجه يك خانواده (پدر، مادر، برادر، خواهر، همسر و فرزند) او آسيب ديده و علت غيبت آنان (كه حداكثر بيش از 6ماه نبايد باشد) در اثر اين موضوع بوده باشد موجب بخشش سه ماه اضافه خدمت خواهد شد.

* اشكالات اداري وارده بر ساير دستگاه‌هاي مرتبط با امور مشمول كه موجب تأخير در حضور مشمول در خدمت شده است (مثل پست، دانشگاه‌ها، مدارس و...) كه با ارائه مدارك مستدل و مستند و در صورت احراز عدم قصور مشمول، 3 ماه اضافه خدمت بخشيده خواهد شد.

* مشمولاني كه در طول مدت غيبت يا حين خدمت شرايط معافيت پدر، مادر، برادر، خواهر بيمار يا صغار و يا يكي از معافيت‌هاي مقرر در قانون را تحصيل كرده باشند از 2 ماه بخشش اضافه خدمت برخوردار مي شود.

* چنانچه مشمول در زمان غيبت شرايط استفاده از ماده 127 را دارا بوده و به دليل عدم آگاهي، از اين امتياز استفاده نكرده باشد، 3 ماه اضافه خدمت وي بخشيده مي‌شود.

ماده 127: از دو يا سه برادر واجد شرايط اعزام به خدمت يكي از آنان كه سن او از ديگران كمتر است به شرطي كه خود و برادري كه به خدمت رفته است فاقد غيبت باشند با ارائه گواهي اشتغال به خدمت برادر يا برادران ديگر مي‌تواند به تاريخ خاتمه خدمت برادر يا يكي از برادران دفترچه آماده به خدمت دريافت كند.

* مشمولاني كه قبل از زمان تعيين شده براي ارسال مدارك و يا قبل از موعد اعزام، به دليل بيماري يا سانحه در بيمارستان بستري و داراي طول درمان بوده و ميزان و علت ايجاد غيبت به همين دليل باشد با ارائه مدارك مستند و قابل قبول، از سه ماه بخشودگي اضافه خدمت بهره‌مند خواهند شد.

* سربازان متأهل كه حداكثر با يك سال غيبت به خدمت اعزام شده‌اند و يا سربازان متاهل داراي فرزند كه همسر آنان فوت كرده يا مطلقه باشد از دوماه بخشودگي اضافه خدمت بهره‌مند خواهند شد.

رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا گفت: نكته مهمي كه مشمولان و سربازان بايد به آن توجه كنند اين است كه منبعد بخشودگي اضافه خدمت مربوط به بندهاي 1 تا 10 توسط يگان‌هاي خدمتي آنان و بندهاي 11 تا 17 توسط رده‌هاي وظيفه عمومي در سراسر كشور بررسي و انجام خواهد گرفت.

سردار زاده كمند يادآور شد: حسن اخلاق و رفتار سرباز در حين خدمت، عدم غيبت منجر به فرار در طول خدمت و رضايت يگان خدمتي از عملكرد او، به عنوان شرط اصلي در بهره‌مندي سربازان از بخشودگي اضافه خدمت محسوب مي‌شود.

وي افزود: بخشودگي اضافه خدمت سربازان صرفاً در شش ماهه آخر خدمت سربازي قابل رسيدگي و انجام خواهد بود.

رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا، تاريخ اجراي اين مصوبات را از 20 اسفند 88 اعلام كرد و گفت: شرايط 17گانه جديد جايگزين شرايط 11گانه قبلي شده است.

valiya

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
مي خواستم بدونم كه كسي تا حالا كارت معافيت سه برادري گرفته؟ اگر بله، از كدوم شهر؟
باتشكر

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان متاسفانه پدر من مشکل بینایی داره
و چون تک فرزندم اقدام کردم برای معافیت کفالت
همه کارهام انجام شده مرحله اول و دوم هم تمام شد امروز نوبت دادند که پدرم رو ببرم کمیسیون پزشکی
رفتیم اونجا دکتر معاینش کرد بعد گفت برات میزنم از کار افتادگی
من فکر کردم مربوط به بازنشستگی و اینا میشه گفتم دکتر من میخوام معافیت بگیرم گفت همینه دیگه
بعد نوشت به علت عمل و ...... ایشون از نظر قانونی از کار افتاده هستند و مهر و امضا کرد گفت 1 ماه دیگه جوابش میاد
سوال اینه آیا من معاف شدم ؟
چند مرحله دیگه مونده ؟
این که گفت جوابش میاد نامه میاد دم خونه ؟ بعدش باید چیکار کنم ؟
امکانش هست با این توصیفات معاف نشم ؟
ممنون
تورو خدا یکی کمک کنه

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
همچین قانونی هست که اگه یه نفر دوره لیسانس، فوق لیسانس و دکتری رو پشت سر هم بدون وقفه بگذرونه معافه؟؟

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام
پدر مادر من تقریبا 18 ساله که طلاق گرفتند و من با مادرم زندگی میکنم غیبت هم نداشتم تک فرزند هم هستم میتونم معافیت کفالت بگیرم؟اگر بله مراحل کار چه طوره باید دفترچه بگیرم و بفرستم یا خودم یه راست برم بالاتر از پل چوبی(اسمش یادم رفت) لطفا کامل و دقیق توضیح بدید

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
با سلام
پدر مادر من تقریبا 18 ساله که طلاق گرفتند و من با مادرم زندگی میکنم غیبت هم نداشتم تک فرزند هم هستم میتونم معافیت کفالت بگیرم؟اگر بله مراحل کار چه طوره باید دفترچه بگیرم و بفرستم یا خودم یه راست برم بالاتر از پل چوبی(اسمش یادم رفت) لطفا کامل و دقیق توضیح بدید
شما 100% معاف هستید
نوع معافیتتون هم کفالت هست
تشریف میبرید اداره پست دفترچه تهیه میکنید اونجا مدارکی رو که گفته مربوط به شماست رو آماده میکنید میبرید پلیس +10 اونجا ثبت نام میکنید و یک هفته پس از ثبت نام میرید دنبال مرحله دوم که داخل همون دفترچه هست مراحلش بعد مدارک رو که جمع آوری کردید میرید **** وظیفه اونجا مدارک رو تحویل میدید و مراحل بعدی رو بهتون اعلام میکنند
حتما برو پیگیرش باش که معافی رو زدی

biten67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها پرشین تولز

من در باره برگه تلفیق جبهه و جانبازی سوال دارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

من این برگه تلفیق جبهه و جانبازی را باید از کجا بگیرم ؟ بنیاد شهید و امور جانبازان شهرمون رفتم گفتند ما نامه می زنیم به پادگان محل خدمت پدرت اما ظاهرا این برای کسری گرفتن هست نه برای معافیت موارد خاص .

سوال دوم اینکه پدر من 10 درصد جانبازی و 22 ماه سربازی در دوران جبهه داره . 3 ماه آموزشی که در منطقه غیر عملیاتی بود محاسبه نمی شه؟ یعنی میشه 19 + 10 درصد جانبازی 29 و معاف نمیشم؟

سوال اصلی من در مورد همین برگه تلفیق جبهه و جانبازی هست . این رو باید از کجا بگیرم و چه مراحلی رو باید طی کنم؟

من هنور دفترچه را نبردم پست یا پلیس +10 .

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام
دو سال پیش که دنبال گرفتن معافیت کفالت بودم مدارکم رو از طریق پلیس +10 به **** وظیفه فرستادم(فقط مشخصات و آدرس و... ایمیل کردن) ولی بعدش مشکلاتی پیش اومد که نتونستم دنبالش برم حالا میخواستم بدونم اطلاعاتی رو که اون موقع فرستادم هنوز بعد از دو سال تو سیستمشون ذخیره هست(برگه اطلاعات ارسالی رو دارم) یا دوباره باید اول برم پلیس +10 مشخصات رو بفرستن بعد برم دنبال کار

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سلام.

دو تا سوال داشتم.

- من دو سه سال پیش جراحی فک کردم، مدارکش هم موجوده! امکانش هست که معاف از رزم بشم؟

- من وقتی مدارک رو ارسال کنم و اون ها برگه اعزام رو بفرستن برام، معمولا چند وقت بعد اعزامم هست؟ مسکه میگن حدود شش ماه تا یک سال. حالا اگه من بخوام زود زود برم باید چه کنم!؟ راهی داره؟

ممنون

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام
دو سال پیش که دنبال گرفتن معافیت کفالت بودم مدارکم رو از طریق پلیس +10 به **** وظیفه فرستادم(فقط مشخصات و آدرس و... ایمیل کردن) ولی بعدش مشکلاتی پیش اومد که نتونستم دنبالش برم حالا میخواستم بدونم اطلاعاتی رو که اون موقع فرستادم هنوز بعد از دو سال تو سیستمشون ذخیره هست(برگه اطلاعات ارسالی رو دارم) یا دوباره باید اول برم پلیس +10 مشخصات رو بفرستن بعد برم دنبال کار

یکی جواب بده یا راهنماییم کنه از کجا بپرسم بعد از 13 میخام برم دنبالش

bahram_tiesto

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من 2 ماه قبلا خدمت کردم "آموزشی" و 15.5 ماه به خاطر جبهه پدرم کسر دارم که جمعا میشه 17.5 ماه. با توجه به اینکه لیسانس هستم دیگه کسر خدمتی ندارم. ولی نمیدونم مدارکمو کجا باید تحویل بدم. کسی میدونه من باید چیکار کنم؟

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
اين درسته كه هنوز تعرفه هاي معافيت براي سال 89 صادر نشده؟
برادر من امروز رفت دفترچه معافيتش رو پست كنه مدارك رو گرفتن گفتن هنوز تعرفه هاي جديد صادر نشده بايد منتظر باشيد.
ميخوام بدونم همه جا اينطوريه؟

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
من یه سوال داشتم!

کسری خدمت برای "جبهه پدر" چجوری قضیش؟

بابای من تقریباً 18 ماه تو منطقه جنگی بوده. البته برای سربازی رفته بوده نه داوطلبانه! میتونم کسری بگیرم دیگه؟! اگه کسری میدن به ازای هر ماه جبهه چقد از مدت خدمت من کم میشه؟!

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
من یه سوال داشتم!

کسری خدمت برای "جبهه پدر" چجوری قضیش؟

بابای من تقریباً 18 ماه تو منطقه جنگی بوده. البته برای سربازی رفته بوده نه داوطلبانه! میتونم کسری بگیرم دیگه؟! اگه کسری میدن به ازای هر ماه جبهه چقد از مدت خدمت من کم میشه؟!

بله پدرتون باید اول به **** وظیفه شهرتون و بعد به اونجایی خدمت کرده مراجعه کنه یه کارت به اسم کارت ایثار می دن و یه مدارک دیگه که ثابت می کنه ایشون 18 ماه حضور در جبهه داشتن و بعد شما در حین خدمت می تونید مراحل اداریش رو طی کنید تا به نتیجه برسی.
به ازای هر ماه جبهه پدر 18 روز از سربازی 2 فرزند کم میشه. یا به عبارت دیگه مدت سربازی پدر ضرب در 60%

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
آقا ما رفتیم بیمارستان امام ***** معاینه شدیم گفتم معافی دیگه چه مراحلی مونده دیگه کیا میبینن احتمال اینکه رد بشم هم وجود داره ?

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
سلام جیگرای خودم. یه سوال. پادگان پنجشنبه تعطیله یا بازه؟ ساعت چند باید رفت ساعت چند تموم میشه؟ شد دوتا البته

بالا