تورو خدا یکی کمک کنهدوستان متاسفانه پدر من مشکل بینایی داره
و چون تک فرزندم اقدام کردم برای معافیت کفالت
همه کارهام انجام شده مرحله اول و دوم هم تمام شد امروز نوبت دادند که پدرم رو ببرم کمیسیون پزشکی
رفتیم اونجا دکتر معاینش کرد بعد گفت برات میزنم از کار افتادگی
من فکر کردم مربوط به بازنشستگی و اینا میشه گفتم دکتر من میخوام معافیت بگیرم گفت همینه دیگه
بعد نوشت به علت عمل و ...... ایشون از نظر قانونی از کار افتاده هستند و مهر و امضا کرد گفت 1 ماه دیگه جوابش میاد
سوال اینه آیا من معاف شدم ؟
چند مرحله دیگه مونده ؟
این که گفت جوابش میاد نامه میاد دم خونه ؟ بعدش باید چیکار کنم ؟
امکانش هست با این توصیفات معاف نشم ؟
ممنون
شما 100% معاف هستیدبا سلام
پدر مادر من تقریبا 18 ساله که طلاق گرفتند و من با مادرم زندگی میکنم غیبت هم نداشتم تک فرزند هم هستم میتونم معافیت کفالت بگیرم؟اگر بله مراحل کار چه طوره باید دفترچه بگیرم و بفرستم یا خودم یه راست برم بالاتر از پل چوبی(اسمش یادم رفت) لطفا کامل و دقیق توضیح بدید
با سلام
دو سال پیش که دنبال گرفتن معافیت کفالت بودم مدارکم رو از طریق پلیس +10 به **** وظیفه فرستادم(فقط مشخصات و آدرس و... ایمیل کردن) ولی بعدش مشکلاتی پیش اومد که نتونستم دنبالش برم حالا میخواستم بدونم اطلاعاتی رو که اون موقع فرستادم هنوز بعد از دو سال تو سیستمشون ذخیره هست(برگه اطلاعات ارسالی رو دارم) یا دوباره باید اول برم پلیس +10 مشخصات رو بفرستن بعد برم دنبال کار
سلام بچه ها
Disk Herniation نوشته در نتیجه MRI ستون فقرات من .... آیا معاف میشم ؟
من یه سوال داشتم!
کسری خدمت برای "جبهه پدر" چجوری قضیش؟
بابای من تقریباً 18 ماه تو منطقه جنگی بوده. البته برای سربازی رفته بوده نه داوطلبانه! میتونم کسری بگیرم دیگه؟! اگه کسری میدن به ازای هر ماه جبهه چقد از مدت خدمت من کم میشه؟!