• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
دوست گرامی شرایط بنده هم مثل شما بود .
قانونشون می گه که موقع استفاده از یک معافیت ( مثلا معافیت تحصیلی ) نمی تونی برای معافیت های دیگه اقدام کنی .
نهایتن اگر تموم کردی دوره رو یا انصراف دادی شیش ماه مهلت داری که توی اون شیش ماه می تونی دفترچه رو پست کنی و برای معافیت پزشکی اقدام کنی .

تا جایی که یادمه یک شرایط خاصی داشت ... کسی دیگه ای نمیتونه راهنمایی کنه ؟

hamidreza444

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا ازت متشکرم

سلام
من دارای سابقه پرکاری تیروئید هستم و الان بهبود

پیدا کرده ام و جواب آزمایشها را هنوز دارم. میخواستم بدونم

میتونم معافیت پزشکی بگیرم، ضمننا مدرک تحصیلی ام

ارشد است می تونه در این مورد دردسر ساز

بشه یا نه؟ با تشکر

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
آقا اینقدر جواب منو ندادین که خودم رفتم **** وظیفه یه برگه داد گفت برو پول بریز و اینا 6 اردیبهشت هم با بیمار (پدرم) بیا **** وظیفه برای کمسیون پزشکی
اونجا چه خبر میشه ؟ چه کار مثبتی میتونم بکنم ؟

سلام.شما تو سوال قبلت گفته بودی پدرم بردم کمیسیون پزشکی.کمیسیون پزشکی هم تایید کرد.در صورتیکه شورای پزشکی نبوده .چون شورای پزشکی آخرین مرحله هست دیگه بعد از اون درصورت تایید از کارافتادگی باید یه سری پول بریزی بانک با مدارک تحویل بدی تا کارتت بیاد.تو شورای پزشکی مدارک و پرونده پزشکی پدرتون رو چک میکنن .بهتره هرچی پرونده و مدارک سابقه عمل وبیمارستان پدرتون داره ببرین.دیگه کار دیگه ای نیست.ایشالا که بدون دردسر معاف بشین.

خب امروز صبح رفتم یه سری مدارک هم داشتم از عمل ها و .... بعد گفت دوباره برو بیمارستان معاینه کنه و میزان دید رو هم بنویسه به من گفت برو اینو بگیرو بیا تا بت بدیم ... (حالا منظورش از بدیم معافی بود نمیدونم جواب بود)
یه بیمارستان دیگه هم نوشتن
چرا این کار رو کردن ؟

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
بريا كارت معافي (معافي رهبري) برادرم مدارك رو حدود 20 روز پيش ارسال كرديم.
حدودا چند روز طول ميكشه تا كارت صادر بشه و به دستمون برسه؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
خب امروز صبح رفتم یه سری مدارک هم داشتم از عمل ها و .... بعد گفت دوباره برو بیمارستان معاینه کنه و میزان دید رو هم بنویسه به من گفت برو اینو بگیرو بیا تا بت بدیم ... (حالا منظورش از بدیم معافی بود نمیدونم جواب بود)
یه بیمارستان دیگه هم نوشتن
چرا این کار رو کردن ؟

معمولا وقتی بیمارستان اول بیمارستان خودشون نباشه یعنی مال **** یا ناجا یا ارتش نباشه این کارو میکنن.برای دید چشم که حتما باید پزشک میزان دید رو بنویسه.یه سری سخت گیریهاست دیگه.معمولا بین 20تا 30 درصد کسانی که میخوان معافیت پزشکی بگیرن رو دوباره میفرستن بیمارستان برای معاینه.مال شما هم درسته کفالته ولی دلائلش پزشکیه این گیرا رو میدن معمولا .نگران نباش.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من دارای سابقه پرکاری تیروئید هستم و الان بهبود

پیدا کرده ام و جواب آزمایشها را هنوز دارم. میخواستم بدونم

میتونم معافیت پزشکی بگیرم، ضمننا مدرک تحصیلی ام

ارشد است می تونه در این مورد دردسر ساز

بشه یا نه؟ با تشکر

سلام.چون معرفی میکنن به بیمارستان وبیمارستان آزمایش انجام میده برای شورای پزشکی اولویت اول با جواب بیمارستانه.اگه بیمارستان تایید کنه با توجه به آزمایشات ومعاینات این بیماری رو دارین اون موقع برای تاکید بیشتر تو شورا بقیه مدارک میتونه کمکتون کنه.ولی جواب بیمارستان غیر این باشه اونوقت جواب شورا هم همون جواب بیمارستانه.برای مدارک تحصیلی بالا کلا برای گرفتن معافیت سختگیری بیشتری نسبت به سایرین انجام میدن.ممکنه کسی که مدرکش دیپلمه همون بار اول که بیمارستان بره وبیاد شورا وبیمارستان بیماری رو تایید کرده باشه شورا معاف کنه ولی کسی که مدرکش ارشده رو دوباره برای معاینه بیشتر بفرستن یه بیمارستان دیگه.اگه مورد معافیت قطعی باشه برای مدارک بالا ممکنه اذیت کنن ولی آخر سر معافیت رو میدن.ولی برای کسانی که معافیتشون مرزیه یعنی ممکنه یه پزشک تایید کنه یکی دیگه تایید نکنه سختگیریشون خیلی بیشتره واحتمال اینکه معافیت بدن کمتر میشه.

Last edited:

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان قبلا یه قاننون بود وقتی پدر مادر طلاق میگرفتن شرایط معافی پیش میامد هنوز هم هست؟

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان قبلا یه قاننون بود وقتی پدر مادر طلاق میگرفتن شرایط معافی پیش میامد هنوز هم هست؟
بله هنوز هم هست باید برادر تنی بیش از 18 سال نداشته باشی و اگه داری با تائید شورای پزشکی نباید بتونه مراقبت کنه از مادر
فکر میکنم از تاریخ طلاق باید 3 سال بگذره

SLAYER.1942

Registered User
لایک‌ها
0
يه سول داشتم اگر من(ليسانسم) مثلاً امروز برم پليس +10 دفترچمو بفرستم، در حالت کلی
چند ماه ديگه بايد برم آموزشی؟ آيا ميشه تمديد کرد که يه خورده دير تر برم؟
اگر من قصدم باشه دی آموزشی باشم چند ماه قبل تر بايد دفترچه رو بفرستم؟
مرسی

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
يه سول داشتم اگر من(ليسانسم) مثلاً امروز برم پليس +10 دفترچمو بفرستم، در حالت کلی
چند ماه ديگه بايد برم آموزشی؟ آيا ميشه تمديد کرد که يه خورده دير تر برم؟
اگر من قصدم باشه دی آموزشی باشم چند ماه قبل تر بايد دفترچه رو بفرستم؟
مرسی
من خودم شرایط شما رو داشتم و دو سه روزه که پست کردم دفترچه رو. فک کنم حدود 6 ماه دیگه تاریخ اعزام رو بزنن. حالا من هر وقت دفترچم اومد می آم می گم چند ماه دیگه زدند.
ضمنا همه مسکه می خوان زودتر برن، تمدید رو به نظرم راحت بزنند.

payam11

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها من این مورد رو دارم
پرولاپس دريچه‌اي كه منجر به نارسائي نشده باشد خدمات غيررزمي
البته من منجر به نارسایی رو دارم
به نظرتون میتونم معافی بگیرم
من فردا باید برگردم اموزشی به نظرتون اگه گواهی پزشکی با اکو و نوار قلب رو بهشون بدم دیگه زیاد نمیدوم اخه وقتی زیاد میدوم سریع خسته میشم و قلبم میزنه
راستی معاف از رزم همون خومات غیر نظامیه؟سر چهارراه وایسادن میشه غیر نظامی دیگه؟

SLAYER.1942

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم شرایط شما رو داشتم و دو سه روزه که پست کردم دفترچه رو. فک کنم حدود 6 ماه دیگه تاریخ اعزام رو بزنن. حالا من هر وقت دفترچم اومد می آم می گم چند ماه دیگه زدند.
ضمنا همه مسکه می خوان زودتر برن، تمدید رو به نظرم راحت بزنند.

منم الان دفترچه دستمه نميدونم بفرسم يا نه؟

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
معمولا وقتی بیمارستان اول بیمارستان خودشون نباشه یعنی مال **** یا ناجا یا ارتش نباشه این کارو میکنن.برای دید چشم که حتما باید پزشک میزان دید رو بنویسه.یه سری سخت گیریهاست دیگه.معمولا بین 20تا 30 درصد کسانی که میخوان معافیت پزشکی بگیرن رو دوباره میفرستن بیمارستان برای معاینه.مال شما هم درسته کفالته ولی دلائلش پزشکیه این گیرا رو میدن معمولا .نگران نباش.
میترسم یکم

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
سلام
بچه های ین چک آپ و معاینه که باید واسه معافیت پزشکی بری انجام بدی و فرمو بدی مهر کنن قضیه اش چیه
همین جوری مهر میکنند دیگه نه ؟ یا تمام بدنو معاینه میخوان بکنند ؟؟!!!

واکسن چی توی دست هست دیگه تموم نه ؟

جدی پرسیدم :eek:

titan_551

Registered User
لایک‌ها
0
من از شهریور 88 برای کارت معافیت پزشکی اقدام کردم. تا پایان نیمه اول اسفند 88 همه مراحل تموم شد(و سوتفاهم ها برطرف شد) و من پول کارت رو ریختم به حساب و پاکت ارسال رو هم گرفتم. تا این لحظه کارت من به دستم نرسیده.

1.به صورت عادی چقدر طول می کشه تا کارت رو دریافت کنم؟

2.من گواهینامه نگرفتم هنور، برای گرفتنش اقدام کردم ولی آموزشگاه گفت که حتما باید اصل کارت معافی رو داشته باشی یا این که گواهی اشتغال به تحصیل ارائه بدی.آیا اگر گواهی اشتغال به تحصیل بدم بهشون بعدا دردسر نمی شه؟

3.من گذرنامه دارم (قبلا گرفتم). اگر بخوام از کشور خارج بشم با توجه به این که کارتم هنوز به دستم نرسیده ، چه کاری می تونم انجام بدم؟

ممنون پیشاپیش

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
بچه های ین چک آپ و معاینه که باید واسه معافیت پزشکی بری انجام بدی و فرمو بدی مهر کنن قضیه اش چیه
همین جوری مهر میکنند دیگه نه ؟ یا تمام بدنو معاینه میخوان بکنند ؟؟!!!

واکسن چی توی دست هست دیگه تموم نه ؟

جدی پرسیدم :eek:

شما اگه میخوای واسه مورد خاصی معافیت پزشکی بگیری رو همون مورد میبری پیش متخصص معاینه میکنه علامت میزنه و اسم بیماری رو مینویسه مهر وامضا میکنه .البته پیش پزشک عمومی هم بری مشکلی نیست.اما اگه میخوای برای معافیت پزشکی اقدام کنی به نظر من ببر پیش متخصص هم مطمئن بشی هم بعدا تو شورا یه نگاهی به این برگ معاینه اولیه میندازن.اما اگه برای معافیت پزشکی نیست و میخوای مستقیما برای اعزام اقدام کنی شما میتونی پیش پزشک عمومی هم بری معاینه عمومی انجام میدن فشار خون و قد ووزن و ضربان قلب ونبض واین چیزاست .در مورد تزریق واکسن شما میتونی بری مراکز بهداشت که بهتون نزدیکه تقریبا 6 تا مرکز بهداشته که کار تزریق واکسن مشمولین رو انجام میدن.یه واکسن مننژیته.دوگانه هم هست.هر کدوم رو تو یه دست میزنن.ممکنه تا یکی دوروز حالت خوب نباشه یا جاش درد کنه.اما نهایتا 4-3 روزه تموم میشه.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
من از شهریور 88 برای کارت معافیت پزشکی اقدام کردم. تا پایان نیمه اول اسفند 88 همه مراحل تموم شد(و سوتفاهم ها برطرف شد) و من پول کارت رو ریختم به حساب و پاکت ارسال رو هم گرفتم. تا این لحظه کارت من به دستم نرسیده.

1.به صورت عادی چقدر طول می کشه تا کارت رو دریافت کنم؟

2.من گواهینامه نگرفتم هنور، برای گرفتنش اقدام کردم ولی آموزشگاه گفت که حتما باید اصل کارت معافی رو داشته باشی یا این که گواهی اشتغال به تحصیل ارائه بدی.آیا اگر گواهی اشتغال به تحصیل بدم بهشون بعدا دردسر نمی شه؟

3.من گذرنامه دارم (قبلا گرفتم). اگر بخوام از کشور خارج بشم با توجه به این که کارتم هنوز به دستم نرسیده ، چه کاری می تونم انجام بدم؟

ممنون پیشاپیش

سلام.معمولا از 15 اسفند به بعد دیگه کارت صادر نمیکنن تا 15 فروردین.که به نوبت هرروز یه تعدادی رو صادر میکنن.بعد از صدور اگه تهران باشی بین 10 تا 15 روز طول میکشه بیاد درب منزل.تماس هم بگیری با **** وظیفه بخش صدور کارت میگه کی صادر شده.اگه مشکلی تو روند معافیت نداشتی و همه مدارک رو وپاکت ارسال رو دادی و آدرست رو هم دقیق ودرست نوشتی حداکثر باید تا دو هفته دیگه بیاد.ولی شما منتظر نشو تا دو هفته دیگه حتما برو **** وظیفه یا تماس بگیر ببین اصلا صادر شده یانه.اتفاقات پیش بینی نشده زیاد میفته.. کارتهایی که میخوره به عید بیشتر از حد معمول طول میکشه.شما اگه الان مشغول به تحصیلی (مطمئنا در طول تحصیل که اقدام به گرفتن معافیت پزشکی نکردی) میتونی از مرکز آموزشی برای **** وظیفه گواهی اشتغال به تحصیل بگیری.مشکلی پیش نمیاد.فقط آموزشگاه رانندگی میخواد بدونه وضعیت مشمول چیه.یا برگ سبز اعزام به خدمت داره یا کارت معافیت یا معافیت تحصیلی.ولی یه کار دیگه هم میتونی بکنی.تا موقعی که کارتت نیومده میتونی بری **** وظیفه یه برگ موقت معافیت به شما میدن که هم میتونی ببری برای تمدید گذرنامت هم برای آموزشگاه رانندگی. این برگ میگه مشمول مورد نظر معافیت پزشکی رو گرفته تاموقع صدور کارت معافیت کارت رو راه میندازه.

بالا