• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
بخش سوم: بيماريهاي پوست و بافت هاي زير پوست > بند 3- هيپرئيدروز (عرق كردن كف دست) شديد معاف دائم.
اقا منم همینجوریم ... کف دستم اکثر اوقات به شدت عرق میکنه اما هر وقت اضطراب یا هیجان خیلی زیاد داشته باشم و کف دستمو خشک نکنم به همون حد چکیدن از دست هم میرسه !!! ولی دیگه شدید یا غیر شدیدش رو پزشک معین میکنه ضمن ایکنه اومد و اون روزی که رفتیم پیش پزشک دستمون عرق نکرد .... به گا میریم:eek:

کسی نمیدونه تعریق باید در چه حد باشه که بهش شدید بگند ؟ حتما باید عرق از دست بچکه ؟!

arman bandari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز . سوالی دارم به این شرح که آیا مبنای سنجش تحصیلات در زمان ورود به خدمت همونه که داخل برگ سبز نوشته شده یا اینکه بعد از ورود درخواست ارایه مدارک تحصیلی رو میکنن مثلا اگه داخل برگ سبز عنوان مدرک رو لیسانس یا دی÷لم ذرج کردن برای اثباتش دیگه از طرف مدرکی میخان یا نه؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان من دو روز مونده به عید دفترچمو پست کردم دو سال و خورده ای غیبت دارم.اونایی که غیبت دارن دفترچشون زود میاد؟

خدمت شده 24ماه راسته؟

احتمال داره غیبتمو ببخشن؟

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان یه سوال داشتم.

یه شخصی پسر چهارم خانوادست و سه تا برادر بزرگتر داره که دو تا از برادرای بزرگترش خدمت کردند و کارت پایان خدمت دارن که یکی از اونا هم زمان خدمتش در زمان جنگ بوده
و برادر سوم هم سربازیش رو خریده بوده

حالا پدرشون فوت کرده
حالا در این حالت پسر چهارم کفیل مادرش میشه و از خدمت معاف میشه؟

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
همچین چیزی رو من تا به حال نشنیدم.همونطور که قبلا گفتم الان دیگه حتی به خود مشمول هم فقط به خاطر چاقی مفرط معافیت نمیدن وباید همراه بیماری داخلی باشه.در مورد از کارافتادگی پدر هم شورای پزشکی تصمیم گیری میکنه .ولی معمولا این از کارافتادگی شامل انواع معلولیت ها -سابقه اعمال جراحی سخت -سابقه سکته های قلبی ومغزی- بیماریهای شدید اعصاب وروان و... میشه.فکر نمیکنم چاقی مفرط مشمول از کارافتادگی باشه.

ممنونم که پاسخ دادید
ولی در این لینک http://nezamvazifeh.com/?p=80 بند 24 این مورد رو داره

من امروز رفته بودم **** وظیفه این مورد رو مطرح کردم خودشون هم زیاد نمیدونستن ، اونها گفتن که تنها چاقی باعث معافیت نمیشه و همراهش باید بیماری غدد داشته باشه من هم گفتم آخه در سایت نوشته گفت اون کامل نیست

الان که دوباره سایت رو چک کردم نوشته که اون مطالب جزو آیین نامه هست پس یعنی کامله
نمیدونم باز هم برم اونجا بگم این رو یا نه ؟
مطمئنید که برای این مورد معافی نمیدن ؟

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
دوستان من زانو هام بدجور سر و صدا میده و وقتی تحت فشار باشه و زیاد بشینم وقتی بلند میشم تا 1-2 دقیقه انگار داره میترکه و حتی به سختی صاف میشه.کف پام هم صافه.به نظرتون ین 2تا به هم مربوطن؟؟؟
کسی بوده که اینطور معاف بشه؟؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ممنونم که پاسخ دادید
ولی در این لینک http://nezamvazifeh.com/?p=80 بند 24 این مورد رو داره

من امروز رفته بودم **** وظیفه این مورد رو مطرح کردم خودشون هم زیاد نمیدونستن ، اونها گفتن که تنها چاقی باعث معافیت نمیشه و همراهش باید بیماری غدد داشته باشه من هم گفتم آخه در سایت نوشته گفت اون کامل نیست

الان که دوباره سایت رو چک کردم نوشته که اون مطالب جزو آیین نامه هست پس یعنی کامله
نمیدونم باز هم برم اونجا بگم این رو یا نه ؟
مطمئنید که برای این مورد معافی نمیدن ؟

بله.من هم مطلب مورد نظر شما رو دیدم.ولی هر مطلبی مادامی که تو سایت رسمی **** وظیفه نباشه قابل تایید نیست.همونطور که شما فرمودید بنده هم گفتم حتی خود مشمول هم در مورد چاقی یا لاغری مفرط باید دارای بیماری زمینه ای باشه تا معاف بشه.شما به سایت **** وظیفه پلیس www.police.ir سر بزنید.در هر صورت با پیگیری که میتونید داشته باشید.با مراجعه به سازمان **** وظیفه میدون **** به جای اینکه از مرکز مشاوره بپرسین برین داخل سمت راست ساختمون شورای پزشکی.اونجا شاید رییس دایره پزشکی یا معاونش اگه سرشون شلوغ نباشه جواب سوالتون روبدن.

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
سه شنبه نحوه رسیدگی به مقررات ایثارگران و امدادجویان در سال ۹۰
http://nezamvazifeh.com/?p=272

من میخوام 1 هفته دیگه پست کنم دفترچمو ولی از این لینک که دادی آخرش متوجه نشدم که کسر خدمت بسیج و جبهه هنوز هست یانه ... کدوم یکی از دوستان دقیق میدونه ؟ ؟ ؟

mjs7

Registered User
لایک‌ها
174
من میخوام 1 هفته دیگه پست کنم دفترچمو ولی از این لینک که دادی آخرش متوجه نشدم که کسر خدمت بسیج و جبهه هنوز هست یانه ... کدوم یکی از دوستان دقیق میدونه ؟ ؟ ؟

فعلا کسر خدمت متوقف شده اما اینجور که اینا می گن تا هفته دیگه معلوم می شه
انجام رایزنی‌های جدید برای تصویب نهایی لایحه اصلاح **** وظیفه
http://www.sarbazi.us/?p=1596

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

کسری بسیج همیشه هست ، هیچوقت منهل نمیشه ، اما پدر جبهه ای معلوم نیست.

Amin_TM

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
من متولد 68 هستم و الان دارم ترم اخره دانشگاهم رو میخونم
من تک پسر هستم ولی پدرم 55 سالشه و اینکه پدرم دچار بیماری قلبی (در حد 3-4 تا گرفتگی رگ قلبیه البته هنوز بازش نکردیم) هستش میخواستم ببینم که من شانسی برای گرفتن معافی کفالت دارم با نه؟
راستی پدرم بیمه هستش.....

kaka22_milan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 17 ماه و 10 روز کسری دارم. الان تو دوره ی آموزشی هستم . 20 روز دیگه مونده تا ترخیص شیم.شنیدم مدارکمون را باید ببریم یگان. میخواستم ببینم تا کارتم صادر میشه چه قدر طول میکشه و آیا باید تو یگان خدمت کنم؟

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان یه سوال داشتم.

یه شخصی پسر چهارم خانوادست و سه تا برادر بزرگتر داره که دو تا از برادرای بزرگترش خدمت کردند و کارت پایان خدمت دارن که یکی از اونا هم زمان خدمتش در زمان جنگ بوده
و برادر سوم هم سربازیش رو خریده بوده

حالا پدرشون فوت کرده
حالا در این حالت پسر چهارم کفیل مادرش میشه و از خدمت معاف میشه؟

لطفا این سوال بنده رو هم جواب بدید.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا این سوال بنده رو هم جواب بدید.

سلام.این موضوعاتی که فرمودین دو موضوع کاملا مجزا وغیر مرتبط هستن.در مورد کفالت مادر که مسلما شما نمیتونین.به خاطر وجود برادران بالای 18 سال.در مورد قانون معافیت چهار برادری باید سه برادر دیگه کارت پایان خدمت داشته باشن.اگر یکی از برادران از خرید خدمت یا هر گونه معافیتی اعم از پزشکی یا کفالت استفاده کرده باشن متاسفانه امکان گرفتن این نوع معافیت برای برادر چهارم نیست.البته این قانون تا پارسال اجرا میشد.مسائل مختلفی در مورد معافیت ها در طی ماه اخیر برای تصویب قانون جدید تحت بررسی هست.از جمله اونها امکان معافیت سه برادری هست.یعنی اگه دو برادر خدمت رفته باشن برادر سوم معاف بشه.که البته هنوز خبری در این مورد نشده که اگه هم تغییری ایجاد بشه فکر میکنم از شش ماهه دوم اجرا بشه.

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
--------
در ضمن کسی خواست واسش کفالت سربازی جور کنم
شرایطشو سن خودش پدر برادر خواهر مدرک اینا رو پخ کنه قیمت بدم

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام.این موضوعاتی که فرمودین دو موضوع کاملا مجزا وغیر مرتبط هستن.در مورد کفالت مادر که مسلما شما نمیتونین.به خاطر وجود برادران بالای 18 سال.در مورد قانون معافیت چهار برادری باید سه برادر دیگه کارت پایان خدمت داشته باشن.اگر یکی از برادران از خرید خدمت یا هر گونه معافیتی اعم از پزشکی یا کفالت استفاده کرده باشن متاسفانه امکان گرفتن این نوع معافیت برای برادر چهارم نیست.البته این قانون تا پارسال اجرا میشد.مسائل مختلفی در مورد معافیت ها در طی ماه اخیر برای تصویب قانون جدید تحت بررسی هست.از جمله اونها امکان معافیت سه برادری هست.یعنی اگه دو برادر خدمت رفته باشن برادر سوم معاف بشه.که البته هنوز خبری در این مورد نشده که اگه هم تغییری ایجاد بشه فکر میکنم از شش ماهه دوم اجرا بشه.

اگر این قانونی که میگید اجرا بشه اون شخص معاف میشه؟
دو برادرش کارت پایان خدمت دارن و یک برادرش سربازیشو خریده.

در مورد کفالت هم اون ضخص الان مجرده ولی برادراش متاهلن این مساله تاثیری نداره در کفالت؟

بالا