• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
دوستان
یه بنده خدایی هیچ یک از شرایط معافیت رو نداره.
اما هر طور شده باید معافیت بگیره. وگرنه زندگیش ناجور می شه.
یه راه حلی بگید که هر معافیتی شده بگیره.
قصد استخدام و ... هم نداره. پس مهم نیست روی کارتش چی می نویسن.
تاکید می کنم که هیچ یک از شرایط معافیت رو نداره.
راه حل چیست؟
کسانی که روشی می دونن که نمی خوان خیلی فاش بشه، پ.خ بدن.
ساکن کرجه
با تشکر

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان
یه بنده خدایی هیچ یک از شرایط معافیت رو نداره.
اما هر طور شده باید معافیت بگیره. وگرنه زندگیش ناجور می شه.
یه راه حلی بگید که هر معافیتی شده بگیره.
قصد استخدام و ... هم نداره. پس مهم نیست روی کارتش چی می نویسن.
تاکید می کنم که هیچ یک از شرایط معافیت رو نداره.
راه حل چیست؟
کسانی که روشی می دونن که نمی خوان خیلی فاش بشه، پ.خ بدن.
ساکن کرجه
با تشکر
سلام
می تونه خودش رو به همجنس بازی بزنه

امیر.

Registered User
لایک‌ها
71
من شندیم میگن در حین خدمت سربازی معاف پزشکی بشی کارت پایین خدمت واست میاد آیا اینجوره یا کارت معافی میاد؟

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
یه سوال دیگه:
من الان داداشم در حال خدمت هستش.
یه جا خوندم تا وقتی که اون تموم نکرده خدمتش رو من میتونم در تاریخ خاتمه خدمت برادرم دفترچه رو پست کنم:
"- ماده ۱۲۷: از دو یا سه برادر واجد شرایط اعزام به خدمت یکی از آنان که سن او از دیگران کمتر است به شرطی که خود و برادری که به خدمت رفته است فاقد غیبت باشند با ارائه گواهی اشتغال به خدمت برادر یا برادران دیگر می‌تواند به تاریخ خاتمه خدمت برادر یا یکی از برادران دفترچه آماده به خدمت دریافت کند."
خواستم بپرسم تا چ حد صحت داره این
و دوم اینکه شنیدم مشمولینی که یک برادر حین خدمت دارند در استان محل زندگی خودشون خدمت میکنند.
ایا این درسته؟
کجا میشه این قوانین کذایی رو پیدا کرد وخوند؟ دفترچه ای پی دی افی چیزی؟؟

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
سلام بزرگواران ما يه بچه کاردرست تو فاميل داريم تازگي پدرش رو
از دست داده سه تا برادرش هم خدمت رفتن ايا قانون سه برادري
هنوز هم هست؟ معاف ميشه؟ ممنون از راهنمايي

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
من شندیم میگن در حین خدمت سربازی معاف پزشکی بشی کارت پایین خدمت واست میاد آیا اینجوره یا کارت معافی میاد؟

عقل میگه اینجوری نباشه ، یکی از فامیلامون حین خدمت این کارو کرد، از درخواستش تا جلسه کمیسیونش 4 ماه طول کشید، با دوره کد خوردنم آموزشیش تموم شد، آخر سرم معاف از رزم شد. تو سربازی خیلی بد وقت میدن، خیلی علاف میکنن، همه چی به اون انترن عقده ای و بی سواد پادگان ربط داره، اون نخواد و باهات حال نکنه نمیفرستت اصلا بری معاینه بشی، یعنی همین که فرمانده گروهان بزاره بری پیش کتر پادگان وقت معاینه بگیری خودش 2 ماه طول میکشه،

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان
ما امروز رفتیم کمیسیون پزشکی
پروندمو نگاه کردم دکتر سونوگراف نوشته بود فتق چپ + واریکوسل متوسط و دکتر جراح هم دقیقا نوشته بود فتق + واریکوسل متوسط
فتق معاف دائم داره ولی امروز منو معاف از رزم کردن !
15 ت ریختم به حساب اعتراض زدم بهم گفتن هفته دیگه بیا **** وظیفه. از دوستم پرسیدم گفت هفته دیگه هم همین دکترا هستن ! پس جریان اون کمیسیون عالی و شورای عالی که میگن چیه ؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان
ما امروز رفتیم کمیسیون پزشکی
پروندمو نگاه کردم دکتر سونوگراف نوشته بود فتق چپ + واریکوسل متوسط و دکتر جراح هم دقیقا نوشته بود فتق + واریکوسل متوسط
فتق معاف دائم داره ولی امروز منو معاف از رزم کردن !
15 ت ریختم به حساب اعتراض زدم بهم گفتن هفته دیگه بیا **** وظیفه. از دوستم پرسیدم گفت هفته دیگه هم همین دکترا هستن ! پس جریان اون کمیسیون عالی و شورای عالی که میگن چیه ؟

منم که دوبار رفته بودم، دکتر نماهاش تغییر نکرده بودن، شورای عالی که دکتراش فرق دارن، بعد از سه جلسه کمیسیون و دوبار اعتراض زدن تشکیل میشه.

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
یه سوال دیگه:
من الان داداشم در حال خدمت هستش.
یه جا خوندم تا وقتی که اون تموم نکرده خدمتش رو من میتونم در تاریخ خاتمه خدمت برادرم دفترچه رو پست کنم:
"- ماده ۱۲۷: از دو یا سه برادر واجد شرایط اعزام به خدمت یکی از آنان که سن او از دیگران کمتر است به شرطی که خود و برادری که به خدمت رفته است فاقد غیبت باشند با ارائه گواهی اشتغال به خدمت برادر یا برادران دیگر می‌تواند به تاریخ خاتمه خدمت برادر یا یکی از برادران دفترچه آماده به خدمت دریافت کند."
خواستم بپرسم تا چ حد صحت داره این
و دوم اینکه شنیدم مشمولینی که یک برادر حین خدمت دارند در استان محل زندگی خودشون خدمت میکنند.
ایا این درسته؟
کجا میشه این قوانین کذایی رو پیدا کرد وخوند؟ دفترچه ای پی دی افی چیزی؟؟

کسی جواب ما رو نمیده :(

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
سلام بزرگواران ما يه بچه کاردرست تو فاميل داريم تازگي پدرش رو
از دست داده سه تا برادرش هم خدمت رفتن ايا قانون سه برادري
هنوز هم هست؟ معاف ميشه؟ ممنون از راهنمايي

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
فرق دانشجوی اخراج شده با کسی که انصراف داده چیه؟

در صورت قبولی در کنکور، میشه در همون رشته قبلی به تحصیل ادامه داد؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
فرق دانشجوی اخراج شده با کسی که انصراف داده چیه؟

در صورت قبولی در کنکور، میشه در همون رشته قبلی به تحصیل ادامه داد؟

خیلی فرقی ندارن، بعله، شما دوباره کنکور بدی و همون رشته قبول بشی، میتونی دوباره بخونی اگه مشکل سربازی نداشته باشی، ولی مطمئن نیستم میتونی واحد های پاس شده رو تطبیق بدی یا نه

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
واحدهای پاس شده الویت آخره

من ترم ۶ رو تموم کردم و مشکل پیدا کردم تو دانشگاه
میخوام بدونم انصراف بدم یا نه

Sent from my iPhone using Tapatalk

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
واحدهای پاس شده الویت آخره

من ترم ۶ رو تموم کردم و مشکل پیدا کردم تو دانشگاه
میخوام بدونم انصراف بدم یا نه

برای 100% مطمئن شدن، باید از آموزش بپرسی، ولی تا اونجا که من میدونم، مطمئنم ایرادی نداره، از شما موقع ثبت نام فقط آخرین مدرکتون رو میخوان، استعلام نمیگیرن که چیزی رو نصفه خوندی یا نه، خیالت راحت، ولی ترم 6 میشه سه ساااال، الان انصراف بدی، سربازی و نمیتونی کنکور بدی، اینم مد نظرت باشه

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
آره متاسفانه، میشه سه سال...تعداد واحدهای پاس شده حتی به اندازه مدرک معادل کاردانی هم نیست.

تو مطالبی که من خوندم نوشته بود که دانشجویان انصرافی میتونن یه بار دیگه فارغ از احتساب سنوات مجددا کنکور بدن و از اول شروع کند.

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
آره متاسفانه، میشه سه سال...تعداد واحدهای پاس شده حتی به اندازه مدرک معادل کاردانی هم نیست.

تو مطالبی که من خوندم نوشته بود که دانشجویان انصرافی میتونن یه بار دیگه فارغ از احتساب سنوات مجددا کنکور بدن و از اول شروع کند.

والا من نشنیدم اینو، تا اونجا که میدونستم ( البته من یک ساله درسم تموم شده ) در صورتی شما بعد دانشگاه میتونی مجددا کنکور بدی که درست تموم شده باشه، انصراف یا اخراج باشه، 6 ماه بیشتر وقت نداری تا خودتو به **** وظیفه معرفی کنی، اگه تو این 6 ماه بتونی کنکور بدی، میشه، اگه نه، که سرباز غائب میشی، ولی اگه درست تموم میشد، یک سال وقت داشتی. ولی برات میگردم خبرشو بهت میدم دقیق

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
دانشجویان در طول مدت تحصیل از دیپلم تا دکترای تخصصی، تنها یکبار مجاز به انصراف و شروع مجدد به تحصیل هستند.

به گزارش ایسنا،سرهنگ محمدرضا اکبر حلوایی معاون مشمولان و امور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی ناجا در این باره گفت: دانشجویان در طول مدت تحصیل، از دیپلم تا دکترای تخصصی، فقط یکبار مجاز به انصراف و شروع به تحصیل مجدد در دانشگاه و رشته دیگر هستند.

وی درخصوص شرایط دانشجویان انصرافی گفت: این دسته از دانشجویان چنانچه تمایل به ادامه تحصیل داشته باشند، باید حداکثر تا یکسال بعد از تاریخ انصراف، در دانشگاه و مقطع جدید شروع به تحصیل کنند که در این صورت مدت تحصیل قبلی آنان، در سنوات مقطع جدید لحاظ نخواهد شد.

طبق اعلام سازمان وظیفه عمومی ناجا، معاون مشمولان و امور معافیت‌های این سازمان اعلام کرد: قبولی این دسته از افراد در مقطع پائین‌تر از مقطع قبلی نیز بلامانع است.

حلوایی درباره شرایط بازگشت به تحصیل دانشجویان انصرافی به دانشگاه و رشته قبلی آنان، گفت: افراد مذکور در صورتی که در مهلت یکساله پس از انصراف، به خدمت اعزام نشده باشند با موافقت دانشگاه مربوطه مبنی بر بازگشت به تحصیل، از معافیت تحصیلی برخوردار خواهند شد.

وی در ادامه افزود: وقفه ایجاد شده برای دانشجویان انصرافی که با بازگشت به تحصیل آنان در رشته و دانشگاه قبلی موافقت شده، جزء سنوات تحصیلی آنان محاسبه نخواهد شد و دیگر این افراد مجاز به انصراف مجدد نیستند.

معاون مشمولان و امور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی ناجا در خصوص شرایط دانشجویان اخراجی گفت: دانشجویان اخراجی، تنها در صورت دریافت کارت پایان‌خدمت دوره ضرورت یا معافیت از خدمت، مجاز به بازگشت به تحصیل هستند.

وی در ادامه گفت: در مواردی که اخراج دانشجویان از تحصیل به اشتباه صورت گرفته یا بنا به دلایل موجه دانشگاه اخراج را منتفی اعلام کنند، با تائید کمیسیون موارد خاص دانشگاه و اعلام کتبی آن، در صورتی که بیش از یکسال از اخراج دانشجو نیز سپری نشده باشد، بازگشت به تحصیل دانشجوی اخراجی بلامانع است.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دانشجویان در طول مدت تحصیل از دیپلم تا دکترای تخصصی، تنها یکبار مجاز به انصراف و شروع مجدد به تحصیل هستند.

به گزارش ایسنا،سرهنگ محمدرضا اکبر حلوایی معاون مشمولان و امور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی ناجا در این باره گفت: دانشجویان در طول مدت تحصیل، از دیپلم تا دکترای تخصصی، فقط یکبار مجاز به انصراف و شروع به تحصیل مجدد در دانشگاه و رشته دیگر هستند.

وی درخصوص شرایط دانشجویان انصرافی گفت: این دسته از دانشجویان چنانچه تمایل به ادامه تحصیل داشته باشند، باید حداکثر تا یکسال بعد از تاریخ انصراف، در دانشگاه و مقطع جدید شروع به تحصیل کنند که در این صورت مدت تحصیل قبلی آنان، در سنوات مقطع جدید لحاظ نخواهد شد.

طبق اعلام سازمان وظیفه عمومی ناجا، معاون مشمولان و امور معافیت‌های این سازمان اعلام کرد: قبولی این دسته از افراد در مقطع پائین‌تر از مقطع قبلی نیز بلامانع است.

حلوایی درباره شرایط بازگشت به تحصیل دانشجویان انصرافی به دانشگاه و رشته قبلی آنان، گفت: افراد مذکور در صورتی که در مهلت یکساله پس از انصراف، به خدمت اعزام نشده باشند با موافقت دانشگاه مربوطه مبنی بر بازگشت به تحصیل، از معافیت تحصیلی برخوردار خواهند شد.

وی در ادامه افزود: وقفه ایجاد شده برای دانشجویان انصرافی که با بازگشت به تحصیل آنان در رشته و دانشگاه قبلی موافقت شده، جزء سنوات تحصیلی آنان محاسبه نخواهد شد و دیگر این افراد مجاز به انصراف مجدد نیستند.

معاون مشمولان و امور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی ناجا در خصوص شرایط دانشجویان اخراجی گفت: دانشجویان اخراجی، تنها در صورت دریافت کارت پایان‌خدمت دوره ضرورت یا معافیت از خدمت، مجاز به بازگشت به تحصیل هستند.

وی در ادامه گفت: در مواردی که اخراج دانشجویان از تحصیل به اشتباه صورت گرفته یا بنا به دلایل موجه دانشگاه اخراج را منتفی اعلام کنند، با تائید کمیسیون موارد خاص دانشگاه و اعلام کتبی آن، در صورتی که بیش از یکسال از اخراج دانشجو نیز سپری نشده باشد، بازگشت به تحصیل دانشجوی اخراجی بلامانع است.

یعنی‌ من که الان معافیت تحصیلی‌ دارم و دارم ارشد میخونم می‌تونم انصراف بدم برم یه دانشگاه دیگه یه رشته دیگه حتی لیسانس بخونم؟! از نظر **** وظیفه مشکلی‌ نیست طبقه همین خبر؟!

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
یعنی‌ من که الان معافیت تحصیلی‌ دارم و دارم ارشد میخونم می‌تونم انصراف بدم برم یه دانشگاه دیگه یه رشته دیگه حتی لیسانس بخونم؟! از نظر **** وظیفه مشکلی‌ نیست طبقه همین خبر؟!

اینا که اینوری میگن، خبرش برای سال 91 هست و تو روزنامه همشهری چاپ شده، ولی هیچی این مملکت حساب نداره

بالا