• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
قابل توجه عزیزان خریدن سربازی برای مشمولان خارج از کشور هم برداشتن

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

jikob

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من پایه خدمتی اسفند 91 هستم
3 ماه اضافه خدمت دفترچه دارم
خواستم بدونم کی میبخشن این 3 ماه رو ؟ تاریخ دقیق
میخوام واسه کسری بسیجی اقدام کنم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام
من پایه خدمتی اسفند 91 هستم
3 ماه اضافه خدمت دفترچه دارم
خواستم بدونم کی میبخشن این 3 ماه رو ؟ تاریخ دقیق
میخوام واسه کسری بسیجی اقدام کنم

کسی نمیتونه تاریخ دقیق بخشش این سه ماه رو بگه.
یعنی چیز مشخصی نیست فقط تقریبا ممئن هستیم که بخشیده میشه.
ولی زمانش مشخص نیست اصلا.

Masi mc

Registered User
لایک‌ها
364
من مشکل فشار خون دام.امروز رفتم بیمارستان سجاد. بی همه چیزا همون اول گفتن واسه ویزیت دکتر واکو قلب باید 104 هزارتومن پول بدی.منمدست از پا درازتر برگشتم خونه چون انقد پول نداشتم.فکرم نمیکردم انقد بگن بده..درکل خدا ازشون نگذره.....
:(

در ضمن کسی میتونه کمک کنه بگه چجوری میتونم یه کوچولو دیگه فشارمو بالا ببرم تا خیالم از معافی راحت شه.ریسکشو قبول میکنم.
البته من زانوی پام استخون اضافه داره...واریکوسل خفیف هم دارم که واسه این دوتام معاف از رزمم ولی بدردم نمیخوره معاف از رزم

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
من مشکل فشار خون دام.امروز رفتم بیمارستان سجاد. بی همه چیزا همون اول گفتن واسه ویزیت دکتر واکو قلب باید 104 هزارتومن پول بدی.منمدست از پا درازتر برگشتم خونه چون انقد پول نداشتم.فکرم نمیکردم انقد بگن بده..درکل خدا ازشون نگذره.....

در ضمن کسی میتونه کمک کنه بگه چجوری میتونم یه کوچولو دیگه فشارمو بالا ببرم تا خیالم از معافی راحت شه.ریسکشو قبول میکنم.
البته من زانوی پام استخون اضافه داره...واریکوسل خفیف هم دارم که واسه این دوتام معاف از رزمم ولی بدردم نمیخوره معاف از رزم

منم برای چشم رفتم سجاد 20 تومن کلا داشتم ^_^ والا من 15 ساله چشم پزشکی میرم، الانم 20 تومن نمیشه، اونجا برام فیش زد 45 تومن :| منو میگی اینجوری :| فشارتو نبر بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا، میمیرییییی یهو

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71
بچه ها اون یک روزی که توی دوره دبیرستان میبرن میدون تیر و یه مدرک هم میدن که یک روز دوره اموزشی دیدی رو میشه ازش واسه سربازی استفاده کرد ؟

می خوام اقدام کنم واسه سربازی گفتم شاید این مدرک یه تاثیری بزاره حداقل ( یه چیزی کم بشه احتمالا :cool: )

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
بچه ها اون یک روزی که توی دوره دبیرستان میبرن میدون تیر و یه مدرک هم میدن که یک روز دوره اموزشی دیدی رو میشه ازش واسه سربازی استفاده کرد ؟

می خوام اقدام کنم واسه سربازی گفتم شاید این مدرک یه تاثیری بزاره حداقل ( یه چیزی کم بشه احتمالا :cool: )

به اون میگن دوره مقدماتی .
با اون مدرک + رفتن به یک دوره 45 روزه از **** برید بهتون کارت تکمیلی میدن.
که اگه **** بیفتید آموزشی نمیرید و اگه ارتش یا نیروانتظامی باشید 2 ماه کسری میگیرید.

bigarasg

Registered User
لایک‌ها
92
سلام دوستان
برادر من تو مهاباد خدمت میکنه، تو نیروی انتظامی، ازتون یه خواهش دارم، اگه میتونین یه سرباز اهل مهاباد یا میاندوآب یا سایر شهرهای اطراف مهاباد که تو نیروی انتظامی و شهر تهران سرباز هست به ما معرفی کنید برای جابجایی واقعا ممنون میشم، پول شیرینی کسی هم که بتونه معرفی کنه محفوظه،
اگه کسی هم آشنایی تو نیروی انتظامی داره که میتونی کار انتقالش به تهران رو انجام بده هم هزینش رو پرداخت میکنیم هم به شما پول شیرینی میدیم!
اگه کاری از دستتون برمیاد دریغ نکنید لطفا هم یه کار ثواب میکنین هم پول شیرینی می گیرید تا زحمتتون به هدر نره!
در ضمن برادرم پایه خدمتیش فروردین 92 هست.

Masi mc

Registered User
لایک‌ها
364

امروز رفتم دکتر..فشارم 17 رو 11 بود.برام نوشت که 3 روز بیمارسان بخوابم.....

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
این دو تا لینک مربوط به مراکز وظیفه عمومی در استانها و دفتر ارتباط مردمی تهران ( میدان **** ) است.
اگر سوال، انتقاد و یا پیشنهادی دارین از این راه می تونید با وظیفه عمومی در میان بگذارید.
این یکی هم نشانی و شماره تلفن مراکز وظیفه عمومی در استانها است.

ضمنا من هنوز منتظر جواب اون سوال بالایی هستم.:wacko:

من یه جایی کار میکنم مرکز معافیتهاست
بیماریتان امام سجاد دلتون بسوزه

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
بچه ها فکر کنم یواش یواش دارن سر عقل میان مسولان!http://irangreenvoice.com/article/2013/aug/18/36664

خدا کنه کسرا :(

اگه بشه یه کمپین داخل اینترنت برای پشتیبانی از این طرح راه بندازیم خیلی عالیه

پيشنهاد حذف سربازي اجباري و گسترش نيروي مسلح حرفه‌ای از سوی مجلس

منبع خبر تابناک

مرکز پژوهشهای مجلس اعلام کرده است براساس بررسی‌های خود به این نتیجه رسیده که «تاریخ مصرف سربازان وظیفه‌یی که صرفا به ماموریت‌های خدماتی و نگهبانی و غیر تخصصی می‌پردازند، گذشته است.» این مرکز همچنین از بررسی **** وظیفه در ۱۹۷ کشور جهان خبر داده است. به گزارش اعتماد، مرکز پژوهشهای مجلس هدف خود از این بررسی را نیز وجود اشکالات و کاستی‌های شایان توجه در وضعیت کنونی سیستم خدمت وظیفه اعلام کرده است و دو الگوی سربازی حرفه‌ و داوطلبانه را مطرح می‌کند. قانون سربازگیری فعلی حدود ۷۰ سال قدمت دارد و مربوط به دوره‌یی خاص اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی ایران است. این گزارش می افزاید: عصر فئودالیسم و عبور به سوی شبه بورژوازی پهلوی، شاید می‌توانست توجیه‌گر **** سربازگیری اجباری باشد؛ اما تکامل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی امروز ایران و جهان، چنین سیستمی را ناکارآمد کرده است. طی نیم قرن، هرگاه جوانی از محیط روستایی یا شهری به عنوان سرباز به درون پادگانی می‌رفت، محیط نیروهای مسلح جذابیت زیادی می‌توانست داشته باشد زیرا سرباز در آنجا غیر از فعالیت نظامی، امورات زندگی را هم می‌آموخت که برای پس از پایان خدمت سربازی او نیز موثر بود. تحولات فرهنگی و اجتماعی به گونه‌یی رقم خورده است که به ندرت می‌توان پذیرفت یک جوان امروزی برابر هزینه بهترین سال‌های عمرش، از محیط سربازخانه و پادگان چیز مطلوبی دست او را بگیرد که برای پس از پایان خدمت سربازی موثر باشد. در واقع سرباز دیروز با دست تهی می‌آمد و هنگامی که می‌رفت، با یک شخصیت شکل گرفته در سربازی از پادگان می‌رفت؛ اما امروز یک جوان سرباز، عموما با شخصیت شکل گرفته تحت تاثیر خانواده، مدرسه، رسانه، دانشگاه، ورزشگاه، اینترنت وارد نیروهای مسلح می‌شود و جایی برای شکلدهی به شخصیت باقی نمی‌ماند. از این حیث نقش تکاملی که در گذشته سربازی بازی می‌کرد را امروز نمی‌تواند بازی کند.

http://www.etemaad.ir/Released/92-05-31/93.htm#249070

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خدا کنه کسرا :(

اگه بشه یه کمپین داخل اینترنت برای پشتیبانی از این طرح راه بندازیم خیلی عالیه

پيشنهاد حذف سربازي اجباري و گسترش نيروي مسلح حرفه‌ای از سوی مجلس

منبع خبر تابناک

مرکز پژوهشهای مجلس اعلام کرده است براساس بررسی‌های خود به این نتیجه رسیده که «تاریخ مصرف سربازان وظیفه‌یی که صرفا به ماموریت‌های خدماتی و نگهبانی و غیر تخصصی می‌پردازند، گذشته است.» این مرکز همچنین از بررسی **** وظیفه در ۱۹۷ کشور جهان خبر داده است. به گزارش اعتماد، مرکز پژوهشهای مجلس هدف خود از این بررسی را نیز وجود اشکالات و کاستی‌های شایان توجه در وضعیت کنونی سیستم خدمت وظیفه اعلام کرده است و دو الگوی سربازی حرفه‌ و داوطلبانه را مطرح می‌کند. قانون سربازگیری فعلی حدود ۷۰ سال قدمت دارد و مربوط به دوره‌یی خاص اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی ایران است. این گزارش می افزاید: عصر فئودالیسم و عبور به سوی شبه بورژوازی پهلوی، شاید می‌توانست توجیه‌گر **** سربازگیری اجباری باشد؛ اما تکامل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی امروز ایران و جهان، چنین سیستمی را ناکارآمد کرده است. طی نیم قرن، هرگاه جوانی از محیط روستایی یا شهری به عنوان سرباز به درون پادگانی می‌رفت، محیط نیروهای مسلح جذابیت زیادی می‌توانست داشته باشد زیرا سرباز در آنجا غیر از فعالیت نظامی، امورات زندگی را هم می‌آموخت که برای پس از پایان خدمت سربازی او نیز موثر بود. تحولات فرهنگی و اجتماعی به گونه‌یی رقم خورده است که به ندرت می‌توان پذیرفت یک جوان امروزی برابر هزینه بهترین سال‌های عمرش، از محیط سربازخانه و پادگان چیز مطلوبی دست او را بگیرد که برای پس از پایان خدمت سربازی موثر باشد. در واقع سرباز دیروز با دست تهی می‌آمد و هنگامی که می‌رفت، با یک شخصیت شکل گرفته در سربازی از پادگان می‌رفت؛ اما امروز یک جوان سرباز، عموما با شخصیت شکل گرفته تحت تاثیر خانواده، مدرسه، رسانه، دانشگاه، ورزشگاه، اینترنت وارد نیروهای مسلح می‌شود و جایی برای شکلدهی به شخصیت باقی نمی‌ماند. از این حیث نقش تکاملی که در گذشته سربازی بازی می‌کرد را امروز نمی‌تواند بازی کند.

جامعه

قبلا هم هر چند وقت یکبار از این چیزا پخش میشد ولی بعدش هیچ خبری نمیشد، این دفعه هم میشه مثل دفعه های قبل :eek:

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
قبلا هم هر چند وقت یکبار از این چیزا پخش میشد ولی بعدش هیچ خبری نمیشد، این دفعه هم میشه مثل دفعه های قبل :eek:

تا جایی که بنده یادم هست و همیشه پیگیر بودم تا چند سال پیش سابقه نداشته که همچین طرحی رو مرکز پژوهشهای مجلس با چنین جدیت و گزارش مفصلی در این باره مطرح کرده باشه

شما دعا کن تصویب بشه :(

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
تا جایی که بنده یادم هست و همیشه پیگیر بودم تا چند سال پیش سابقه نداشته که همچین طرحی رو مرکز پژوهشهای مجلس با چنین جدیت و گزارش مفصلی در این باره مطرح کرده باشه

شما دعا کن تصویب بشه :(

ما که از خدامونه :(

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
برای نسل بعد از ما شاید....

والله کل متن خبر رو خوندم چون الان سربازی اجباری رو نسبت دادن به **** پهلوی امکان این که ورش دارن به نظر منه خوش بین زیاده
شاید خریدنیش کنن برای کسر بودجه شدیدی که از دولت قبل به جا مونده شاید هم یه فکر اساسی تر کردن برای ایجاد سرباز حرفه ای که یکی دوسالی هست بحثش باز شده

ما که از خدامونه :(

محسن دادا شما که ظاهرا سربازی

الان کسی میدونه بعد از پیشنهادی که ارائه شده چقدر زمان میبره تا بخواد تایید یا رد بشه ؟!

پیشنهاد میکنم دوستانی که موافق با طرح هستند برن لینک زیر و نظر خودشون رو در عرض 3 ثانیه بزارن و کامنتهای + رو هم لایک کنند :

http://www.tabnak.ir/fa/news/340034/پيشنهاد-حذف-سربازي-اجباري-و-گسترش-نيروي-مسلح-حرفه‌ای

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محسن دادا شما که ظاهرا سربازی

الان کسی میدونه بعد از پیشنهادی که ارائه شده چقدر زمان میبره تا بخواد تایید یا رد بشه ؟!

پیشنهاد میکنم دوستانی که موافق با طرح هستند برن لینک زیر و نظر خودشون رو در عرض 3 ثانیه بزارن و کامنتهای + رو هم لایک کنند :
پيشنهاد حذف سربازي اجباري و گسترش نيروي مسلح حرفه‌ای - Tabnak.IR | تابناك

آره من که سربازم ولی بازم امیدوارم اجرا بشه که بقیه بتونن استفاده کنن، هر چند با این اوضاعی که من میبینم تقریبا اجراش (حداقل تو این سالها) غیر ممکنه، مگه اینکه دولت جدید خیلی پیگیرش باشه که بازم احتمالش خیلی ضعیفه نیروهای مسلح کاری انجام بده.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام این کسر خدمت مناطق جنگی پدر تا کی وقت داره ؟ مثل اینکه به تازگی تمدید شده ؟

دقیق اطلاع ندارم، ولی اینجا هیچ حساب کتابی نداره یهو دیدی شب خوابیدن صبح بیدار شدن برش داشتن! هر چی زودتر بری دنبال این چیزا بهتره.

بالا