BiKhial
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 138
- لایکها
- 1
معافی قدو وزن میشه ؟ گرفت؟ اگه آره چجوری هست مشخصاتش
متاسفانه نه تو قانون جدید حذفش کردن
معافی قدو وزن میشه ؟ گرفت؟ اگه آره چجوری هست مشخصاتش
نه.معافی قدو وزن میشه ؟ گرفت؟ اگه آره چجوری هست مشخصاتش
در درجه اول باید شرایط معافیت رو داشته باشی ، بعد فکر نکنم برای اقدام مشکلی داشته باشه !یک سوال؟
من دانشجو هستم. می خواستم بدونم که آیا می تونم برای معافی پزشکی اقدام کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
تا درست تموم نشه نمیتونی اقدام کنییک سوال؟
من دانشجو هستم. می خواستم بدونم که آیا می تونم برای معافی پزشکی اقدام کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
احتمالا برگشت میخورهسلام
آقا من مدارکم رو پست کردم
ولی این مدرسه ........ یادش رفته رو آخرین مدرک تحصیلی من مهر امضا برنه - عکس هم نداره
مشکلی پیش میاد ؟ ( برای معافیت فرستادم )
من نامه از دکتر فرستادم برای معافیت افسردگی اساسی. حالا چند روز دیگه هم کمیسیونم هست. نمیدونم تو کمیسیون باید چکار کنم. یعنی بیشتر به چه چیزهایی توجه میکنند که باید رعایت کنم. اصلا چند تا کمیسیون هست؟ به من یک نامه ی سه برگی دادن گفتن بببر بیمارستان ... دیگه بعد از این رو نمیدونم چه بلایی سرم میاد. باید چکارا بکنم خودم حرف بزنم یا همراهم ؟ ای بابا![]()
با سلام خدمت شما عزیزان.
من یک سوال داشتم
من الان دانشجو هستم
برادرم مدتی پیش با گرفتن کفالت پدرم معاف شد.
ما دو برادر هستیم.و هر دو مجرد.
یک دایی مجرد دارم که حدود 75 سال سن داره و متاسفانه به بیماری قند و ناراحتی شدید قلبی دچاره.
به غیر از آن یک دایی دیگر دارم که پسر 10 ساله داره و مدتی بیش از 25 سال هست که خارج از ایران زندگی میکنه.
یک خاله هم دارم که تمام فرزندانش ازدواج کردن.
سوال آیا میتونم با گرفتن کفالت داییم معاف شم؟
ممنون میشم کمک کنید.
در ضمن خیلی ممنون از کمکتون.اگر ممکنه بیشتر راهنمایی کنین.:blush:
سلام به همگی واقعا کار خیلی جالبی کردین با ساختن این پایگاه مشاوره
من دفترچه گرفتم برای معافیت پزشکی همه مدارکم کامل آماده پسته فقط یک مبلغ 26400ریالی باید بریزم به حسابشون برای شرکت در شورای پزشکی
من این شماره حسابو ندارم حالا خواهش میکنم به من اطلاع بدید (و نوع حساب) ممنونم![]()
آقا اگه بابای آدم بالای 60 باشه اما 2تا برادر بزرگتر از خودت داشته باشی که ازدواج کردن و رفتن دنبال کار خودشون هیچ رقمه نمیشه معافیت کفالت گرفت؟یه نظامی به من گفت اگه ثابت کنی تو خرج خانواده رو میدی میشه اما همه میگن باید تک فرزند ذکور باشی