• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام. همسر من 32 سالشونه و سربازی نرفتن. پدرشون بالای 60 سال سن دارن. سه تا برادر دارن که 2 تاشون سربازی رفتن و سومی که کوچکتر از همسر من هست معافیت پزشکی دارن. مادر همسرم هم از پدر شوهرم جدا شدن و مجدد ازدواج کردن. اما پدر همسرم به همراه پسر کوچکترشون زندگی می کنن. اگر همسرم کفالت پدرشون رو به عهده بگیرن می تونن معاف بشن؟

نه شرایط معافیت کفالت رو ندارن.

• Like
Reactions: L+X

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی آشنا توی نیروهای مسلح نداره که بتونه اضافه خدمت دفترچه ای رو ببخشه؟ (پ.خ بدید!)

smagoli

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوستان
من دانشجوی ترم 6 کارشناسی هستم.
فکر میکنم بیماری واریکوسل گرفتم ( هنوز دکتر نرفتم و تایید نشده )
با فرض اینکه من دچار واریکوسل شده باشم:
1. ایا میشه تابستون امسال برای معافی اقدام کنم؟!
2. اگر عمل کنم، بعد از عمل دیگه معافی نمیدن؟!
3. اگر معافی پزشکی بگیرم برای واریکوسل، در اینده برای پیدا کردن کار و این چیزا دچار مشکل میشم؟!

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام
منو دريابيد
تاريخ فارغً التحصيليم ٩٢/٦/١٧ خورده
ايشالا از اول مهر ميرم سر كلاساي فوق

خالا برا اين مدت يعني از ١٧ شهريور تا اول مهر بايد چيكار كنم؟
ممنون از كمكتون

Sent from my iPhone using Tapatalk

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
سلام دوستان کسى اطلاع دقيق در رابطه باکسرى ها داره.؟بى زحمت توضيح موثق هرکى يه چيز ميگه اخه.....يکى بسيج الا ن همين الان هرسال فعالى سالى چن روز؟هر سال جبهه يا جنگ چند روزکسرى؟ممنون ميشم جواب بدين

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان کسى اطلاع دقيق در رابطه باکسرى ها داره.؟بى زحمت توضيح موثق هرکى يه چيز ميگه اخه.....يکى بسيج الا ن همين الان هرسال فعالى سالى چن روز؟هر سال جبهه يا جنگ چند روزکسرى؟ممنون ميشم جواب بدين
فکر میکنم هر سال بسیج فعال، 45 روز کسری داشته باشه و سقف این کسری هم 6 ماه هست.
هر ماه جبهه هم 9 روز کسری.

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
با توجه به قانون جدید معافیت نوه والدین شهدا
1- عموی من شهید شده است و پدر بزرگ و مادر بزرگ ام فوت شده اند.. آیا این قانون شامل من میشه؟؟

2- در ضمن عموی من ازدواج نکرده است و برادرانش تمامی سربازی رفته اند.. معافیت برادرزاده داریم؟؟؟

A C Milan 1899

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من متولد 14 فروردین 74 ام
سال 92 یه بار کنکور دادم و امسالم بار دومم میشه که میخوام کنکور بدم که هردوسال هیچی نخوندم و چیز خاصی قبول نمیشم :دی
حالا شنیدم میشه برم شبانه یا پیام نور اسم بنویسم بعد واسه کنکور 94 هم بخونم وقتی قبول شدم انصراف بدم از پیام نور یا شبانه
هنوزم پیش رو قبول نشدم و یه درسم مونده (شاید این امتحانی که خرداد دادم قبول شم، مطمئن نیستم)
با توجه به اینکه الان 19 سالمه میتونم این کارو بکنم یا نه؟ مشکلی واسه خدمت پیش نمیاد؟
کسی تجربه ای نداشته؟
مرسی

Last edited:

redsky9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من "برگ قرمز" رو برای تاریخ 1اسفند 92 دریافت کردم و به دلایلی موفق به اعزام نشدم، حالا که خردادماه شده رفتم "معاونت وظیفه‌ی عمومی" و گفتن که باید برم +10 و در نهایت +10 گفت باید از ابتدا مراحل اعزام رو طی کنم. یعنی معاینه و این صحبتا. با این پارتش مشکلی نداشتم، منتهی از من برگه‌ی تایید تحصیلی رو هم خواست که من چون شهرستانم و محل تحصیلم تهران بود، نتونستم تحویل بدم.
سوال من اینه آیا واقعاً دوباره باید از نو تمام مراحل رو طی کرد؟ اون شخص تویِ معاونت اسم منو تویِ سیستم داشت با مشخصات ثبت شده!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
صافی کف پا سخت یعنی چه دقیقا :|

feri 2pac

Registered User
لایک‌ها
88
سلام دوستان
من 2 بار عمل فتخ انجام دادم سمت چپ و راست
پدرم بالای 65 سال هست و یه برادر که ازدواج کرده و معافیت پزشکی داره پرونده پزشکیش هم هست آیا میتونم برای معافیت پزشکی یا کفالت اقدام کنم؟؟؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
سلام دوستان
پدرم بالای 65 سال هست و یه برادر که ازدواج کرده و معافیت پزشکی داره پرونده پزشکیش هم هست آیا میتونم برای معافیت پزشکی یا کفالت اقدام کنم؟؟؟
سلام
توی قوانین که زده اگر برادر دیگر به دلایل پزشکی قادر به مراقبت از پدر نباشه میشه
از نظر ازدواج و خارج از کشور هم رد کرده این قضیه رو

feri 2pac

Registered User
لایک‌ها
88
ولی الان برادرم هیچ مشکلی نداره ولی پرونده پزشکیش هست میشه اقدام کرد؟؟؟

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان
سلام
چون برادر دیگه ای دارید، کفالت نمیدن. حتی اگه برادرتون کیلومترها از شما دور باشه و عملاً شما تنها مراقب پدرتون باشید، باز هم معافیت کفالت نمیدن.
معافیت پزشکی رو نمیدونم. سنگ مفت، گنجشک مفت. برو دنبالش؛ انشاالله ردیف بشه.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
لطفاً یک عکس از فیش حقوقی سربازی‌تان بگذارید (خواستید اسم‌تان و مشخصات محل خدمت‌تان را هم از آن حذف کنید)

میخواهم کسری‌های بیمه آنرا ببینم که چقدر است

ممنونم

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
واقعا هیچ کسی نیست که جواب منو بده؟؟خواهش میکنم یکی جواب بده

دوستان لطفا یکبار به من یکی درست بگه معال میشم یا نه!!!!
من در رفتگی کتف داشتم 3 4 بار الان هم کتفام جفتشون سر جاشون شل هستن و کتف سمت چپم خیلی درد میگیره پشت ماشین...من از دررفتگی کتفم فقط 1 عکس دارم،چند وفت پیش هم به دلیل درد زیادش رفتم ام ار ای کردم و به وضوح اونجا اشاره شده که که این کتف مشکل داره و دکتر گیتی هم از پزشکای معتمد **** وظیفه بود بهم گفت که تو باید عمل بشی ولی در مورد معافی چیزی نگفت منم هیچی نپرسیدم چون خیلی جددی بود
1 دکتر دیگه هم گفت که این عمل لازم داره و معافتم میکنن ولی باید 3 تا عکس داشته باشی!!!!!!!من فقط 1کی دارم ولی اگه بدونم لازمه بازم کتفمو میدم در بیارن میرم عکس میگیرم
با توجه به همه این مسائل و اینکه من 1 بار از دانشگاه انصراف دادم و 4 سال دیگه درسم ادامه داره،ایا اگر عمل کنم کتفمو بازم معافم میکنن؟؟همینجوری بمونه تا 4 سال دیگه چی؟عمل میکنن؟؟

1 سوال دیگه اینه که من 1 برادر بزرگتر از خودم دارم حالا اگر ایشون تشکیل خانواده بده و بره سر خونه زندگی خودش و پدر من بالای 65 سال باشه معافم میکنن؟؟؟

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام

کدام مراکز آموزشی **** فقط سربازان دیپلم را پذیرش میکنند ؟

دوستانی که دیپلم داشتن و افتادن توی ****، برای آموزشی کجا رفتن ؟

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان لطفا یکبار به من یکی درست بگه معال میشم یا نه!!!!
من در رفتگی کتف داشتم 3 4 بار الان هم کتفام جفتشون سر جاشون شل هستن و کتف سمت چپم خیلی درد میگیره پشت ماشین...من از دررفتگی کتفم فقط 1 عکس دارم،چند وفت پیش هم به دلیل درد زیادش رفتم ام ار ای کردم و به وضوح اونجا اشاره شده که که این کتف مشکل داره و دکتر گیتی هم از پزشکای معتمد **** وظیفه بود بهم گفت که تو باید عمل بشی ولی در مورد معافی چیزی نگفت منم هیچی نپرسیدم چون خیلی جددی بود
1 دکتر دیگه هم گفت که این عمل لازم داره و معافتم میکنن ولی باید 3 تا عکس داشته باشی!!!!!!!من فقط 1کی دارم ولی اگه بدونم لازمه بازم کتفمو میدم در بیارن میرم عکس میگیرم
با توجه به همه این مسائل و اینکه من 1 بار از دانشگاه انصراف دادم و 4 سال دیگه درسم ادامه داره،ایا اگر عمل کنم کتفمو بازم معافم میکنن؟؟همینجوری بمونه تا 4 سال دیگه چی؟عمل میکنن؟؟

1 سوال دیگه اینه که من 1 برادر بزرگتر از خودم دارم حالا اگر ایشون تشکیل خانواده بده و بره سر خونه زندگی خودش و پدر من بالای 65 سال باشه معافم میکنن؟؟؟
فقط جواب این سوال رو میدونم:
حتی اگر برادر شما، اون سر ایران هم زندگی کنه، معاف نمیکنن.
فقط شاید شاید و باز هم شاید بتونی این کار رو بکنی:
توی یه برگه مشکل پدرت رو بنویس و اینکه نیاز به مراقبت داره. بده همسایه ها و مسجد محل امضا کنن.
توی آموزشی، نامه رو بده به مسئولین. شاید موافقت کنن خدمت رو بیفتی شهر خودت.

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
سلام
منو دريابيد
تاريخ فارغً التحصيليم ٩٢/٦/١٧ خورده
ايشالا از اول مهر ميرم سر كلاساي فوق

خالا برا اين مدت يعني از ١٧ شهريور تا اول مهر بايد چيكار كنم؟
ممنون از كمكتون

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه از تاریخ فارغ التحصیلی بیشتر از 1 سال بگذره غیبت میخورید :general107: حالا میخواد 1 روز باشه یا بیشتر
شما بهتره قبل از اون تاریخ دفترچه رو ارسال کنید . مثلا مرداد ماه ارسال کنید در این صورت تاریخ اعزام میوفته به ماه 8 یا 10 یا بیشتر
سپس مهر ماه میرید دانشگاه ثبت نام میکنید و دانشگاه نامه معافیت تحصیلی میده و خلاص :)

بالا