Mehran Mahmoodi
Registered User
نه عزیزه دلی منظورم این بود که باید بیوفته دنبالش وگرنه هی بیاد تو تاپیک از ما سوال کنه و ما بگیم و طرف دلش رو خوش کنه که نمیشه بالاخره باید اقدام کنه . وگرنه اصلا منظوری به شما نداشتم . در رابطه با خودم هم من شانسم گندهمهران عزیز نمی دونم منظورتون من هم هستم یا نه
شما کدوم شهر هستی؟ برای ثبت پرونده چرا رفتی **** وظیفه؟
بهرحال تو این ماجرایی که شما تعریف کردید هیچ جا اشاره به معلولیت نکردید. مطالبی که من گفتم همش حول معلولیت و بهزیستی اینا بود.
نکات قابل توجه در معافیت کفالت
7.بموجب ماده 6 قانون جامع حمايت از حقوق معلولان مشمولاني كه داراي اين شرايط باشد با تاييد سازمان بهزيستي مي توانند درخواست معافيت مذكوررا نمايند.
يكي از فرزندان پدر يا مادري كه هردوي آنها يا يكي از آنها معلول باشد و يا حداقل دونفر از فرزندان به شرطی که فرزندان معلول متاهل نباشند.
خلاصه این که اگر از این راه اقدام کنید یکی از فرزندان معاف میشه و اصلا به جنسیت یا وضعیت سایر فرزندان کاری ندارن.
من تهرانم , از پلیس + 10 اقدام کردم و تو برگه ی وضعیت مشمول نوشتم کفالت => پدر نیازمند مراقبت و برادر بیمار روانی .
بهزیستی هم رفته بودم اما گفتن برو 25 بهمن بیا !!! خوب من که نمیتونستم تا 25 بهمن صبر کنم غیبت میخوردم ...البته یه زنه تو بهزیستی بهم گفت که احتمالا به پدرم معلولیت متوسط بدن و شنیدم معلولیت متوسط معاف نمیدن....خلاصه منم گفتم صبر کنم غیبت میخورم و تازه اگر معلولیت حساب کنن .
حالا منتظرم ببینم چه برگه ای میاد دم در خونه وگرنه منم خودم می خواستم از بهزیستی اقدام کنم . حالا باز نمیشه بعد از این اگر مثلا اعزامیم اومد از بهزیستی هم اقدام کنم ؟
باز هم میگم اصلا منظوری به تو نداشتما . اگر تو نبودی که حتی نمیدونستم بهزیستی قانونش چیه