خوب دوستان منم امروز صبح **** وظیفه بودم (نوبتم بود) برای کفالت پدر نیازمند مراقبت گفتم بیام براتون بگم باز شاید یو روزی به درد بخوره :
من برادر بزرگتر هم دارم اما 6 ساله پیش کفالت مادرم رو گرفته و معاف شده (پدر و مادرم جدا شدن)
رفتیم اونجا تو باجه کفالت کارت ملیم رو دادم یه نگاه بهم کرد و گفت فقط پدر بره داخل و تو نمیری (یعنی من) یعنی هیچ کدوم از مشمول های کفالت رو اجازه نمیدادن بره داخل منم رفتم تو سالن انتظار نشستم .
خلاصه پدرم رفت و تعریف می کرد میگفت یه پسره اومده بود داخل برای کفالت بیرونش کردن گفتن تو اومدی چیکار بگو بابات بیاد

) بعد میگفت نوبتش شد باجه ی 15 و رفت نشست و طرف به قول پدرم به شدت عوضی بود و فقط دوس داشت رد کنه برگشت به پدرم گفت پسرتون 26 شهریور انصراف داده و 1 مهر ارسال کرده مدارک و غیبت حساب میشه حالا ببینین چه قدر خدا دوسم داشت که همون موقع پدرم گفت یهو یه سرهنگ اومد بالا سر طرف و گفت امضا بزن بره کمیسیون پزشکی و طرف هم گفت اما غیبت داره ها اما سرهنگه گفت خودم شنیدم همه چیو و این غیبت حساب نمیشه و اون آدم عوضی هم امضا رو زد و فردا کمیسیون پزشکیه پدرم هستش و گفتن با مدارک پزشکیتون برین اونجااما خوب میدونم در حدی نیست که معاف کنن و بعدش مجبورم از آشنا کمک بگیرم و هزینه کنم
حالا هی بیاین بگین که برادر بزرگتر داشته باشی معاف نمی کنن و 1 روز هم غیبت داشته باشی معاف نمی کنن و ... دیدین ؟ همه چی بستگی به شرایطت داره .