سلام دوستان
من پدرم عمل قلب باز انجام داده (گرفتگی رگ ها)
میتونم کفالت بگیرم به نظرتون ؟
سلام
اگه تک پسری احتمال زیاد میشه، باید برید کمیسیون پزشکی تا از کار افتادگی پدرتون رو تایید کنن، اگه تایید بشه که معاف میشید.
سلام دوستان
همین امروز برو معرفی به استادتو کاراشو انجام بده.سلام دوستان.
من درسم تموم شده و فقط 6 واحد معرفی به استاد واسم باقی مونده تا فارغ التحصیل بشم. ولی تا مدرک کارشناسیم رو بگیرم ممکن برای بعد از عید بیفته. میخواستم بدونم هیچ راهی هست که من دفترچه خدمت سربازی رو قبل از عید بفرستم؟ یا حتما باید مدرک دانشگاهیم رو تحویل بگیرم قبلش. چون اگه بعد سال بفرستم باید 3 ماه بیشتر خدمت کنم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
برودوستان من 1 سال دیگه درسم تموم میشه .
تا حالا تو هیچ گونه فعالیت بسیجی شرکت نکردم .
اگه برم بسیج ثبت نام کنم و فعالیت کنم (البته اشناست) فایده ای داره ؟؟؟؟یا کلا بیخیالش شم؟؟؟اگه بخوام اموزشی نرم چه شرایطی داره ؟؟باید چیکار کنم از طریق بسیج ؟؟؟
سلام دوستان
15 روزه اومدبستگی به شانست داره از 10 روز تا دوماه ممکنه زمان ببره.
احتمال زیاد قبل از عید میاد.
دوستان کسی نمی دونه؟؟؟ پلیس +10 که چیزی بارش نیست !سلام
بچه ها کسی اگه انصراف از تحصیل داده باشه یا اخراج شده باشه اون معافیت تحصیلی حذف میشه برای خرید سربازی اگه 8 سال غیبت باشه با اخرین مدرک تحصیلیش ؟
دوستان کسی نمی دونه؟؟؟ پلیس +10 که چیزی بارش نیست !
اونجا گفت نمیشه ! ولی تو خبر های **** وظیفه اینطور نوشتن ...برو **** وظیفه بپرس که دقیق بهت بگن.
اونجا گفت نمیشه ! ولی تو خبر های **** وظیفه اینطور نوشتن ...
نقل قول جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی:به عنوان مثال اگر فردی مهرماه ۸۲ دیپلم گرفته و تا سال ۸۵ نیز به هر دلیلی از تحصیل بازمانده باشد، مبدا غیبتش از همان سال ۸۲ محاسبه خواهد شد. البته در این خصوص جزییات بیشتر اعلام خواهد شد.
منم این مطلب دیروز خوندم ولی نه پلیس +10 حالیش شد نه **** وظیفه فقط می گفتن بعد اتمام معاف تحصیلی حساب میشه...کسی رو هم ثبت نام نکردن !!!میشه . قسمت اول جمله مهمتره:
آن دسته از مشمولانی که در حال تحصیل بوده و دارای معافیت تحصیلی نیز بودند، اگر به هر دلیلی اخراج شده، انصراف داده و یا تحصیلشان را ادامه نداده باشند، مبداء غیبتشان از تاریخ آخرین فارغالتحصیلی لحاظ خواهد شد. به عنوان مثال اگر فردی مهرماه 82 دیپلم گرفته و تا سال 85 نیز به هر دلیلی از تحصیل بازمانده باشد، مبدا غیبتش از همان سال 82 محاسبه خواهد شد. البته در این خصوص جزییات بیشتر اعلام خواهد شد.
http://www.isna.ir/fa/news/93121609270
وی درخصوص سربازان فراری و امکان بهرهمندی آنها از جریمه ریالی نیز به ایسنا گفت: در این خصوص جلسات مختلفی با ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شده و در نهایت تصمیم بر این شد تا چنانچه تاریخ ترک یگان خدمتی هر یک از این افراد تا پایان سال 94، 8 یا بیشتر از آن شود، امکان ثبتنام برای این طرح را داشته باشند.
البته در حالت معمولی ، بعد از انصراف/اخراج غیبت حساب میشه نه قبلش . برای این طرح تبصره گذاشتن
لکن نمیشه انصراف داد و قانون رو دور زد :general607:
البته اونی که 8 ساله داره لیسانس میگیره نابغه هست
وی در پاسخ به پرسش دیگر مخاطبان ایسنا درباره آخرین مدرک تحصیلی و اینکه آیا امکان دارد تا فردی دارای مدرک لیسانس است با مدرک دیپلم برای جریمه ریالی ثبتنام کند، گفت: قریب به اکثر مدارک تحصیلی مشمولان در سامانه ما به ثبت رسیده است. بنابراین اگر فردی نیز دست به چنین کاری بزند، قطعا در مراحل راستیآزمایی شناسایی میشود و صرف ارائه مدرک مبنای ما قرار نخواهد گرفت، چراکه اطلاعات این افراد در سامانه ما به ثبت رسیده است.
جالبه، این پلیس+10 معلوم نیست چی کارست؟ تو همین مصاحبه دقیقا گفته شده که +10 باید سه تا مدرک بگیره و ثبت نام کنه اصلا به اونا ربطی نداره که کسی شرایط خرید رو داره یا نه. ما خودمون بررسی می کنیم.منم این مطلب دیروز خوندم ولی نه پلیس +10 حالیش شد نه **** وظیفه فقط می گفتن بعد اتمام معاف تحصیلی حساب میشه...کسی رو هم ثبت نام نکردن !!!
حالا ابلاغ نشده یا بی سواد تشریف دارن نمی دونم...
من لیسانس زبان دارم و یه سال مهلت دادن بهم که دفترچه ارسال کنم. تو این یه سال فقط میتونم ارشد قبول بشم؟ اگه کنکور سراسری رشته داروسازی قبول شم بهم معافیت میدن؟