• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان
من پدرم عمل قلب باز انجام داده (گرفتگی رگ ها)
میتونم کفالت بگیرم به نظرتون ؟

سلام
اگه تک پسری احتمال زیاد میشه، باید برید کمیسیون پزشکی تا از کار افتادگی پدرتون رو تایید کنن، اگه تایید بشه که معاف میشید.

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان سرباز فراری رو چند بار میان دنبالش ؟ :دی
بیرون بودم دوستان بهم گفتن که بیان میتونن در رو بشکونن بیان تو یا هرجوری شده بیان داخل و ببرنت !!!!! در این حد ؟ واقعا در رو میتونن بشکونن بیان داخل ؟ حتما باید در رو باز کزد وگرنه میشکونن ؟ o_O

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
سلام
بچه ها کسی اگه انصراف از تحصیل داده باشه یا اخراج شده باشه اون معافیت تحصیلی حذف میشه برای خرید سربازی اگه 8 سال غیبت باشه با اخرین مدرک تحصیلیش ؟

farid_

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان.
من درسم تموم شده و فقط 6 واحد معرفی به استاد واسم باقی مونده تا فارغ التحصیل بشم. ولی تا مدرک کارشناسیم رو بگیرم ممکن برای بعد از عید بیفته. میخواستم بدونم هیچ راهی هست که من دفترچه خدمت سربازی رو قبل از عید بفرستم؟ یا حتما باید مدرک دانشگاهیم رو تحویل بگیرم قبلش. چون اگه بعد سال بفرستم باید 3 ماه بیشتر خدمت کنم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام دوستان.
من درسم تموم شده و فقط 6 واحد معرفی به استاد واسم باقی مونده تا فارغ التحصیل بشم. ولی تا مدرک کارشناسیم رو بگیرم ممکن برای بعد از عید بیفته. میخواستم بدونم هیچ راهی هست که من دفترچه خدمت سربازی رو قبل از عید بفرستم؟ یا حتما باید مدرک دانشگاهیم رو تحویل بگیرم قبلش. چون اگه بعد سال بفرستم باید 3 ماه بیشتر خدمت کنم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
همین امروز برو معرفی به استادتو کاراشو انجام بده.
براشون توضیح بده وضعیتتو. ۳ماه کم نیست
پسر زود باش
طول میکشه ها!

aploon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوستان من 1 سال دیگه درسم تموم میشه .
تا حالا تو هیچ گونه فعالیت بسیجی شرکت نکردم .
اگه برم بسیج ثبت نام کنم و فعالیت کنم (البته اشناست) فایده ای داره ؟؟؟؟یا کلا بیخیالش شم؟؟؟اگه بخوام اموزشی نرم چه شرایطی داره ؟؟باید چیکار کنم از طریق بسیج ؟؟؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دوستان من 1 سال دیگه درسم تموم میشه .
تا حالا تو هیچ گونه فعالیت بسیجی شرکت نکردم .
اگه برم بسیج ثبت نام کنم و فعالیت کنم (البته اشناست) فایده ای داره ؟؟؟؟یا کلا بیخیالش شم؟؟؟اگه بخوام اموزشی نرم چه شرایطی داره ؟؟باید چیکار کنم از طریق بسیج ؟؟؟
برو
فعالیتو بگیر
دوره تکمبلی شرکت کن
**** بیوفتی آموزشی نمیری
نیوفتی 2 ماه کم میشه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
سلام دوستان
من پدرم عمل قلب باز انجام داده (گرفتگی رگ ها)
میتونم کفالت بگیرم به نظرتون ؟

دوست عزیز اول شما رو میفرستن بیمارستان برای اکو و ... اگر جواب اکوشون سالم باشه ردتون میکنن. اگرم نه که میفرستنتون کمیسیون (البته امیدوارم پدرتون سلامت باشن)

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
سلام
بچه ها کسی اگه انصراف از تحصیل داده باشه یا اخراج شده باشه اون معافیت تحصیلی حذف میشه برای خرید سربازی اگه 8 سال غیبت باشه با اخرین مدرک تحصیلیش ؟
دوستان کسی نمی دونه؟؟؟ پلیس +10 که چیزی بارش نیست !

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
برو **** وظیفه بپرس که دقیق بهت بگن.
اونجا گفت نمیشه ! ولی تو خبر های **** وظیفه اینطور نوشتن ...
نقل قول جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی:به عنوان مثال اگر فردی مهرماه ۸۲ دیپلم گرفته و تا سال ۸۵ نیز به هر دلیلی از تحصیل بازمانده باشد، مبدا غیبتش از همان سال ۸۲ محاسبه خواهد شد. البته در این خصوص جزییات بیشتر اعلام خواهد شد.

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
اونجا گفت نمیشه ! ولی تو خبر های **** وظیفه اینطور نوشتن ...
نقل قول جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی:به عنوان مثال اگر فردی مهرماه ۸۲ دیپلم گرفته و تا سال ۸۵ نیز به هر دلیلی از تحصیل بازمانده باشد، مبدا غیبتش از همان سال ۸۲ محاسبه خواهد شد. البته در این خصوص جزییات بیشتر اعلام خواهد شد.

میشه . قسمت اول جمله مهمتره:

آن دسته از مشمولانی که در حال تحصیل بوده و دارای معافیت تحصیلی نیز بودند، اگر به هر دلیلی اخراج شده، انصراف داده و یا تحصیل‌شان را ادامه نداده باشند، مبداء غیبت‌شان از تاریخ آخرین فارغ‌التحصیلی لحاظ خواهد شد. به عنوان مثال اگر فردی مهرماه 82 دیپلم گرفته و تا سال 85 نیز به هر دلیلی از تحصیل بازمانده باشد، مبدا غیبتش از همان سال 82 محاسبه خواهد شد. البته در این خصوص جزییات بیشتر اعلام خواهد شد.
http://www.isna.ir/fa/news/93121609270
وی درخصوص سربازان فراری و امکان بهره‌مندی آنها از جریمه ریالی نیز به ایسنا گفت: در این خصوص جلسات مختلفی با ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شده و در نهایت تصمیم بر این شد تا چنانچه تاریخ ترک یگان خدمتی هر یک از این افراد تا پایان سال 94، 8 یا بیشتر از آن شود، امکان ثبت‌نام برای این طرح را داشته باشند.

البته در حالت معمولی ، بعد از انصراف/اخراج غیبت حساب میشه نه قبلش . برای این طرح تبصره گذاشتن :D

لکن نمیشه انصراف داد و قانون رو دور زد :general607:
البته اونی که 8 ساله داره لیسانس میگیره نابغه هست :D

وی در پاسخ به پرسش دیگر مخاطبان ایسنا درباره آخرین مدرک تحصیلی و اینکه آیا امکان دارد تا فردی دارای مدرک لیسانس است با مدرک دیپلم برای جریمه ریالی ثبت‌نام کند، گفت: قریب به اکثر مدارک تحصیلی مشمولان در سامانه ما به ثبت رسیده است. بنابراین اگر فردی نیز دست به چنین کاری بزند، قطعا در مراحل راستی‌آزمایی شناسایی می‌شود و صرف ارائه مدرک مبنای ما قرار نخواهد گرفت، چراکه اطلاعات این افراد در سامانه ما به ثبت رسیده است.

Last edited:

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
میشه . قسمت اول جمله مهمتره:

آن دسته از مشمولانی که در حال تحصیل بوده و دارای معافیت تحصیلی نیز بودند، اگر به هر دلیلی اخراج شده، انصراف داده و یا تحصیل‌شان را ادامه نداده باشند، مبداء غیبت‌شان از تاریخ آخرین فارغ‌التحصیلی لحاظ خواهد شد. به عنوان مثال اگر فردی مهرماه 82 دیپلم گرفته و تا سال 85 نیز به هر دلیلی از تحصیل بازمانده باشد، مبدا غیبتش از همان سال 82 محاسبه خواهد شد. البته در این خصوص جزییات بیشتر اعلام خواهد شد.
http://www.isna.ir/fa/news/93121609270
وی درخصوص سربازان فراری و امکان بهره‌مندی آنها از جریمه ریالی نیز به ایسنا گفت: در این خصوص جلسات مختلفی با ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شده و در نهایت تصمیم بر این شد تا چنانچه تاریخ ترک یگان خدمتی هر یک از این افراد تا پایان سال 94، 8 یا بیشتر از آن شود، امکان ثبت‌نام برای این طرح را داشته باشند.

البته در حالت معمولی ، بعد از انصراف/اخراج غیبت حساب میشه نه قبلش . برای این طرح تبصره گذاشتن :D

لکن نمیشه انصراف داد و قانون رو دور زد :general607:
البته اونی که 8 ساله داره لیسانس میگیره نابغه هست :D

وی در پاسخ به پرسش دیگر مخاطبان ایسنا درباره آخرین مدرک تحصیلی و اینکه آیا امکان دارد تا فردی دارای مدرک لیسانس است با مدرک دیپلم برای جریمه ریالی ثبت‌نام کند، گفت: قریب به اکثر مدارک تحصیلی مشمولان در سامانه ما به ثبت رسیده است. بنابراین اگر فردی نیز دست به چنین کاری بزند، قطعا در مراحل راستی‌آزمایی شناسایی می‌شود و صرف ارائه مدرک مبنای ما قرار نخواهد گرفت، چراکه اطلاعات این افراد در سامانه ما به ثبت رسیده است.
منم این مطلب دیروز خوندم ولی نه پلیس +10 حالیش شد نه **** وظیفه فقط می گفتن بعد اتمام معاف تحصیلی حساب میشه...کسی رو هم ثبت نام نکردن !!!
حالا ابلاغ نشده یا بی سواد تشریف دارن نمی دونم...

davoodmajdi

Registered User
لایک‌ها
29
سلام.بنده ورودی 1/10/93 اموزشی و ار 10/12/93 سرباز ارتش پادگان 04 بیرجند هستم و الان گردان 4 تقسیم شدم.رسته رایانه هست و مربی اموزش شدم .مایل به جا به جایی با کسی که میخاد بیاد بیرجند هستم.اینجا اگه تو ستاد برید و ستادی بشید که روزبرگ هست و اگر هم مربی باشید و بومی باشید اخر هفته مرخصی میدن.اگر 45 روز هم پر کنید و رابطه خوبی هم داشته باشید 12 تا 12 روز بهتون مرخصی میدن.من هم درجه گروهبانی دارم.به دلیل کسالت مادر و شرایط خانواده باید مشهد باشم .لطفا اگه کسی رو میشناسید لطفا اطلاع بدید تا گره از کار من و دوستتون باز کنید .من شماره پدر رو میدم با اون هماهنگ کنید
09155077208 مجدی

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
دوستان بنده دانشجو هستم،امکانش هست در دوران دانشجویی معافیت بگریم؟(معافیتم 100٪ هست)

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
منم این مطلب دیروز خوندم ولی نه پلیس +10 حالیش شد نه **** وظیفه فقط می گفتن بعد اتمام معاف تحصیلی حساب میشه...کسی رو هم ثبت نام نکردن !!!
حالا ابلاغ نشده یا بی سواد تشریف دارن نمی دونم...
جالبه، این پلیس+10 معلوم نیست چی کارست؟ تو همین مصاحبه دقیقا گفته شده که +10 باید سه تا مدرک بگیره و ثبت نام کنه اصلا به اونا ربطی نداره که کسی شرایط خرید رو داره یا نه. ما خودمون بررسی می کنیم.
اما مگه بیخیال میشن !!!

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
من لیسانس زبان دارم و یه سال مهلت دادن بهم که دفترچه ارسال کنم. تو این یه سال فقط میتونم ارشد قبول بشم؟ اگه کنکور سراسری رشته داروسازی قبول شم بهم معافیت میدن؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من لیسانس زبان دارم و یه سال مهلت دادن بهم که دفترچه ارسال کنم. تو این یه سال فقط میتونم ارشد قبول بشم؟ اگه کنکور سراسری رشته داروسازی قبول شم بهم معافیت میدن؟

اگه اشتباه نکنم برای هر مقطع تحصیلی چند سال معافیت تحصیلی میدن به اندازه ای هست که بتونی یه لیسانس دیگه هم بگیری (اگه دوره لیسانس زبانت بیش از حد طولانی نشده باشه)

بالا