bozorgmanesh
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4
- لایکها
- 3
سلام. با بیماری کهیر و آنژیوادم معاف شدم.فرستادن شورای عالی تایید کنه که انشا ا... اونجا هم تایید میکنه.اگه سوالی بود در خدمتم
دوستان من دارم 14 ماه کسری میگیرم . 6 ماه بسیج و 8 ماه هم جبهه پدر .
تو پادگان با چند نفر صحبت میردم هرکی یه چیزی می گفت :
یکی میگفت بهت نمیدن
یگی میگفت بالای 10 ماه بهت نمیدن
یکی میگفت بهت میدن اما فرمانده اجازه نمیده به این زودیا بری خونه و برات اضافه میزنه 2 3 ماه (میگفت قبلا برا یکی که 6 ماه کسری بسیج داشته زده)
میخواستم بدونم میتونن ترخیصم نکنن و اذیت کنن ؟ یا دست فرمانده و ... نیست ؟
اره دیپلمه حساب میشی دیگاقا سلام من دیپلم سوم دبیرستان دارم بعدش بدون کنکور رفتم دانشگاه دو ترم خوندم انصراف میخوام بدم برم خدمت
الان من دیپلمه حساب میشم ؟
درجه بهم میدن نمیدن ؟
کلا چجوره ؟
اقا سلام من دیپلم سوم دبیرستان دارم بعدش بدون کنکور رفتم دانشگاه دو ترم خوندم انصراف میخوام بدم برم خدمت
الان من دیپلمه حساب میشم ؟
درجه بهم میدن نمیدن ؟
کلا چجوره ؟
ایشالله روزی برسه که سربازیمون هم مثل اکثر کشور ها حرفه ای بشه و جوونای مملکت به زندگیشون برسن و آزاد باشن . من خودم سربازم و دارم با چشمای خودم میبینم که جیره ندارن به ما غذا بدن و مملکت بودجه نداره اما باز بیخیال این خدمت مسخره نمیشن . هیچی هم یاد نمیگیریم به جز نوکری کردن . اصلا خدمت سربازی تو ایران آبرو ریزیه چون فقط لباس **** تنمونه و هیچی بلد نیستیم . طرف تو آمریکا میگه سربازم همه میگن آفرین خیلی مردی و .... اما تو ایران جایی بگی سربازی میگن آخی سربازی ؟ طفلکی . :|
به امید اون روزی که تو اخبار اعلام کنن سربازی آزاد شد![]()
سلام مجدد
دوستان حدود یکماه از کمیسیون و معافیت بنده میگذره..
رفتم پلیس+10 بهم گفتن چون پروندت بسته شده، سیستم دیگه بهت کد سخا نمیده..کد سخا رو واسه بررسی وضعیت صدور کارت از طریق سامانه **** وظیفه و نرم افزارهای موجود میخواستم..آیا همچین چیزی صحت داره یا صرفا پیجوند مارو؟