_ ^ Mast3R ^ _
Registered User
اره داره دوست عزیز.دوستان هنوزم سابقه بسیج برای کسری خدمت تاثیر داره؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اره داره دوست عزیز.دوستان هنوزم سابقه بسیج برای کسری خدمت تاثیر داره؟
سابقه ی بسیج عادی؛ نه.دوستان هنوزم سابقه بسیج برای کسری خدمت تاثیر داره؟
ممنون آخه شنیده بودم کارت سبز و اینا میخواد.سابقه ی بسیج عادی؛ نه.
هر یک سال سابقه ی بسیج فعال = یک ماه کسر خدمت
سقف کسر خدمت بسیج = 6 ماه
یک نفر هرچندسال هم سابقه ی بسیج عادی داشته باشه؛ بهش کسری تعلق نمیگیره.ممنون آخه شنیده بودم کارت سبز و اینا میخواد.
اونو باید تو دفترچه نگاه کنیلیست بیماری هایی که برا معافیت، مقطع تحصیلی در آن اثر ندارد رو بدید لطفن .
نمیشه شما نگاه کنی به ماهم بگی ؟اونو باید تو دفترچه نگاه کنی
Sent From My LG G2 Using Tapatalk
به نظر به هنگ شهرتون مراجعه کنی بهتر میتونی جواب بگیری یا پلیس +10سلام بچه ها:
طبق تبصره 2 ماده 39 از بخش معافیت پزشکی قانون خدمت وظیفه عمومی: نحوه آموزش و خدمت مشمولین معاف از رزم، برابر دستور العملی است که از سوی ستاد کل تهیه و ابلاغ می گردد.
این دستور العمل رو از کجا میشه تهیه کرد؟
سلام عزیز. والا یکم سخته اینا میبینی کسی که 100 درصد مشکل داره رو به زور معاف میکنن. بازم به قول دکترت 50 درصد احتمال داره. یکم گیر بشی واسشون احتمالش زیاده یا اگه اشنا داشته باشی که زودتر حل میشه. نمیخوام نامیدت کنم ولی یکم هم به شانست بستگی داره. سلاااااااام. وتشکر از تاپیک خوبتون.دوستان سوال من دربارهی معافیت پزشکیه
تا الان که پیگیر کارا معافیم بودم رفتم بیمارستان امام سجاد و ام ار آی دادم توی جواب زده این
Disc dehydration: L5 S1 level. Posterior or posterolateral disc displacement L5-si disc: Central broad-based protrusion
از دکتری که گزارش می نوشت پرسیدم معاف میشم یا ن گفت پنجاه پنجاهه.حالا باید برم کمیسیون.کسی از دوستان اطلاعی داره چقد احتمال داره معاف شم؟؟؟
ممنون از دوستان
سلام عزیز. تو معاینه اولیه که یه کاغذ میدن بهت. باید تمام نکات رو بنویسی بعد دکتر نگاه کرده و اگه مشکلی داشته باشی میفرسته به متخصص که تایید کنه. به نظر من اگه میخوای نری و احتمالش زیاده هر دردی داری بگو شاید یکی گرفت.سلام دوستان بره معافیت پزشکی میخوام اقدام کنم باید برم برای معاینه اولیه . میخواستم بپرسم نکته ای چیزی در معاینه اولیه هست که بهم بگین؟
بعد من دو تا بیماری دارم یکی غدد و یکی پوست که پوست زیاد امیدی بهش نیست!به نظرتون بره جفت بیماری اقدام کنم یا یکیش که مهم تره؟
ممنون از جوابتون.اگ توی مراحل کمیسیون کار خاصی میشه کرد برا تاثیر بهتر راهنماییم کنید تشکر از شماسلام عزیز. والا یکم سخته اینا میبینی کسی که 100 درصد مشکل داره رو به زور معاف میکنن. بازم به قول دکترت 50 درصد احتمال داره. یکم گیر بشی واسشون احتمالش زیاده یا اگه اشنا داشته باشی که زودتر حل میشه. نمیخوام نامیدت کنم ولی یکم هم به شانست بستگی داره. 
ولی اگه بتونی ها خیلی جلو میوفتی
Sent From My LG V10 Using Tapatalk
فکر نکنم کاری بشه کرد جز اشنا داشتن. یکم سخت شده تازگیا. انشالله میگیره و میگیرید.ممنون از جوابتون.اگ توی مراحل کمیسیون کار خاصی میشه کرد برا تاثیر بهتر راهنماییم کنید تشکر از شما
بازم ممنون.خیلی آقایی:general601:فکر نکنم کاری بشه کرد جز اشنا داشتن. یکم سخت شده تازگیا. انشالله میگیره و میگیرید.
سلام داداش ممنون بابت جوابت .تو برگه معاینه تو صفحه دوم یه سری بیماری نوشته که بیماری من تو اونا نیس که تیک بزنم .سلام عزیز. تو معاینه اولیه که یه کاغذ میدن بهت. باید تمام نکات رو بنویسی بعد دکتر نگاه کرده و اگه مشکلی داشته باشی میفرسته به متخصص که تایید کنه. به نظر من اگه میخوای نری و احتمالش زیاده هر دردی داری بگو شاید یکی گرفت.
نه تو برو دکتر بگو. دکتر خودش بهتر میدونه و بندسو تشخیص میده. نترس دکتر میتونه بهتر راهنمایت کنه.سلام دوستان بره معافیت پزشکی میخوام اقدام کنم باید برم برای معاینه اولیه . میخواستم بپرسم نکته ای چیزی در معاینه اولیه هست که بهم بگین؟
بعد من دو تا بیماری دارم یکی غدد و یکی پوست که پوست زیاد امیدی بهش نیست!به نظرتون برا
سلام داداش ممنون بابت جوابت .تو برگه معاینه تو صفحه دوم یه سری بیماری نوشته که بیماری من تو اونا نیس که تیک بزنم .
یه سوالم داشتم که این بند هایی که دکتر اولیه میزنه فقط بر اساس اون بیماری بررسی میشه؟مثلا بالا زده بیماری غددو پایین تو بندش چون دکتر عمومی هستن اسم بیماری رو اشتباه تشخیص بده!!!
و اینکه بدون معاینه تخصصی میشه تو شورا شرکت کرد؟