من میخام معاف شم چکار کنم ؟سلام دوستان.
هرکسی میخواد معافی بگیره به من پیام بده.
ناشتا بالای ۱۲۶ که قندی نمیشه. دست کم باید بالای ۱۵۰ باشه. a۱c هم اگه بین ۶ تا ۷ باشه باید بپذیرند.سلام.
دوستان در مورد معافیت قند خون کسی تجربه و یا اطلاعاتی داره؟
تو سایت **** وظیفه زده قند خون ناشتای بالای 126 در صورتی که a1c هم بالاتر از 7 باشه معافه، خب واسه کسایی که دیابت دارن و طبیعتا تحت نظر پزشک و درمان هستن و از دارو هم استفاده می کنن شاید a1c نرسه به عدد7!!! چون از دارو استفاده میکنن، **** خاصی دارن، و نمیشه هم که دو سه ماه دارو رو قطع کرد و آدم سلامتی خودشو به خاطر معافیت به خطر بندازه!!
به نطرتون خیلی رو اون a1c حساسن!!؟ تست قند ناشتایی که تو بیمارستان خودشون بستری میکنن حدود 140 یا بالاتر باشه ولی a1c به 7 نرسه اونوقت تکلیف چیه؟
اگه کسی تجربه و یا اطلاعاتی در این مورد داره که در مورد معافی قند چقدر سخت گیری میکنن، ممنون میشم راهنمایی کنه!
سلام دوستان عزیز
دوستان سوالی داشتم و خیلی خیلی ممنون میشم کسی اگه میدونه پاسخ بده.
بنده یگانه فرزند بالای 18 سال هستم و متاهل هم هستم.
پدر و برادرم ( که معافی گرفته بود ) فوت شدند.
خواهرم هم طلاق گرفته و من خرج همسر و مادر و خواهرم رو میدم.
برام زنگ زدند و گفتند مادر چی کاره است؟ گفتم خانه داره.
بعد گفتند پدر چی؟ گفتم در اداره ای کار می کرد.
بهم گفتند کارمند دولت بوده؟ و منم گفتم بله ...
یعنی مادرم بنده ماهیانه 800 تومنی مستمری می گیره ولی آخه این اصلا پولی نیست برای خرجی 4 تا آدم.
الان دوستان با این وضعیت ترسناک من، با همه ی گرفتاری ها و ... که دارم بنده معاف کفالت مادر هستم یا خیر؟
من برم سربازی زندگیم باطله !!!
پیدا کردی منم خبر کوندرود خدا بر همه
آقایون کسی رو میشناسید کسری مسری دست و پا کنه ؟ ب نکشی افتادیم :|
آقا من غیبت دارم!
دفترچه هم پر کردم، فقط مونده برم دانشگاه کارها رو بکنم و بفرستمش (گویا دانشگاه دهنمون سرویسه)
سوالم اینه که بعد آموزشی و سرویس شدن می تونم گواهینامه بگیرم یا بازم سرویسم؟
بعد خدا بخواد دارم متاهل میشم، امتیازاتش چیه؟ امتیاز داره یا بازم سرویس باید بشیم؟
جساراتاً من اطلاعی از ibs ندارم ولیبا سلام
بنده دچار ibs هستم،کسانی که این بیماری رو دارن میدونن که چقدر زجرآوره و با وجود این بیماری حتی یک هفته خدمت هم سخت هستش،هر لحظه ممکنه دچار حمله بشی،چرا با این وجود به این بیماری معافیت تعلق نمیگیره،بیمارانی که ibs دارن از بیمارانی که ibd دارن بیشتر زجر میکشن ولی با این وجود به ibd معافیت تعلق میگیره و به ibs تعلق نمیگیره،مایی که واقعاً با وجود این بیماری نمیتونی سربازیمون رو بریم و غیبت میخوریم و هزار مشکل دیگه واقعاً باید چیکار کنیم،از چه طریق باید پیگیری کرد.
با تشکر
خیلی وقتِ که برای غیبت نمیان دنبال افرادسلام
دوستان برادر کوپیک من الان 6 سال غیبت داره
امروز هم یک پیامک اومده که تا 10 روز آینده برو پلیس +10 و تایین تکلیف کن برا ادامه سربازیت
اینا کشکه یا بره دنبالش؟
آخه یکی نیس بگه الان با یه بچه چطور بره خدمت
12 ساعت کار میکنه نمیشه خرج زندگی رو درآورد
لطفا کامل راهنمایی بفرمایید
سلامسلام
دوستان برادر کوپیک من الان 6 سال غیبت داره
امروز هم یک پیامک اومده که تا 10 روز آینده برو پلیس +10 و تایین تکلیف کن برا ادامه سربازیت
اینا کشکه یا بره دنبالش؟
آخه یکی نیس بگه الان با یه بچه چطور بره خدمت
12 ساعت کار میکنه نمیشه خرج زندگی رو درآورد
لطفا کامل راهنمایی بفرمایید
درود دوستان
بنده متولد 64 نیمه دوم هستم و مدرک تحصیلی هم زیر دیپلم هست. به خاطر مشکلات پزشکی که داشتم همون وقتش برای معافیت پزشکی اقدام کردم ولی پزشکان مجرب! معافیت را قبول نکردند و بنده هم دیگر پیگیرش نشدم و به خدمت هم بنا به مشکلاتی که داشتم و دارم نرفتم.
دیروز یک پیامک از 1100 به این شرح برایم آمده:
مشمول گرامی --- ---- بر اساس اطلاعات موجود شما در سامانه وظیفه عمومی بعنوان مشمول غایب محسوب شده و ضرورت دارد حداکثر ظرف مدت 10 روز به یکی از دفاتر پلیس 10+ مراجعه نمایید بعد از تاریخ مذکور بر اساس ماده 58 مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی با شما رفتار خواهد شد.
دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند که چقدر این پیامک جدی هست و اگر مراجعه نکنم چی میشه و یا بر عکس مراجعه کنم چطور میشه؟
در حال حاضر پول ندارم ولی یک چک برگشتی دارم که یک سالی در دادسرای حقوقی خوابیده آیا میتوانم با استناد به اون مهلتی بگیرم.
هزینه حدودی خرید خدمت بنده چقدر میشه؟
با تشکر