• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بچه ها درباره معاف از رزم بیش از یه مورد چیزی می دونید ؟ ... مثلا بخاطر فلان چیز معاف از رزم بشی ... بعدش بری بخاطر یه چیز دیگه هم معاف از رزم بشی ... آیا مثلا ممکنه جمعش کنن بشه یه معاف کامل ؟ !! (جک گفتم !) ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نه خیر

یه بار کمیس می زارن و تموم...

اگر اونجوری بود که نیمی از معاف از رزم همین کار رو می کردند...سرباز داشتیم.. یک انگشت نداشت.... واریکوسل داشت ..زیرگلو چیه..باد می کنه...از اونها داشت ....

یعنی مرد متحرک....

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
نه خیر

اگر اونجوری بود که نیمی از معاف از رزم همین کار رو می کردند...سرباز داشتیم.. یک انگشت نداشت.... واریکوسل داشت ..زیرگلو چیه..باد می کنه...از اونها داشت ....

یعنی مرد متحرک....
اینا همه رو نداشت اما معاف نشد ؟؟!!؟!!؟!

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بچه ها درباره معاف از رزم بیش از یه مورد چیزی می دونید ؟ ... مثلا بخاطر فلان چیز معاف از رزم بشی ... بعدش بری بخاطر یه چیز دیگه هم معاف از رزم بشی ... آیا مثلا ممکنه جمعش کنن بشه یه معاف کامل ؟ !! (جک گفتم !) ...
نه نمیشه
بچه ها جريان اين معافيت چيه؟
كه ميگن سه سال بايد تعهد بدي كه به آموزش و پرورش خدمت كني!
بعد از سه سال كارت معافيت دائم ميدن!
راسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد من اول آبان پست پيشتاز كردم نميدونم رسيده يا نه
چون سايت اداره پست واسه رهگيري مرسولات خرابه!

كي مياد؟ اول آذر مياد جوابش؟ البته واسه معافيت بود

بعد كه جواب اومد كه منو معرفي كرد كرمان يا مشهد
كي معرفي ميكنه؟ چند روز بعد يا نه بيشتر؟

بعد رفتم اونجا معاف از رزم شدم
چي؟

كي بايد برم خدمت؟؟؟؟

طول ميكشه؟

يا حق
حدود یک ماه بعدش میاد و شما رو معرفی میکنن به بیمارستان . بعد که رفتی بیمارستان اونا خودشون نتیجه معاینات رو میفرستن **** وظیفه و سپس **** وظیفه یک دعوتنامه برات میفرسته که فلان روز بیا اینجا ... وقتی رفتی اونجا چند تا دکتر نشستن با توجه به نظر بیمارستان و معاینات خودشون یک رایی صادر میکنن اگر معاف دائم شدی همونجا یک برگه میدن دستت که فلان تومن بریز به فلان حساب و ..... اگر هم معاف از رزم شدی یک نامه میدن بت میگن برو قسمت رایانه تا برات برگ سبز اعزام با قید معافیت از رزم صادر بشه و اگر هیچکدوم شامل حالت نشه میگن برو برگ سبز بگیر تا اعزام شی ..... :D
بعد از معلوم شدن وضعیتت و پایان کمیسیون پزشکی حدود 1 تا 4 ماه ( شایدم بیشتر چون بستگی به نیاز و تعداد نیروی متقاضی اعزام داره ) طول میکشه تا اعزام بشی !

اون معافیت ها رو اینجا نوشته تعهد خدمت به آموزش پرورشی ها و ....
http://www.asriran.com/fa/pages/?cid=55887

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من امروز رفتم کمیسیون متاسفانه معاف نشدم ولی معاف از رزم شدم که کاشکی نمی شدم

2 تا دکتر بودن که با توجه به نطر بیمارستان که تو پرونده نوشته شده بود رای می دادن نه معاینه می کردن نه مدارک پزشکی قبلی رو نگاه می کردن

باید بگم که نظر بیمارستان 100% مهم بود در اصل فقط روی نظر بیمارستان رای می دادن

پس کسانی که می رن بیمارستان تا می تونن مدارک پزشکی جور کنن و دکتر های اونجا رو قانع کنن

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
بچه ها من امروز رفتم کمیسیون متاسفانه معاف نشدم ولی معاف از رزم شدم که کاشکی نمی شدم

2 تا دکتر بودن که با توجه به نطر بیمارستان که تو پرونده نوشته شده بود رای می دادن نه معاینه می کردن نه مدارک پزشکی قبلی رو نگاه می کردن

باید بگم که نظر بیمارستان 100% مهم بود در اصل فقط روی نظر بیمارستان رای می دادن

پس کسانی که می رن بیمارستان تا می تونن مدارک پزشکی جور کنن و دکتر های اونجا رو قانع کنن

عزيز شما كه رفتي واسه معافيت
مدارك چي بردي؟
شناسنامه كافيه؟ كارت ملي نميشه به جاش برد؟

بعد تاريخ اعزامت رو كي زدن؟
معلوم ني؟

يا حق

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
حدود یک ماه بعدش میاد و شما رو معرفی میکنن به بیمارستان . بعد که رفتی بیمارستان اونا خودشون نتیجه معاینات رو میفرستن **** وظیفه و سپس **** وظیفه یک دعوتنامه برات میفرسته که فلان روز بیا اینجا ... وقتی رفتی اونجا چند تا دکتر نشستن با توجه به نظر بیمارستان و معاینات خودشون یک رایی صادر میکنن اگر معاف دائم شدی همونجا یک برگه میدن دستت که فلان تومن بریز به فلان حساب و ..... اگر هم معاف از رزم شدی یک نامه میدن بت میگن برو قسمت رایانه تا برات برگ سبز اعزام با قید معافیت از رزم صادر بشه و اگر هیچکدوم شامل حالت نشه میگن برو برگ سبز بگیر تا اعزام شی .....
بعد از معلوم شدن وضعیتت و پایان کمیسیون پزشکی حدود 1 تا 4 ماه ( شایدم بیشتر چون بستگی به نیاز و تعداد نیروی متقاضی اعزام داره ) طول میکشه تا اعزام بشی !

اون معافیت ها رو اینجا نوشته تعهد خدمت به آموزش پرورشی ها و ....
http://www.asriran.com/fa/pages/?cid=55887

قربونت برم
همه چيز اوكي شد!
يعني گرفتم!
خدا كنه زياد طول نكشه...

بازم ممنونم
يا حق

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
حدود یک ماه بعدش میاد و شما رو معرفی میکنن به بیمارستان . بعد که رفتی بیمارستان اونا خودشون نتیجه معاینات رو میفرستن **** وظیفه و سپس **** وظیفه یک دعوتنامه برات میفرسته که فلان روز بیا اینجا ... وقتی رفتی اونجا چند تا دکتر نشستن با توجه به نظر بیمارستان و معاینات خودشون یک رایی صادر میکنن اگر معاف دائم شدی همونجا یک برگه میدن دستت که فلان تومن بریز به فلان حساب و ..... اگر هم معاف از رزم شدی یک نامه میدن بت میگن برو قسمت رایانه تا برات برگ سبز اعزام با قید معافیت از رزم صادر بشه و اگر هیچکدوم شامل حالت نشه میگن برو برگ سبز بگیر تا اعزام شی ..... :D
بابا خیالم راحت شد ، فکر کردم که گنده کاری کردم ، پس بعد از فرستادن مدارک اولیه که توش می نویسی می خوای معاف بشی تازه بعدش میگن برو فلان بیمارستان و بعدش تازه کمیسیون ؟

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
بابا خیالم راحت شد ، فکر کردم که گنده کاری کردم ، پس بعد از فرستادن مدارک اولیه که توش می نویسی می خوای معاف بشی تازه بعدش میگن برو فلان بیمارستان و بعدش تازه کمیسیون ؟

متاسفانه آره ):

آخه من دوست دارم تكليفم زود معلوم بشه برم ديگه...

الكي بمونم اينجا چي كار!
آخه وقتي كارت پايان خدمت به اميد خدا گرفتم تازه زندگيم آغاز ميشه دي:

يا حق

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيز شما كه رفتي واسه معافيت
مدارك چي بردي؟
شناسنامه كافيه؟ كارت ملي نميشه به جاش برد؟

بعد تاريخ اعزامت رو كي زدن؟
معلوم ني؟

يا حق

فقط شناسنامه کافیه هر چند که برای منو اصلا نگاه نکردند

تاریخ اعزام معلوم نمیشه می گن برو برگت میاد دم در خونت

واقعا معنی کمیسیون پزشکی هم فهمیدیم چیه

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
فقط شناسنامه کافیه هر چند که برای منو اصلا نگاه نکردند

تاریخ اعزام معلوم نمیشه می گن برو برگت میاد دم در خونت

واقعا معنی کمیسیون پزشکی هم فهمیدیم چیه

اها
پس يه روزي جوابش مياد!
خدا ختم به خير كنه!
مرسي عزيز
يا حق

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نه خیر

یعنی مرد متحرک....
حالا اون قسمت "چندتا معاف رزم بشه یه معاف دائم " رو که تقریبا شوخی کردم ... ولی در مورد چندین معاف رزمی ، پس این دکتره توی مرکز ما چی می گفت ؟ ... گفتش که واسه هر مشکلی کمیسیون جداگانه برگزار میشه (راستش معقولش هم همینه) ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حالا اون قسمت "چندتا معاف رزم بشه یه معاف دائم " رو که تقریبا شوخی کردم ... ولی در مورد چندین معاف رزمی ، پس این دکتره توی مرکز ما چی می گفت ؟ ... گفتش که واسه هر مشکلی کمیسیون جداگانه برگزار میشه (راستش معقولش هم همینه) ...
درست گفته
اینها هم بلدن یا وقت کمیس رو روزی می دن که سربازیت تموم شده یا اینقدر می دوندگی داره که بیخالش میشه طرف

Mehrdad001

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام.
من دانشجو سال آخرم.
یه برادر بزرگتر دارم رفت سربازی الانم چند ساله کارت پایان خدمت داره.
بابام تازه 60 سالش شده.چجوریاس؟!معاف نیستم؟!

بالا