• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
نه بابا از خداشونه که کسی نیاد ، اینقدر نیرو دارن نمیدونن چیکارشون کنند!

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
یکی از دوستام
اعزامش 18/8 بود یعنی یک ماه پیش
ولی با هم رفتیم تهران **** وضیفه و دو ماه تمدید کرد و اعزامش افتاد برا هجده ده حالا فردا دوباره میخواد بره تهران برای تمدید به نظر شما با تمدیدیش موافقت میکنند؟
دفعه قبل هم بدون هیچ دلیلی تمدید کردند یعنی دلیل از دوستم نخواستند
اینبار هم به نظرتون امکانش هست که تمدید بکنند؟
ممنون
اگر مثلا پدر یا مادرشون را ببرن و بهانه بیمار بودن یکی از این 2 را داشته باشند خیلی بهتر و مطمئن تره هستش تا اینکه تنها برن.

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
دوستانی که میخوان کفالت پدر بگیرند و از 1 تا n تا برادر دارند، تنها راهش اینه که برای پدر یا مادر از طریق بهزیستی تقاضای گواهی معلولیت بکنند ( با یک کم آشنا بازی) طبق قانون 1 نفر از پسر ها به انتخاب پدر یا مادر معلول میتونه معافی بگیره. البته خود **** وظیفه هم کمیسیون برای تایید معلولیت میگذاره که بگیر نگیر داره.

ماکه در رفتیم هم از سربازی هم از کشور ! شما برید سربازی که کشور به شما احتیاج داره!

گفتم مرحمی باشه به درد های دوستان !!!!!!!!!!!!!

می تونم بپرسم که پدر یا مادر شما چه بیماری داشتند که تونستید باهاش گواهی معلولیت از بهزیستی بگیرید؟
پدر من 1بار عمل قلب باز کرده و الان هم مشکل قلبی داره.
به نظرتون میشه ؟

بعد کمیسیون خود **** وظیفه رو باید چیکار کرد؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
می تونم بپرسم که پدر یا مادر شما چه بیماری داشتند که تونستید باهاش گواهی معلولیت از بهزیستی بگیرید؟
پدر من 1بار عمل قلب باز کرده و الان هم مشکل قلبی داره.
به نظرتون میشه ؟

بعد کمیسیون خود **** وظیفه رو باید چیکار کرد؟

اگر برادر بالای 18 نداشته باشین معاف میشید حتی اگر پدر به 59 نرسیده باشه

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
سلام
یکی از دوستام
اعزامش 18/8 بود یعنی یک ماه پیش
ولی با هم رفتیم تهران **** وضیفه و دو ماه تمدید کرد و اعزامش افتاد برا هجده ده حالا فردا دوباره میخواد بره تهران برای تمدید به نظر شما با تمدیدیش موافقت میکنند؟
دفعه قبل هم بدون هیچ دلیلی تمدید کردند یعنی دلیل از دوستم نخواستند
اینبار هم به نظرتون امکانش هست که تمدید بکنند؟
ممنون

2 هفته پیش که رفتم تهران ،در ورودی **** وظیفه که می خواستم که برگه ورودی را بگیرم خانم مسئول از من پرسید برای چی میخوای بری داخل؟گفتم:میخوم برم سربازیم را جلو بندازم.همان موقع جوانی گفت:تاریخ اعزامت کی است؟گفتم:اول اسفند و لیسانس هم هستم میخواهم اول دی بروم.گفت:من اول دی هستم ولیسانس میایی با هم جابجا کنیم؟گفتم:من هم دنبال چنین فردی هستم.رفتیم داخل و به قسمت اعزام رفتیم.آنجا دو برگه یمان را دادیم و خواستیم جابجا کنیم،مسئولش به جوان گفت:شما یکبار تمدید کردی،مجدد نمیتونی تمدید کنی! برگه جوان را پس داد ولی بعد از نگاه کدن به برگه من گفت:چون شما سابقه خدمت داری میتونی اول دی بروی.
توضیح بیشتر اینکه:پسر خاله من چون با معافیت کفالت معاف میشد ولی سن پدرش هنوز به 59 نرسیده بود هر دو ماه رفت و یکسال تمدید کرد تا سن پدرش به 59 رسید.

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
اگر برادر بالای 18 نداشته باشین معاف میشید حتی اگر پدر به 59 نرسیده باشه

برادر دارم دیگه . بالاهای 18 هم هست. زن هم داره. توی شهر دیگه هم زندگی می کنه.
واسه همین می خوام از گواهی معلولیت بهزیستی استفاده کنم.

میشه؟

راستی این آیین نامه معافیت پزشکی توی سایت خود ناجا هست ، پیدا کردم گفتم شاید بدرد کسی بخوره.

Last edited:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
برادر دارم دیگه . بالاهای 18 هم هست. زن هم داره. توی شهر دیگه هم زندگی می کنه.
واسه همین می خوام از گواهی معلولیت بهزیستی استفاده کنم.

امکانش زیاده پیگیر باش

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
رفع غیبت یعنی چی؟ اگر رفع غیبت نشم ممکنه معافیتم لغو بشه؟؟

mrha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ميشه بگي چه مداركي واسه عقب انداختن خدمت مي خواستن من اعزامم 1/10 مي خوام بندازم 1/12 چون معافيت مي گيرم و مراحل اداري طول مي كشه مي ترسم غيبت بخورم راستي آدرس **** وظيفه رو هم بگو مرسي

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
رفع غیبت یعنی چی؟ اگر رفع غیبت نشم ممکنه معافیتم لغو بشه؟؟

بیشتر توضیح بده!

سلام ميشه بگي چه مداركي واسه عقب انداختن خدمت مي خواستن من اعزامم 1/10 مي خوام بندازم 1/12 چون معافيت مي گيرم و مراحل اداري طول مي كشه مي ترسم غيبت بخورم راستي آدرس **** وظيفه رو هم بگو مرسي

مثلا مدرک برای بیماری پدر یا مادر جور میکنی میری میندازی عقب

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بیشتر توضیح بده!

مثلا مدرک برای بیماری پدر یا مادر جور میکنی میری میندازی عقب
من چندوقت پیش معاف دائم پزشکی شدم، اون پاکتی که برای ارسال کارت هست پر کردم بردم اونجا. استعلام کردن گفتن که غیبت دارم و باید یه پزشک ببینتم و رفع غیبت کنه وگرنه میرم داد سرا.

حالا این رفع غیبت ربطی به معافی داره؟ دادسرا منظورشون چی هست؟ اونجا چیکار میکنن؟ ممکنه که معافیتم لغو بشه!؟
کلا چی ممکنه پیش بیاد؟ جریمه میکنن یا چی؟

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شما اگر مطمئنی که معاف میشی دیگه نیازی به عقب انداختن نیست

چون دیگه خدمت نمیری که غیبت بخوری:D

mrha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما اگر مطمئنی که معاف میشی دیگه نیازی به عقب انداختن نیست

چون دیگه خدمت نمیری که غیبت بخوری:D

كار اين مملكت كه حسابو كتاب نداره به منم گفتن كه نرو ولي كار از محكم كاري عيب نمي كنه يه دفه ديدي گير دادن چند روزي معطلمون كردن .
من تو يه تاپيك خوندم راحته جلو انداختن يكي از بچه هاي اينجا اينكارو كرده خودتون بخونيد :

seymour:
ما رفتیم سازمان **** وظیفه و به راحتی عقب انداختیم سربازی رو ... افتاد برج 12 (اعزام بعدی لیسانس ها)

با توجه به اینکه حدود 15-20 روز به اعزام مونده بود ، بنابراین تا آخرین لحظات مهلت داریم که عقب بندازیم ....

اما در مورد جلو انداختن هم من پرسیدم :

سخت تره ... باید یه نفر رو پیدا کنی که جات رو باهاش عوض کنی ... یعنی اون بخواد عقب بندازه و تو بخوای جلو بندازی و در نتیجه جای هم رو بگیرید ...

شرایطش هم اینه :

1. دو نفر محل سکونتشون یکسان باشه
2. دو نفر هم مدرک باشن
3. غیبت نداشته باشن
4. پسر باشه (!!! شوخی)

ye saal pish

Last edited:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
من چندوقت پیش معاف دائم پزشکی شدم، اون پاکتی که برای ارسال کارت هست پر کردم بردم اونجا. استعلام کردن گفتن که غیبت دارم و باید یه پزشک ببینتم و رفع غیبت کنه وگرنه میرم داد سرا.

حالا این رفع غیبت ربطی به معافی داره؟ دادسرا منظورشون چی هست؟ اونجا چیکار میکنن؟ ممکنه که معافیتم لغو بشه!؟
کلا چی ممکنه پیش بیاد؟ جریمه میکنن یا چی؟

میخوان ببین که آیا قبل از تاریخ غیبت زمانی که هنوز مشمول نشده بودی مشکلی که به خاطر اون معاف شده ای را داشتی یا نه

میشه یکم بیشتر توضیح بدی. یعنی گواهی معلولیت برای بابام بگیرم یا داداشم ؟ بعد چه مدارک و مراحل دیگه ای داره ؟
با این شرایط باید برای هر 2 نفر گواهی بگیری
بهترین کار اینه که بری **** وظیفه و سوال کنی که دقیقا چه چیز هایی لازم هستش

scorpio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
اگر کسی غیبت خورده باشه ،وبعد از اعزام دانشگاه قبول بشه ،امکان ادامه تحصیل براش وجود داره ؟
کلا از معایب غیبت هر چی هست بگید .

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من تا بهمن 87 لیسانسم رو میگیرم و 6 ماه معافیت تحصیلیم شهریور تموم میشه! پدرم هم متولد آبان 1329

که آبان 88 میشن 59 تمام. میخواستم بدونم معافیت برای گرفتن معافیت کفالت ، پدر باید چند ساله باشه ؟ و اگه 59 تمام معافیت کفالت رو شامل میشه ، منی که شهریور معافیت تخصیلیم تموم میشه این 2 ماه رو باید چیکار کنم؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
من تا بهمن 87 لیسانسم رو میگیرم و 6 ماه معافیت تحصیلیم شهریور تموم میشه! پدرم هم متولد آبان 1329

که آبان 88 میشن 59 تمام. میخواستم بدونم معافیت برای گرفتن معافیت کفالت ، پدر باید چند ساله باشه ؟ و اگه 59 تمام معافیت کفالت رو شامل میشه ، منی که شهریور معافیت تخصیلیم تموم میشه این 2 ماه رو باید چیکار کنم؟

تیر ماه دفترچه پست کن اگر اعزام بعد از آبان بود که آبان ماه برگه شماره 5 دفترچه رو پست میکنی و روال کار برای گرفتن معافیت تغییر میکنه اگر مثلا همان آبان ماه قرار شد اعزام بشی میری تمدید میکنی تاریخ اعزام به تعویق بیفته بعدش دنبال کارهای معافی.

اما باز پیشنهاد میکنم بری **** وظیفه و سوال کنی

بالا