اگر مثلا پدر یا مادرشون را ببرن و بهانه بیمار بودن یکی از این 2 را داشته باشند خیلی بهتر و مطمئن تره هستش تا اینکه تنها برن.سلام
یکی از دوستام
اعزامش 18/8 بود یعنی یک ماه پیش
ولی با هم رفتیم تهران **** وضیفه و دو ماه تمدید کرد و اعزامش افتاد برا هجده ده حالا فردا دوباره میخواد بره تهران برای تمدید به نظر شما با تمدیدیش موافقت میکنند؟
دفعه قبل هم بدون هیچ دلیلی تمدید کردند یعنی دلیل از دوستم نخواستند
اینبار هم به نظرتون امکانش هست که تمدید بکنند؟
ممنون
دوستانی که میخوان کفالت پدر بگیرند و از 1 تا n تا برادر دارند، تنها راهش اینه که برای پدر یا مادر از طریق بهزیستی تقاضای گواهی معلولیت بکنند ( با یک کم آشنا بازی) طبق قانون 1 نفر از پسر ها به انتخاب پدر یا مادر معلول میتونه معافی بگیره. البته خود **** وظیفه هم کمیسیون برای تایید معلولیت میگذاره که بگیر نگیر داره.
ماکه در رفتیم هم از سربازی هم از کشور ! شما برید سربازی که کشور به شما احتیاج داره!
گفتم مرحمی باشه به درد های دوستان !!!!!!!!!!!!!
می تونم بپرسم که پدر یا مادر شما چه بیماری داشتند که تونستید باهاش گواهی معلولیت از بهزیستی بگیرید؟
پدر من 1بار عمل قلب باز کرده و الان هم مشکل قلبی داره.
به نظرتون میشه ؟
بعد کمیسیون خود **** وظیفه رو باید چیکار کرد؟
سلام
یکی از دوستام
اعزامش 18/8 بود یعنی یک ماه پیش
ولی با هم رفتیم تهران **** وضیفه و دو ماه تمدید کرد و اعزامش افتاد برا هجده ده حالا فردا دوباره میخواد بره تهران برای تمدید به نظر شما با تمدیدیش موافقت میکنند؟
دفعه قبل هم بدون هیچ دلیلی تمدید کردند یعنی دلیل از دوستم نخواستند
اینبار هم به نظرتون امکانش هست که تمدید بکنند؟
ممنون
اگر برادر بالای 18 نداشته باشین معاف میشید حتی اگر پدر به 59 نرسیده باشه
برادر دارم دیگه . بالاهای 18 هم هست. زن هم داره. توی شهر دیگه هم زندگی می کنه.
واسه همین می خوام از گواهی معلولیت بهزیستی استفاده کنم.
سلام دوستان
رفع غیبت یعنی چی؟ اگر رفع غیبت نشم ممکنه معافیتم لغو بشه؟؟
سلام ميشه بگي چه مداركي واسه عقب انداختن خدمت مي خواستن من اعزامم 1/10 مي خوام بندازم 1/12 چون معافيت مي گيرم و مراحل اداري طول مي كشه مي ترسم غيبت بخورم راستي آدرس **** وظيفه رو هم بگو مرسي
من چندوقت پیش معاف دائم پزشکی شدم، اون پاکتی که برای ارسال کارت هست پر کردم بردم اونجا. استعلام کردن گفتن که غیبت دارم و باید یه پزشک ببینتم و رفع غیبت کنه وگرنه میرم داد سرا.بیشتر توضیح بده!
مثلا مدرک برای بیماری پدر یا مادر جور میکنی میری میندازی عقب
سلام ميشه بگي چه مداركي واسه عقب انداختن خدمت مي خواستن من اعزامم 1/10 مي خوام بندازم 1/12 چون معافيت مي گيرم و مراحل اداري طول مي كشه مي ترسم غيبت بخورم راستي آدرس **** وظيفه رو هم بگو مرسي
شما اگر مطمئنی که معاف میشی دیگه نیازی به عقب انداختن نیست
چون دیگه خدمت نمیری که غیبت بخوری![]()
امکانش زیاده پیگیر باش
من چندوقت پیش معاف دائم پزشکی شدم، اون پاکتی که برای ارسال کارت هست پر کردم بردم اونجا. استعلام کردن گفتن که غیبت دارم و باید یه پزشک ببینتم و رفع غیبت کنه وگرنه میرم داد سرا.
حالا این رفع غیبت ربطی به معافی داره؟ دادسرا منظورشون چی هست؟ اونجا چیکار میکنن؟ ممکنه که معافیتم لغو بشه!؟
کلا چی ممکنه پیش بیاد؟ جریمه میکنن یا چی؟
با این شرایط باید برای هر 2 نفر گواهی بگیریمیشه یکم بیشتر توضیح بدی. یعنی گواهی معلولیت برای بابام بگیرم یا داداشم ؟ بعد چه مدارک و مراحل دیگه ای داره ؟
چقدر طول کشید تا بیاد؟خب بالاخره کارت معافی منم اومد...
من تا بهمن 87 لیسانسم رو میگیرم و 6 ماه معافیت تحصیلیم شهریور تموم میشه! پدرم هم متولد آبان 1329
که آبان 88 میشن 59 تمام. میخواستم بدونم معافیت برای گرفتن معافیت کفالت ، پدر باید چند ساله باشه ؟ و اگه 59 تمام معافیت کفالت رو شامل میشه ، منی که شهریور معافیت تخصیلیم تموم میشه این 2 ماه رو باید چیکار کنم؟