ببینم تو جودت کجا خدمت کردی؟؟؟ حتما توی یکی از همین هتلهای ایران!! درسته
من خودم توی منطقه غرب بودم که پای پیاده نیم ساعت تا مرز فاصله داشته
هنوز بعد از اینکه 4-5 ماه از تموم کردن خدمتم گذشته ولی هنوز جای زخم ترکشی که در اثر درگیری توی منطقه با پژاک داشتیم و انها نامردی نرکردن و نارنجک انداختن هنوز هم داره میسوزه
فکر میکنی همه جه مثل خود تهران هست که بخور بخواب باشه؟؟
زمستونا شبها 1 ساعت به 1 ساعت بچه ها پست میدادند تو جایی که برف تا کمر بود
میدونی اینها یعنی چی؟؟؟
شاید مرز جنوب خبری نباشه اما سمت غرب خیلی افتضاح هستش
در ضمن من ارتش بودم (تکاور) منطقه غرب گروهباندوم
در ضمن شاید تقسیم زود انجام شده باشه ولی توی ارتش تا لحظه آخر همه چیز عوض میشه اوکی
ببینم تو جودت کجا خدمت کردی؟؟؟ حتما توی یکی از همین هتلهای ایران!! درسته
من خودم توی منطقه غرب بودم که پای پیاده نیم ساعت تا مرز فاصله داشته
هنوز بعد از اینکه 4-5 ماه از تموم کردن خدمتم گذشته ولی هنوز جای زخم ترکشی که در اثر درگیری توی منطقه با پژاک داشتیم و انها نامردی نرکردن و نارنجک انداختن هنوز هم داره میسوزه
فکر میکنی همه جه مثل خود تهران هست که بخور بخواب باشه؟؟
زمستونا شبها 1 ساعت به 1 ساعت بچه ها پست میدادند تو جایی که برف تا کمر بود
میدونی اینها یعنی چی؟؟؟
شاید مرز جنوب خبری نباشه اما سمت غرب خیلی افتضاح هستش
در ضمن من ارتش بودم (تکاور) منطقه غرب گروهباندوم
در ضمن شاید تقسیم زود انجام شده باشه ولی توی ارتش تا لحظه آخر همه چیز عوض میشه اوکی
لوووووووووووووووووووول !!
حتما اگه تونستین آبلیمو بخرین و بخورین چون باعث میشه نزنین جدول چون توی خدمت هرچه قدر تصادف داشته باشین خودتون اذیت میشین
آره من رفتم . تو قلهكه .ا سلام ایا
کسی به این مکان رفته در موردش توضیح بدهد
این مکان کارش درسته و قیمت های که میگیره چطوره
مجتمع پزشكي مسجد حضرت حجت (عج )
این آدرس لینکش هست
کد:
کد:http://sarbazei.blogfa.com/
ميري اول 2-3 تا فرم داره كه اگر بيماري خاصي يا مشكلي داري خودت ميگي .الان پول ویزیت ایقدر هست
آزمایش ها را کجا می گیرد
در ضمن از همه جای بدن تست میگیره یا خدوت می گویی از قلبم فقط چیز کن
منظورم را فهمیدی منظورم از بالا تا پایین میگه برو آزمایش کن و قیمت هر آزمایش چند است
ميري اول 2-3 تا فرم داره كه اگر بيماري خاصي يا مشكلي داري خودت ميگي .
بعد تمام لباس هات رو در مياري و اون همه جات رو معاينه ميكنه حتي مشكلات بيضه و واريكوسل رو هم چك ميكنه.
حالا يه سري آزماشي ها مثلا آزمايش خون و ادرار و ... براي قند و چربي و ... مينويسه اگر صلاح ببينه وگرنه نه كه هيچ.
نسبت به اون آزمايش ها و اون معاينات (مثلا زانوي من رو ديد گفت معاف از رزمي ) بهت ميگه مشكل داري يا خير معافي يا معاف از رزم يا بايد بري به خدمت مقدس سربازي.
آزمايش ها رو هم مينويسه واست هر جايي كه دوست داشتي ميري انجام ميدي مثلا خودم اومدم دو خونمون بيمارستان آزمايش دادم.
بچه ها من واسه معافي اقدام كرده بودم
دو ماه پيش هم نامه اومد و نوشته ثبت رايانه شد و دعوتنامه واسه كميسيون ارسال ميشه
هنوز نيومده!!!
از كجا بايد پيگيري كنم؟
طول كشيد...
يا حق
سلام
یه سوال
من دانشجوی کارشناسی هستم و 23 سالمه
الان معافیت تحصیلی دارم ولی میخوام انصراف بدم و برم خارج از کشور یه رشته دیگه بخونم . قبول میکنن؟ یعنی امکانش هست یا باید برم سربازی؟
انصراف بدم چقدر وقت دارم؟