• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

dark-man

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من هنوز برگ سفيدم نيوده (تاريخ اعظامم 1/12 هستش ...) تا كي صبر كنم ...چي كار كنم ؟؟

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها خبر بد
امروز شناسنامه رو بردم تا سرهنگ مهر بزنه ولي مخالفت كرد
من طبق ماده
43
بند يك
معاف دائم ميشم و شدم
ولي سرهنگ مخالفت كرد
گفت من نميدونم اينجا چي نوشته و از كجا باور كنم تو راست ميگي و......!!!!!!!!

29
اين ماه بايد برم براي كميسيون عالي

يكي لطف ميكنه بگه كميسيون عالي چه جويه باز؟
و اينكه يكي ميگفت من سه بار توسط كميسيون پزشكي و عالي معاف دائم شدم و سرهنگ مخالفت كرد

آيا كسي نميتونه از سرهنگ شكايت كنه؟ دي:
آخه با مردم بازي كردن هم ...

چي بگم والله...

يا حق

دوست عزیز بیچاره ات می کنند ولی اگر اونجا بهت معافی دائم نگران نباش فقط تو کمیسیون بیشتر بهت گیر می دهند تو باید کمی فیلم بازی کنی

در ضمن حق اعتراض به کمسیون را نداری ولی از سرهنگ را نمی دانم

ببین یک چیزی بهت بگم اصل کاری جناب سرهنگ است یعنی اون بخواد دوباره تو را می تواند به کمیسیون بکشد پس با جناب سرهنگ مهربان باش

یک چیزی تا می توانی تو کمیسیون آزمایش ، سونگرافی و ..... هر چی داری از سوسک رفته تا سر آدم ببر

نگران نباش شاید دوباره بری بیمارستان ولی ناراحت هیچی نباش
فقط کمی کارت به عقب افتاد

حالا تو خوبه پسر دایی من الان 7 ماه دنبال کفالت هست هنوز که هنوز دارند دنبال معافی می دود

ehsan_ati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

بچه ها من پدرم فوت شده و من يك برادر بزرگتر دارم كه قبلا معافيت كفالت را به واسطه مادرم گرفته. از طرفي شوهر خواهرم هم فوت شده. برادرم چند سالي هست كه كانادا هست و الان فقط من هستم. مي هواستم بدونم راهي هست كه من معافيت كفالت بگيرم؟؟؟ معافيت به واسطه مادرم كه چون برادرم كفالتش رو گرفته، با اينكه الان ايران نيست ظاهرا كاري نميشه كرد. ولي مي خوام بدونم مي شه من معافيت كفالت رو براي خواهرم كه شوهرش فوت شده بگيرم يا نه؟؟
اگه كسي چيزي مي دونه لطفا راهنمايي كنه.... ممنون از همه.:)

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی من برات پرسیدم

شما حق اعتراض به کمسیون را دارید مگر اینکه جناب سرهنگ موافقت بکند

kavehmech

Registered User
لایک‌ها
0
باید بره **** وظیفه سوال کنه

شما اول برو **** وظیفه استان ببین چی میگن!
اگر نشد پرس و جو کن ببین روزی که ملاقات مردمی هست بیا تهران کارت حل میشه

رفتم **** وظيفه استان.از برگه اعزام يه كپي كردم و يك نامه هم نوشتم كه به دليل مشكلات ميخوام تاريخ اعزامم از 1 شهريور بيفته 1 آبان.گفتن برم و 1 ماه ديگه بيام ببينم تاپير داده شده يا نه؟گفتن انشاالله درست ميشه.
ميخواستم بپرسم چقدر احتمالش هست كه رسيدگي بشه.؟چون اين قسمت اولش كه نامه نوشتم خيلي راحت بود و بدون هيچ مشكلي پذيرفتن.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
رفتم **** وظيفه استان.از برگه اعزام يه كپي كردم و يك نامه هم نوشتم كه به دليل مشكلات ميخوام تاريخ اعزامم از 1 شهريور بيفته 1 آبان.گفتن برم و 1 ماه ديگه بيام ببينم تاپير داده شده يا نه؟گفتن انشاالله درست ميشه.
ميخواستم بپرسم چقدر احتمالش هست كه رسيدگي بشه.؟چون اين قسمت اولش كه نامه نوشتم خيلي راحت بود و بدون هيچ مشكلي پذيرفتن.
اصلا نگران نباش مشکل حل میشه

oxygene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من دنبال کار معافیت تلفیق جبهه و جانبازی پدرم بودم

20% جانبازی و 11 ماه جبهه که باید به عدد 30 میرسید که رسید

اصل برگ تلفیق جبهه و جانبازی هم دریافت کردم

فقط حالا نمی دونم باید با مدارک خواسته شده پست کنم یا باید برم **** وظیفه شیراز؟

و بعد از ارسال مدارک چه مدت طول میشکه تا کارت برام صادر و به دستم برسه؟

اگه پاسخ منو بدبد ممنون میشم

Last edited:

mrha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من دنبال کار معافیت تلفیق جبهه و جانبازی پدرم بودم

20% جانبازی و 11 ماه جبهه که باید به عدد 30 میرسید که رسید

اصل برگ تلفیق جبهه و جانبازی هم دریافت کردم

فقط حالا نمی دونم باید با مدارک خواسته شده پست کنم یا باید برم **** وظیفه شیراز؟

و بعد از ارسال مدارک چه مدت طول میشکه تا کارت برام صادر و به دستم برسه؟

اگه پاسخ منو بدبد ممنون میشم

بايد بري **** وظيفه استانت و يه تعهد پر كني از اين افراد تعهد محضري گرفته مي شود که در صورت نياز و فراخوان سازمان **** وظيفه عمومي تا مدت سه سال براي آموزش آمادگي داشته و ...
يه 2 ماه و نيمي هم طول ميكشه كارتت بياد

Last edited:

oxygene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بايد بري **** وظيفه استانت و يه تعهد پر كني از اين افراد تعهد محضري گرفته مي شود که در صورت نياز و فراخوان سازمان **** وظيفه عمومي تا مدت سه سال براي آموزش آمادگي داشته و ...
يه 2 ماه و نيمي هم طول ميكشه كارتت بياد

سلام

ممنون از پاسخ تون

من فقط یک فرم تلفیق جبهه و جانبازی دارم اونم از تهران با هزار درد سر گرفتم

چه مدارکی لازم داره برای تعهد ؟ یه موقع فرم تلفیقی رو از من نگیرن؟چون از تهران گرفتم پدرم پروندش تهران بود!

تعهد محضري که گرفتن بعد باید چیکار کنم؟

باید تعهد هم به همراه مدارک پست کنم؟

ممنون میشم جواب اینم بدید

Last edited:

mrha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ممنون از پاسخ تون

من فقط یک فرم تلفیق جبهه و جانبازی دارم اونم از تهران با هزار درد سر گرفتم

چه مدارکی لازم داره برای تعهد ؟ یه موقع فرم تلفیقی رو از من نگیرن؟چون از تهران گرفتم پدرم پروندش تهران بود!

تعهد محضري که گرفتن بعد باید چیکار کنم؟

باید تعهد هم به همراه مدارک پست کنم؟

ممنون میشم جواب اینم بدید

برگه تلفيقو نگاه مي كنن بعد يه فرم تعهد و يه عكس روش مي زنن و اگه برادر ديگه اي داشته باشي بايد تكليف اونا تو اون فرم تلفيق جبهه معلوم باشه(يه ستون هست) كه خدمت كردن يعني اونارم بايد كارتاشونو ببري از حوزه **** وظيفه تولدشون مهر كنن (اميدوارم نداشته باشي!!)
بعد از رو دفترچه اماده به خدمت مداركو بفرست با تعهد. پست مي گيره ازت (اگه چيزي كم باشه مي گن نگران نباش) و فيشارو... بعد يه فيش معافيت پست بهت مي ده بعنوان رسيد
مي توني از همون جا كه مي ري هم اينارو بپرسي فقط عكس هميشه همرات باشه 10 تا 10 تا...
**** وظيفه هم زنگ بزني مي گن...
از همه چي هم 100 تا كپي بگير!!!

Last edited:

oxygene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برگه تلفيقو نگاه مي كنن بعد يه فرم تعهد و يه عكس روش مي زنن و اگه برادر ديگه اي داشته باشي بايد تكليف اونا تو اون فرم تلفيق جبهه معلوم باشه(يه ستون هست) كه خدمت كردن يعني اونارم بايد كارتاشونو ببري از حوزه **** وظيفه تولدشون مهر كنن (اميدوارم نداشته باشي!!)
بعد از رو دفترچه اماده به خدمت مداركو بفرست با تعهد. پست مي گيره ازت (اگه چيزي كم باشه مي گن نگران نباش) و فيشارو... بعد يه فيش معافيت پست بهت مي ده بعنوان رسيد
مي توني از همون جا كه مي ري هم اينارو بپرسي فقط عكس هميشه همرات باشه 10 تا 10 تا...
**** وظيفه هم زنگ بزني مي گن...
از همه چي هم 100 تا كپي بگير!!!

سلام

باز ممنون از پاسخ سریع تون

برادر ندارم خوشبختانه تنها هستم:lol:

از تمام برگ ها هم کپی رنگی برابر اصل شده دارم چند تا

راستی عکس برای تعهد با 4*3 باشه یا 3*2؟

این مدارک هم کامل آماده هست:

تصوير تمام صفحات شناسنامه عكس دار مشمول وصفحه توضيحات
2_ عكس2*3زمينه روشن رنگي و تمام رخ و مطابق با شئونات اسلامي مشمول (2قطعه) علاوه بر عکسهای الصاقی به برگه ها
3_ كپي كارت ملي يا كارت موقت ملي
4_ كپي گواهي تحصيلي
5_ تصوير از تمام صفحات شناسنامه پدر
6_ اصل گواهي از سازمان مربوطه مبني بر اينكه تلفيق جانبازي و سابقه حضور در جبهه برابر30ماه حضور در جبهه باشد. (جدول بندي شده ممهور به عكس و امضاءمعتبر )
7_ برگ تكميل شده وضعيت مشمولان متقاضي مواردخاص (برگ شماره2)
قبوض شامل:
_ فيش بانكي به مبلغ11000ريال به حساب شماره سيبااستان محل سکونت (شیراز) بانك ملي شعبه حسابهاي دولتي در وجه خزانه داري كل
_ فيش بانكي به مبلغ10000ريال به حساب شماره 90026وزارت امور اقتصاد و دارايي نزد بانك ملي شعبه سازمان حمايت كد560
_ قبض 22000ريالي ناجي پاس و یک عدد پاکت ارسال کارت از دفاتر پستی

فقط از مدارک میمونه تعهد نامه که باید از **** وظیفه بگیرم و با این مدارک پست کنم

اکه چیز دیگه ای هم می خواد بگید

باز هم ممنون از راهنمایی ها تون اگه نبودید کارم گیر می کرد

Last edited:

mrha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

باز ممنون از پاسخ سریع تون

برادر ندارم خوشبختانه تنها هستم:lol:

از تمام برگ ها هم کپی رنگی برابر اصل شده دارم چند تا

راستی عکس برای تعهد با 4*3 باشه یا 3*2؟

این مدارک هم کامل آماده هست:

تصوير تمام صفحات شناسنامه عكس دار مشمول وصفحه توضيحات
2_ عكس2*3زمينه روشن رنگي و تمام رخ و مطابق با شئونات اسلامي مشمول (2قطعه) علاوه بر عکسهای الصاقی به برگه ها
3_ كپي كارت ملي يا كارت موقت ملي
4_ كپي گواهي تحصيلي
5_ تصوير از تمام صفحات شناسنامه پدر
6_ اصل گواهي از سازمان مربوطه مبني بر اينكه تلفيق جانبازي و سابقه حضور در جبهه برابر30ماه حضور در جبهه باشد. (جدول بندي شده ممهور به عكس و امضاءمعتبر )
7_ برگ تكميل شده وضعيت مشمولان متقاضي مواردخاص (برگ شماره2)
قبوض شامل:
_ فيش بانكي به مبلغ11000ريال به حساب شماره سيبااستان محل سکونت (شیراز) بانك ملي شعبه حسابهاي دولتي در وجه خزانه داري كل
_ فيش بانكي به مبلغ10000ريال به حساب شماره 90026وزارت امور اقتصاد و دارايي نزد بانك ملي شعبه سازمان حمايت كد560
_ قبض 22000ريالي ناجي پاس و یک عدد پاکت ارسال کارت از دفاتر پستی

فقط از مدارک میمونه تعهد نامه که باید از **** وظیفه بگیرم و با این مدارک پست کنم

اکه چیز دیگه ای هم می خواد بگید

باز هم ممنون از راهنمایی ها تون اگه نبودید کارم گیر می کرد

آره هميناست
عكس يادم نيست فكر كنم كوچيك مي گيرن رو برگ تعهد مي زنن مي گيري و بر مي گردي شهرت...
تعهد هم بايد ببري محزر اونجا هم كپي كارت ملي با شناسنامه مي خواد يه مهر مي زنه 3-4 تومن مي گيرن

بعد پست...

mrha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه خبر خوبم اينكه احتمال اعزام تو اين سه سال واسه آموزش كمه.. خودشون گفتن

اينم خبر:

سرتيپ دوم پاسدار محمد جواد زاده کمند گفت : مشمولاني که در زمره معافيت کفالت و موارد خاص به شمار مي روند تا سه سال بدون نياز به طي کردن آموزش نظامي کارت معافيت خود را دريافت خواهند کرد .

زاده کمند تصريح کرد : البته از اين افراد تعهد محضري گرفته مي شود که در صورت نياز و فراخوان سازمان **** وظيفه عمومي تا مدت سه سال براي آموزش آمادگي داشته باشند.

به گفته وي اين دسته از متقاضيان براي دريافت فرم تعهد خود مي توانند به دفاتر و رده هاي وظيفه عمومي ناجا در سراسر کشور مراجعه کنند.

رييس سازمان **** وظيفه عمومي ناجا با اعلام اينکه پس از طي شدن دوره سه ساله تعهد اين افراد بدون اثر خواهد شد، گفت : البته امکان فراخواني اين افراد در طول سه سال بسيار کم است .

وي غيبت را مانع از برخورداري از اين طرح براي مشمولاني که جزء ايثارگران هستند ندانست و گفت : هر موضوع کفالت يک بار قابل استفاده بوده و خانواده ها براي يک فرزند خود مي توانند از اين امکان استفاده کنند .

Last edited:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دوست عزیز بیچاره ات می کنند ولی اگر اونجا بهت معافی دائم نگران نباش فقط تو کمیسیون بیشتر بهت گیر می دهند تو باید کمی فیلم بازی کنی

در ضمن حق اعتراض به کمسیون را نداری ولی از سرهنگ را نمی دانم

ببین یک چیزی بهت بگم اصل کاری جناب سرهنگ است یعنی اون بخواد دوباره تو را می تواند به کمیسیون بکشد پس با جناب سرهنگ مهربان باش

یک چیزی تا می توانی تو کمیسیون آزمایش ، سونگرافی و ..... هر چی داری از سوسک رفته تا سر آدم ببر

نگران نباش شاید دوباره بری بیمارستان ولی ناراحت هیچی نباش
فقط کمی کارت به عقب افتاد

حالا تو خوبه پسر دایی من الان 7 ماه دنبال کفالت هست هنوز که هنوز دارند دنبال معافی می دود

سامان جان مرسي
بله همينطوره...
من ديروز كميسيون عالي داشتم
موكول شد به 29 فروردين!!!!!!!!

البته به سرهنگ گفتم خيلي زياده!
گفت سعي ميكنيم 20 اسفند كميسيون بزاريم...

خدا ختم به خير كنه!

فقط الافيش خيلي سخته

يا حق

oxygene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه خبر خوبم اينكه احتمال اعزام تو اين سه سال واسه آموزش كمه.. خودشون گفتن

اينم خبر:

سرتيپ دوم پاسدار محمد جواد زاده کمند گفت : مشمولاني که در زمره معافيت کفالت و موارد خاص به شمار مي روند تا سه سال بدون نياز به طي کردن آموزش نظامي کارت معافيت خود را دريافت خواهند کرد .

زاده کمند تصريح کرد : البته از اين افراد تعهد محضري گرفته مي شود که در صورت نياز و فراخوان سازمان **** وظيفه عمومي تا مدت سه سال براي آموزش آمادگي داشته باشند.

به گفته وي اين دسته از متقاضيان براي دريافت فرم تعهد خود مي توانند به دفاتر و رده هاي وظيفه عمومي ناجا در سراسر کشور مراجعه کنند.

رييس سازمان **** وظيفه عمومي ناجا با اعلام اينکه پس از طي شدن دوره سه ساله تعهد اين افراد بدون اثر خواهد شد، گفت : البته امکان فراخواني اين افراد در طول سه سال بسيار کم است .

وي غيبت را مانع از برخورداري از اين طرح براي مشمولاني که جزء ايثارگران هستند ندانست و گفت : هر موضوع کفالت يک بار قابل استفاده بوده و خانواده ها براي يک فرزند خود مي توانند از اين امکان استفاده کنند .

سلام

تعهد هم دادم فقط یه چیزی پاکت عودت مدارک هم باید بزارم داخل پاک اصلی پست کنم یا اصلا لازم نیست؟

hiv+

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا من يه چندتا سوال دارم درباره اعزام
من تازه فارغ التحصيل شدم و مدركم هم فوق ديپلم كامپيوتره ، مي خوام با يكي از بچه هاي دانشگاه دفترچه پست كنيم اون خونشون غرب تهرانه و من جنوب غرب حالا اگه دفترچمونو با هم پست كنيم چقدر احتمال داره يه جا بيفتيم
سوال بعديم هم اينه كه من تك پسرم و خودمم هم تخصصم تو كار طراحي و برنامه نويسي وبه مي خواستم ببينم با اين تخصص ميتونم يه جاي خوب بيوفتم تو تهران آخه اگه تهران نباشم برنامه هام بهم ميريزه
از بچه هايي پرسيدم گفتن اگه تخصص تو كامپيوتر داشته باشي احتمالا ستاد مشترك ميوفتي

ممنون ميشم با حوصله جواب بديد

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام خدمت دوستان
دنبال یه راهی واسه دور زدن خدمت مقدس سربازی هستم از دوستان کی میتونه به من کمک کنه ...با پی ام اطلاعات مورد نیاز رو ارسال میکنم !!

teeh28

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان منم دنبال راهی هستم که نرم سربازی لطفا کمک کنید:(

البته وقتی چیزی دستم میگیرم دستم خیلی عرق مکنه و زانوم هم مشکل داره

به نظر دوستان راهی هست

Last edited:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
آقا من يه چندتا سوال دارم درباره اعزام
من تازه فارغ التحصيل شدم و مدركم هم فوق ديپلم كامپيوتره ، مي خوام با يكي از بچه هاي دانشگاه دفترچه پست كنيم اون خونشون غرب تهرانه و من جنوب غرب حالا اگه دفترچمونو با هم پست كنيم چقدر احتمال داره يه جا بيفتيم
سوال بعديم هم اينه كه من تك پسرم و خودمم هم تخصصم تو كار طراحي و برنامه نويسي وبه مي خواستم ببينم با اين تخصص ميتونم يه جاي خوب بيوفتم تو تهران آخه اگه تهران نباشم برنامه هام بهم ميريزه
از بچه هايي پرسيدم گفتن اگه تخصص تو كامپيوتر داشته باشي احتمالا ستاد مشترك ميوفتي

هیچ تضمینی نیست که یکجا باشید و ارتباطی به آدرس و باقی مسائل نداره!
تخصص هم همینطور

بالا